Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από navigator11 »

φτανει ρε παιδια με το επιχειρημα του αγιαξ και της φενερ!δλδ ο ΠΑΟΚ ξαφνικα θα μεταβληθει σε σνομπιστικο κλαμπ,που τα δινει ολα επιλεκτικα στην ευρωπη λογω υψηλου κινητρου;δεν το καταλαβαινω αυτο!δλδ θα το παιζουμε ... λιβερπουλ απο δω και περα με επικες προκρισεις και επιτευγματα στην ευρωπη και μετριοτητα στη σουπερ (κατ'ευφημισμον) λιγκ;αν αυτες τις απαιτησεις εχουμε οπαδικα ΞΑΝΑ απο τον ΠΑΟΚ,να προχωραμε στην ευρωπη και να κανουμε νικες μονο στα ... ντερμπυ στην ελλαδα,ας σταματησουν οι οποιες φωνες.νομιζα οτι παμε για μεγαλυτερα πραγματα.πολυ ευχαριστη η εισοδος στους ομιλους του γιουροπα,μπραβο σε ολους και μαγκια τους.τουτο ομως δεν αναιρει οτι ο ΠΑΟΚ στην ελλαδα σε 3 αγωνες (βαζω μεσα και αυτον με τις σερρες) ηταν ΧΑΒΑΛΕ ΟΛΕ!πώς να το κανουμε δλδ;να λεμε οτι δειχνει εν γενει ο ΠΑΟΚ σοβαροτητα και πειθαρχια,επειδη εδειξε με τη φενερ;να μη λεμε οτι η ομαδα δεν ειναι στην αμυντικη της λειτουργια στοιχειωδως αποτελεσματικη,αν και πιστευαν καποιοι πως με τον αγιαξ στην τουμπα αποκλειστικα υπευθυνος ηταν ο τσιριλο κι οταν αυτος θα ετρωγε παγκο ολα θα γινονταν καλυτερα;να μη λεμε οτι η ομαδα παρουσιαζει ελλειψη συγκεντρωσης,που της στοιχιζει ΑΣΤΕΙΑ ΓΚΟΛ;να μη λεμε οτι η ομαδα εχει βρεθει μεχρι τωρα ΠΙΣΩ στο σκορ πιο πολλες φορες (που λεει ο λογος) σε σχεση με αυτες συνολικα των 2 προηγουμενων χρονων;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

shark4 έγραψε:
Boksic4 έγραψε:δεν γινεται να εχουμε δυο καρπουζια...
Τρια ειναι τα καρπουζια . Παμε και για πρωταθλημα ... :D
Αν κρίνουμε από πέρυσι, που τους δέκα βαθμούς διαφοράς τους κάναμε οκτώ και λέγαμε γιατί ρε γμτ να χάναμε τόσους πολλούς βαθμούς στην αρχή, ναι, όσο είμαστε στο -1 πάμε για πρωτάθλημα...
Αλλά και για κύπελλο! Πρέπει να κατεβάσουμε τριάντα χιλιάδες οπαδούς στην Αθήνα για να σπάσουμε το ρεκόρ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Οφείλει δώκει συγχαρητήρια διαχείριση μάχης Άγιο Παύλο Δερμιτσάκητσαν.
Αλλάγματα ορθά παντού.

Συμβουλή Αη Ποντ πτυχίο φουτπολ μαναγκερ λέει μόνο εξής.

Πολεμιστέ Ρίτα Σακελλαρίου, Κλάουζ Αθανασιάδη Ρουμενίγκε, Μαματούμπα ΖουλουΖουέλα Σα Φραντσίσκο,Μπλαφίνιο Πελίδης,Λαμπάκη Γιώργη ευκαιρία λάβουν μέρος μάχη.
Καιρός γαρ εγγύς.

Αη Ποντίδης προτείνει κοπεί μαχαίρι κόκκαλο εκτός μαλλί ΚουτσονικούλοΠαπάζογλου κοπεί ερώτηση Δερμιτσάκητσαν προς μαχητές ώρα αλλαγή αν εμπορεί.

Δε έχει αν εμπορεί.
Δερμιτσάκητσαν πρέπει μόνο κάνει εγωιστικά θεωρεί κεφαλής του και βγάνει όξω όποιο πρέπει χωρίς κουβέντα.

Πειθαρχία Α Ω στρατό Θεού ΠΑΟΚ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

gash04 έγραψε: Αη Ποντίδης προτείνει κοπεί μαχαίρι κόκκαλο εκτός μαλλί ΚουτσονικούλοΠαπάζογλου κοπεί ερώτηση Δερμιτσάκητσαν προς μαχητές ώρα αλλαγή αν εμπορεί.

Δε έχει αν εμπορεί.
Tι εννοείς εδώ? Ρωτάει τους παίκτες που θέλει να βάλει μέσα αν μπορούν να μπουν? Δε σε έπιασα αι ποντ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχω σκασει απο χτες και παλευω στο μυαλο μου να βρω τι μπορει να φταιει.Ο Δερμιτζακης εχει σιγουρα πολλα θεματα ανοικτα.Ψαχνεται σε θεματα τακτικης,ψαχνεται σε θεματα διαχειρισης ροστερ ,ψαχνεται γενικα.Ο σαντος στην τακτικη του κρατουσε τις γραμμες κοντα ετσι ωστε να εξασφαλιζει μια καλη αμυντικη λειτουργια και μια πιο ευκολη κυκλοφορια μπαλλας αφου οι περισσοτερες πασες ηταν των 5 μετρων και αυτο δουλευε πολυ καλα.Ειχε προβλημα στην δημιουργια φασεων αλλα βασιζοταν στο οτι ειδικα μεσα στην τουμπα τις 3-4 φασεις σου θα τις κανεις με οποιονδηποτε τροπο.Ο Δερμιτζακης προσπαθει να ανοιξει την ομαδα στο γηπεδο να την απλωσει μεγαλωνοντας τις αποστασεις.Εκει για μενα μαλλον ειναι και το μεγαλητερο προβλημα καθως ενω στα ακρα με την προσθηκη του μπουσαιντι ελζαρ αλλα και σαλπι μπροστα εχει πλεον την τεχνικη και την ταχητυτα να το κανει στον αξονα σφιξαμε.Ο μεν γκαρσια εχει την μακρινη πασα αλλα κινειται σε μικρο χωρο και δεν μπορει να κουβαλησει μπαλα ο δε βιτολο δεν μπορει να βοηθησει στην αναπτυξη του παιχνιδιου.Ακομα και ο Ιβιτς πλεον καλειται να κινηθει αναμεσα σε παικτες οπως βιερινια σαλπι ελζαρ και φαινεται να μην μπορει να τους ακολουθησει σε ταχυτητα και στα ποδια και στην σκεψη.Γενικα οπως εχουν τονισει οι περισσοτεροι υποφερουμε στον αξονα μεχρι που φτανουμε στο σημειο να πρεπει να κατεβει ο μαλεζας με τον κοντρερας με αποτελεσμα να εχουμε και τρικυμιες πισω.Ειναι μεγαλο το κενο που αφησε ο σορλιν τακτικα στο κεντρο και μεγαλη η ευθηνη της διοικησης που δεν το καλυψε ενω ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα το ηξερε καιρο (9 μηνες ηταν εγκυος στην γεννα στραβωσε ξαφνικα η γυναικα του?) προτιμησε να προσπαθησει να τον πεισει οπως εκανε και με τον Σαντος.Ευχομαι καλη επιτυχια στον παυλο,τα πραγματα ειναι σκουρα,ειναι η πρωτη φορα που προπονει υπο πιεση πολυ φοβαμαι οτι θα καει αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

βιβλιοπρόταση:

Αντιστρέφοντας την πυραμίδα
Η ιστορία του ποδοσφαίρου, των τακτικών και των συστημάτων του

Συγγραφέας : Wilson Jonathan
Μεταφραστής : Χαραλαμπόπουλος Χρίστος
Εκδότης : Polaris
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-6829-19-7
Σελίδες : 504
Κατηγορίες : Ποδόσφαιρο - Ιστορία

Σα να λέμε: ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΟΟΥΤΣ...δειξε μας οτι εχεις ενα σχέδιο στο χορτάρι, κι οτι αυτο που λες προσπαθούν οι παιχτες να το υλοποιήσουν...

ΥΓ gash ή οποιος αλλος χριστιανος ας μου στείλει ενα πμ πως βάζω εικόνες στα ποστ μου
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

εχεις πμ απο καποιον μη χριστιανο παντως... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

joshua έγραψε:Εχω σκασει απο χτες και παλευω στο μυαλο μου να βρω τι μπορει να φταιει.Ο Δερμιτζακης εχει σιγουρα πολλα θεματα ανοικτα.Ψαχνεται σε θεματα τακτικης,ψαχνεται σε θεματα διαχειρισης ροστερ ,ψαχνεται γενικα.Ο σαντος στην τακτικη του κρατουσε τις γραμμες κοντα ετσι ωστε να εξασφαλιζει μια καλη αμυντικη λειτουργια και μια πιο ευκολη κυκλοφορια μπαλλας αφου οι περισσοτερες πασες ηταν των 5 μετρων και αυτο δουλευε πολυ καλα.Ειχε προβλημα στην δημιουργια φασεων αλλα βασιζοταν στο οτι ειδικα μεσα στην τουμπα τις 3-4 φασεις σου θα τις κανεις με οποιονδηποτε τροπο.Ο Δερμιτζακης προσπαθει να ανοιξει την ομαδα στο γηπεδο να την απλωσει μεγαλωνοντας τις αποστασεις.Εκει για μενα μαλλον ειναι και το μεγαλητερο προβλημα καθως ενω στα ακρα με την προσθηκη του μπουσαιντι ελζαρ αλλα και σαλπι μπροστα εχει πλεον την τεχνικη και την ταχητυτα να το κανει στον αξονα σφιξαμε.Ο μεν γκαρσια εχει την μακρινη πασα αλλα κινειται σε μικρο χωρο και δεν μπορει να κουβαλησει μπαλα ο δε βιτολο δεν μπορει να βοηθησει στην αναπτυξη του παιχνιδιου.Ακομα και ο Ιβιτς πλεον καλειται να κινηθει αναμεσα σε παικτες οπως βιερινια σαλπι ελζαρ και φαινεται να μην μπορει να τους ακολουθησει σε ταχυτητα και στα ποδια και στην σκεψη.Γενικα οπως εχουν τονισει οι περισσοτεροι υποφερουμε στον αξονα μεχρι που φτανουμε στο σημειο να πρεπει να κατεβει ο μαλεζας με τον κοντρερας με αποτελεσμα να εχουμε και τρικυμιες πισω.Ειναι μεγαλο το κενο που αφησε ο σορλιν τακτικα στο κεντρο και μεγαλη η ευθηνη της διοικησης που δεν το καλυψε ενω ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα το ηξερε καιρο (9 μηνες ηταν εγκυος στην γεννα στραβωσε ξαφνικα η γυναικα του?) προτιμησε να προσπαθησει να τον πεισει οπως εκανε και με τον Σαντος.Ευχομαι καλη επιτυχια στον παυλο,τα πραγματα ειναι σκουρα,ειναι η πρωτη φορα που προπονει υπο πιεση πολυ φοβαμαι οτι θα καει αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

αναλυση με λογικη φιλε μου..η απαντηση μου γιατι και εγω εχω παρομοιους προβληματισμους και μετα απο συζητησεις με διαφορους μεσα απο την ομαδα θα σου πω αυτη την κολολεξη και ελπιζω να δικαιωθουν..ΥΠΟΜΟΝΗ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τι έγινε ρε βασιλοπουλε ΕΣΥ ο κολκας και ο Δούκας συνενοημενοι
είστε και λέτε τα ίδια ακριβώς πράγματα κατα
δερμιτζακη για χαλαρωστε λίγο λέω εγώ
.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αρε κολκά όσο σε συμπαθω έχεις ένα στυλακι τελευταία οτι
είσαι ντεμεκ ο σκοτωνω και ο δερμιτζακης
με το θολωμενο του μυαλό και άλλες
παπαριες σοβαρεψου λίγο γιατί αν σποβαλλεις
τον υπέρμετρο εγωισμό και ξερολισμο σου
γράφεις πολύ καλά πράγματα αλλά αυτό τελευταία
γίνετε όλο και λιγότερο ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

eorptol έγραψε:τι έγινε ρε βασιλοπουλε ΕΣΥ ο κολκας και ο Δούκας συνενοημενοι
είστε και λέτε τα ίδια ακριβώς πράγματα κατα
δερμιτζακη για χαλαρωστε λίγο λέω εγώ
.....

τους 2 πρωτους ουτε καν τους λαμβανω υπ'οψιν.στο δουκα παλι εχω μιαν εκτιμηση.απεχει παρασαγγας σε σοβαροτητα και νηφαλιοτητα απο τα άλλα 2 τα κελεκια ...
kos

Δημοσίευση από kos »

οταν μια ομαδα ειναι κανει κοιλια και παιζει απεναντι σε μικρους αντιπαλους στην εδρα της 3 ειναι τα ενδεχομενα.
1) να παρει καποιος παικτης μονος του το ματς
2) να παρει ο προπονητης το ματς
3) να μην παρει η ομαδα το ματς.

εχθες δεν εγινε ουτε το 1 ουτε το 2. τοσο απλα.

δυστηχως ετσι οπως ειμαστε σημερα τα παντα θα εξαρτηθουν απο τον καρυδα. απο το ποσο γρηγορα θα ετοιμασει την ομαδα. δεν εχω γνωσεις επι του θεματος και δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα. ουτε ποσο σοβαρο ειναι και ποσο καιρο θα του παρει για να φορμαρει την ομαδα.

αυτο που δυστηχως βλεπω ειναι οτι ο δερμιτζακης μονος του δεν μπορει να παρει κανενα ματς. ουτε καν με τον βολο στην τουμπα. τραγικες αλλαγες για ακομη μια φορα.
D.A.A.T. έγραψε: μετα απο συζητησεις με διαφορους μεσα απο την ομαδα θα σου πω αυτη την κολολεξη και ελπιζω να δικαιωθουν..ΥΠΟΜΟΝΗ
οποτε φιλε D.A.A.T. η υπομονη μαλλον παει στον καρυδα. να τους κανει να μπορουν να τρεξουν μπας και παρουν κανενα ματς γιατι αλλιως σκουρα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

οχι φιλε μου..η υπομονη παει ΠΡΩΤΑ στον Παυλο ..να τους βαζει να παιζεουν με καποιο σχεδιο ..ξαναλεω..η ομαδα ειναι σαν να τις ειπαν..παιξτε 4-3-3...και τελος..πλανο και τακτικη ???
το θεμα ειναι πως επειδη παει να το κανει αλλιως θελει χρονο..φυσικα υπομονη και για τον γυμναστη..απλα σε αυτον αποφευγω να πω κατι γιατι δεν εχω γνωση για το πως πρεπει να λειτουργησει
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DAAT, kos και όσοι άλλοι συμμετέχετε...

Όταν ήρθε ο Μπερέτα πήγε ννα περάσει μία διαφορετική νοοτροπία στην ομάδα. Οι παίκτες δεν μπόρεσαν για τους διάφορους λόγους (που είναι και πολύ φυσικοί) να εφαρμόσουν άψογα το νέο πλάνο από την μία μέρα στην άλλη αφού επί 2-3 χρόνια παίζανε διαφορετικά. Χρειαζόταν χρόνος.

Εκείνη την περίοδο όμως, η βιοσημότητα του συλλόγου -καθώς και το πρεστίζ του-, εξαρτώνταν άμεσα από την πρόκριση ή όχι σε Ευρωπαική διοργάνωση. Χρόνος για δοκιμές και πειράματα δεν υπήρχε, ο Μπερέτα δεν το καταλάβαινε κι έγινε η αντικατάσταση με τον Δερμιτζάκη.

Ο Δερμιτζάκης ήρθε, διατήρησε το σύστημα της ομάδας που προυπήρχε, έκανε σωστές επιλογές και μας έφερε με μεγαλειώδη τρόπο την πρόκριση! Από εκεί και πέρα ο Δερμιτζάκης δεν είναι Σάντος και ούτε ήρθε για να υπάρχει μία μαριονέτα στον πάγκο που θα κάνει ότι θα έκανε κι ο Σάντος. Τώρα που τα κρισιμα παιχνίδια πέρασαν προσπαθεί να βάλει τις πινελιές του. Μπορεί να καταλήξει στο σχήμα Σάντος, μπορεί σε κάτι τελείως διαφορετικό. Το θέμα είναι ότι τώρα είναι ο καιρός για να επιχειρήσει τις αλλαγές του.

Ο DAAT είπε πολύ σωστά τη λέξη υπομονή. Υπομονή μέχρι να έρθουν οι παίκτες σε καλή φυσική κατάσταση και μέχρι να καταλάβουν και να εφαρμόσουν όλοι το σύστημα που θέλει ο Δερμιτζάκης. Αυτή η κοιλιά είναι συνέπεια της αλλαγής (μάλλον των αλλαγών καλύτερα) προπονητή καθώς και της κούρασης. Όσον αφορά την κούραση υπάρχουν στελέχη με τεράστια πείρα που θα λύσουν το θέμα το συντομότερο.

Η αλλαγες προπονητών, όπως ανέφερα πριν, είναι συνυπεύθυνες για αυτά τα προβλήματα που εμφανίζει η ομάδα. Το σύστημα που θα εφαρμοστει δεν είναι ένα μάθημα, να το διαβάσουν στο σπίτι σαν καλά παιδάκια και μετά να ακολουθήσει η επιτυχία. Θέλει δουλειά και χρόνο η εφαρμογή του.Όταν ο Μπερέτα πήγε να το κάνει στην αρχή της χρονιάς απολύθηκε γιατί τότε ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να παρουσιάσουμε κακιά εικόνα. Τώρα που τα κρίσιμα παιχνίδια πέρασαν, είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει η προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Πιστεύω ότι από άποψη τακτικής φυσικά και θα μπορούσε να συνεχιστεί το έργο Σάντος -κάτι που θα μας γλίτωνε από την κοιλιά που παρουσιάζουμε- αλλά μακροπρόθεσμα θα ήταν καταστροφικό. Ο κάθε προπονητής πρέπει και οφείλει να περνάει κάτι καινούργιο στην ομάδα. Ήρθε η ώρα του Δερμιτζάκη να το προσπαθήσει. Αν το πετύχει θα κάνει ένα όμορφο επιθετικογενές σύνολο που, ναι, θα πάει για πρωτάθλημα. Αν όχι θα επιστρέψουμε σε συνταγή Σάντος και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χρόνο που χάσαμε. Μακάρι να προσαρμοστούμε γρήγορα στα νέα δεδομένα και να μην μας κοστίσει πολύ όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

ουτε ΤΩΡΑ υπαρχουν περιθωρια ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ για επιχειρηση αλλαγων.οι δηλωσεις του προεδρου περι πρωταθληματος αφαιρουν απο το δερμιτζακη και τα μικρα χρονικα περιθωρια που ουτως ή αλλως υπηρχαν εξ αρχης γι'αυτον.εκτος αν υπαρξει ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ απο τη διοικηση για να μην καει το χαρτι Π.Δ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”