Άγγελος Αναστασιάδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
ΤΕΦΑΑ;;; Γιατί ΤΕΦΑΑ ρε Άγγελε; Το επίπεδο εκεί είναι...
Επίσης, κρίμα για τα τόσα χρόνια προσφοράς του Ιωσηφίδη στην ομάδα...
Και ο Chima με άρεσε, αλλά εντάξει, κάθε προπονητής φέρνει τους δικούς του στις ομάδες που πηγαίνει..
Και ο Chima με άρεσε, αλλά εντάξει, κάθε προπονητής φέρνει τους δικούς του στις ομάδες που πηγαίνει..
Κι όμως φίλε, αυτά ήταν τα λάθη του Χουμπ...RoMaN έγραψε:ΤΕΦΑΑ;;; Γιατί ΤΕΦΑΑ ρε Άγγελε; Το επίπεδο εκεί είναι...
Θεωρούσε δεδομένο ο Στρατηγός ότι υπάρχουν στεγανά και όλοι δουλεύουν -αποκλειστικά- προς όφελος της ομάδας.
Θεωρούσε δεδομένο ότι έχει να κάνει με εξειδικευμένους επαγγελματίες.
Πού να φανταστεί για πιο λόγο είχε δίπλα του τον ΓουΧου... (παρεπιμπτόντως, αυτός ο Πασιέντσια, μετά τη λαμπρή χρονιά στην Τουρκιά, βρήκε δουλειά?...)
Όσο για τον Ονιέκε, και γω λυπάμαι καθώς το παλικάρι τους γύμναζε σωστά και χωρίς βλακώδεις τραυματισμούς, αλλά δίπλα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Πάντως, θα βρει δουλειά αυτός, δεν τίθεται τέτοιο θέμα...
- opaoktsis4
Μόλις η ΠΑΕ διέκοψε την συνεργασία με τον Ζιωγα, έγραψε το μπιφτέκι ότι η ομάδα φέτος δεν θα κανει εργομετρικα.. και ότι αυτή είναι μια νέα μόδα που λανσαρει ο άγγελος κλπ.. κλαμα με τους αρδ
Στάλθηκε από το Lenovo S650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo S650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Περιπτερος
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ
Μία από τις μεγαλύτερες αθλιότητες που έχουν γραφτεί κατά του Αναστασιάδη, είναι αυτή με τα εργομετρικά ... ότι δηλ. δεν θα γίνουν φέτος διότι δεν τα χρησιμοποιεί, δεν τα γνωρίζει κλπ ... .
Μία άλλη αθλιότητα (μικρότερης απαξίας) είναι αυτή με τον Μπακαγιόκο, που τον αδίκησε και είναι δήθεν στα μαχαίρια.
Δεν πιστεύω να υπάρχει προπονητής σε μεσογειακό κράτος που να έχει υποστεί τόση μεγάλη ρουφιανο-ραδιο-αρβύλα.
Μία από τις μεγαλύτερες αθλιότητες που έχουν γραφτεί κατά του Αναστασιάδη, είναι αυτή με τα εργομετρικά ... ότι δηλ. δεν θα γίνουν φέτος διότι δεν τα χρησιμοποιεί, δεν τα γνωρίζει κλπ ... .
Μία άλλη αθλιότητα (μικρότερης απαξίας) είναι αυτή με τον Μπακαγιόκο, που τον αδίκησε και είναι δήθεν στα μαχαίρια.
Δεν πιστεύω να υπάρχει προπονητής σε μεσογειακό κράτος που να έχει υποστεί τόση μεγάλη ρουφιανο-ραδιο-αρβύλα.
- jay trotter
Βάλε και τις προτάσεις σε Τζανή,Κλέητον που βγάζουν συνέχεια ενώ αποδεδειγμένα δεν έχουν πληροφόρηση....
Κολκας : εργομετρικα κύριε Άγγελε θα γίνουν ; Ο Άγγελος αγριοκοιτοντας τον ...."εχεις μια πλάκα ρε κολκα " .......
:):):)

Μονοετές τελικά το συμβόλαιο του Άγγελου...
Προβλέπω πάλι με ΓουΧου να βγαίνει η χρονιά. Κάπως πρέπει κι αυτός να δικαιολογήσει κι αυτός το συμβόλαιό του...
Προβλέπω πάλι με ΓουΧου να βγαίνει η χρονιά. Κάπως πρέπει κι αυτός να δικαιολογήσει κι αυτός το συμβόλαιό του...
- Περιπτερος
Δεν ξέρω εάν ισχύει το μονοετές γιατί δεν το βλέπω πλέον αναρτημένο στο λολκα σαιτ.
Πάντως εάν ισχύει είναι τεράστια μακακία ... .
Τώρα ρωτάω και περιμένω απάντηση : το ενδιαφέρον του Αναστασιάδη για την ομάδα συγκρίνεται με αυτό του Στέφενς ?
Πάντως εάν ισχύει είναι τεράστια μακακία ... .
Τώρα ρωτάω και περιμένω απάντηση : το ενδιαφέρον του Αναστασιάδη για την ομάδα συγκρίνεται με αυτό του Στέφενς ?
- koylispontios
Αν κρίνω από της μεταγραφές που δεν έρχονται (έκλεισε η κάνουλα) δεν τον βλέπω τον ΑΑ
να τρώει βασιλόπιτα στον Π.Α.Ο.Κ.
Ο βοηθός - διάδοχος υπόγραψε?
- paokovios1974
Αρχίσαμε τις προβλέψεις παντα κακές βέβαια .......τι να κρίνεις φιλε κάτσε να δουν τα ματάκια σου κα μετα να κρίνεις οχι προκαταβολικά 24 Ιουνίου ΕΧΟΥΜΕkoylispontios έγραψε:Αν κρίνω από της μεταγραφές που δεν έρχονται (έκλεισε η κάνουλα) δεν τον βλέπω τον ΑΑ
- paokovios1974
Κουλη που και που ριχνε και κανενα θετικο μηνυμα ΠΑΟΚ εισαι στο κατω κατω και με κλειστες κανουλες και με φριγκερ και με παρασχους και με δωνηδες,που ξερεις μπορει και να μην εκλεισε καλα η κανουλα και να ψησουμε και τον οβελια

Έχω επιθυμία να δω αποδυτήρια με Άγγελο, Πάμπλο, Μπίμπρας, Εγιάλ. Ω, ρε μάνα μου! 

- ΑποστόληςΑ
Μπορείς και βλέπεις ποιες μεταγραφές θα κάνουμε και - κυρίως - ποιες ΔΕΝ θα κάνουμε;koylispontios έγραψε:Αν κρίνω από της μεταγραφές που δεν έρχονται (έκλεισε η κάνουλα) δεν τον βλέπω τον ΑΑ
Μπορείς και βλεπεις τι θα γίνει σε 6 μήνες;
Προφήτη μου εσύ!
Ηλικρινά ντρέπομαι για τη στάση σου με αυτή την καταχώρησηkoylispontios έγραψε:Αν κρίνω από της μεταγραφές που δεν έρχονται (έκλεισε η κάνουλα) δεν τον βλέπω τον ΑΑ
Μου αρέσει δεν μου αρέσει ο προπονητής μας, δεν τον τρώω με το καλημέρα
άντε όλοι εδώ μέσα, με την πολύ δημοκρατία οι χειρότεροι εχθροί της ομάδα καταντάνε μερικοί