14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Τωρα έχουμε ζαγορ ανοίξαμε αλλά μέτωπαKranatos έγραψε:Διαφωνώ αδερφέ αλλά δεν είναι της παρούσης..

Ότι πει ο μάκης ο κασέτας..
Υ.Γ. Ωραία κουκουλώθηκε από τα ΜΜΕπιροής το νέο ξεφωνητό κατά του 14 και του τεστοστερονάτου προχθές στη λεβαδιά..
Υ.Γ.2 Όσο η φωνή του Λαού θα βγαίνει από πέταλα που τραγουδάν για το δικέφαλο και όχι από φόρουμ, ράδια και σάιτ δεν φοβάμαι τίποτα για την Περηφάνια αυτού του συλλόγου..
Υ.Γ. Ωραία κουκουλώθηκε από τα ΜΜΕπιροής το νέο ξεφωνητό κατά του 14 και του τεστοστερονάτου προχθές στη λεβαδιά..
Υ.Γ.2 Όσο η φωνή του Λαού θα βγαίνει από πέταλα που τραγουδάν για το δικέφαλο και όχι από φόρουμ, ράδια και σάιτ δεν φοβάμαι τίποτα για την Περηφάνια αυτού του συλλόγου..
- sourmenetes
- Moderator
Υ.Γ.Το ξεφωνητο για ποιο λογο στο 14???Επειδη δεν τον εβαλε ο δωνης στο 90 οπως στο κυπελλο για να παρει το πριμ??Kranatos έγραψε:Ότι πει ο μάκης ο κασέτας..
Υ.Γ.2Εσυ τοτε γιατι μιλας στο φορουμ αφου δε σε εκφραζει????
Υ.Γ. Τι εννοείς για ποιο λόγο..? Προφανώς γιατί κάποιοι ήταν ΠΑΟΚ και πριν την REVOLUTION του 2007 και σεβόμενοι τους τότε αγώνες τους ενεργούν όπως ενεργούν..
Υ.Γ.2 Εγώ φίλε μου μιλάω ΚΑΙ στα φόρουμ.. Αλλά αν περίμενα να δω καλύτερο ΠΑΟΚ μιλώντας μόνο εδώ ακόμα για τον Γούμενο, τη Βορειοελλαδική και το κανόνι του Παρατηρητή θα μιλούσαμε..
@karlat85 αν έχεις να πεις κάτι πες το στα ίσια..
Υ.Γ.2 Εγώ φίλε μου μιλάω ΚΑΙ στα φόρουμ.. Αλλά αν περίμενα να δω καλύτερο ΠΑΟΚ μιλώντας μόνο εδώ ακόμα για τον Γούμενο, τη Βορειοελλαδική και το κανόνι του Παρατηρητή θα μιλούσαμε..
@karlat85 αν έχεις να πεις κάτι πες το στα ίσια..
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Κρανατε, δεν έχω κάτι πιο σταράτο να πω , πολλές φορές o κόσμος προβατοποιητε από τα "μεγάλα" κεφάλια, λίγο καλοί στο μπλα μπλα αν είναι....
Τεσπα για να μη βγαίνουμε άλλο εκτός απλά να σου αναφέρω πως το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ έχει να δει "μεγάλα κεφάλια" όπως τα εννοείς εσύ (που να μπορούν να προβατοποιήσουν τον κόσμο με το μπλα μπλα τους) κάτι περισσότερο από μια δεκαετία..
Οπότε τα περί κατευθυνόμενων πετάλων προσωπικά πιστεύω πως δε ισχύουν με τίποτα σε ένα οπαδικό κίνημα που απαρτίζεται από δεκάδες ανεξάρτητους συνδέσμους και όχι έναν φορέα με παραρτήματα-franchise σε διάφορες περιοχές..
Οπότε τα περί κατευθυνόμενων πετάλων προσωπικά πιστεύω πως δε ισχύουν με τίποτα σε ένα οπαδικό κίνημα που απαρτίζεται από δεκάδες ανεξάρτητους συνδέσμους και όχι έναν φορέα με παραρτήματα-franchise σε διάφορες περιοχές..
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Επειδή δεν βγαίνουν στα μμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, έχεις δίκιο , ας μην συνεχίσουμε το οφ τοπικ
Χαχα ποιος περήφανος πεθαινειςKranatos έγραψε:Ότι πει ο μάκης ο κασέτας..

Οταν τραγουδάνε μόνο γιατι δικέφαλο ναι όταν μπερδεύουν κάποιο πρόσωπα συμπάθειες αντίπαθειες κλπ. Τότε χάνετε η μπάλα κανά σύνθημα απο αυτούς που κραζανε σαλπι ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΑΧΠΑ δεν είπανε ; Για τον ΦΛΩΡΙΔΗ ; Τον βασιλιά του σκραπ ;
- Sick Bastard
Κάκιστος χθες, έβαλε το γκολ. Σε αυτό το χάλι, μου είναι αρκετό, αλλά όχι ανεκτό.
Φυσικά ειναι αρκετό γιατι πας αλλιώς με ισοπαλία αλλιώς με 2-1 στην Τρίπολη