91. Dario Krešić
-
Dimg4
Re: 91. Dario Krešić
ελατε ρε μαγκες με την πρωτη στραβη μας φταινε ολοι. Αν το φαει ο Χαλκιας, γιατι δεν παιζει ο Κρεσιτς?? Αφηστε να παρει παιχνιδια και τον κρινουμε
- george aspromayros
Για την ωρα σεβομαι οτι εισαι παικτης της ομαδας μας. Θα περιμενω υπομενετικα την ημερα της αποχωρησης σου για να σου εκφρασω την γνωμη μου για σενα.
Δαρείε.. Δε σε πάω ρε φίλε οπότε δε θα σε κράξω γιατί θα παραφερθώ. Ξέρω όμως οτι αν ο άλλος έκανε τόσες μ******* σε συνεχόμενα ματς, θα του είχαμε στήσει καρτέρι σε καμιά γωνία..
Προς το παρόν φέτος, ο Πάμπλο έχει περισσότερες αποκρούσες απο εσένα. Βασικέ.
- desperando
- Επικοινωνία:
ή δε βγαινει ή βγαινει και τον ψαχνουμε.....οπως στα 5 επι 5 αλλαζει θεση με τον κονδορα οταν ερθει η σειρα του..
- navigator11
rainmaker έγραψε:Δαρείε.. Δε σε πάω ρε φίλε οπότε δε θα σε κράξω γιατί θα παραφερθώ. Ξέρω όμως οτι αν ο άλλος έκανε τόσες μ******* σε συνεχόμενα ματς, θα του είχαμε στήσει καρτέρι σε καμιά γωνία..
σαφώς κι έτσι έχει η κατάσταση.βέβαια,αν έχεις τύχη διάβαινε,τι να λέμε τώρα.
καλα τα λες βροχοποιε.....ειδικα για τον......αλλον...........ιησους χριστος θα ειχε γινει ο αλλος απο το σταυρωμα......τελος παντων......rainmaker έγραψε:Δαρείε.. Δε σε πάω ρε φίλε οπότε δε θα σε κράξω γιατί θα παραφερθώ. Ξέρω όμως οτι αν ο άλλος έκανε τόσες μ******* σε συνεχόμενα ματς, θα του είχαμε στήσει καρτέρι σε καμιά γωνία..
- Sick Bastard
Από τους τέρμες της κούλας, του γαύρου και του βάζελου ποιός είναι καλύτερός του;
Απάντηση: Κανείς.
- nick_shortjohn
Ειδα και τις επιδοσεις των αλλων εχθες και προχθες .... Ο τροχονομος με τα 40 γκολ την χρονια στην Βασιλεια και ο συνταξιουχος της Κοβεντρι και της Κερκυρας... 
- navigator11
η σύγκριση με τους λοιπούς ομοτίμους εν ελλάδι,συγγνώμη,αλλά δε μου λέει και πολλά.και πολύ περισσότερο δε μου προξενεί ως επιχείρημα ασφάλεια για τη συνέχεια της χρονιάς αναφορικά με το ποσες φορές θα πληρωθούν οι αστοχίες του κροάτη.στη μαγική μου σφαίρα τουλάχιστον δε φαίνεται αν σε κάθε επόμενο αγώνα θα βρίσκεται πάντοτε κάποιος από μηχανής θεός να σώζει πάνω στη γραμμή,οπως εδώ και κάθε σχεδόν παιχνίδι μέχρι τα τώρα.
κπς του ελεγχει το μυαλο με τηλεκοντρολ δεν εξηγειται.....ή παταει ακυρα το τριγωνο και βγαινει σε λαθος στιγμες
Sick Bastard έγραψε:Από τους τέρμες της κούλας, του γαύρου και του βάζελου ποιός είναι καλύτερός του;
Ο Χαλκιάς