Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Aureliano Buendia έγραψε:Στα του Σαββίδη τώρα:
Είναι από τις πλέον αμήχανες στιγμές του δικού μου (του δικού μου επαναλαμβάνω) οπαδιλικίου να βλέπω τον Ιβάν να χαριεντίζεται με τον Τζιτζικώστα και στο καπάκι να διαβάσω τις δηλώσεις του στη Βουλή, όπου ξεδιπλώνει τις απόψεις του περί ξεχειλώματος όλων των εργασιακών σχέσεων και κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, για να έρθουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα…
Αρκετές δηλώσεις του Ιβάν με έχουν κάνει και μένα προσωπικά να νιώσω αμήχανα, όπως και πολλές ενδεικτικές των κομματικών του προτιμήσεων κινήσεις στήριξης σε τζίτζιδες κ.τ.λ., ειδικά μετά το φιάσκο της ρύθμισης των χρεών μας απ την εν λόγω πολιτική παράταξη!!!

Την προώθηση λοιπόν του Θ.Ζ. σε ευρωβολευτή ("τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;") αρχικά την είχα κατανοήσει ως κίνηση του για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. (ρύθμιση χρεών)...

Μετά όμως από την κοροϊδία που έφαγε απ τον σ@μ@ρά για το συγκεκριμένο θέμα, η "καλή παρτίδα" που συνεχίζει να έχει μαζί τους (Θ.Ζ., τζίτζι κ.τ.λ.), δεν εννοώ να καταλάβω πως βοηθάει τον Π.Α.Ο.Κ., ειδικά όταν, τουλάχιστον 4 χρόνια τώρα, δεν παίρνει καν παράδειγμα από το πιο σωστό πράγμα που έκανε ο Θ.Ζ. ως Πρόεδρος στον Π.Α.Ο.Κ., την υλοποίηση δηλαδή τριετούς προγράμματος στο αγωνιστικό, με την τσαμπουκαλεμένη του στάση μάλιστα απέναντι στους πάντες (οπαδούς, ΑΡΔ, παίχτες), στηρίζοντας για 3 χρόνια την επιλογή του, ανεξαρτήτως αποτυχημένων αποτελεσμάτων στην διάρκεια τους, τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. δηλαδή ως το απόλυτο "αγωνιστικό αφεντικό"!!!

Το γεγονός που αναφέρει ο @ Aureliano στο post που παραθέτω, "πολλά έχουν δει τα μάτια μου μα...αυτό μου φέρνει τρόμο" (που τραγουδάει κι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε κάποιον στίχο απ "το μαχαίρι" του μεγάλου ποιητή Καββαδία...)!!! Τόσο μεγάλο τρόμο μάλιστα, που πραγματικά δεν ξέρω πόσο μεγάλη έκπτωση μπορώ να κάνω, ειδικά σε τέτοια τεράστιας σημασίας κοινωνικά θέματα, για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.!!!

Πολλοί από εμάς έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς τον Ιβάν ευχή και κατάρα για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!

"Φιλάνθρωπος με θεάρεστο κοινωνικό και θρησκευτικό έργο ο Ιβάν, πρόσφατα τιμώμενος απ το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με τον Σταυρό του Ανώτατου Ταξίαρχου του Τάγματος των Ιπποτών, γι αυτό ακριβώς το έργο του, μα ταυτόχρονα κατά των σημερινών, εξαθλιωμένων πλέον μετά από τόσο "ψαλίδι" που έχει πέσει επί μνημονιακών χρόνων, εργασιακών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τις επενδύσεις"!!!!!!

Προσωπικά το βρίσκω κάτι παραπάνω από οξύμορο, το βρίσκω, πολύ μάλιστα, "ό,τι να ναι"!!! "Σκέτη τρέλα"!!!!!!

Το άμεσο μέλλον θαρρώ μας επιφυλάσσει πολλά "επεισόδια" σε σχέση με Ιβάν, Π.Α.Ο.Κ., Ελλάδα και Έλληνες...

Θετικά ή αρνητικά τα περισσότερα;;;

Ίδωμεν!!!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ατράνταχτο επιχείρημα!
Για παιδάκια.
ΥΓ. Γρηγόρη αναφέρομαι στο προηγούμενο.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

τα πολιτικά με τα ποδοσφαιρικά δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε. ναι απαράδεκτη η ομιλία σαβίδη στην βουλή,αλλα δεν πέσαμε και από τα σύννεφα.... :lol: ο σαββίδης ανήκει στην αστική ταξη , λογικό είναι τα συμφέροντα του να έρχονται σε αντίθεση με την εργατική τάξη,και να θέλει οι εργάτες να χάσουν και τα εναπομείναντα δικαιώματα τους ,αφού διατηρεί επιχειρήσεις στην ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Βλεπω οτι ο τεραστιος λαος του ΠΑΟΚ εκτος του οτι θελει να κανει κουμαντο στα χρηματα του τρελου τωρα θελει να του επιβαλλει κ πως θα κινειται σε πρωσιπικο πολιτικο κ εποχειρηματικο επιπεδο. Απιθανος λαος. Μην ξεχασει να μας ρωτησει κ την γνωμη μας για τον γαμο της ανιψιας.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φοβερό σχόλιο με...............τρομερά επιχειρήματα απέναντι μάλιστα στην παράθεση απλών γεγονότων!!!

Πλέον νιώθω τόσο "ταπωμένος" που δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω!!! :oops:

Υ.Γ. @ Sfinas, η πολιτική και το ποδόσφαιρο, θέλουμε δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, είναι τρομερά αλληλένδετη φανερά, ειδικά στην χώρα μας, τουλάχιστον απ τις εποχές Κ@σκωτά, αν όχι πολύ νωρίτερα!!! Υπάρχουν πλήθος απτών αποδείξεων γι αυτό και όσοι είναι κάποιας ηλικίας και δεν εθελοτυφλούν τις ξέρουν καλά, μιας και τις έχουν δει με τα ματάκια τους!!!
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

γκόραν εννοω ότι δεν πρέπει να μας νοιάζει τι ψηφίζει ο σαββίδης και άμα κάνει παρέα με τον τζιτζικώστα.
οποιος γνωρίζει τα στοιχειώδη το πως λειτουργεί το καπιταλιστικό σύστημα , θα γνωρίζει ότι ο σαββίδης μαρινάκης μελισσανίδης κτλ έχουν τα ίδια συμφέροντα σε αυτό το θέμα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Taseos έγραψε:Βλεπω οτι ο τεραστιος λαος του ΠΑΟΚ εκτος του οτι θελει να κανει κουμαντο στα χρηματα του τρελου τωρα θελει να του επιβαλλει κ πως θα κινειται σε πρωσιπικο πολιτικο κ εποχειρηματικο επιπεδο. Απιθανος λαος. Μην ξεχασει να μας ρωτησει κ την γνωμη μας για τον γαμο της ανιψιας.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Κανένα κουμάντο φίλε μου στις μπίζνες του και στα προσωπικά του. Όταν όμως προτρέπει τη βουλή να περιορίσει τις απεργίες, οι οποίες είναι δικαίωμά ΜΟΥ, ε τότε νομίζω ότι ο Ιβάν είναι αυτός που μπλέκεται με τις δικές μου μπίζνες. Εκτός κι αν κάνει και ο Ιβάν απεργίες... :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ τον έχω ικανό τον Σαββίδη να κάνει απεργίες!
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

goran 64 έγραψε:Φοβερό σχόλιο με...............τρομερά επιχειρήματα απέναντι μάλιστα στην παράθεση απλών γεγονότων!!!

Υ.Γ. @ Sfinas, η πολιτική και το ποδόσφαιρο, θέλουμε δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, είναι τρομερά αλληλένδετη φανερά, ειδικά στην χώρα μας, τουλάχιστον απ τις εποχές Κ@σκωτά, αν όχι πολύ νωρίτερα!!! Υπάρχουν πλήθος απτών αποδείξεων γι αυτό και όσοι είναι κάποιας ηλικίας και δεν εθελοτυφλούν τις ξέρουν καλά, μιας και τις έχουν δει με τα ματάκια τους!!!
Δηλαδή ένας φολα νέο δημοκράτης απαγορεύεται να είναι και φολα ΠΑΟΚΤΣΗΣ;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

@ Sfinas, τώρα μάλιστα, έγινες απολύτως κατανοητός...

Έτσι λοιπόν θα έπρεπε να είναι, να μην μας νοιάζει τι ψηφίζει ο κάθε μεγαλομέτοχος της κάθε Π.Α.Ε.!!!

Την στιγμή όμως που ξέρουμε, ότι οι ίδιοι επιχειρηματίες που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις σ αυτήν την δύσμοιρη "ψωροκώσταινα" εδώ και πάνω από 35 χρόνια, με τα σημερινά τραγικά αποτελέσματα του 60% ανεργίας στους νέους, του "ανεπίσημου" 40% στο σύνολο του λαού και του τεράστιου (για "ανεπτυγμένη" χώρα με οικονομία μπετόν, όπως μας λέγανε πριν λίγα χρόνια οι εκάστοτε πολιτικοί μας ταγοί) αριθμού Ελλήνων νεόπτωχων και μεταναστών για εύρεση εργασίας, αυτοί "κρατάνε τα κόζια" και στο επαγγελματικό πρωκτοποδόσφαιρο της χώρας, επίτρεψε μου να με νοιάζουν όλα τα παραπάνω διαπλεκόμενα συμφέροντα τους και να αγωνιώ για το μέλλον!!!

Γιατί, πάνω απ όλα σαν Π.Α.Ο.Κ.τσής, αυτό που σίγουρα δεν θέλω, είναι να γίνει η ομάδα μου, ο Π.Α.Ο.Κ., "χαλίφης στην θέση του χαλίφη", παραμένοντας η ίδια βρωμερή κατάσταση στο ποδόσφαιρο με αλλαγμένους απλά μόνο τους συντελεστές της και τα ονόματα τους!!!

Γιατί δεν είναι αυτές οι αρχές και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Π.Α.Ο.Κ., αυτά που φύτεψαν οι κυνηγημένοι πρόσφυγες ιδρυτές του στα μυαλά και στις καρδιές όλων των απογόνων τους, αλλά και σ αυτά όλων των άλλων υποστηριχτών του Π.Α.Ο.Κ. σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν είναι αυτά που προσδοκώ να δω απ τον Π.Α.Ο.Κ. του μέλλοντος!!!

Οπότε, επαναλαμβάνω, απλά επίτρεψε μου να ΑΓΩΝΙΩ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Απρ 2016, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

gpaok έγραψε:
goran 64 έγραψε:Φοβερό σχόλιο με...............τρομερά επιχειρήματα απέναντι μάλιστα στην παράθεση απλών γεγονότων!!!

Φυσικά και δεν απαγορεύεται σίγουρα αυτό που ρωτάς!!!

Καλό θα ήταν όμως να ξέρει ότι ο Π.Α.Ο.Κ., εκτός από ομάδα, είναι κι ένας οργανισμός που έχει αρχές, αξίες και ιδανικά των προγόνων και ιδρυτών του προσφύγων, την τιμιότητα, την δικαιοσύνη, την ισονομία, τον ασταμάτητο αγώνα, την αντίσταση στην κατά πάντων αδικία, την υπομονή και την επιμονή, το δικαίωμα να ονειρεύεται, να κυνηγάει και να κατακτάει κιόλας μέσα από συνεχείς αγώνες πάντα ,την καταξίωση του μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Mīngus έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ότι και να κάνει τελικά θα βγει χαμένος. Η δε θα κατεβει να παίξει και θα φάει -3 τώρα και -3 από το επόμενο πρωτάθλημα προς όφελος των άλλων τριών ή θα κατεβει και θα τον κράζουμε εμείς οι ίδιοι. Ακόμα και η μέση λύση που είναι η Κ20 από τη μια δε θα ικανοποιήσει όσους δε θέλουν να κατεβει η ομάδα από την άλλη αν φάμε κανένα πενταμπαλο από τον γαύρο θα είναι κρίμα για τα παιδιά που ξαφνικά θα πάρουν πάνω τους μια τόσο μεγάλη ευθύνη απροετοίμαστα. Είναι εκπληκτική η ικανότητα αυτής της ομάδας και του κόσμου της να βρίσκετε μονίμως σε lose lose καταστάσεις!!!
Δεν υπάρχει -3 τώρα. Αυτό αφορά την νέα season.
Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει και μπαίνουμε σε διαδικασία σκέψης. Ο Ιβάν το είπε, το επικροτήσαμε όλοι και ξαφνικά αμφιταλαντευόμαστε.
τπτ δεν αλλαξε φιλε μου απλα επειδη περιπλαναται στην ατμοσφαιρα μια διαθεση κυβιστισης καποιοι φαινεται πως παιρνουν και αυτοι θεση να ειναι ετοιμοι ;)

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε σήμερα:

– Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

– Απαιτούμε την παραίτηση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

– Απαιτούμε να γίνει αποδεκτή από την Ομοσπονδία η πρότασή μας για ξένους διαιτητές από τη νέα χρονιά. Τα παραπάνω θα κοινοποιηθούν στους: Πρωθυπουργό, Υπουργό Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων, Αθλητισμού, στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τη Superleague.

επαναλαμβανω οτι τα παραπανω δε συνιστουν ουτε θεσεις επαναστατων του πληκτρολογιου (θα φορεθει πολυ πιστευω αυτες τις αγιες μερες :lol: ) ουτε λογια της στιγμης ουτε τπτ παραπανω...ειναι η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετα απο διοικητικο συμβουλιο...αυτα για να μην μπερδευομαστε με επαναστατες και ατομα που περιμενουν με το δαχτυλο στη σκανδαλη....

επισης παρακαλω ακομα καποιον χριστιανο να μου αναλυσει αυτα τα σημαντικα βηματα που εγιναν αυτες τις μερες για την καθαρση του ποδοσφαιρου...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αλήθεια, μήπως, να χωριστούμε μεταξύ μας ανάλογα με το τι ψηφίζει ο καθένας μας και σε ποιο οικονομικό σύστημα πιστεύει????
Δεν μας φτάνουν τα ποδοσφαιρικά που μας διχάζουν????

Σημ. 1
Θα παραβώ για πρώτη και τελευταία φορά το παραπάνω.
Γρηγόρη, ο Σαββίδης είπε ή καλύτερα υπονόησε, το αυτονόητο.
Πως εργασιακά δικαιώματα, χωρίς εργασία δεν υπάρχουν.
Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για να κοιμούνται τα παιδιά και να ονειρεύονται.

Σημ. 2
Εεεε και!!!!!
Και τώρα ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι, ενόψει των νέων συνθηκών που διαμορφώθηκαν και των συμφερόντων του ΠΑΟΚ, μετά τα τελευταία γεγονότα και συμφωνίες.
Σημ 3
Γρηγόρη, εκτός των άλλων, ανέλαβες και το ρόλο του ιδεολογικοπολιτικού αναλυτή , εκφραστή της έννοιας ΠΑΟΚ??
Για τις ιδεολογικοπολιτικες αναλύσεις σου-αναζητήσεις σου υπάρχουν άλλα forum.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 17 Απρ 2016, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σημειωσε με και τις νεες συνθηκες που διαμορφωθηκαν για να καταλαβω και εγω ποιες ειναι αυτες συνθηκες ελπιδας για το ερμο το ποδοσφαιρο μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:
gpaok έγραψε:
Φυσικά και δεν απαγορεύεται σίγουρα αυτό που ρωτάς!!!

Καλό θα ήταν όμως να ξέρει ότι ο Π.Α.Ο.Κ., εκτός από ομάδα, είναι κι ένας οργανισμός που έχει αρχές, αξίες και ιδανικά των προγόνων και ιδρυτών του προσφύγων, την τιμιότητα, την δικαιοσύνη, την ισονομία, τον ασταμάτητο αγώνα, την αντίσταση στην κατά πάντων αδικία, την υπομονή και την επιμονή, το δικαίωμα να ονειρεύεται, να κυνηγάει και να κατακτάει κιόλας μέσα από συνεχείς αγώνες πάντα ,την καταξίωση του μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες!!!
KOSTAS54 έγραψε:Αλήθεια, μήπως, να χωριστούμε μεταξύ μας ανάλογα με το τι ψηφίζει ο καθένας μας και σε ποιο οικονομικό σύστημα πιστεύει????
Δεν μας φτάνουν τα ποδοσφαιρικά που μας διχάζουν????

Σημ. 1
Θα παραβώ για πρώτη και τελευταία φορά το παραπάνω.
Γρηγόρη, ο Σαββίδης είπε ή καλύτερα υπονόησε, το αυτονόητο.
Πως εργασιακά δικαιώματα, χωρίς εργασία δεν υπάρχουν.
Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για να κοιμούνται τα παιδιά και να ονειρεύονται τα παιδάκια.
Κώστα μου, δεν νομίζω ότι από τα γραφόμενα μου προκύπτει κανένα ενδεχόμενο διχασμού του λαού του Π.Α.Ο.Κ., πιστεύω να το βλέπεις!!!

Όσο για τα εργασιακά δικαιώματα, τις δουλειές, τα αυτονόητα κι αυτά που είπε και υπονόησε ο Ιβάν, δεν είναι καθόλου αστεία κατά την δική μου άποψη, είναι δηλώσεις, καταγραμμένες μάλιστα, που επιφυλάσσουν συνέχεια και εξάπτουν την φαντασία μου για το ποια θα είναι αυτή σε σχέση με τον Π.Α.Ο.Κ.!!!

Όσο πάλι για παραμυθάκια για να κοιμούνται τα παιδιά και να ονειρεύονται τα παιδάκια, επίτρεψε μου να κρίνω προσωπικά, ότι αυτά ξέρουν πολύ καλύτερα να τα λένε οι προπαγανδιστές-ταγοί των εκάστοτε πολιτικών-κοινωνικών συστημάτων της εξουσίας, παρά ο λαουτζίκος που ζει τα αποτελέσματα τους στο πετσί του καθημερινά σε παγκόσμιο επίπεδο, εκατοντάδες χρόνια τώρα κι ας "κοιμάται" κάθε σήμερα και περισσότερο από εχθές!!!

No offense πάντως, αφού ο καθένας μπορεί ελεύθερα να έχει τα πιστεύω του, τα οποία παραμένουν από εμένα προσωπικά σεβαστά, όσο κι αν διαφωνώ με αυτά!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Απρ 2016, 13:35, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”