Game Of Thrones (TV series)
Re: Game Of Thrones (TV series)
εγω περιμενω τουλαχιστον 1 death απο κυριο χαρακτηρα σε αυτο το επεισοδειο,μιας και αυτη τη σεζον δεν πεθανε κανεις. Λογικα θα τελειωσει σε cliffhanger φαση και θα δειξει απ'ολα τα φετινα μετωπα κατι.
Θα ναι και το μεγαλυτερο σε διαρκεια της σεζον,ελπιζω να ναι και το καλυτερο,διοτι προσωπικα περα απτα υψηλα κινηματογραφικα επιπεδα που μας προσφερε αυτη η σεζον,δεν τρελαθηκα απ'ολα τα υπολοιπα.Πηρε αρκετη δοση Hollywood fantasy και εχει αρχισει να με ξενερωνει. Για να δουμε
Θα ναι και το μεγαλυτερο σε διαρκεια της σεζον,ελπιζω να ναι και το καλυτερο,διοτι προσωπικα περα απτα υψηλα κινηματογραφικα επιπεδα που μας προσφερε αυτη η σεζον,δεν τρελαθηκα απ'ολα τα υπολοιπα.Πηρε αρκετη δοση Hollywood fantasy και εχει αρχισει να με ξενερωνει. Για να δουμε
- john4serres
Οσο για την επομενη σεζον μου ειπαν οτι θα εχει έξι 2ωρα επεισοδια, αλλα πολυ πιθανο να βγει το 2019 και οχι το 2018.
- Μπαρκαρούτσος
Aye, όσο είμαι online, δεν ποστάρεις εδώ μέσα. Τον εξυπνάκια να πας να τον κάνεις αλλού. Έχω προσωπικά μαζί σου και το παραδέχομαι.
Αυτό που έκανες είναι δείγμα κακού ανθρώπου. Ήταν ξεκάθαρη κακία.
100 φορές θα ποστάρεις, 100 φορές θα σε ρίχνω πόρτα, σε αυτό το topic.
Αυτό που έκανες είναι δείγμα κακού ανθρώπου. Ήταν ξεκάθαρη κακία.
100 φορές θα ποστάρεις, 100 φορές θα σε ρίχνω πόρτα, σε αυτό το topic.
- denyparxeisalio
Πάλι μλκίζεται??????
Ότι νάναι, βρέθηκε άνθρωπος να μας χαλάσει τη σειρά...
Με αυτό που έκανες την άλλη φορά και την πάτησα να ξέρεις και εγώ έχω στραβώσει μαζί σου...
Οπότε Ρόμαν μαζί σου
Ότι νάναι, βρέθηκε άνθρωπος να μας χαλάσει τη σειρά...
Με αυτό που έκανες την άλλη φορά και την πάτησα να ξέρεις και εγώ έχω στραβώσει μαζί σου...
Οπότε Ρόμαν μαζί σου
- Μπαρκαρούτσος
Τώρα δεν πήγε να κάνει spoil, τις προάλλες μας έκανε spoil όμως το 6ο επεισόδιο, αυτούσιο.
Τώρα απλώς είπε "Μερικές ώρες έμειναν, να σας τα πω;;
" και έφαγε άκυρο.
Και "καλημέρα" να μπει να πει εδώ μέσα, από εμένα θα τρώει απόρριψη.
Τώρα απλώς είπε "Μερικές ώρες έμειναν, να σας τα πω;;

Και "καλημέρα" να μπει να πει εδώ μέσα, από εμένα θα τρώει απόρριψη.
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:Beyond The Wall
(...)
Το παρεάκι περικυκλώνεται από τους νεκρούς που κάθονται και κοιτάνε, ενώ ο Gendry Φειδιππίδης φτάνει στο Eastwatch και τους λέει "Δε νικήκαμεν".
(...)
Και λέω ότι περνάει τόσος καιρός, επειδή ο Gendry Φειδιππίδης έκανε σίγουρα κάποιες μέρες να φτάσει στο Eastwatch, το κοράκι θέλει επίσης πολύ καιρό να φτάσει στο Dragonstone και η Daenerys με τους δράκους ας πούμε μια μέρα για να φτάσει πέρα από το Τείχος.
Στο 11:10 γίνεται αναφορά στον Φειδιππίδη... Αυτός κάνει γενικώς πολύ γαμάτα reviews..
[youtube]DEzcil8sPVo[/youtube]
- aspromaura ioannina
καλα ρε σεις.. αυτος ο τυπας..τυπας..τροπος του λεγειν δηλαδη, αυτος ο μορφονιος ο Whitewalker αφου εχει ακοντια που εξουδετερωνουν ολοκληρους δρακους, γιατι στον πεο δεν πετουσε ενα απο αυτα στον Τζον και την συντροφια του που βρισκονταν στο κεντρο της λιμνης να τελειωνουμε και επρεπε να ξημερωβραδιαστει(και μεις μαζι του) με το παρεακι του γυρω γυρω απο τη λιμνη;;;
στον κυριο.

- Μπαρκαρούτσος
Παίζει και να τους έστησε παγίδα.. Να περίμενε επίτηδες να έρθει η Queen Daenerys με τους δράκους, για να πάρει τον έναν από αυτούς. Ίδιες δυνάμεις με τον Bran έχει πιθανότατα (ή περισσότερες), οπότε μπορεί να ήξερε ότι θα έρθουν οι δράκοντες και γι'αυτό να περίμενε..
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε: Τα link είναι όπως πάντα τα ίδια
http://freetvall.com/video/USS8DDU8NSO1/-HBO δεν το έχω δοκιμάσει
https://www.streamlive.to/view/69021/HBO μέτρια ποιότητα, δεν κολλάει
http://www.stream2watch.cc/streaming-te ... ive-stream καλή ποιότητα,
θέλει 1 λεπτό για να κλείσεις τις διαφημίσεις στην αρχή, εμένα με κολλάει
Αν θέλετε, μπείτε General (radio) να κουβεντιάζουμε το επεισόδιο! Εγώ θα είμαι μέσα.
- aspromaura ioannina
Πολυ πιθανη εξηγηση ..δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο.. δεν τον ειχα για τοσο πονηριδη τον αρχηγο των W.W
και νομισα πως επροκειτο για σεναριακο κενο ωστε να διευκολυνθει η εξελιξη της ιστοριας.
Περι Μπραν και W.W. εχω μια θεωρια υποψιν αλλα ας το αφησουμε γι αλλη στιγμη καλυτερα!

Περι Μπραν και W.W. εχω μια θεωρια υποψιν αλλα ας το αφησουμε γι αλλη στιγμη καλυτερα!
- Μπαρκαρούτσος
Πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο. Υπομονη ως το 2019 τωρα οπου θα εχουμε 6 επεισοδια κοντα στη μιαμιση ωρα το καθενα οποτε σαν 6 ταινιες θα ναι στην ουσια. Ο Μαρτιν ειχε αναφερει σε συνεντευξη του παλιοτερα οτι το τελος θα 'ναι γλυκοπικρο οποτε εκτιμηση μου οτι θα τα καταφερουν ο Τζον με την Νταενερυς (εφεξης γυναικαρα) και θα κατακτησουν το θρονο ωστοσο ο ενας απο τους δυο θα πεθανει και ο αλλος θα βασιλευσει.
- john4serres
Επιτέλους θα δούμε Game of Thrones χειμώνα (βασικά έτσι πρέπει)
Αν ισχύει αυτό που λένε τέλη 2018 με αρχές 2019.
Αν ισχύει αυτό που λένε τέλη 2018 με αρχές 2019.