Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Palok, μπορείς να μεταφέρεις το παραπάνω ή θες να το κάνω εγώ;;
Μεταγραφικά μιλώντας... Αν φύγει ο Ουίλ Φασόλης, χρειαζόμαστε δύο τουλάχιστον άσσους για του χρόνου! Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε έναν. Τον Τσόχλα δεν βλέπω να τον κρατάμε του χρόνου και καλύτερα... Τον Hatcher φευγάτο τον βλέπω, θα θέλει πολλά για να μείνει, και όχι μόνο οικονομικά μιλώντας...
Μεταγραφικά μιλώντας... Αν φύγει ο Ουίλ Φασόλης, χρειαζόμαστε δύο τουλάχιστον άσσους για του χρόνου! Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε έναν. Τον Τσόχλα δεν βλέπω να τον κρατάμε του χρόνου και καλύτερα... Τον Hatcher φευγάτο τον βλέπω, θα θέλει πολλά για να μείνει, και όχι μόνο οικονομικά μιλώντας...
- KalamarGiannis
δεν μας το λέγαν από την αρχή (Ιούλη) ότι την Καθαρά Δευτέρα θα δούμε φως να είμαστε ήσυχοι...
με έφαγαν τα μαύρα φίδια φέτος!
επιτέλους με ιερή συγκίνηση διαβάζω περί μεταγραφής !!!
έλα ρε αρρώστια!
και μόνο που ονειρεύομαι δεμένη ρακέτα, πιο σταθερό στυλ μπάσκετ όταν βγαίνει ο Σόφο,
μια κάποια άμυνα σε σχέση με τον Μαρκοβιτς και ένα κάποιο ριμπάουντ σε σχέση με τον Κακαρούδη...
είμαι έτοιμος για μεγάλες στιγμές !
ΥΓ πολύ καλός ο φετινός Χάτσερ και κανένα παράπονο, αλλά με DJ Cooper ή McGrath τον άλλαζα...τι λέτε;
με έφαγαν τα μαύρα φίδια φέτος!
επιτέλους με ιερή συγκίνηση διαβάζω περί μεταγραφής !!!
έλα ρε αρρώστια!
και μόνο που ονειρεύομαι δεμένη ρακέτα, πιο σταθερό στυλ μπάσκετ όταν βγαίνει ο Σόφο,
μια κάποια άμυνα σε σχέση με τον Μαρκοβιτς και ένα κάποιο ριμπάουντ σε σχέση με τον Κακαρούδη...
ΥΓ πολύ καλός ο φετινός Χάτσερ και κανένα παράπονο, αλλά με DJ Cooper ή McGrath τον άλλαζα...τι λέτε;
- painkiller4
Βασικα ο φετινος Χατσερ με εχει ικανοπoιησει αρκετα και η αληθεια ειναι οτι θαθελα να μεινει με προσθηκη ενος ακομα guardKalamarGiannis έγραψε:
palok έγραψε:γιατί ρε μλκ να πούμε, εμένα δε με σκέφτεσαι? 40 χρόνια περίμενα να ανέβω θεσσαλονίκη και λές και το χουνε κάνει συμφωνία να πούμε και η μπάλα και το μπάσκετ να με κάνουν να μην ξαναπάω στο γήπεδο... χαμουτζή πάλοκ στέυ χομ ρε γιδ.
Ο αλλος ηταν στα προθυρα καταθλιψης ρε, δεν τον ειδες πως εμφανιστηκε σαν το σαλιγκαρι μετα τη βροχη;
Εσυ δεν ειχες δειξει τετοια σημαδια,απλα μας ειχες ζαλισει τα @@ με τους παιχταραδες τους σερβους μας που τολμας να τους βγαζεις αμπαλους.
Στα ελεγα εγω το καλοκαιρι για τον ντουβνιακ και εσυ μου ελεγες τα δικα σου,η διαφορα ηταν οτι εγω τον ψιλοεβλεπα στην κηφισια ενω εσυ οχι,Θωμας και απιστος πανε μαζι,τωρα που τους εφαγες στη μαπα καλοχωνευτοι.
Οταν παψεις να παθιαζεσαι με κατι, δικαιολογεις τα περισσοτερα που το αφορουν.
Αυτο το τελευταιο παει σε εμενα.
Υ.Γ Κατι μου λεει οτι θα σε αποζημιωσουν τα play-offs και των δυο αθληματων.
- Μπαρκαρούτσος
painkiller4 έγραψε:Βασικα ο φετινος Χατσερ με εχει ικανοπoιησει αρκετα και η αληθεια ειναι οτι θαθελα να μεινει με προσθηκη ενος ακομα guardKalamarGiannis έγραψε:
Δεν το κόβω να μένει, σήμερα διάβασα για ενδιαφέρον άλλων ομάδων...
http://www.paokmania.gr/basket/synentey ... xortsaniti
Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφέρει πως για τον Γουίλιαμ Χάτσερ ενδιαφέρθηκαν η Λιέτουβος Ρίτας, η Μπεσίκτας, η Κόνιασπορ, η Ανδόρα και η Σαραγόσα. Στις όποιες κρούσεις έγιναν, πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν θετικός στο να αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο" ο Αμερικανός.
Ο Odum δεν ήταν καλός άσσος (φταίει που βλέπαμε και τον DJ τη προηγούμενη χρονιά), αλλά από Τσχόλα πολύ καλύτερος! Θα με άρεζε ένα δίδυμο Hatcher - Odum. Από εκεί και πέρα, πρέπει να πάρουμε έναν ΚΑΛΟ άσσο και ένα αξιοπρεπές back-up του, τουλάχιστον επιπέδου Odum.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ζητήστε 200.000€ από τον Πόντιο!!
- kataramenos5
Καλος και στα κοψιματα αν διαβασα καλα.KalamarGiannis έγραψε: και μόνο που ονειρεύομαι δεμένη ρακέτα, πιο σταθερό στυλ μπάσκετ όταν βγαίνει ο Σόφο,
Roman τον Χατσερ τον ειδα στο αεροδρομιο οταν ηρθε απο Λονδινο.....και των ρωτησα αν θα μεινει και την επομενη χρονια....η απαντηση του ηταν η εξης : Μου αρεσει πολυ η ζωη στην Ελλαδα....μου αρεσει η ομαδα και γιατι οχι να μεινω και του χρονου εδω.
Προσωπικη μου αποψη απο αυτα που ειπε οτι θα φυγει στο τελος της χρονιας....απλα οχι τωρα.
Θα βρει πολυ ευκολα συμβολαιο την επομενη χρονια σε ομαδα Ευρωλιγκας γιατι να ρισκαρει με την μη προσαρμογη του την δεδομενη χρονικη περιοδο σε ομαδα υψηλοτερου επιπεδου??
Τι αποψη εχετε για τον νεο Αμερικανο που πηραμε?? Σωματικα σε Ντανστον φερνει ο τυπος αλλα πρεπει να τον δουμε στο παρκε τι μπορει να κανει....δεν ειναι λιγο τα 13 ριμπαουντ Μ.Ο. που εχει....σε οποια λιγκα και αν εχεις τετοια νουμερα σημαινει οτι το εχει σε αυτον τον τομεα.
Palok ειναι ο Rim Protector που ηθελα απο την αρχη της χρονιας....καλιο αργα παρα ποτε!!!
Αντε η ''αντιτουριστικη'' ομαδα οπως την αποκαλεις καθε φορα που πηγαινουμε στο γηπεδο αποκταει αθλητικα προσοντα!!! Χαχαχαχαχαχα
Προσωπικη μου αποψη απο αυτα που ειπε οτι θα φυγει στο τελος της χρονιας....απλα οχι τωρα.
Θα βρει πολυ ευκολα συμβολαιο την επομενη χρονια σε ομαδα Ευρωλιγκας γιατι να ρισκαρει με την μη προσαρμογη του την δεδομενη χρονικη περιοδο σε ομαδα υψηλοτερου επιπεδου??
Τι αποψη εχετε για τον νεο Αμερικανο που πηραμε?? Σωματικα σε Ντανστον φερνει ο τυπος αλλα πρεπει να τον δουμε στο παρκε τι μπορει να κανει....δεν ειναι λιγο τα 13 ριμπαουντ Μ.Ο. που εχει....σε οποια λιγκα και αν εχεις τετοια νουμερα σημαινει οτι το εχει σε αυτον τον τομεα.
Palok ειναι ο Rim Protector που ηθελα απο την αρχη της χρονιας....καλιο αργα παρα ποτε!!!
Αντε η ''αντιτουριστικη'' ομαδα οπως την αποκαλεις καθε φορα που πηγαινουμε στο γηπεδο αποκταει αθλητικα προσοντα!!! Χαχαχαχαχαχα
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω για τον Hatcher.. Ελπίζω να ψάχνονται ήδη για την επόμενη χρονιά! Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τέλη, έτσι και γίνεται ήδη...έμαθαν από το φετινό λάθος!
τι guard ψάχνουμε? κατάλαβε κανείς? σκόρερ τύπου χαραλαμπίδη? ή καθαρό άσσο να αποφορτίσει τον χάτσερ?
- Μπαρκαρούτσος
Μουσάτο τύπου Τσόχλα!
Έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά αν ο Σούλης θελήσει να παίξει μπάσκετ σκοπιμότητας στα playoffs "φάω 90, βάλω 95", τότε θα ψαχτούμε για SG.
Αν και χλωμό το βλέπω, λογικά θα πάρουμε ένα σκυλί να μαρκάρει τους πάντες μαζί με τον Michael Liapis, με λίγο vision παραπάνω μπας και δούμε καμιά πάσα στον Sofo ΜΕΣΑ στο ζωγραφιστό!
Έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά αν ο Σούλης θελήσει να παίξει μπάσκετ σκοπιμότητας στα playoffs "φάω 90, βάλω 95", τότε θα ψαχτούμε για SG.
Αν και χλωμό το βλέπω, λογικά θα πάρουμε ένα σκυλί να μαρκάρει τους πάντες μαζί με τον Michael Liapis, με λίγο vision παραπάνω μπας και δούμε καμιά πάσα στον Sofo ΜΕΣΑ στο ζωγραφιστό!
Βρε καντε προταση στο ΠΑΟΚτσακι τον Διαμαντιδη για του χρονου!
- Μπαρκαρούτσος
Για του χρόνου πρέπει να γίνουν εγκαίρα οι κινήσεις για την απόκτηση αμερικάνων. Κρίμα να πάει στράφι η χρονιά ενώ ο οργανισμός εκτός απο υγιέστατος έχει στις τάξεις του μπασκετάνθρωπους που άλλες ομάδες τους ψάχνουν με το δίκανο. Προσωπικά θα ήθελα τον Mcgrath σε περίπτωση που φύγει ο Γουιλ. Και ένα καλό σέντερ για back up του Σοφο. Για τα πλευ οφ δε φοβαμαι καθολου καθώς η ομαδα ξεκουραστηκε και θα κηδεψει τις ''ψηλωμενες'' συμπολιτισσες και κουλες. 
Απιστευτη μεταγραφη του Μαρκοπουλου τζουνιορ,πολυ ποιοτικος παικτης...“Μπαμ” με Ουέμπστερ
Ο Κόροιβος είναι αποφασισμένος να παραμείνει στη Basket League, με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει ό,τι περνάει από χέρι προς αυτή την κατεύθυνση. Μετά τον Άλεν, η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου έκανε το “μπαμ” της τελευταίας στιγμής, φέρνοντας στην Ελλάδα για τις τελευταίες αγωνιστικές τον Κόρι Ουέμπστερ.
Πρόκειται για τον χαρισματικό σκόρερ από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αυστραλία με τη φανέλα των Breakers, έχοντας μέσο όρο 19.57 πόντους. Ο διεθνής γκαρντ είχε φέτος κι ένα πέρασμα από το NBA, φορώντας για τρία παιχνίδια τη φανέλα των Πέλικανς.
http://www.ebasket.gr/2016/03/mpam-me-ouempster-vid