Game Of Thrones (TV series)
- denyparxeisalio
Re: Game Of Thrones (TV series)
Πάλι μλκίζεται??????
Ότι νάναι, βρέθηκε άνθρωπος να μας χαλάσει τη σειρά...
Με αυτό που έκανες την άλλη φορά και την πάτησα να ξέρεις και εγώ έχω στραβώσει μαζί σου...
Οπότε Ρόμαν μαζί σου
Ότι νάναι, βρέθηκε άνθρωπος να μας χαλάσει τη σειρά...
Με αυτό που έκανες την άλλη φορά και την πάτησα να ξέρεις και εγώ έχω στραβώσει μαζί σου...
Οπότε Ρόμαν μαζί σου
-
Μπαρκαρούτσος
Τώρα δεν πήγε να κάνει spoil, τις προάλλες μας έκανε spoil όμως το 6ο επεισόδιο, αυτούσιο.
Τώρα απλώς είπε "Μερικές ώρες έμειναν, να σας τα πω;;
" και έφαγε άκυρο.
Και "καλημέρα" να μπει να πει εδώ μέσα, από εμένα θα τρώει απόρριψη.
Τώρα απλώς είπε "Μερικές ώρες έμειναν, να σας τα πω;;
Και "καλημέρα" να μπει να πει εδώ μέσα, από εμένα θα τρώει απόρριψη.
- aspromaura ioannina
καλα ρε σεις.. αυτος ο τυπας..τυπας..τροπος του λεγειν δηλαδη, αυτος ο μορφονιος ο Whitewalker αφου εχει ακοντια που εξουδετερωνουν ολοκληρους δρακους, γιατι στον πεο δεν πετουσε ενα απο αυτα στον Τζον και την συντροφια του που βρισκονταν στο κεντρο της λιμνης να τελειωνουμε και επρεπε να ξημερωβραδιαστει(και μεις μαζι του) με το παρεακι του γυρω γυρω απο τη λιμνη;;;
στον κυριο.
-
Μπαρκαρούτσος
Παίζει και να τους έστησε παγίδα.. Να περίμενε επίτηδες να έρθει η Queen Daenerys με τους δράκους, για να πάρει τον έναν από αυτούς. Ίδιες δυνάμεις με τον Bran έχει πιθανότατα (ή περισσότερες), οπότε μπορεί να ήξερε ότι θα έρθουν οι δράκοντες και γι'αυτό να περίμενε..
- aspromaura ioannina
Πολυ πιθανη εξηγηση ..δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο.. δεν τον ειχα για τοσο πονηριδη τον αρχηγο των W.W
και νομισα πως επροκειτο για σεναριακο κενο ωστε να διευκολυνθει η εξελιξη της ιστοριας.
Περι Μπραν και W.W. εχω μια θεωρια υποψιν αλλα ας το αφησουμε γι αλλη στιγμη καλυτερα!
Περι Μπραν και W.W. εχω μια θεωρια υποψιν αλλα ας το αφησουμε γι αλλη στιγμη καλυτερα!
-
Μπαρκαρούτσος
Πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο. Υπομονη ως το 2019 τωρα οπου θα εχουμε 6 επεισοδια κοντα στη μιαμιση ωρα το καθενα οποτε σαν 6 ταινιες θα ναι στην ουσια. Ο Μαρτιν ειχε αναφερει σε συνεντευξη του παλιοτερα οτι το τελος θα 'ναι γλυκοπικρο οποτε εκτιμηση μου οτι θα τα καταφερουν ο Τζον με την Νταενερυς (εφεξης γυναικαρα) και θα κατακτησουν το θρονο ωστοσο ο ενας απο τους δυο θα πεθανει και ο αλλος θα βασιλευσει.
-
john4serres
Επιτέλους θα δούμε Game of Thrones χειμώνα (βασικά έτσι πρέπει)
Αν ισχύει αυτό που λένε τέλη 2018 με αρχές 2019.
Αν ισχύει αυτό που λένε τέλη 2018 με αρχές 2019.
Πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο. Κατά τ΄ άλλα πολύ μέτρια η σεζόν. Ελπίζω με μεγάλα σε διάρκεια επεισόδια στον τελευταίο κύκλο να επιστρέψει η σειρά στα γνωστά της στάνταρ.
Ίσως η πιο ''φτηνή'' σεζόν που είδαμε. Ειδικά αυτό με τις μετακινήσεις και τον χρόνο...
Γενικά επειδή η σεζόν αυτή ήταν τελείως προβλέψιμη και κινήθηκε σε πολύ mainstream νερά ως προς το σενάριο, πιστεύω στην τελευταία σεζόν θα σκοτώσουν πολύ κόσμο και αποκλείω πλέον να έχουμε Jon-Daenerys ως νικητές του Iron Throne.
Γενικά επειδή η σεζόν αυτή ήταν τελείως προβλέψιμη και κινήθηκε σε πολύ mainstream νερά ως προς το σενάριο, πιστεύω στην τελευταία σεζόν θα σκοτώσουν πολύ κόσμο και αποκλείω πλέον να έχουμε Jon-Daenerys ως νικητές του Iron Throne.
Δεν ενθουσιάστηκα γενικά από τη σεζόν.
- Ωραίος ο Μπραν (1η φορά αυτό το παλικάρι με έκανε να γελάσω) όταν έβγαλε το χαρτάκι στον Σάμ. Αλήθεοα, γιατί δε τον ρωτάνε για το τι έγινε, πότε μια που το παιδί τα ξέρει όλα, να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις;
- Αυτήν τη νταρντάνα την Μπριέν ποιός θα την πάρεις Ο Τζέιμι ή η πουλενάρα Τόρμουντ; (ούτε μου περνάει από το μυαλό να τον πλάκωσε ο Τοίχος). Αυτό είναι το σούπερ αίσθημα της ερχόμενης σεζ'όν.
- Ο Τύριον, γιατί ¨στράβωσε¨ που ο Χιόνης έζμπρωξε την Ντάνυ; Χμμμμμμμ
Μπάι δε γουέι, είχε πλάκα ο Τζόρας που έλεγε ¨όχι, όχι κυρά μου, μην πας με αυτόν με το καράβι!¨
-
- Οι badass sistas Sansa & Arya πως τα βρήκανε μεταξύ τους; Στο προηγούμενο επεισόδειο μαλώνανε.
- Τι στο καλό είναι αυτός ο στρατός που πάει να φέρει ο Euron? Δεν τους είχε ξολοθρεύσει όλους τους κακούς η Ντάνυ στο Έσσος;
Να αρχίσουμε τα στοιχήματα για την έκβαση;
Θα εμφανιστεί ξανά η Μελισάνδρα;
Υπάρχει περίπτωση να δούμε Gothraki ή Unsullied να μεταρφώνονται σε WW?
Γενικά πιστεύω στο τέλος αυτός που θα μείνει θα είναι μόνος, στο Βορρά θα είναι κάποια Στάρκαινα μόνη κοκ.
ΥΓ: Η Σερσέι έγραψε υποκριτικά!
- Ωραίος ο Μπραν (1η φορά αυτό το παλικάρι με έκανε να γελάσω) όταν έβγαλε το χαρτάκι στον Σάμ. Αλήθεοα, γιατί δε τον ρωτάνε για το τι έγινε, πότε μια που το παιδί τα ξέρει όλα, να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις;
- Αυτήν τη νταρντάνα την Μπριέν ποιός θα την πάρεις Ο Τζέιμι ή η πουλενάρα Τόρμουντ; (ούτε μου περνάει από το μυαλό να τον πλάκωσε ο Τοίχος). Αυτό είναι το σούπερ αίσθημα της ερχόμενης σεζ'όν.
- Ο Τύριον, γιατί ¨στράβωσε¨ που ο Χιόνης έζμπρωξε την Ντάνυ; Χμμμμμμμ
Μπάι δε γουέι, είχε πλάκα ο Τζόρας που έλεγε ¨όχι, όχι κυρά μου, μην πας με αυτόν με το καράβι!¨
- Οι badass sistas Sansa & Arya πως τα βρήκανε μεταξύ τους; Στο προηγούμενο επεισόδειο μαλώνανε.
- Τι στο καλό είναι αυτός ο στρατός που πάει να φέρει ο Euron? Δεν τους είχε ξολοθρεύσει όλους τους κακούς η Ντάνυ στο Έσσος;
Να αρχίσουμε τα στοιχήματα για την έκβαση;
Θα εμφανιστεί ξανά η Μελισάνδρα;
Υπάρχει περίπτωση να δούμε Gothraki ή Unsullied να μεταρφώνονται σε WW?
Γενικά πιστεύω στο τέλος αυτός που θα μείνει θα είναι μόνος, στο Βορρά θα είναι κάποια Στάρκαινα μόνη κοκ.
ΥΓ: Η Σερσέι έγραψε υποκριτικά!
Που είναι ο Ζαντός ορέ για το ριπόρτ;
Μπάιδεγουέι, λέω απ΄οτου χρόνου να ξαναδώ τη σειρά από την αρχή, έτσι για να απολαύσω τον τελευταίο κύκλο
Μπάιδεγουέι, λέω απ΄οτου χρόνου να ξαναδώ τη σειρά από την αρχή, έτσι για να απολαύσω τον τελευταίο κύκλο
Γράφω ξεημερώματα Παρασκευής, αρχή του Σεπτέμβρη. Μοιράζομαι μαζί σας, τον ενθουσιασμό μου, για τις ματαγραφές. Και πιο συγκεκριμένα, θεωρώ ότι με τις μεταγραφές που ολοκλήρωσε χθες ο ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα θα αλλάξει... Όπως θα συμβεί και με τις... "μεταγραφές", που θα αλλάξουν το... Westeros. Και όχι μόνον αυτό !!!
-
Μπαρκαρούτσος
Το review σε 2-3 μέρες έτοιμο. Ξεκίνησα χθες πρωί, με πήρε κανένα δίωρο και είμαι μόνο στο 1/3 του επεισοδίου... Είναι κυρίως οπτικό το review, εικόνες πολλές...