10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Λογικά θα είναι αυτός που θα κοπεί από την 18αδα,απλά θέλει να τον βάλει σιγά σιγά σε διαδικασία αγωνιστική.
Όχι βασικός με Ξάνθη 20-25 λεπτά να πάρει και ρυθμό καλά είναι .theo-drama έγραψε:Εγω τον θελω αν γινεται βασικο με Σαλκε,για να βοηθησει τον Ματος στο μπρος-πισω(βαλε),να πηγαινει ανετα μπροστα ο Ματος χωρις να εχει το νου του,τι θα γινεται πισω του.
Θα χρειαστει,μακαρι αν γινεται να παρει λιγο χρονο και με την Ξανθη,ως αλλαγη,να δουμε και σε τι κατασταση θα ειναι.
Αλλά ξέρει ο Ιβιτς ! Οπότε ότι αποφασίσει .
obanebane έγραψε:Λογικά θα είναι αυτός που θα κοπεί από την 18αδα,απλά θέλει να τον βάλει σιγά σιγά σε διαδικασία αγωνιστική.
Μπάνε πιστεύω ότι αν δεν τον χρειαζότανε ο Ίβιτς δεν θα τον τραβούσε στην Ξάνθη και θα τον άφηνε για ατομικό στη Θεσσαλονίκη.
Τι να σου πω, δε ξερω.
Απλά επειδή δεν έχει βγάλει ακόμα ολόκληρο πρόγραμμα προπόνησης,θεωρώ ότι είναι ρίσκο που δεν θα πάρει ο Ίβιτς,πιθανή συμμετοχή του.
Απλά επειδή δεν έχει βγάλει ακόμα ολόκληρο πρόγραμμα προπόνησης,θεωρώ ότι είναι ρίσκο που δεν θα πάρει ο Ίβιτς,πιθανή συμμετοχή του.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μα το ιδιο ειπα.theo G4 έγραψε:Όχι βασικός με Ξάνθη 20-25 λεπτά να πάρει και ρυθμό καλά είναι .theo-drama έγραψε:Εγω τον θελω αν γινεται βασικο με Σαλκε,για να βοηθησει τον Ματος στο μπρος-πισω(βαλε),να πηγαινει ανετα μπροστα ο Ματος χωρις να εχει το νου του,τι θα γινεται πισω του.
Θα χρειαστει,μακαρι αν γινεται να παρει λιγο χρονο και με την Ξανθη,ως αλλαγη,να δουμε και σε τι κατασταση θα ειναι.
Αλλά ξέρει ο Ιβιτς ! Οπότε ότι αποφασίσει .
Για Σαλκε προοριζεται βασικος? Θα ναι πολυ καλα νεα αν εχει αποθεραπευτει πληρως και ειναι σε καποια φορμα,γιατι δενε χουμε αλλο εξτρεμ
- xrictoforoc
Λογικά εννοεί για την άλλη πλευρά.θες δύο εξτρέμ
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Δεν πρέπει να παίξει βασικός. Το πολύ να τον βάλει στο τελευταίο 20λεπτο, αν και δεν συμφωνώ ούτε με αυτό, γιατί θα φάει κλωτσίδι και τον χρειαζόμαστε την Πέμπτη.
Αν τον ξεκινήσει σημαινει οτι ειναι έτοιμος...δεν θα διακινδύνευε ο Ίβιτς υποτροπή...φέτος ειμαστε σοβαροί ... εδώ κ 4-5 μέρες κάνει σχεδόν κανονικό προγραμμα...
-
Νομίζω και εγώ θα τον βάλει μόνο αν είναι για να τεστάρει αν μπορεί να παίξει Πέμπτη η αν είναι εντελώς εκτός ρυθμού
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μέχρι και ανάποδα ψαλίδια έκανε στη χτεσινή προπόνηση. Το βιντεάκι αποκαλυπτικό. Σκύλος είναι ο καμπίσιος και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πάντα δέλεαρ για τους μεγάλους παίχτες. Σήμερα η δοκιμή
Για να είναι σήμερα στην αποστολή θα παίξει λογικά κανά 30 λεπτό και την Πέμπτη βασικός