Αρκετές δηλώσεις του Ιβάν με έχουν κάνει και μένα προσωπικά να νιώσω αμήχανα, όπως και πολλές ενδεικτικές των κομματικών του προτιμήσεων κινήσεις στήριξης σε τζίτζιδες κ.τ.λ., ειδικά μετά το φιάσκο της ρύθμισης των χρεών μας απ την εν λόγω πολιτική παράταξη!!!Aureliano Buendia έγραψε:Στα του Σαββίδη τώρα:
Είναι από τις πλέον αμήχανες στιγμές του δικού μου (του δικού μου επαναλαμβάνω) οπαδιλικίου να βλέπω τον Ιβάν να χαριεντίζεται με τον Τζιτζικώστα και στο καπάκι να διαβάσω τις δηλώσεις του στη Βουλή, όπου ξεδιπλώνει τις απόψεις του περί ξεχειλώματος όλων των εργασιακών σχέσεων και κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, για να έρθουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα…
Την προώθηση λοιπόν του Θ.Ζ. σε ευρωβολευτή ("τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;") αρχικά την είχα κατανοήσει ως κίνηση του για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. (ρύθμιση χρεών)...
Μετά όμως από την κοροϊδία που έφαγε απ τον σ@μ@ρά για το συγκεκριμένο θέμα, η "καλή παρτίδα" που συνεχίζει να έχει μαζί τους (Θ.Ζ., τζίτζι κ.τ.λ.), δεν εννοώ να καταλάβω πως βοηθάει τον Π.Α.Ο.Κ., ειδικά όταν, τουλάχιστον 4 χρόνια τώρα, δεν παίρνει καν παράδειγμα από το πιο σωστό πράγμα που έκανε ο Θ.Ζ. ως Πρόεδρος στον Π.Α.Ο.Κ., την υλοποίηση δηλαδή τριετούς προγράμματος στο αγωνιστικό, με την τσαμπουκαλεμένη του στάση μάλιστα απέναντι στους πάντες (οπαδούς, ΑΡΔ, παίχτες), στηρίζοντας για 3 χρόνια την επιλογή του, ανεξαρτήτως αποτυχημένων αποτελεσμάτων στην διάρκεια τους, τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. δηλαδή ως το απόλυτο "αγωνιστικό αφεντικό"!!!
Το γεγονός που αναφέρει ο @ Aureliano στο post που παραθέτω, "πολλά έχουν δει τα μάτια μου μα...αυτό μου φέρνει τρόμο" (που τραγουδάει κι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε κάποιον στίχο απ "το μαχαίρι" του μεγάλου ποιητή Καββαδία...)!!! Τόσο μεγάλο τρόμο μάλιστα, που πραγματικά δεν ξέρω πόσο μεγάλη έκπτωση μπορώ να κάνω, ειδικά σε τέτοια τεράστιας σημασίας κοινωνικά θέματα, για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.!!!
Πολλοί από εμάς έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς τον Ιβάν ευχή και κατάρα για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!
"Φιλάνθρωπος με θεάρεστο κοινωνικό και θρησκευτικό έργο ο Ιβάν, πρόσφατα τιμώμενος απ το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με τον Σταυρό του Ανώτατου Ταξίαρχου του Τάγματος των Ιπποτών, γι αυτό ακριβώς το έργο του, μα ταυτόχρονα κατά των σημερινών, εξαθλιωμένων πλέον μετά από τόσο "ψαλίδι" που έχει πέσει επί μνημονιακών χρόνων, εργασιακών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τις επενδύσεις"!!!!!!
Προσωπικά το βρίσκω κάτι παραπάνω από οξύμορο, το βρίσκω, πολύ μάλιστα, "ό,τι να ναι"!!! "Σκέτη τρέλα"!!!!!!
Το άμεσο μέλλον θαρρώ μας επιφυλάσσει πολλά "επεισόδια" σε σχέση με Ιβάν, Π.Α.Ο.Κ., Ελλάδα και Έλληνες...
Θετικά ή αρνητικά τα περισσότερα;;;
Ίδωμεν!!!