Napoli4 έγραψε:Πωωω τωρα εβαλα να δω βιντεακι... Τετοιον θελουμε. Σουταρα, ντριμπλα, αλήτης
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Napoli4 έγραψε:Να ντριμπλαρει φιλε... Αν ντριμπλαρει καλως να ερθει. Βαρεθηκα τα φορ της μια επαφης. Μπορουμε να παρουμε φορ των 10 επαφων; Που θα παιρνει την μπαλα θα χορευει 2 αμυντικους και θα παστελωνει;;
Εγώ πάλι θεωρώ ότι αυτός θα πρέπει να είναι ο Ακπομ που θα ανανεώσει (πρέπει να βασικά). Η ομάδα όπως είναι τώρα θέλει έναν Κλάους στα πολύ καλά του δηλαδή παίκτη με εξαιρετική αντίληψη στο κουτί που θα έχει το εύκολο γκολ για να εκμεταλλευτει η ομάδα τις κάθετες του Σβαμπ και του Ζιφκοβιτς, ενώ να είναι κ οκ αν του έρθει η μπάλα έξω από τη περιοχή
-
mbison
Ναι και δεν ξερω τελικα ιτ θελουμε να παιξουμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ζιρού είναι καθαρό CF, ο Άκπομ όχι.
Θελουμε κολωνατο cf, αρα πουλαμε Ακπομ?
Ή να παιξουμε με τριαδα φωτια μπροστα που να εναλλασεται, Ακπομ, Τζολη, Αντριγια (εχουμε κ Ζαμπα, Σβι, Πελκα).
- ΑποστόληςΑ
Αν διώξουμε Άκπομ πρέπει να πάρουμε φορ που να έχει ευχέρεια και εκτός περιοχής (εξτρεμοφορ), διαφορετικά καθαρά περιοχάτο.
Ωραίος παιχτης αυτος ο Γκοντος! Συνυπογραφω!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν κάποιος μου έλεγε (δεν μου το λέει γι'αυτό θα το κάνω από μόνος μου) να διαλέξω ένα φορ αυτός θα ήταν σίγουρα ο Σαμάν Γκόντος. Αλήτικο φορ με εξαιρετική τεχνική που τριπλαρει και με ικανότητα στην εκτέλεση στημένων φάσεων. Υποβιβάστηκε η ομάδα του, δεν γνωρίζω τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του αλλά θεωρώ ότι αξίζει. Κάνει πλάκα στην Ελλάδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sakis_the_fraud
Δεν γινεται να παιξεις στην ελλαδα μονο με κοντοπουτανους γιατι οι αντιπαλοι τραβανε την αμυνα τους πολυ πισω και δεν εχεις καθολου χωρους. Ασε που σε οποιαδηποτε επαφη με νταμαρια στοπερ δεν εχουν ελπιδα.mbison έγραψε:Ναι και δεν ξερω τελικα ιτ θελουμε να παιξουμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ζιρού είναι καθαρό CF, ο Άκπομ όχι.
Θελουμε κολωνατο cf, αρα πουλαμε Ακπομ?
Ή να παιξουμε με τριαδα φωτια μπροστα που να εναλλασεται, Ακπομ, Τζολη, Αντριγια (εχουμε κ Ζαμπα, Σβι, Πελκα).
Το σεντερ φορ μας πρεπει να εχει ογκο, να παιζει συνδιαστικο ποδοσφαιρο και να εχει ντριμπλα. Κατι σε σισε η μητρογλα στα καλα του δηλαδη. Απλα τετοιο φορ θελει πολυ χρημα!
Δες περσυνα ματς που επαιζε ο σβι τι ξυλο ετρωγε ο φουκαρας, αυτα εννοειται δεν δινονται φαουλ αλλα σαν παικτη σε εκνευριζουν και χανεις την συγκεντρωση σου.
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Napoli4 έγραψε:Φερτε χαφ να τρεχει και να πασαρει.
Φερτε επιθετικο να ντριμπλαρει και να σκοραρει!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν χρειάζεται να απαλλαγούμε από κανέναν. Είτε φύγει, είτε δεν φύγει άλλος, ο χαφ είναι εκ των ων ουκ άνευ.
https://youtu.be/GY9SY4Ib4hE
https://youtu.be/8YQSFLO0sJA
επιθεση
https://youtu.be/aomvJgUNA_M
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αυτός ο Γκοντος δεν μας κάρφωσε τότε με την εστερσουντ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ την Κυρ 06 Σεπ 2020, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καημό τον έχεις τον Ιρανοσουηδό.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Napoli4 έγραψε:Πωωω τωρα εβαλα να δω βιντεακι... Τετοιον θελουμε. Σουταρα, ντριμπλα, αλήτης
Αν μπορείς βάλε ένα βίντεο να δει ο λαός γιατί εγώ είμαι δενιωθογλου
Σε νοιώθω!
Άντε κάνα καλό χαμπέρι...
- invincible
offside ήταν κανονικά... και δεν κάρφωσε κόντραρε η μπάλα πάνω του...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αυτός ο Γκοντος δεν μας κάρφωσε τότε με την εστερσουντ;
Ο Φορ από την Γαλλία μήπως είναι ο Stevan Jovetic γιατί ψάχνουν να τον ξεφορτωθούν λήγει και το συμβόλαιο του και μια που πιάσαμε τους Παρτιζάνους λέω εγώ τώρα...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ναι και τα δύο αυτός μας τα έβαλεΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αυτός ο Γκοντος δεν μας κάρφωσε τότε με την εστερσουντ;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ναι ρε φίλε, είναι παιχταρα, μακάρι...seaman έγραψε:Καημό τον έχεις τον Ιρανοσουηδό.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Napoli4 έγραψε:Πωωω τωρα εβαλα να δω βιντεακι... Τετοιον θελουμε. Σουταρα, ντριμπλα, αλήτης
Αν μπορείς βάλε ένα βίντεο να δει ο λαός γιατί εγώ είμαι δενιωθογλου
Σε νοιώθω!
Άντε κάνα καλό χαμπέρι...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Το πρώτο ναι. Το δεύτερο το έστειλε έξω από το καρούμπαλο. Καλός φαίνεται.
Ο συλλα ειναι 20 χρονων και ειναι πιο περιφερειακος...
Οταν εχει ηδη Τζολη τι να τον κανεις?
Οταν εχει ηδη Τζολη τι να τον κανεις?