Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Για το θέμα τις ταχύτητας μάλλον χρειάζεσαι 11 vierinha στην ομάδα,αλλιώς δε γίνεται τίποτα.Δε γράφω ονόματα παιχτών που είναι αργοί για να μη φάω κράξιμο,πάντως λίγο πολύ ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί.
Θα διαφωνήσω με τον τρόπο έκφρασης του φίλου abg προς άλλα μέλη του φόρουμ κάθετα. Όλοι έχουμε δικαίωμα έκφρασης της γνώμης μας και όλοι είμαστε ΠΑΟΚ.mi8rio έγραψε:abg12d34 έγραψε:αυτη η εμφάνηση με το τυρί αφιερωμένη σε όλους τους ξερόλες προπονητές της κερκίδας (pablo garcia, mithrio) που κατα καιρούς μας λένε μας κάνουν αναλύσεις και στο τέλος αφου γίνουν ρόμπες μας τα ξαναλένε.
τι λές ρε ρόμπα ξεκούμπωτη????
Απο την άλλη μεριά καταλαβαίνω την αποστροφή του στο φαινόμενο της ησυχίας (όσον αφορά τον προπονητή) σε καλές εμφανίσεις, και του άμεσου κραξίματος σε περίπτωση αρνητικής εικόνας.
Δύο λάθη όμως δε κάνουν ένα σωστό..
- PABLO GARCIA2
φίλε mi8rio άστον να λέει..mi8rio έγραψε:abg12d34 έγραψε:αυτη η εμφάνηση με το τυρί αφιερωμένη σε όλους τους ξερόλες προπονητές της κερκίδας (pablo garcia, mithrio) που κατα καιρούς μας λένε μας κάνουν αναλύσεις και στο τέλος αφου γίνουν ρόμπες μας τα ξαναλένε.
τι λές ρε ρόμπα ξεκούμπωτη????
με το νου του νομίζει ότι είπε κάτι...και ο άλλος αμέσως έσπευσε να τον συγχαρεί,μην τυχόν και χάσει...παίζει και να 'ναι κανένας συγγενής του Σάντος...γιατί αν δεν είναι...μιλάμε για πολύ τυρόπιτα στον εγκέφαλο....αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που πανηγυρίζουν επειδή η ομάδα πήρε Χ απ' την Λάρισα....
- PABLO GARCIA2
Ξέρεις κάποιος μου είπε ότι δεν είναι αντρίκιο να κράζω τον Σάντος όταν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά....eleos έγραψε:
Απο την άλλη μεριά καταλαβαίνω την αποστροφή του στο φαινόμενο της ησυχίας (όσον αφορά τον προπονητή) σε καλές εμφανίσεις, και του άμεσου κραξίματος σε περίπτωση αρνητικής εικόνας.
οπότε αποφασίστε πότε θέλετε να κάνω κριτική για να ξέρω και γω....εκτός κι αν δεν θέλετε καθόλου πράγμα που είναι και το πιθανότερο...
κατά τ' άλλα ο τρόπος που μιλάει ο καθένας δείχνει και τον χαρακτήρα του και κυρίως και το πόσο μυαλό κουβαλάει...
"αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που πανηγυρίζουν επειδή η ομάδα πήρε Χ απ' την Λάρισα...."
κανενας δεν πανυγηρισε ......μαλλον καποιοι χαλαστηκαν που δεν χασαμε και εμειναν με τα μολιβια στο χερι ετοιμοι ηταν να βγαλουν
πυρινους λογους .....και δεν εννοω τον μιθριο φυσικα ......
κανενας δεν πανυγηρισε ......μαλλον καποιοι χαλαστηκαν που δεν χασαμε και εμειναν με τα μολιβια στο χερι ετοιμοι ηταν να βγαλουν
πυρινους λογους .....και δεν εννοω τον μιθριο φυσικα ......

Το να πείς κάτι ΘΕΤΙΚΟ δε παιρνάει καν απ'το μυαλό σου ε?PABLO GARCIA έγραψε:Ξέρεις κάποιος μου είπε ότι δεν είναι αντρίκιο να κράζω τον Σάντος όταν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά....eleos έγραψε:
οπότε αποφασίστε πότε θέλετε να κάνω κριτική για να ξέρω και γω....εκτός κι αν δεν θέλετε καθόλου πράγμα που είναι και το πιθανότερο...
κατά τ' άλλα ο τρόπος που μιλάει ο καθένας δείχνει και τον χαρακτήρα του και κυρίως και το πόσο μυαλό κουβαλάει...
Εκτός αν για σένα κριτική = κράξιμο.
Και επίσης τι ΤΙ ΛΕΕΙ ο καθενας δείχνει τον χαρακτήρα του, παρ' όλο που ο τροπος μπορεί να είναι άκομψος...
- PABLO GARCIA2
δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω τον-ας τον κάνει ο θεός-διάλογο μαζί σας...
αν πάντως θέλετε να μιλάμε με όρους όπως "ρόμπες" κ.λ.π. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα...απλώς το forum θα γίνει ψιλο-μπουρδέλο...
Υ.Γ.1 το τι λέω είναι η άποψη μου...αν δεν σ' αρέσει πρόβλημα σου...είναι πολύ απλό.
Υ.Γ.2 διαβάστε και λίγο στην πρώτη σελίδα κάποιον που η κριτική του για την ομάδα βλέπω ότι αρέσει γενικώς...τι λέει για τον Σάντος και αν πήγε για τη νίκη..διαβάστε λίγο και ξεστραβωθείτε..δεν τα λέω μόνο εγώ..
αν πάντως θέλετε να μιλάμε με όρους όπως "ρόμπες" κ.λ.π. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα...απλώς το forum θα γίνει ψιλο-μπουρδέλο...
Υ.Γ.1 το τι λέω είναι η άποψη μου...αν δεν σ' αρέσει πρόβλημα σου...είναι πολύ απλό.
Υ.Γ.2 διαβάστε και λίγο στην πρώτη σελίδα κάποιον που η κριτική του για την ομάδα βλέπω ότι αρέσει γενικώς...τι λέει για τον Σάντος και αν πήγε για τη νίκη..διαβάστε λίγο και ξεστραβωθείτε..δεν τα λέω μόνο εγώ..
Γιατί γενικευεις φίλε Pablo, μίλησα με άσχημο τρόπο εγω?
Και εχουμε συμφωνήσει αρκετες φορές και έχουμε βγαλει χρήσιμα συμπεράσματα εδω μέσα.
Και αν δε τον θεωρείς διάλογο αυτόν τότε τι να πω..?
Να κράζω και εγώ ΜΟΝΟ και ποτε να μη λεω καλά για τον προπονητή για να βοηθήσω τον διάλογο...
Τεσπα, βγήκαμε και off topic..
Και εχουμε συμφωνήσει αρκετες φορές και έχουμε βγαλει χρήσιμα συμπεράσματα εδω μέσα.
Και αν δε τον θεωρείς διάλογο αυτόν τότε τι να πω..?
Να κράζω και εγώ ΜΟΝΟ και ποτε να μη λεω καλά για τον προπονητή για να βοηθήσω τον διάλογο...
Τεσπα, βγήκαμε και off topic..
- PABLO GARCIA2
άκουσε κάτι..
τι εννοείς όταν λές ότι δεν περνάει απ' το μυαλό μου να πω κάτι θετικό???
τι εννοείς όταν λες ότι για μένα κριτική=κράξιμο???
ούτε την τελευταία σου πρόταση την κατάλαβα...διαφωνείς ότι όταν κάποιος μιλάει για ρόμπες και λοιπές μαλακίες δείχνει ότι είναι βλάκας???
για πες μου ..περιμένω....
τι εννοείς όταν λές ότι δεν περνάει απ' το μυαλό μου να πω κάτι θετικό???
τι εννοείς όταν λες ότι για μένα κριτική=κράξιμο???
ούτε την τελευταία σου πρόταση την κατάλαβα...διαφωνείς ότι όταν κάποιος μιλάει για ρόμπες και λοιπές μαλακίες δείχνει ότι είναι βλάκας???
για πες μου ..περιμένω....
πωπωπωπω ρε παιδιά το έχω σιχαθεί αυτό το τόπικ...
έχω βαρεθεί να λέγονται γνώμες και να μην αλλάζουν κάποιοι την άποψή τους με ΤΙΠΟΤΑ..
και πρωτάθλημα να πάρουμε θα μαλώνουμε..
έχω βαρεθεί να λέγονται γνώμες και να μην αλλάζουν κάποιοι την άποψή τους με ΤΙΠΟΤΑ..
- PABLO GARCIA2
αυτό που λες καλά θα ταν να το λεγες όταν κάποιοι βρίζουν και δεν λένε γνώμες αλλά μαλακίες μόνο και μόνο για να προκαλέσουν εμένα...danirifle έγραψε:πωπωπωπω ρε παιδιά το έχω σιχαθεί αυτό το τόπικ...
γιατί σοβαρές γνώμες έχω ακούσει λίγες..αλλά μαλακίες πολλές...
και για να μην τους τσουβαλιάζεις όλους για δες και πως ξεκίνησε αυτό σήμερα....
είδα ρε πάμπλο... αλλά αυτό που έγραψα δεν το έγραψα αποκλειστικά για σένα.. μην το παίρνεις λανθασμένα...
το είπα για όλους..
και γι'αυτούς που εκφράζονται άκομψα και επιθετικά
και γι'αυτούς που έχουν παροπίδες...
κουράζει επειδή ποτέ δε θα συμφωνήσουμε.. απλά αυτό
το είπα για όλους..
και γι'αυτούς που εκφράζονται άκομψα και επιθετικά
και γι'αυτούς που έχουν παροπίδες...
κουράζει επειδή ποτέ δε θα συμφωνήσουμε.. απλά αυτό

Κάτι θα πρέπει να κάνει ο Σάντος γιατί με το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής θέλουν να βγάλουν την Ξάνθη στα πλέι όφ και να ρίξουν τον Εργοτέλη!

Υ.Γ http://www.contra.gr/tables/gr/now/Superleague.html
- PABLO GARCIA2
ξέρεις δεν είναι και ανάγκη να συμφωνήσουμε..αλλά ένα επίπεδο διαλόγου ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ.
και όταν δω κάτι που θα με κάνει ν΄αλλάξω την άποψη μου ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..αλλά βέβαια και τότε είμαι σίγουρος ότι οι ειρωνίες θα ναι περισσότερες....
και όταν δω κάτι που θα με κάνει ν΄αλλάξω την άποψη μου ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..αλλά βέβαια και τότε είμαι σίγουρος ότι οι ειρωνίες θα ναι περισσότερες....