Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Johnys »

Για το θέμα τις ταχύτητας μάλλον χρειάζεσαι 11 vierinha στην ομάδα,αλλιώς δε γίνεται τίποτα.Δε γράφω ονόματα παιχτών που είναι αργοί για να μη φάω κράξιμο,πάντως λίγο πολύ ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

mi8rio έγραψε:
abg12d34 έγραψε:αυτη η εμφάνηση με το τυρί αφιερωμένη σε όλους τους ξερόλες προπονητές της κερκίδας (pablo garcia, mithrio) που κατα καιρούς μας λένε μας κάνουν αναλύσεις και στο τέλος αφου γίνουν ρόμπες μας τα ξαναλένε.

τι λές ρε ρόμπα ξεκούμπωτη????
Θα διαφωνήσω με τον τρόπο έκφρασης του φίλου abg προς άλλα μέλη του φόρουμ κάθετα. Όλοι έχουμε δικαίωμα έκφρασης της γνώμης μας και όλοι είμαστε ΠΑΟΚ.

Απο την άλλη μεριά καταλαβαίνω την αποστροφή του στο φαινόμενο της ησυχίας (όσον αφορά τον προπονητή) σε καλές εμφανίσεις, και του άμεσου κραξίματος σε περίπτωση αρνητικής εικόνας.

Δύο λάθη όμως δε κάνουν ένα σωστό..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

mi8rio έγραψε:
abg12d34 έγραψε:αυτη η εμφάνηση με το τυρί αφιερωμένη σε όλους τους ξερόλες προπονητές της κερκίδας (pablo garcia, mithrio) που κατα καιρούς μας λένε μας κάνουν αναλύσεις και στο τέλος αφου γίνουν ρόμπες μας τα ξαναλένε.

τι λές ρε ρόμπα ξεκούμπωτη????
φίλε mi8rio άστον να λέει..
με το νου του νομίζει ότι είπε κάτι...και ο άλλος αμέσως έσπευσε να τον συγχαρεί,μην τυχόν και χάσει...παίζει και να 'ναι κανένας συγγενής του Σάντος...γιατί αν δεν είναι...μιλάμε για πολύ τυρόπιτα στον εγκέφαλο....αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που πανηγυρίζουν επειδή η ομάδα πήρε Χ απ' την Λάρισα....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

eleos έγραψε:
Απο την άλλη μεριά καταλαβαίνω την αποστροφή του στο φαινόμενο της ησυχίας (όσον αφορά τον προπονητή) σε καλές εμφανίσεις, και του άμεσου κραξίματος σε περίπτωση αρνητικής εικόνας.

Ξέρεις κάποιος μου είπε ότι δεν είναι αντρίκιο να κράζω τον Σάντος όταν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά....
οπότε αποφασίστε πότε θέλετε να κάνω κριτική για να ξέρω και γω....εκτός κι αν δεν θέλετε καθόλου πράγμα που είναι και το πιθανότερο...
κατά τ' άλλα ο τρόπος που μιλάει ο καθένας δείχνει και τον χαρακτήρα του και κυρίως και το πόσο μυαλό κουβαλάει...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συμφωνώ με eleos.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

"αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που πανηγυρίζουν επειδή η ομάδα πήρε Χ απ' την Λάρισα...."

κανενας δεν πανυγηρισε ......μαλλον καποιοι χαλαστηκαν που δεν χασαμε και εμειναν με τα μολιβια στο χερι ετοιμοι ηταν να βγαλουν
πυρινους λογους .....και δεν εννοω τον μιθριο φυσικα ...... :)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

PABLO GARCIA έγραψε:
eleos έγραψε:

Ξέρεις κάποιος μου είπε ότι δεν είναι αντρίκιο να κράζω τον Σάντος όταν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά....
οπότε αποφασίστε πότε θέλετε να κάνω κριτική για να ξέρω και γω....εκτός κι αν δεν θέλετε καθόλου πράγμα που είναι και το πιθανότερο...
κατά τ' άλλα ο τρόπος που μιλάει ο καθένας δείχνει και τον χαρακτήρα του και κυρίως και το πόσο μυαλό κουβαλάει...
Το να πείς κάτι ΘΕΤΙΚΟ δε παιρνάει καν απ'το μυαλό σου ε?
Εκτός αν για σένα κριτική = κράξιμο.

Και επίσης τι ΤΙ ΛΕΕΙ ο καθενας δείχνει τον χαρακτήρα του, παρ' όλο που ο τροπος μπορεί να είναι άκομψος...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω τον-ας τον κάνει ο θεός-διάλογο μαζί σας...
αν πάντως θέλετε να μιλάμε με όρους όπως "ρόμπες" κ.λ.π. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα...απλώς το forum θα γίνει ψιλο-μπουρδέλο...
Υ.Γ.1 το τι λέω είναι η άποψη μου...αν δεν σ' αρέσει πρόβλημα σου...είναι πολύ απλό.
Υ.Γ.2 διαβάστε και λίγο στην πρώτη σελίδα κάποιον που η κριτική του για την ομάδα βλέπω ότι αρέσει γενικώς...τι λέει για τον Σάντος και αν πήγε για τη νίκη..διαβάστε λίγο και ξεστραβωθείτε..δεν τα λέω μόνο εγώ..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Γιατί γενικευεις φίλε Pablo, μίλησα με άσχημο τρόπο εγω?
Και εχουμε συμφωνήσει αρκετες φορές και έχουμε βγαλει χρήσιμα συμπεράσματα εδω μέσα.

Και αν δε τον θεωρείς διάλογο αυτόν τότε τι να πω..?
Να κράζω και εγώ ΜΟΝΟ και ποτε να μη λεω καλά για τον προπονητή για να βοηθήσω τον διάλογο...

Τεσπα, βγήκαμε και off topic..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

άκουσε κάτι..
τι εννοείς όταν λές ότι δεν περνάει απ' το μυαλό μου να πω κάτι θετικό???
τι εννοείς όταν λες ότι για μένα κριτική=κράξιμο???
ούτε την τελευταία σου πρόταση την κατάλαβα...διαφωνείς ότι όταν κάποιος μιλάει για ρόμπες και λοιπές μαλακίες δείχνει ότι είναι βλάκας???
για πες μου ..περιμένω....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πωπωπωπω ρε παιδιά το έχω σιχαθεί αυτό το τόπικ...
έχω βαρεθεί να λέγονται γνώμες και να μην αλλάζουν κάποιοι την άποψή τους με ΤΙΠΟΤΑ..
και πρωτάθλημα να πάρουμε θα μαλώνουμε..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

danirifle έγραψε:πωπωπωπω ρε παιδιά το έχω σιχαθεί αυτό το τόπικ...
έχω βαρεθεί να λέγονται γνώμες και να μην αλλάζουν κάποιοι την άποψή τους με ΤΙΠΟΤΑ..
και πρωτάθλημα να πάρουμε θα μαλώνουμε..
αυτό που λες καλά θα ταν να το λεγες όταν κάποιοι βρίζουν και δεν λένε γνώμες αλλά μαλακίες μόνο και μόνο για να προκαλέσουν εμένα...
γιατί σοβαρές γνώμες έχω ακούσει λίγες..αλλά μαλακίες πολλές...
και για να μην τους τσουβαλιάζεις όλους για δες και πως ξεκίνησε αυτό σήμερα....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είδα ρε πάμπλο... αλλά αυτό που έγραψα δεν το έγραψα αποκλειστικά για σένα.. μην το παίρνεις λανθασμένα...

το είπα για όλους..
και γι'αυτούς που εκφράζονται άκομψα και επιθετικά
και γι'αυτούς που έχουν παροπίδες...

κουράζει επειδή ποτέ δε θα συμφωνήσουμε.. απλά αυτό
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα

Κάτι θα πρέπει να κάνει ο Σάντος γιατί με το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής θέλουν να βγάλουν την Ξάνθη στα πλέι όφ και να ρίξουν τον Εργοτέλη! :roll:

Υ.Γ http://www.contra.gr/tables/gr/now/Superleague.html
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

ξέρεις δεν είναι και ανάγκη να συμφωνήσουμε..αλλά ένα επίπεδο διαλόγου ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ.
και όταν δω κάτι που θα με κάνει ν΄αλλάξω την άποψη μου ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..αλλά βέβαια και τότε είμαι σίγουρος ότι οι ειρωνίες θα ναι περισσότερες....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”