Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HOOL4IGAN έγραψε:Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Ντεν Ντρις!
Μπράβο. Φέτος πιθανότατα θα πάρω και για πρώτη φορά διάρκειας (επειδή θα εργάζομαι)
Από ξένους έχουμε Μπατατζίμ, Τέλες, Ντεν Ντρις. Ο τέταρτος και τελευταίος ξένος θα είναι λογικά κεντρικός γιατί σύμφωνα με PNG ο Κουμεντάκης υπολογίζεται για βασικός. Βγήκε από το ίδιο σάιτ ότι συζητάμε και με τον παλιό γνώριμο μας Ρανγκέλ.
Σύμφωνα με το SDNA, 450.000 ήταν ο προϋπολογισμός του Νταμπλουχου παo.
1.000.000 έλεγε ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ(από τον ΑΣ) ότι ήταν ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΚ που πηρε ξένους για 2 μήνες και κατέβηκε στα Play Off χωρίς κανέναν από αυτούς.
Descartes έγραψε:Σύμφωνα με το SDNA, 450.000 ήταν ο προϋπολογισμός του Νταμπλουχου παo.
1.000.000 έλεγε ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ(από τον ΑΣ) ότι ήταν ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΚ που πηρε ξένους για 2 μήνες και κατέβηκε στα Play Off χωρίς κανέναν από αυτούς.
Μυστήρια πράγματα....
Ο βάζελος όμως δεν είχε Ευρώπη, αν δεν κάνω λάθος.. Ενώ ο ΠΑΟΚ είχε και τα οποία ευρωπαίικα έξοδα, ξενοδοχεία, αερόπλανα, διαιτητές κτλ..
Έτσι όπως το βλέπω εγω, ειναι ερωτηματικό οι ακραίοι μας. Αν μας βγει το δίδυμο Κουμεντακη-Μπαμπατζιμ θα ειμαστε ενταξει. Έχω αμφιβολίες κιριως για Κουμεντακη που όσο είδα στον γαύρο πέρσι και φέτος δεν ήταν σταθερός.
Εννοείται ότι σημαντικό να δέσει ο πασαδορος που φεύγει πρώτη φορά για να παίξει εκτός Βραζιλίας.
Και ένα μεγάλο ερωτηματικό για την επιλογή Κοκκινάκη όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι.
Κατά τα άλλα στο κέντρο αν έρθει ο Ρανγκελ ή ο Οκολιτς (επιθυμία μου), και είναι ο Τακουριδης καλά είμαστε πολύ καλά. Όπως φυσικά και στην διαγώνιο που ο Βέλγος φάνηκε εγγύηση και ο Μπούτος αν μείνει πολύ αξιόπιστη λύση.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Κατα τη γνώμη μου ο Rangel είναι αρκετά καλύτερος του Όκολιτς. Βλέπω συχνά σχόλια σε νέα για το ρόστερ του βόλει για τον Όκολιτς, όμως στα Play Off του Πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΣΦΠ δεν είχε πάει καθόλου καλά.
Αν μπορούσαμε να φέρουμε τον Marcus Βοhme, ή κάποιον ισάξιο (πράγμα απίθανο) του David Lee, ναι θα ήταν καλύτερη λύση. Ωστόσο στους προυπολογισμούς που παίζουν τώρα πιά, νομίζω οτι ο Rangel είναι εξαιρετική επιλογή.
Aν φύγει ο Στεφάνου απο Λίμπερο, θα έχουμε μεγάλο θέμα στην υποδοχή.
Δεν τον θέλαμε τον Ρανγκελ,αυτός ήθελε να μείνει,στον βαζελο δεν πήγε αμέσως μετά από εμάς,έπαιξε αλλού πριν.
Αυτό που δε τον θέλαμε,προφανώς θα παίξει τον ρόλο του,εκτός αν τον πείσουν ο προπονητής και οι δύο συμπατριώτες του,που έχουν ήδη κλείσει στην ομάδα.