Πες τα...thanos-xanthi έγραψε:στα κατω σουρμενα θα σε μαρκαρει ο sourmenetes ομως.. θα εχει σκληρη αμυνα
14.Facundo Abel Pereyra
- sourmenetes
- Moderator
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
Συνέχισε να μας δικαιώνεις.. Εμείς που μαλώνουμε με αδέρφια μας.. Για να μην σε φάνε οι διάφοροι αμπαλοι που είναι κυρίως έξω από την ομάδα..
Είσαι ο ορισμός του σέντερ φορ.. Είσαι και ΑΛΗΤΑΡΑΣ και σε γουστάρουμε απίστευτα.
Είσαι ο ορισμός του σέντερ φορ.. Είσαι και ΑΛΗΤΑΡΑΣ και σε γουστάρουμε απίστευτα.
- pisakaipoupoula
Αυτο ακριβως.Πουλεναρα απτα λιγα,η επιτομη του fox in the boxpisakaipoupoula έγραψε:μας έλειψες ρε Φανούρη
Λιγο ελλειψε να καρφωσει και δευτερο και να μας παρει τα μυαλα,αλλα το τελειωμα του ηταν κακο
Συνεχισε ετσι ρε Φακ,1 χρονος χωρις εσενα και ειναι λες και λειπεις 10 χρονια
-
τσιριγώτης
- Panos Fanfaras
Καλως μας επεστρεψες αλανι μου.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ron-swanson
Α ρε πουστη τι καψουρα εισαι εσυ; Πουτανα τους εκανες. Φετος με σοβαρους συμπαικτες και οχι με Τζανδαρη θα καρφωσεις πολλα τεμαχια.
- Kostas_Peraia4
slidar έγραψε:Συνέχισε να μας δικαιώνεις.. Εμείς που μαλώνουμε με αδέρφια μας.. Για να μην σε φάνε οι διάφοροι αμπαλοι που είναι κυρίως έξω από την ομάδα..
Ξέχασα όμως.. Δεν είναι γρήγορος και δεν έχει και το φυσικαλ παιχνίδι.. Θαρρείς και το ποδόσφαιρο είναι πάλη η αγώνας ταχύτητας.. Έχει ευθύνη η τεχνική ηγεσία που στο ματς με την ολλανδεζα και με τα ταγαρια που είχαν πίσω δεν έπαιξες εσύ και φάγαμε στην μαπα τον κάνω δεύτερο κοντρόλ και πέφτω κάτω.. Και μην βγει κανένας και μου πει.. Τα βάζει μόνο κ Βέροια και με την διναμο.. Διότι όταν το έχεις.. Το έχεις πάντα.. Είτε παίζεις με Αγίαξ είτε παίζεις με το Κολοκοτρώνιτσι.
Ειναι αληθεια πως σημερα εξεθεσε τον Κλαους που 90 λεπτα πριν 2 εξαιρετικων πασων ηταν εξαφανισμενος.