Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Το σουηδικο πακετο να παει ΙΚΕΑ για κεφτεδακια
Το πακετο απο ζενιτ ευπροσδεκτο
Το πακετο απο ζενιτ ευπροσδεκτο
Γιατί θέλετε τόσοι πολλοί αυτόν τον Βραζιλιάνο της Ζενίτ; (Ξέχασα το όνομα του).
ΥΓ: Hernani
ΥΓ: Hernani
- sourmenetes
- Moderator
Ρατσιστής ή ΜΟΥ φαίνεται;;;:lol::lol::lol:pilotos έγραψε:ΜΟΥ είπαν;giokgr έγραψε:σήμερα μου είπαv Βέρνμπλουμ-Μπεργκ μέχρι παρασκευή θα κλεισουv,θα φαvει αv ισχύει
Όχι ΜΕ είπαν;
Στραβά τα λες αδερφέ τα γράμματα
SM-G965F
- sourmenetes
- Moderator
Αναμενονται αρθρα για αφιξεις εντος 48 ωρων...gergeo4 έγραψε:πληθυντικός αριθμό "μου ειπαν" αρα εχουμε και επιβεβαίωση απο αριθμό προσωπων ανω του ενος!![]()
![]()

Λολ ρεsourmenetes έγραψε:Ρατσιστής ή ΜΟΥ φαίνεται;;;:lol::lol::lol:pilotos έγραψε:ΜΟΥ είπαν;giokgr έγραψε:σήμερα μου είπαv Βέρνμπλουμ-Μπεργκ μέχρι παρασκευή θα κλεισουv,θα φαvει αv ισχύει
Όχι ΜΕ είπαν;
Στραβά τα λες αδερφέ τα γράμματα
SM-G965F
SM-G965F
προφανώς αφου εχει γινει βουκινοsourmenetes έγραψε:Αναμενονται αρθρα για αφιξεις εντος 48 ωρων...gergeo4 έγραψε:πληθυντικός αριθμό "μου ειπαν" αρα εχουμε και επιβεβαίωση απο αριθμό προσωπων ανω του ενος!![]()
![]()

Γιατι ειναι παιχταρας, στην ζενιτ δεν επαιξε για αλλους λογους
Οσο για τον μακ, στα δυο πρωτα φιλικα της ζενιτ ειναι πρωταγωνιστης
https://en.fc-zenit.ru/video/45089/
https://en.fc-zenit.ru/video/45024/
Οσο για τον μακ, στα δυο πρωτα φιλικα της ζενιτ ειναι πρωταγωνιστης
https://en.fc-zenit.ru/video/45089/
https://en.fc-zenit.ru/video/45024/
Παιχταράς από ποια άποψη; Κάθομαι και βλέπω βιντεάκια του (κάτι που φαντάζομαι κάνει το 90% των ατόμων εδώ μέσα) όπου παραδοσιακά αντιλαμβάνεσαι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός παίκτη. Ο συγκεκριμένος το μοναδικό που δείχνει είναι καλό πόδι. Το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικό αν κρίνουμε από τα νούμερα του. Δε τον βλέπω ούτε να κόβει, ούτε να δημιουργεί παιχνίδι από πίσω. Μόνο σουτ, σουτ, σουτ.
Εμένα δε με ψήνει καθόλου. Ελπίζω να μην ενδιαφερόμαστε.
Για τον Μακ έχω γράψει πολλές φορές τη γνώμη μου.
Εμένα δε με ψήνει καθόλου. Ελπίζω να μην ενδιαφερόμαστε.
Για τον Μακ έχω γράψει πολλές φορές τη γνώμη μου.
Καλα γουστα ειναι αυτα, αλλοι θελουν σουηδικη ξυλεια, αλλοι βολευονται και με αμαζονιου
- buffalobill4
Δεν κανει κρυο στην Ελλαδα, τι ειναι αυτα που λες, να τα διαβασει η κυρα νινα και να χαλασει η μεταγραφη του τουριστα;;
-
Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη να παιρναμε, υποθετικα παντα, τον μπεργκ
Υποτιθεται ψαχνουμε για αντικαταστατη του πριγιοβιτς και εναν με διαφορετικα χαρακτηριστικα πχ κοντο με ταχυτητα. Δηλαδη αν παιρναμε μπεργκ, καποιος απο τους 2 θα πρεπει να καθεται στον παγκο και δεν νομιζω να του πολυαρεσει.
Και επισης δεν εχουμε την πολυτελεια 1,5 μυριο συμβολαιο να καθεται παγκο.
Ας πανε σε επιλογη τυπου λεο ζαμπα, κανα 20χρονο απο αργεντινη βραζιλια φορ φερελπι με αγορα κανα 3αρι.
Και να παιρνει χρονο με πριγιοβιτς σαν αλλαγη
Υποτιθεται ψαχνουμε για αντικαταστατη του πριγιοβιτς και εναν με διαφορετικα χαρακτηριστικα πχ κοντο με ταχυτητα. Δηλαδη αν παιρναμε μπεργκ, καποιος απο τους 2 θα πρεπει να καθεται στον παγκο και δεν νομιζω να του πολυαρεσει.
Και επισης δεν εχουμε την πολυτελεια 1,5 μυριο συμβολαιο να καθεται παγκο.
Ας πανε σε επιλογη τυπου λεο ζαμπα, κανα 20χρονο απο αργεντινη βραζιλια φορ φερελπι με αγορα κανα 3αρι.
Και να παιρνει χρονο με πριγιοβιτς σαν αλλαγη
O Berg για να έρθει θα πρέπει αν πωληθεί ο Prijovic(υποθετικά) όπως είπες πολύ σωστά giliopoule για πάγκο θες έναν σαν τον Pukki που δεν έκατσε στοιχεία διαφορετικά γρήγορο και η μπάλα να κολάει στο πλεκτό.
Aπλά και να έρθει τώρα ο επιθετικός δεν θα παίξει με την Βασιλεία όπως είπε ο Λουτσέσκου άρα επεξεργάζονται(άποψη μου)άλλον επιθετικό και όχι τον Μπέργκ.
Aπλά και να έρθει τώρα ο επιθετικός δεν θα παίξει με την Βασιλεία όπως είπε ο Λουτσέσκου άρα επεξεργάζονται(άποψη μου)άλλον επιθετικό και όχι τον Μπέργκ.
Από τα ονόματα που ακούγονται, αυτός ο Ομπράντοβιτς καλός παίχτης είναι, όχι κάτι φοβερό αλλά νορμάλ. Αυτό που δεν μου κολλάει είναι ότι δεν είναι ο επιθετικός μπακ που θα δημιουργήσει ούτε ο γρήγορος που θα τρέξει όλη την πλευρά και δε νομίζω να ψάχνουμε μπακ περιορισμένου ρόλου, γιατί να χαλάσει η συνταγή που έχει φτιαχτεί.
Όσο για τους Σουηδούς, συνέχεια το σκέφτομαι και δε μπορώ να καταλάβω το όφελος να υπογράψουμε παίχτες στα 32. Πχ., τι φιλοδοξία και όρεξη θα έχει ο Μπεργκ μετά την Αραβία, το Μουντιάλ και τη θητεία του στο βάζελο όπου έγινε σημαία να παίξει για μας. Όση θα χε ο Βιερίνια αν πήγαινε σε άλλη ελληνική. Ή ο άλλος που κάνει δύο μήνες διακοπές και θα έρθει σε καλή κατάσταση το Νοέμβρη. Πέρα από τις υπόλοιπες παραμέτρους. Ελπίζω να μην ισχύουν και να ναι άλλοι οι στόχοι και επιτέλους να έρθουν οι παίχτες και να ξεκαθαρίσει το ρόστερ.
Όσο για τους Σουηδούς, συνέχεια το σκέφτομαι και δε μπορώ να καταλάβω το όφελος να υπογράψουμε παίχτες στα 32. Πχ., τι φιλοδοξία και όρεξη θα έχει ο Μπεργκ μετά την Αραβία, το Μουντιάλ και τη θητεία του στο βάζελο όπου έγινε σημαία να παίξει για μας. Όση θα χε ο Βιερίνια αν πήγαινε σε άλλη ελληνική. Ή ο άλλος που κάνει δύο μήνες διακοπές και θα έρθει σε καλή κατάσταση το Νοέμβρη. Πέρα από τις υπόλοιπες παραμέτρους. Ελπίζω να μην ισχύουν και να ναι άλλοι οι στόχοι και επιτέλους να έρθουν οι παίχτες και να ξεκαθαρίσει το ρόστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Τετ 11 Ιούλ 2018, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.