14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Αυτο που λεγαμε περσι..φετος με καλυτερη προετοιμασια, πιο πολυ στο κλιμα της ομαδας και με πολυ δουλεια θα ειναι 10 φορες καλυτερος ...
Μεχρι στιγμης ειναι 5 φορες...Μεσα στην χρονια θα φτασει το 10..
Συνεχισε Σακη την δουλεια...Θα φτασεις ψηλα...
Μεχρι στιγμης ειναι 5 φορες...Μεσα στην χρονια θα φτασει το 10..
Συνεχισε Σακη την δουλεια...Θα φτασεις ψηλα...
"Είμαι έτοιμος να παίξω 11άδα"
Ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε ικανοποιημένος από το γκολ που πέτυχε και την καλή του εμφάνιση απέναντι στην Παρτιζάν, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και κοιτάζει τους αγώνες με την
Ο νεαρός επιθετικός "άρπαξε" από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο φιλικό με την Παρτιζάν με το γκολ που πέτυχε και την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Ο 22χρονος παίκτης μετά το ματς δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού, ενώ υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και στρέφεται αποκλειστικά στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Είμαι ευτυχισμένος που πέτυχα γκολ και που πραγματοποίησα πολύ καλή εμφάνιση. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει, έστω και σε φιλικό αγώνα. Η νίκη είναι πάντα νίκη", για να συνεχίσει αναφερόμενος στον αγώνα με τον Άγιαξ:
"Όλα είναι μέσα στη ζωή. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, αλλά η πρόκριση δεν ήρθε. Παρ' όλα αυτά η ομάδα σε δύο ματς με τον Άγιαξ δεν ηττήθηκε και αυτό είναι σημαντικό. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας και πλέον κοιτάμε μπροστά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο, είτε μεγάλο, είτε μικρό, με την ίδια φιλοσοφία. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα δύσκολα ματς με της Φενέρμπαχτσε και σαφώς έχουμε ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ".
Τέλος ο Θανάσης Παπάζογλου αναφέρθηκε και στις προσωπικές του φιλοδοξίες: "Είμαι έτοιμος και προσπαθώ πάντα είτε στην προπόνηση, είτε σε οποιονδήποτε αγώνα, όσα λεπτά συμμετοχής και να πάρω. Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πάρω θέση βασικού".
olapaok
το εχω ξαναγραψει οτι οποιος το θελει και το πιστευει φαινεται...ο μπιλυ ηταν σε πολυ πιο πλεονεκτικη θεση αλλα..σιγουρα με τετοιες εμφανισεις χτυπας πορτα για 11αδα σακη...συνεχισε ετσι και θα δικαιωθεις..
Ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε ικανοποιημένος από το γκολ που πέτυχε και την καλή του εμφάνιση απέναντι στην Παρτιζάν, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και κοιτάζει τους αγώνες με την
Ο νεαρός επιθετικός "άρπαξε" από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο φιλικό με την Παρτιζάν με το γκολ που πέτυχε και την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Ο 22χρονος παίκτης μετά το ματς δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού, ενώ υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και στρέφεται αποκλειστικά στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Είμαι ευτυχισμένος που πέτυχα γκολ και που πραγματοποίησα πολύ καλή εμφάνιση. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει, έστω και σε φιλικό αγώνα. Η νίκη είναι πάντα νίκη", για να συνεχίσει αναφερόμενος στον αγώνα με τον Άγιαξ:
"Όλα είναι μέσα στη ζωή. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, αλλά η πρόκριση δεν ήρθε. Παρ' όλα αυτά η ομάδα σε δύο ματς με τον Άγιαξ δεν ηττήθηκε και αυτό είναι σημαντικό. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας και πλέον κοιτάμε μπροστά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο, είτε μεγάλο, είτε μικρό, με την ίδια φιλοσοφία. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα δύσκολα ματς με της Φενέρμπαχτσε και σαφώς έχουμε ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ".
Τέλος ο Θανάσης Παπάζογλου αναφέρθηκε και στις προσωπικές του φιλοδοξίες: "Είμαι έτοιμος και προσπαθώ πάντα είτε στην προπόνηση, είτε σε οποιονδήποτε αγώνα, όσα λεπτά συμμετοχής και να πάρω. Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πάρω θέση βασικού".
olapaok
το εχω ξαναγραψει οτι οποιος το θελει και το πιστευει φαινεται...ο μπιλυ ηταν σε πολυ πιο πλεονεκτικη θεση αλλα..σιγουρα με τετοιες εμφανισεις χτυπας πορτα για 11αδα σακη...συνεχισε ετσι και θα δικαιωθεις..
Ανεβαίνει σταθερά και έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου από πέρυσι που στο πρώτο του ματς με Βαλερένγκα ειλικρινά δε θύμιζε ποδοσφαιριστή...πηγή ελπίδας για το αύριο και ίσως και για το σήμερα.
Από όλα όσα γράφετε παιδιά φαίνεται να έχει αρχίσει να παίρνει μπροστά. Μπράβο του γιατί φαίνεται ότι το έχει καταφέρει με δουλειά. Η δήλωσή του ότι είναι έτοιμος για 11άδα, δείχνει ότι και σε ψυχολογικό επίπεδο στέκεται άριστα. Μακάρι γιατί έχει προσόντα....
υ.γ. Μπιλυ, δες το φίλο σου και προχώρα...Τα περιθώρια στενεύουν...
υ.γ. Μπιλυ, δες το φίλο σου και προχώρα...Τα περιθώρια στενεύουν...
οσο θυμαμαι περσι το ενα απο τα εφιαλτια του πρωτα παιχνιδια με ηρα που ο κατσαμπης τον εκανε οτι ηθελε....αλλος παικτης απο περσι στα τελειωματα..και συνεχιζει φετος...δεν εχω δει τι τελειωματα εχει με το ποδι γιατι στον αερα φανερα το χει .......
Μια χαρά είναι ο Σάκης για 3-4ος επιθετικός....Τον αδικεί πολύ το στυλ του οτι είναι δλδ μονοκόμματος (και δεν έχει σχέση τόσο το ύψος του και ο ζλαταν ψηλός είναι) και οι περισσότεροι τον λένε άτεχνο...Μια χαρά τεχνική εχει για την θέση του(φορ που παίζει με πλάτη)...Θα πω κάτι που θα ακουστεί κουφό και θα μου πείτε το ζέσταμα κοιτάς ρε μπαγλαμά...?
την μπάλα την κάνει ότι θέλει στο ζέσταμα (εννοώ κοντρόλ τσαλιμάκια κορόιδο με την μια...τον κούτσια που τον έχουνε για Έλληνα μέσι τον έχει για πλάκα και του την λέει καθε φόρα....προς Θεού δεν βγάζω συμπεράσματα από το ζέσταμα
....Απλά από 1 μόνο κοντρόλ μπορείς να καταλάβεις άμα ο άλλος το 'χει 

Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι..Ακόμα και πέρσυ στις αρχές του πρωταθλήματος όπου δεν είχε εγκληματιστεί στην ομάδα ήτανε εμφανές το πόσο δυνατός είναι στον συγκεκριμένο τομέα...Δεν θυμάμαι να έχει γίνει σέντρα προς τον Σάκη και ο μικρός να μην την έχει κάνει ευκαιρία..Εύχομαι να καθιερωθεί γρήγορα και να αποτελέσει επιλόγη πρώτης γραμμής.
Αρχής γενομένης από παιχνίδια χαμηλού κινδύνου στην Τούμπα και με την λογική ότι ο Ίβιτς είναι μιας ηλικίας και δύσκολα θα βγάλει καμια 45αρια 90λεπτά φέτος, ελπίζω ο Δερμιτζάκης να δουλέψει ένα σχήμα με δίδυμο επίθεσης με Παπάζογλου-Σαλπιγγίδη...
Αρχής γενομένης από παιχνίδια χαμηλού κινδύνου στην Τούμπα και με την λογική ότι ο Ίβιτς είναι μιας ηλικίας και δύσκολα θα βγάλει καμια 45αρια 90λεπτά φέτος, ελπίζω ο Δερμιτζάκης να δουλέψει ένα σχήμα με δίδυμο επίθεσης με Παπάζογλου-Σαλπιγγίδη...
ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ
Χρειαζεται ομως επειγοντως εγχειρηση σκωληκοειδητη για να βγει το σκουληκι απο μεσα του

Χρειαζεται ομως επειγοντως εγχειρηση σκωληκοειδητη για να βγει το σκουληκι απο μεσα του

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
-
Aνάλογα με το χρονικό σημείο του επόμενου γκολ του, τον βλέπω να ταλαντεύεται ανάμεσα σε eurofighter και ανεμόπτερο...
εγω προσωπικα πιστευω αν παρει μερικους αγωνες ανετα μπορει να σταθει βασικος ο σακης...ο ζλαταν που λες ειναι ειναι και 10 ποντους πιο κοντος...καθολου κουφο αδερφε και εγω προσεξα την πολυ καλη τεχνικη του...DamoN έγραψε:Μια χαρά είναι ο Σάκης για 3-4ος επιθετικός....Τον αδικεί πολύ το στυλ του οτι είναι δλδ μονοκόμματος (και δεν έχει σχέση τόσο το ύψος του και ο ζλαταν ψηλός είναι) και οι περισσότεροι τον λένε άτεχνο...Μια χαρά τεχνική εχει για την θέση του(φορ που παίζει με πλάτη)...Θα πω κάτι που θα ακουστεί κουφό και θα μου πείτε το ζέσταμα κοιτάς ρε μπαγλαμά...?την μπάλα την κάνει ότι θέλει στο ζέσταμα (εννοώ κοντρόλ τσαλιμάκια κορόιδο με την μια...τον κούτσια που τον έχουνε για Έλληνα μέσι τον έχει για πλάκα και του την λέει καθε φόρα....προς Θεού δεν βγάζω συμπεράσματα από το ζέσταμα
....Απλά από 1 μόνο κοντρόλ μπορείς να καταλάβεις άμα ο άλλος το 'χει
με το 3-4ος δεν ήθελα να τον μειώσω απλα τον έβαλα πισω απο ζλαταν κοντό και λούσιο αν και με το συστημα που παιζουμε οι 2 τελευταιοι μπορουν να παίξουν και αλλου! φαινεται ότι δουλευει πολύ (μπορεις να το καταλαβεις απο τν σωματοδομή του αλλα και απο τν βελτιωση του....) ενω και στις δηλωσεις του φαινεται οτι έχει ποδοσφαιρικό θρασσος.....αλλα sorry me zlatan δρν συγκρίνονται...τουλαχιστον ακόμα 

Συγνωμη ρε παιδια,εχει τοσο μεγαλη εξελιξη?
Σε ενα παιχνιδι?
Οχι τιποτε αλλο,αλλα για μια στιγμη νομισα οτι μιλατε για καποιον αλλον!
Δεν τον ειδα,αλλα μακαρι!!!
Σε ενα παιχνιδι?
Οχι τιποτε αλλο,αλλα για μια στιγμη νομισα οτι μιλατε για καποιον αλλον!
Δεν τον ειδα,αλλα μακαρι!!!
Δεν ξέρω αν είναι θέμα εξέλιξης..Εμένα και από την περσυνή χρονιά από την στιγμή που βρήκε τα πατήματα του ,κυρίως στο δεύτερο γύρο, μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε...
Το ότι στην θέση που αγωνίζεται είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της φουρνιάς του δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια, ρωτίστε γι'αυτό και τους φίλους μας τους αρειανούς....
Το πιο θετικό είναι ότι κάνει δουλειά το παιδί και από ταλέντο έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής!!
Το ότι στην θέση που αγωνίζεται είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της φουρνιάς του δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια, ρωτίστε γι'αυτό και τους φίλους μας τους αρειανούς....
Το πιο θετικό είναι ότι κάνει δουλειά το παιδί και από ταλέντο έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής!!