Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Ρε παιδιά, ειλικρινά και χωρίς διάθεση ειρωνείας ή επιθετικότητας.
Σέβομαι τις απόψεις όλων και γι' αυτο θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος από τα αδέρφια που επιθυμεί τη φυγή Σαββίδη, πώς ακριβώς φαντάζεται την επόμενη μέρα.
Μπορεί να είναι καλύτερη από την εικόνα που έχω εγώ αν αυτή τη στιγμή ο Σαββίδης φύγει.
Σέβομαι τις απόψεις όλων και γι' αυτο θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος από τα αδέρφια που επιθυμεί τη φυγή Σαββίδη, πώς ακριβώς φαντάζεται την επόμενη μέρα.
Μπορεί να είναι καλύτερη από την εικόνα που έχω εγώ αν αυτή τη στιγμή ο Σαββίδης φύγει.
Ξανά προφανώς ήμουν δυσνόητος και απολογούμαι.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ο Γκέμπελς κατοικεί σε συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο της πόλης μας.
-
khaledfreepaok έγραψε:Μαλλον δεν καταλαβε το μεγεθος του ΠΑΟΚ.νομιζε οτι ηρθε σε κανα χωριο που θα μας πεταξει
δυο ξεροκομματα και αμα δεν μας κανουν καθ μιλησουμε θα μας κανει και νταηλικια.ρε ουστ
Σιγά ρε μαθημένε στα ´λουσα¨ και που τώρα ξαφνικά τα νταηλικια είναι μακριά απο τον ΠΑΟΚ! Όταν πλήρωνε ο σαββιδης νταηλικια οπαδών δεν θυμάμαι τέτοια πρεμουρα!! Μεγάλη ιδέα έχουμε για τον εαυτό μας πολλές φορές και όχι για θέματα που θα έπρεπε!
-
Ο Σαββίδης θα φύγει όταν θελήσει, μη γελιέστε.
Προσέξτε κάποιοι μη φύγετε πριν απ' αυτόν.
Δεν το λέω σαν απειλή, δεν συνηθίζω να απειλώ μέσω τρίτων.
Πάντως φαίνεται να τα έχει κάνει σκατά, και ανάθεμα αν καταλαβαίνει κι αυτός που το πάει.
Προσέξτε κάποιοι μη φύγετε πριν απ' αυτόν.
Δεν το λέω σαν απειλή, δεν συνηθίζω να απειλώ μέσω τρίτων.
Πάντως φαίνεται να τα έχει κάνει σκατά, και ανάθεμα αν καταλαβαίνει κι αυτός που το πάει.
Panos Fanfaras έγραψε:Φυσικά αυτά θα συμβούν. Όταν είσαι μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης ομάδας δύο χρόνια και δεν έχεις οργανώσει ούτε στο ελάχιστο την ομάδα σου σε διοικητικό επίπεδο και δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτήτη-διοικούντων και διοίκησης-οπαδών εκεί καταλήγεις. Κρίμα...
+++++++++++++++
Ε τότε τι παραμύθια λενε καποιοι ; Και το παίζουν και θιγμένοι ;
Ρε παιρνεται χαμπαρι οτι ο ΠΑΟΚ με διοικηση πρωτοδικιου και με αποχες απο τις προπονησεις, με αντιπαλους ομαδες που ειχαν μπατζετ 80 μυρια (βαζελος,γαυρος) και την κουλα απο κοντα και κοντρα θεους και δαιμονες κοντεψε να παρτει πρωταθλημα;
Και τωρα με μεγαλομετοχο πολυεκατομμυριουχο και αντιπαλους τον εξης εναν (γαυρο) δεν εχει καταφερει τιποτα,μηδεν zero, πως το λενε;
Ας παει στο καλο λαιμαι.
Και τωρα με μεγαλομετοχο πολυεκατομμυριουχο και αντιπαλους τον εξης εναν (γαυρο) δεν εχει καταφερει τιποτα,μηδεν zero, πως το λενε;
Ας παει στο καλο λαιμαι.
- khaledfreepaok
Οι παραπανω που μιλανε για εκατομυρια τι ακριβως εννοουν?υπαρχει ταριφα στο να καθεσε να τρως ξυλο?
Πώς το'πε ο βρέτζος λίγους μήνες πριν? Ότι ο Ιβάν πρέπει να φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο?
Έτσι μπράβο, να φεύγει ο Ιβάν και να μένει ο Ζησάρας ο μεγάλος Τεχνικός Διευθυντής.
Έτσι μπράβο, να φεύγει ο Ιβάν και να μένει ο Ζησάρας ο μεγάλος Τεχνικός Διευθυντής.
- thanos-xanthi
τοτε προφανως οσοι λενε για χτυπημα ,χειροδικια κτλMacho έγραψε:Ξανά προφανώς ήμουν δυσνόητος και απολογούμαι.
πανε να δημιουργησουν κλιμα εσκεμμενα
αν δεν ηταν κανενας μπροστα στο περιστατικο, τι να αναλυουμε αν ηταν ντιρεκτ η απερκατ?
ρε μπανε περιμενεις σε 2 χρονια να δεις τοσες θεαματικες αλλαγες σε αυτο το σαπιο συστημα;Δεν φτανει για αρχη η οικονομικη σταθεροτητα;obanebane έγραψε:Ρε παιρνεται χαμπαρι οτι ο ΠΑΟΚ με διοικηση πρωτοδικιου και με αποχες απο τις προπονησεις, με αντιπαλους ομαδες που ειχαν μπατζετ 80 μυρια (βαζελος,γαυρος) και την κουλα απο κοντα και κοντρα θεους και δαιμονες κοντεψε να παρτει πρωταθλημα;
Ας παει στο καλο λαιμαι.
Σε λιγο θα γράψει κι ο βρεντζος, συνταχθείτε μαζί του.
- paok kerkyra
Να φύγει μαζί σου έχεις καμία λύση για μετά? η μόνο παχιά λόγια πίσω από ένα πληκτρολόγιο είσαι? αφού απαιτείς να φύγει να μας πείς και την λύση μιας και τα ξέρεις όλα έτσι?obanebane έγραψε:Ρε παιρνεται χαμπαρι οτι ο ΠΑΟΚ με διοικηση πρωτοδικιου και με αποχες απο τις προπονησεις, με αντιπαλους ομαδες που ειχαν μπατζετ 80 μυρια (βαζελος,γαυρος) και την κουλα απο κοντα και κοντρα θεους και δαιμονες κοντεψε να παρτει πρωταθλημα;
Ας παει στο καλο λαιμαι.
συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα:
ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ @@@@SITES;;;;;;;;;;;;;
ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ @@@@SITES;;;;;;;;;;;;;
Ποιο ξύλο ρε φιλε ηταν έξω απο την τούμπα και έδερνε κοςμο ; Καποιοι θέλουν να τον διώξουν για τους δικούς τους λόγους ίσως ΕΡΧΕΤΕ ο Καμπάνης ο καπετάνιος η ο ΦΛΟ και ο σαχπα θα ειναι έξω σε λίγο καιρόkhaledfreepaok έγραψε:Οι παραπανω που μιλανε για εκατομυρια τι ακριβως εννοουν?υπαρχει ταριφα στο να καθεσε να τρως ξυλο?