8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
Γιατί πρέπει να σας βρίζουμε για να παίξετε μπάλα?
Έχω μάθει πολλά για τον Ίβιτς για τον πρώτο χρόνο που δεν λέγονται.
Έχω μάθει άλλα τόσα για τον Σαλπ που δεν λέγονται.
Έχω ακούσει για τον Μπαλάφα.
Έχεις ακούσει τόσα και τόσα απο εμάς ενώ ήσουν ο αγαπημένος παίχτης των χανουμιών.
Γιατί μας το κάνετε αυτό?
Έχω μάθει πολλά για τον Ίβιτς για τον πρώτο χρόνο που δεν λέγονται.
Έχω μάθει άλλα τόσα για τον Σαλπ που δεν λέγονται.
Έχω ακούσει για τον Μπαλάφα.
Έχεις ακούσει τόσα και τόσα απο εμάς ενώ ήσουν ο αγαπημένος παίχτης των χανουμιών.
Γιατί μας το κάνετε αυτό?
- papageorgiou
Πραγματικά απίστευτος σήμερα..νόμιζα πως έχω Fabio Cannavaro στην άμυνα..εδώ κ αρκετά ματς ειναι άλλος παίχτης!!Δεν ξέρω τι φταίει,αν είναι η οικογενειακή του ευτυχία που του φέρνει τέτοια ενέργεια κ αποδόσεις μα 1ον δε με νοιάζει κ 2ον εύχομαι να κρατήσει για πάντα!!!!! 

Έμεινα μ@λ@κ@ς με την πάρτη σου ρε χαζομπαμπά. Τι να πω, μακάρι να συνεχίσεις έτσι ρε σκυλί μαύρο.
- kataramenos5
RoMaN έγραψε:Θα ζηλεύει η γυναικα(ρα) σου που μοιράζεις σπέρμα εδώ κι εκεί τώρα τελευταία.. Είσαι και πατέρας πλέον, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά...![]()
![]()
![]()

Πραγματικά ,απίστευτος σήμερα.
Πραγματικά βγάζαμε χολή για έναν άνθρωπο που έβγαζε πάθος και για την πάρτυ μας στο γήπεδο....
Μπράβο ρε Μπρούνο...
Πάθος να έχεις και θα δικαιωθείς...
υγ. Κρεμάσαμε έναν παίκτη που δε μάρκαρε καλά τον κορυφαίο φέτος επιθετικό στον κόσμο...δείτε το Μίλαν Άγιαξ και θα καταλάβετε...
Μπράβο ρε Μπρούνο...
Πάθος να έχεις και θα δικαιωθείς...
υγ. Κρεμάσαμε έναν παίκτη που δε μάρκαρε καλά τον κορυφαίο φέτος επιθετικό στον κόσμο...δείτε το Μίλαν Άγιαξ και θα καταλάβετε...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ sexy ΜΠΡΟΥΝΟ...!!!...ΜΠΡΑΒΟ...!!!...ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6-7 ΜΑΤΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ..!!!
ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΙΤΑΛΕ ....
ps: ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΡΕ sexy ΜΠΡΟΥΝΟ..!!
ps2: ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1.5 ΜΗΝA ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΘΕΛΕΙ 10 ΜΑΛΕΖΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ....ΣΤΕΛΙΟ ΔΟΥΛΕΨΕ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΕΒΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΑΛΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..!!...ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ (στα play-off) ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ.
ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΙΤΑΛΕ ....

ps: ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΡΕ sexy ΜΠΡΟΥΝΟ..!!
ps2: ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1.5 ΜΗΝA ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΘΕΛΕΙ 10 ΜΑΛΕΖΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ....ΣΤΕΛΙΟ ΔΟΥΛΕΨΕ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΕΒΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΑΛΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..!!...ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ (στα play-off) ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ.
Όταν λέμε ότι έχουμε αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι, είναι όπως λέω εγώ ότι έχω αδυναμία στις ξανθιές;
Τόσα χρόνια σαρδελάς,
τόσες γιόμες δε ξανάδα...
Μπρούνο πρέπει νάχεις 150 καρούμπαλα απο τόσες κεφαλιές που πήρες...
Μπράβο ρε σκυλί!
τόσες γιόμες δε ξανάδα...
Μπρούνο πρέπει νάχεις 150 καρούμπαλα απο τόσες κεφαλιές που πήρες...
Μπράβο ρε σκυλί!
για την καημενη την μπαλα που εφαγε τοσες κεφαλιές γιατί δεν λεει κανεις τιποτα;
εγώ τον έκραζα και τον κράζω ...
ας κάνει τέτοια παιχνίδια και ας με κάνει μαλάκα κάθε φορά..
ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ
ας κάνει τέτοια παιχνίδια και ας με κάνει μαλάκα κάθε φορά..
ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ