Igor Tudor II
- anekfrastos
Re: Igor Tudor II
Γενικά, η κριτική μου στον ΙΤ εστιάζεται κυρίως σε 1 σημείο: στα στημένα, που δε βλέπω να έχουμε κανένα αποτέλεσμα.
Με Σάντος και με Μπόλονι ένα στα τόσα το έβλεπες να "γράφει" και καταλάβαινες ότι έβγαινε από σύστημα. Σαν να μη δουλεύουν στον τομέα αυτό. Ίσως να έχει ρίξει το βάρος σε άλλα πράγματα όπως η πίεση, το passing game, η αλληλοκάλυψη κλπ.
Με "κουτσή" επίθεση όμως (είτε λόγω ελλείψεων του ρόστερ είτε τραυματισμών) οι στημένες φάσεις σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις επικίνδυνος και να ξεκλειδώσεις άμυνες, κάτι που δε μπορούμε να κάνουμε εύκολα.
Το γεγονός βέβαια ότι δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη να τα εκτελέσει αξιοπρεπώς είναι επίσης ένα θέμα. Οι εκτελέσεις φαίνονται είτε άψυχες (π.χ. κόρνερ) είτε τσαπατσούλικες, να φύγει η μπάλα...
Λέτε ο Αντώνης να είναι η απάντηση;
Με Σάντος και με Μπόλονι ένα στα τόσα το έβλεπες να "γράφει" και καταλάβαινες ότι έβγαινε από σύστημα. Σαν να μη δουλεύουν στον τομέα αυτό. Ίσως να έχει ρίξει το βάρος σε άλλα πράγματα όπως η πίεση, το passing game, η αλληλοκάλυψη κλπ.
Με "κουτσή" επίθεση όμως (είτε λόγω ελλείψεων του ρόστερ είτε τραυματισμών) οι στημένες φάσεις σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις επικίνδυνος και να ξεκλειδώσεις άμυνες, κάτι που δε μπορούμε να κάνουμε εύκολα.
Το γεγονός βέβαια ότι δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη να τα εκτελέσει αξιοπρεπώς είναι επίσης ένα θέμα. Οι εκτελέσεις φαίνονται είτε άψυχες (π.χ. κόρνερ) είτε τσαπατσούλικες, να φύγει η μπάλα...
Λέτε ο Αντώνης να είναι η απάντηση;
-
Μόλις άκουσα όλη την συνέντευξη τύπου.
Γκρινιάζουμε που δεν φέρνει η ΠΑΕ έναν μεταφραστή που να μεταφράζει από Ιταλικά τις δηλώσεις του Τούντορ. Ακούγοντας ομως και τον Στροματετοιονονι νομίζω ότι χρειάζομαι ένα ντεπον...
Γουι γουερ νοτ ματσούρε το μανάτζε γκέιμ
Γκρινιάζουμε που δεν φέρνει η ΠΑΕ έναν μεταφραστή που να μεταφράζει από Ιταλικά τις δηλώσεις του Τούντορ. Ακούγοντας ομως και τον Στροματετοιονονι νομίζω ότι χρειάζομαι ένα ντεπον...
Γουι γουερ νοτ ματσούρε το μανάτζε γκέιμ
Μα βγαινει και στην αποδοση της ομαδας εδω και τοσους μηνες η τελεια χημεια μας. Ολα καλα ολα ροδινα αρκει που πηραμε χ απο τον χειροτερο βαζελο των τελευταιων 5 χρονωνanekfrastos έγραψε:Ο Χατζιησαΐας, όταν τον ρώτησε ο ρεπόρτερ τι έγινε και άλλαξε πρόσωπο ο ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο, είπε:
"Μιλήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια, είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά και κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής".
Ο Πέλκας τρέχει να πανηγυρίσει το γκολ και αγκαλιάζεται με προπονητές και συμπαίκτες. Στις δηλώσεις του λέει ότι ο προπονητής τους έκανε να το πιστέψουν, τους είπε ότι δεν τελείωσε τίποτα και ότι ήρθαμε για τη νίκη και ότι γενικά είναι λάτρης της πειθαρχίας και επειδή είναι μικρός κι αυτός θέλει συνέχεια να μαθαίνει. Επίσης "Όλοι μαζί είναι η κατάλληλη λέξη για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο, τα καλύτερα θα έρθουν".
Ο Κοροβέσης "Τακτικά ήμασταν πολύ καλά στημένοι. Ακούσαμε όσα μας είπε ο προπονητής μας.Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε σκληρά, είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε και άλλο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε".
Αποδυτήρια μπουρδέλο.
giapas έγραψε:+2000Athens έγραψε:Η ισσοπαλια δεν θα τον σωσει, το ξερει και ο ιδιος...
η ομαδα εμεινε και παλι χωρις νικη και υπευθυνος ειναι αυτος.....
Δυναμίτης είσαι ρε φίλε , επιτέλους κάποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Dimg4 ενω αυτος ειναι ο καλυτερος ΠΑΟΚ ολων των εποχων και για ολα φταιει ο τουντορ ε?
Μακαρι να επεφτε μπαν σε ατομα τα οποια αποδεδηγμενα δε ξερουν ουτε τι εχει η μπαλα μεσα να γλειτωναμε απο τις βλακειες σας.
Αντε γιατι η υπομονη εχει τα ορια της και ας το φαω εγω το μπαν στα τετοια μου.
Μακαρι να επεφτε μπαν σε ατομα τα οποια αποδεδηγμενα δε ξερουν ουτε τι εχει η μπαλα μεσα να γλειτωναμε απο τις βλακειες σας.
Τα οποια λαθη εγιναν χτες ηταν στα πλαισια της λογικης και η επισημανση τους εκ μερους μας του μετα Χριστον Προφητη.Δεν νομιζω οτι με τους διαθεσιμους παικτες ξενισε κανεναν η εντεκαδα η ο σχηματισμος.Ναι η τριαδα πισω ειχε προβληματα και αργησε να προσαρμοστει στις αναγκες του παιχνιδιου αλλα μετα το 20-30 τα πηγε καλα.Μονη ενσταση η χρησιμοποιηση του Πελκα στα ακρα ,εχει αρκετο δειγμα για να εχει καταλαβει οτι δεν δουλευει η τοποθετηση του εκει, αλλα τουλαχιστον το διορθωσε στο ημιχρονο,και η αργη πρωτη μη αναγκαστικη αλλαγη,επρεπε να ειχε φρεσκαρει το κεντρο πιο νωρις.Παμε παρακατω δεν προσφερεται το χτεσινο παιχνιδι για υπερβολες στο παρον τοπικ απο καμια πλευρα,ειτε υποστηρικτων ειτε επικριτων.
Ναι για τα περισσοτερα φταιει. Δεν ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων ο ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι και ο χειροτερος για να βολοδερνει σχεδον εκτος πλει οφ. Αν εσυ βολευεσαι και συμβιβαζεσαι φεβρουαριο να σε εχουν αφησει 15 βαθμους πισω οι δευτεροτριτοι, τοτε μαλλον αλλες απαιτησεις εχουμε απο τον ΠΑΟΚ.CCCP έγραψε:Dimg4 ενω αυτος ειναι ο καλυτερος ΠΑΟΚ ολων των εποχων και για ολα φταιει ο τουντορ ε?
Μακαρι να επεφτε μπαν σε ατομα που αποδεδειγμενα δεν ξερουν τι εχει η μπαλα και εχουν ριξει τον πηχη του ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.
- zarathustra79
Νομίζω οτι ο CCCP εννοεί οτι η ομάδα δεν είναι πράγματι στα καλά της και δε νομίζω οτι ούτε αυτός ούτε κανένας δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίαζε το προηγούμενο διάστημα, αλλά οτι δεν έχει ακέραιη την ευθύνη για την εικόνα αυτή ο τούντορ και οτι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.
Εχω το δικαιωμα να πιστευω πως την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο τουντορ ή πρεπει να συμβαδιζει το πιστευω μου με οποιον μου το υποδεικνυει?
Το αν ειναι αναστρεψιμη η οχι θα φανει στην συνεχεια. Το ξαναειπα, μακαρι να σηκωσουμε κεφαλι
Το αν ειναι αναστρεψιμη η οχι θα φανει στην συνεχεια. Το ξαναειπα, μακαρι να σηκωσουμε κεφαλι
- zarathustra79
Εσύ έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις οτι θέλεις, αλλά το οτι το πιστεύεις και το λες δε σημαίνει οτι είναι και πραγματικότητα... Ήδη από οτι βλέπεις υπάρχουν αρκετοί που διαφωνούν μαζί σου.
Τα σχόλια περί αμπαλοσύνης και μπαν τα αφήνω ασχολίαστα... Ειρήνη υμίν...
μεγάλες αλήθειες που πονάνε...DimitrisS έγραψε:http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... spRj_mLTIU
Μετα το 9.30 η απαντηση του Τουντορ.
Ας βαλουμε λιγο αυτα τα λογια στο μυαλο μας.
1) όλα στον ΠΑΟΚ τα βλέπουμε σαν πολιτική...
όλο παρεάκια, υπόγειες φατρίες, συνωμοσίες και πλεκτάνες
2) πάντα στην ήττα κάποιος πρέπει να φταίει, κάποιον πρέπει να φάμε
δεν καταλαβαίνουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, δεν είναι σαν το μπάσκετ
3) φυσικά, μετά Χριστόν προφήτες όλοι μας, πιστεύουμε ότι ξέρουμε καλύτερα τους παίχτες μας από τους προπονητές, ότι ξέρουμε πάντα τι φταίει με τις θλάσεις, ότι ξέρουμε καλύτερα ποιο σύστημα έπρεπε να παίξουμε και ότι αν τα κάναμε εμείς όλα όσα πιστεύουμε, θα κερδίζαμε ΟΛΑ τα ματς. αήττητος ο ΠΑΟΚ με μας στο τιμόνι
υγ. ας σταματήσουμε να είμαστε τόσο σίγουροι για την άποψή μας. γενικότερα
Εγώ πάντως που παρακολουθώ την ομάδα από τα τελη 80 αρχες 90 δεν θυμάμαι ποτέ να είχαμε τόσο νεανικό και ελειπές σε εμπειρίες σύνολο και ταυτόχρονα τόσο υψηλές απαιτήσεις...
Σίγουρα υπάρχει αρκετό ταλέντο ωστόσο για να αποκτήσουν όλοι αυτοί οι παίκτες σταθερότητα και να μπορούν να κερδίζουν με άνεση τα περισσότερα παιχνίδια έχοντας να αντιμετωπίσουν τη κουτοπονηριά και το αντιποδόσφαιρο που παίζουν οι περισσότερες ομάδες της λίγδας χρειάζεται εμπειρία και να πάρουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι στα ντέρμπι οπού παίζεται περισσότερο ποδόσφαιρο η ομάδα ακόμα και στα εκτός έδρας στέκεται καλύτερα ακόμα και από την εποχή Σάντος που είχε ένα σωρό φτασμένους και έμπειρους παίκτες στην ενδεκάδα.
Όποιος λοιπόν δεν άναγνωρίζει στον Τούντορ ότι προσπαθεί και μέχρι ένα σημείο τα καταφέρνει να φτιάξει μια καινούργια ομάδα με νεαρούς παίκτες που οι περισσότεροι είτε είναι από τις ακαδημίες μας είτε πριν έρθουν στον ΠΑΟΚ παίζανε σε ομάδες με πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις νομίζω ότι απλά δε ζυγίζει καλά τον σχεδιασμό της ομάδας που καλώς η κακώς έγινε το καλοκαίρι.
Σίγουρα υπάρχει αρκετό ταλέντο ωστόσο για να αποκτήσουν όλοι αυτοί οι παίκτες σταθερότητα και να μπορούν να κερδίζουν με άνεση τα περισσότερα παιχνίδια έχοντας να αντιμετωπίσουν τη κουτοπονηριά και το αντιποδόσφαιρο που παίζουν οι περισσότερες ομάδες της λίγδας χρειάζεται εμπειρία και να πάρουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι στα ντέρμπι οπού παίζεται περισσότερο ποδόσφαιρο η ομάδα ακόμα και στα εκτός έδρας στέκεται καλύτερα ακόμα και από την εποχή Σάντος που είχε ένα σωρό φτασμένους και έμπειρους παίκτες στην ενδεκάδα.
Όποιος λοιπόν δεν άναγνωρίζει στον Τούντορ ότι προσπαθεί και μέχρι ένα σημείο τα καταφέρνει να φτιάξει μια καινούργια ομάδα με νεαρούς παίκτες που οι περισσότεροι είτε είναι από τις ακαδημίες μας είτε πριν έρθουν στον ΠΑΟΚ παίζανε σε ομάδες με πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις νομίζω ότι απλά δε ζυγίζει καλά τον σχεδιασμό της ομάδας που καλώς η κακώς έγινε το καλοκαίρι.
Ουτε η αντιθετη αποψη ειναι αναγκαστικα η πραγματικοτητα. Φορουμ ειναι, γνωμες ειναι. Δημοκρατια εχουμε, διαφορετικες απαιτησεις/αντιληψεις εχουμε. Οποιος δεν το κατανοει αυτο, μπορει να αραξει σπιτι του και να βαλει τους δικους του προσοχη και ημιαναπαυση και να επιβαλλει την αποψη του ως σωστη.zarathustra79 έγραψε:Εσύ έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις οτι θέλεις, αλλά το οτι το πιστεύεις και το λες δε σημαίνει οτι είναι και πραγματικότητα... Ήδη από οτι βλέπεις υπάρχουν αρκετοί που διαφωνούν μαζί σου.
Μόλις η ομαδα έπαιξε με γρήγορους μπροστά έδειξε παλι κάποια καλα στοιχεία, όπως στην αρχή της χρονιάς! Όσο παίζουμε με κλάους και μπερμπα μπροστά θα έχουμε θέματα!
Αν γυρίσει και ο γκαρι και η ομαδα παίζει με αυτούς μπροστά θα ανεβαίνουμε! Ειδικά τωρα με τσιμιροτ και Χαρίση κέντρο που ανεβάζουν και αυτοί ταχύτητα την ομαδα και σε τρεξίματα αλλα και σε ταχύτητα σκέψης η ομαδα θα ανεβεί... Όσο ειναι εκτός οι αργοί θα μαζέψουμε πόντους!
Sent from my mind using boobs power
Αν γυρίσει και ο γκαρι και η ομαδα παίζει με αυτούς μπροστά θα ανεβαίνουμε! Ειδικά τωρα με τσιμιροτ και Χαρίση κέντρο που ανεβάζουν και αυτοί ταχύτητα την ομαδα και σε τρεξίματα αλλα και σε ταχύτητα σκέψης η ομαδα θα ανεβεί... Όσο ειναι εκτός οι αργοί θα μαζέψουμε πόντους!
Sent from my mind using boobs power