16. Gojko Cimirot

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευση από bane1980 »

goran 64 έγραψε:
Στον @sildar απευθύνεται η συγκεκριμένη ερώτηση αδερφέ...Που σχολιάζει μονάχα όλα τα στραβά πάντα... :oops:
Όλων μέσα στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. όμως!!!! Ποτέ μου δεν είδα για κανέναν ένα "συγχαρητήριο" postάκι... :cry:
:) Μην ανησυχείς, όποιος αγαπάει παιδεύει και όλοι μας είμαστε πιο "ομιλητικοί" όταν βγάζουμε τον καημό μας. Μη χαλιέσαι εκεί που δεν υπάρχει κάτι. Πάμε δυνατά όλοι για το δαφνομπουκωμένο τώρα!

On topic: Για εμένα με τα λίγα που καταλαβαίνω, ο Τσίμιροτ πρέπει να δουλευθεί πιο πολύ ως 6άρι. Δεν είναι ακόμα, αλλά έχει και τσαγανό, και πλεμόνι, και τρίπλα να σπάσει πρέσινγκ, και μπορεί να κουβαλήσει πρώτη μπάλα. Αλλά μετά πρέπει να έχει ένα 8άρι ηγέτη που θα κάνει κουμάντο και τον οποίο θα συμπληρώνει. Ακόμα δεν έχει δείξει οτι μπορεί να πάρει όλο το κέντρο box to box, παρόλο που πέρσι ανέβηκε και κάποιες φορές και τράβηξε τα βρωμόσουτα. Στόχος πρέπει να είναι να κάνει την πασαρέλα του φέτος και να πουληθεί το καλοκαίρι στο peak του.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Aureliano Buendia έγραψε:Φρικιαστική εμφάνιση χτες, λανθασμένες πάσες ακόμη και στα 2 μέτρα απόσταση.
Από εκεί και πέρα, με έχει μπερδέψει αυτός ο παίκτης, που μοιάζει με 6αρό-8άρι, χωρίς να είναι τίποτα από τα δύο.
Πιστεύω τα εξής: α) πρέπει να παίξει στο βιθρολίμανο, πέρσι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση εκεί, χρειαζόμαστε κάποιον που να μπορεί να ξεμαρκαριστεί με τρίπλα από το πρέσινγκ (αν παίξει όπως χτες, δεν ξεμαρκαρίζεται ούτε από παλαίμαχο, εννοείται), β) στα ματς όπου θέλουμε να πιέσουμε, με φανερά κατώτερο αντίπαλο, δεν νομίζω ότι είναι συνετό να παίζουν μαζί αυτός κι ο Κάνιας, και προτιμότερο είναι να παίζει αυτός.
Νομίζω ότι είναι 8αρο-10ρο βασικά. (επιθετικογενές box to box)
Νομίζω ότι πρέπει να απελευθερωθεί κάπως ως προς το αμυντικό κομμάτι και να δουλέψει το επιθετικό περισσότερο.
Να γίνει πιο ουσιαστικός αμυντικά μέσω των επιθετικών λύσεων που θα προσφέρει. (καλές πάσες-άπλωμα, κάθετες, ασσίστ, κίνηση από πίσω για το rebound αλα Scholes και φυσικά γκολ). Να φοβάται δηλαδή το αντίπαλο χαφ ή μπακ
να τον αφήσει ακάλυπτο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γ@μα τον μπουστη τον @λυμπιακο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Aureliano Buendia έγραψε: Από εκεί και πέρα, με έχει μπερδέψει αυτός ο παίκτης, που μοιάζει με 6αρό-8άρι, χωρίς να είναι τίποτα από τα δύο. .
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πάντως εγώ θα προτιμούσα τον Canas από τον Cimirot στο Καραϊσκάκη + Χαρίση που πρεσσάρει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Sick Bastard έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Φρικιαστική εμφάνιση χτες, λανθασμένες πάσες ακόμη και στα 2 μέτρα απόσταση.
Από εκεί και πέρα, με έχει μπερδέψει αυτός ο παίκτης, που μοιάζει με 6αρό-8άρι, χωρίς να είναι τίποτα από τα δύο.
Πιστεύω τα εξής: α) πρέπει να παίξει στο βιθρολίμανο, πέρσι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση εκεί, χρειαζόμαστε κάποιον που να μπορεί να ξεμαρκαριστεί με τρίπλα από το πρέσινγκ (αν παίξει όπως χτες, δεν ξεμαρκαρίζεται ούτε από παλαίμαχο, εννοείται), β) στα ματς όπου θέλουμε να πιέσουμε, με φανερά κατώτερο αντίπαλο, δεν νομίζω ότι είναι συνετό να παίζουν μαζί αυτός κι ο Κάνιας, και προτιμότερο είναι να παίζει αυτός.
Νομίζω ότι είναι 8αρο-10ρο βασικά. (επιθετικογενές box to box)
Νομίζω ότι πρέπει να απελευθερωθεί κάπως ως προς το αμυντικό κομμάτι και να δουλέψει το επιθετικό περισσότερο.
Να γίνει πιο ουσιαστικός αμυντικά μέσω των επιθετικών λύσεων που θα προσφέρει. (καλές πάσες-άπλωμα, κάθετες, ασσίστ, κίνηση από πίσω για το rebound αλα Scholes και φυσικά γκολ). Να φοβάται δηλαδή το αντίπαλο χαφ ή μπακ
να τον αφήσει ακάλυπτο.
Με την επιτόπια τρίπλα που έχει και το ξεμαρκάρισμα, θα μπορούσε ίσως.
Αλλά τώρα θα τα δουλέψουμε αυτά;
Αν προοριζόταν για τέτοια θέση, θα έπρεπε να παίζει εκεί.
Χτες είχε περισσότερες επιθετικές αρμοδιότητες θεωρητικά, αλλά τα πήγε χάλια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

8-10ρο ουτε για πλακα.Τα χαρισματα αυτης της θεσης ειτε τα εχεις ειτε δεν τα εχεις, δεν διδασκονται και παικτης που στα 24 του εχει σε ολη την καριερα του 1 γκολ και ελαχιστες ασιστ δεν θα το αποκτησει ποτε.6ρι ειναι ο παικτης και εκει πρεπει να επικεντρωθει αν θελει να κανει καριερα διαφορετικα θα μιλαμε απλα για μια βελτιωμενη εκδοση του Κατσε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αφήστε μωρέ 1000 λουλούδια ν ανθίσουν, όποιον παίχτη βλέπετε πρώτα του μαθαίνετε άμυνα, Σούληδες Παπαδόπουλοι, όλοι να πούμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Joshua +1

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως εγώ θα προτιμούσα τον Canas από τον Cimirot στο Καραϊσκάκη + Χαρίση που πρεσσάρει καλύτερα.
Συμφωνώ για Χαρίση-Τσίμιροτ-Μπίσεσβαρ.
Και Μυστακίδη μπροστά.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

16. Gojko Cimirot

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Κανιας - τσιμι
Χαρίση
Μπισεβαρ
Γκαρυ
Κλαους

Για το τιγάνι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μακάρι να ξεκινήσεις αύριο, παρέα με Σάκχοφ στο 8 και Μπίσεσβαρ στο 10... :shock:
Ιδανική τριάδα χαφ ΚΑΙ για ξεκώλι@σμα του δαφνο(τσι)μπουκωμένου gay... :P
Αυτός ο αγγούραρος ο Σέρβος των πουστόγαυρων είναι ό,τι πρέπει για να τον γλεντήσεις και αν ο κόρακας παίξει στα ίσια, μέχρι που του παίρνεις και κόκκινη κάρτα του δρεπανηφόρου άμπαλου!!!! :o
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στην πρώτη πίεση θα κάνει λάθος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Περσι δεν ειχε κανει εξαιρετική τριπλα υπό πίεση εκει ;
Άβαταρ μέλους
john4serres