8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από nico4 »

Και που ξέρετε πως την φωτο την έβγαλε αυτός και όχι ο ή η συνοδηγός;
150 κοντέρ δηλ 140 πραγματικά στην Εγνατία των 130 όριο δεν είναι και τίποτα υπερβολικό.
Αν βέβαια την τράβηξε αυτός την ώρα που οδηγούσε είναι απλά μ@λ@κ@ς.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε::( Τι να πεις.Απ την αλλη σκεφτομαι οτι κι εμεις οταν ημασταν στην ηλικια του...Βραζει το αιμα τι να κανουμε.
obanebane έγραψε:Αυτα συμβαινουν σε αυτες τις ηλικιες,αν αυτος θελει να ρισκαρει τη ζωη του δε μας πεφτει λογος.
ΑποστόληςΑ έγραψε:22 χρονών και δεν θα είναι γκαζιάρης; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο άτομο. Τι να πει και ο Κλάους...
Απλά δεν χρειάζεται να τα δημοσιεύει.
Οχι κυριοι. ουτε 22 δεν ειμαι ακομα, αλλα οταν πηγαινω με 150 στην εθνικη δε κοιταω ουτε τον σταθμο που βαζω, οχι να ανοιξω κιολας το κινητο για να ανεβασω φωτογραφια στο instagram! Ειναι ντροπη και ξεφτιλα αυτο το πραγμα και δεν ειναι η 1η φορα που το κανει καποιος παιχτης μας

Ειναι απλως προβλημα ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Πριν 1 μηνα κλεισαμε 18 χρονια απο τον Κατσουρη
Πριν 6 χρονια θα μπορουσαμε να κλαιμε τον Κουτσιανικουλη σε τροχαιο
Τον Γεωργιαδη αλλες 2 φορες αν θυμαμαι

Αλλο πραγμα να τρεχεις, αλλο να τραβας βιντεο σε επαρχιακο δρομο με 40 χλμ (και αυτο κατακριτεο) και ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο να τρεχεις ΚΑΙ να βγαζεις και βιντεο/εικονα/whatever

και πανω απο ολα
panta έγραψε:Δε ρισκάρει μόνο τη δικιά του ζωή. Δεν είναι μόνος του στο δρόμο. Οι άλλοι που πάνε κανονικά τι φταίνε.
Δεν κλεισαμε μηνα απο το ατυχημα με την Πορσε και ξεχαστηκε ηδη;

Η καραμελα του βραζει το αιμα πρεπει να λιωσει επιτελους, στο εξωτερικο δε βραζει το αιμα, μονο Ελλαδα βραζει το αιμα των νεων;

Οδηγαει χωρις ζωνη, ε μωρε νεος ειναι
Οδηγαει εχοντας πιει, ε μωρε νεος ειναι δε καταλαβαινει απο ποτο
Οδηγαει με το κινητο, ε μωρε νεος ειναι
Οδηγαει πανω απο το οριο, ε μωρε νεος ειναι βραζει το αιμα

Και προχθες που πηγα να τρακαρω γιατι ενας 40ρης πιστολιασε 2 φωτεινα και φανερα στοπ, νεος θα ηταν και αυτος μαλλον

Οι κακες οδηγικες συνηθειες δε κοβονται, ποσο δε μαλλον οταν συνδιαζονται με το γαμωκινητο που δειχνει προβλημα νοημοσυνης, για μενα
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Κλήση στο σπίτι και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο, ακόμα κι αν πρόκειται για παιχνίδι εντυπώσεων...
Πραγματικά πρέπει να σταματήσει αυτή η μαλακία κάποτε!

PAOK for ever.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μεγάλη μαλακία αυτό που έκανε ο Χαρίσης, αλλά ας προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις προς τους παίχτες του Π.Α.Ο.Κ.! Επεξεργάστηκα ελαφρώς ένα ποστ του Dimg4 και ένα του Μαύρου Χιονιού.

Χάρη, εύχομαι με 150km/h να φύγεις από τον Π.Α.Ο.Κ.! Ή αυτό, ή να συνέλθεις και να κάνεις στροφή 180 μοιρών...γιατί δεν είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνω για εσένα..!

Εγώ σαν ΠΑΟΚτσής, δεν θέλω τέτοια άτομα στον Π.Α.Ο.Κ.! Αντιθέτως, γουστάρω όταν φοράνε τη φανέλα μετρημένες, μυαλωμένες, σεμνές προσωπικότητες, ηγετικές ή μη (Sznaucner, Ivic, Χαραλαμπίδης (μπάσκετ), Κουρνέτας (volley) κτλ)... Εντάξει, δεν μπορείς να έχεις ούτε Shaolin μοναχούς και τον Ghandi ή τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά ρε φίλε...όχι τέτοια.

pgetsos έγραψε:Οχι κυριοι. ουτε 22 δεν ειμαι ακομα, αλλα οταν πηγαινω με 150 στην εθνικη δε

Από τότε που σε είδα, τα ποστς στο φόρουμ τα "διαβάζω με τη φωνή σου"... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nico4 έγραψε:Και που ξέρετε πως την φωτο την έβγαλε αυτός και όχι ο ή η συνοδηγός;
150 κοντέρ δηλ 140 πραγματικά στην Εγνατία των 130 όριο δεν είναι και τίποτα υπερβολικό.
Αν βέβαια την τράβηξε αυτός την ώρα που οδηγούσε είναι απλά μ@λ@κ@ς.
Πράγματι δεν είναι μεγάλη ταχύτητα. Εγώ στην Εθνική όταν πήγα να δοκιμάσω τα καινούρια αμορτισέρ (Koni κίτρινα) είχα πάρει με 165 τις στροφές της Υλίκης, ενώ η τελική μου πήγε στα 192 (ένδειξη κοντέρ). Βέβαια αυτά έγιναν μία φορά, τη δε τελική την έπιασα για ένα λεπτό. Μετά φρέναρα γιατί είχε μια κάποια κίνηση και δεν το ρίσκαρα.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Ax re where is Pablaras! Lion, fighter warrrior on pithch! and family man outside. We want you players to be fighters and running with 150 on pitch not in the highway and taking photos.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πριν 15 χρόνια με 150 πήγαινα στην Εθνική σε όλη τη διαδρομή Αθήνας - Θεσσαλονίκης με Peugeot 205 1.100 cc. Βέβαια αναρτήσεις, φρένα και λάστιχα ήταν σε άριστο επίπεδο.
Τεσπα.
Δεν ξέρω ποιος έβγαλε την φωτο, οπότε ας μην κατακρίνουμε τον Χάρη τόσο εύκολα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εγώ πάω Εγνατία 130-140 το πολύ οπότε το 150 δεν είναι μεγάλη ταχύτητα απλά οι φωτογραφίες δεν χρειάζονται
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

το οτι και κάποιοι απο μας ίσως τρέχαμε με 150 δεν σημαίνει οτι είναι σωστό. και με 50 και το κινητό στο χέρι γίνεται το κακό στο δευτερόλεπτο.
Αν βράζει το αίμα του και θέλει συγκινήσεις ας πάει σε μια πίστα, φράγκα έχει, να τρέξει και με 200 και να βγάζει και φωτό παράλληλα, να δείξει στα σοσιαλ μιντια πόσο μάγκας είναι, να βγάλει τα γούστα του και να γράφει παράλληλα και στο φόρουμ αν θέλει, χέστηκα. Τη ζωή του αν θέλει ας τη ρισκάρει. Στο δρόμο όμως όπου κυκλοφορώ και εγώ και εσύ και ο διπλανός μας με τα παιδιά μας μέσα αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Πρέπει να σέβεσαι τη ζωή του άλλου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν το συζητώ. Το τηλέφωνο μακριά από την οδήγηση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pgetsos έγραψε:
kataramenos5 έγραψε::( Τι να πεις.Απ την αλλη σκεφτομαι οτι κι εμεις οταν ημασταν στην ηλικια του...Βραζει το αιμα τι να κανουμε.
obanebane έγραψε:Αυτα συμβαινουν σε αυτες τις ηλικιες,αν αυτος θελει να ρισκαρει τη ζωη του δε μας πεφτει λογος.
ΑποστόληςΑ έγραψε:22 χρονών και δεν θα είναι γκαζιάρης; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο άτομο. Τι να πει και ο Κλάους...
Απλά δεν χρειάζεται να τα δημοσιεύει.
Οχι κυριοι. ουτε 22 δεν ειμαι ακομα, αλλα οταν πηγαινω με 150 στην εθνικη δε κοιταω ουτε τον σταθμο που βαζω, οχι να ανοιξω κιολας το κινητο για να ανεβασω φωτογραφια στο instagram! Ειναι ντροπη και ξεφτιλα αυτο το πραγμα και δεν ειναι η 1η φορα που το κανει καποιος παιχτης μας

Ειναι απλως προβλημα ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
Δε το επικροτουμε ρε Πετρο ,καταδικαστεο ειναι αλλα συμβαινει ειδικα στις νεαρες ηλικιες.Κι απ τη στιγμη που κι εγω εχω κανει παρομοιες βλακειες στην εφηβια δε μπορω να του κουναω το δαχτυλο.Στη χωρα που κανεις δε νοιαζεται για το διπλανο του και ειδικα την ασφαλεια του, περνωντας με κοκκινο,ξεπερνωντας τα ορια ταχ. ,παρκαρωνατς πανω σε στροφες, πεζοδρομια κλπ, το βρισκω υπερβολικο να γινει ο Χαρισης δακτυλοδεικτουμενος για κατι που ολοι λιγο πολυ το εχουμε κανει.
ΥΓ Πες τωρα, οι δυο μας ειμαστε .Εσυ ποτε δεν...?
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

κάποια στιγμή κάποιος δεν πρέπει να αρχίσει να κουνάει το δάχτυλο, μπας και αλλάξει επιτέλους κάτι? Επειδή ίσως μαλακιστήκαμε και εμείς κάποια στιγμή, δεν σημαίνει οτι δεν είναι μαλακία αυτό. Και δεν είναι οτι μπορεί να το φάει το κεφάλι του, το θέμα είναι οτι μπορει να φάει το κεφάλι κάποιου άλλου και το δικό του να να γλυτώσει. Ας καθίσει ο Χαρίσης και ο κάθε Χαρίσης να σκεφτεί πως θα ζήσει με τον εαυτό του αν γίνει η αιτία να χάσει κάποιος άλλος τη ζωή του επειδή απλά ήθελε να πουλήσει μούρη σε 15χρονα στο ινσταγραμ
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Και εγω εχω τρεξει και πολυ παραπανω μαλιστα. Ο Χαρης παει με 145, αλλα και με 5 να πηγαινε ειναι απαραδεκτο να βγαζει φωτος και να τις ποσταρει και απο πανω. Iq ραδικιου εχουν ρε μαμωτο...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε: Δε το επικροτουμε ρε Πετρο ,καταδικαστεο ειναι αλλα συμβαινει ειδικα στις νεαρες ηλικιες.Κι απ τη στιγμη που κι εγω εχω κανει παρομοιες βλακειες στην εφηβια δε μπορω να του κουναω το δαχτυλο.Στη χωρα που κανεις δε νοιαζεται για το διπλανο του και ειδικα την ασφαλεια του, περνωντας με κοκκινο,ξεπερνωντας τα ορια ταχ. ,παρκαρωνατς πανω σε στροφες, πεζοδρομια κλπ, το βρισκω υπερβολικο να γινει ο Χαρισης δακτυλοδεικτουμενος για κατι που ολοι λιγο πολυ το εχουμε κανει.
ΥΓ Πες τωρα, οι δυο μας ειμαστε .Εσυ ποτε δεν...?
Κινητό εν ώρα οδήγησης; Ποτέ. Ποτέ ποτέ βασικά. Το έχω στη ποτηροθηκη και αν με πάρουν, με ένα νεύμα μπαίνει ανοιχτή ακρόαση και μιλάω. Να το πιάσω ποτέ, ούτε μέσα στη πόλη με λίγα χιλιόμετρα

Αν λες για τρέξιμο, έχω πάει μέχρι 160 στις Θερμοπύλες στην ευθεία και μόλις το είδα γύρισα στα 140. Αλλά τα μάτια στο δρόμο και τα χέρια στο τιμόνι...

Τα άλλα, οδήγηση με επήρεια, χωρίς ζώνη κτλ ποτέ και ούτε θα το έκανα και ποτέ. Οδηγώ = Δε πίνω εξαρχής
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

150 χλμ/ωρα και ανεβάζει βίντεο στο instagram και μερικοί γράφετε να μην τον κράζουμε κιόλας.Άμα πάει και καρφωθεί πάνω σε κάναν αθώο άνθρωπο και τον πάρει στον λαιμό του, να βγείτε να γράψετε οτι οδηγούσε στην Εγνατία και δεν ξέρω γω τι.Ήμαρτον.

Εγώ δηλαδή που δεν μιλάω στο τηλέφωνο όταν οδηγώ και δεν βγάζω βίντεο είμαι η ανωμαλία και αυτό το καραγκιοζιλίκι είναι ο κανόνας.Μάλιστα.

Σοβαρέψου Χάρη.Σε όλους τους τομείς.Λίγο κρατάει η καριέρα του ποδοσφαιριστή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”