14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
lion

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από lion »

Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι..Ακόμα και πέρσυ στις αρχές του πρωταθλήματος όπου δεν είχε εγκληματιστεί στην ομάδα ήτανε εμφανές το πόσο δυνατός είναι στον συγκεκριμένο τομέα...Δεν θυμάμαι να έχει γίνει σέντρα προς τον Σάκη και ο μικρός να μην την έχει κάνει ευκαιρία..Εύχομαι να καθιερωθεί γρήγορα και να αποτελέσει επιλόγη πρώτης γραμμής.
Αρχής γενομένης από παιχνίδια χαμηλού κινδύνου στην Τούμπα και με την λογική ότι ο Ίβιτς είναι μιας ηλικίας και δύσκολα θα βγάλει καμια 45αρια 90λεπτά φέτος, ελπίζω ο Δερμιτζάκης να δουλέψει ένα σχήμα με δίδυμο επίθεσης με Παπάζογλου-Σαλπιγγίδη...
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ

Χρειαζεται ομως επειγοντως εγχειρηση σκωληκοειδητη για να βγει το σκουληκι απο μεσα του :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Το Μιράζ του ΠΑΟΚ. Ακαταμάχητος στη μάχη των αιθέρων!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Aνάλογα με το χρονικό σημείο του επόμενου γκολ του, τον βλέπω να ταλαντεύεται ανάμεσα σε eurofighter και ανεμόπτερο...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

DamoN έγραψε:Μια χαρά είναι ο Σάκης για 3-4ος επιθετικός....Τον αδικεί πολύ το στυλ του οτι είναι δλδ μονοκόμματος (και δεν έχει σχέση τόσο το ύψος του και ο ζλαταν ψηλός είναι) και οι περισσότεροι τον λένε άτεχνο...Μια χαρά τεχνική εχει για την θέση του(φορ που παίζει με πλάτη)...Θα πω κάτι που θα ακουστεί κουφό και θα μου πείτε το ζέσταμα κοιτάς ρε μπαγλαμά...? :twisted: την μπάλα την κάνει ότι θέλει στο ζέσταμα (εννοώ κοντρόλ τσαλιμάκια κορόιδο με την μια...τον κούτσια που τον έχουνε για Έλληνα μέσι τον έχει για πλάκα και του την λέει καθε φόρα....προς Θεού δεν βγάζω συμπεράσματα από το ζέσταμα :geek: ....Απλά από 1 μόνο κοντρόλ μπορείς να καταλάβεις άμα ο άλλος το 'χει 8-)
εγω προσωπικα πιστευω αν παρει μερικους αγωνες ανετα μπορει να σταθει βασικος ο σακης...ο ζλαταν που λες ειναι ειναι και 10 ποντους πιο κοντος...καθολου κουφο αδερφε και εγω προσεξα την πολυ καλη τεχνικη του...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

με το 3-4ος δεν ήθελα να τον μειώσω απλα τον έβαλα πισω απο ζλαταν κοντό και λούσιο αν και με το συστημα που παιζουμε οι 2 τελευταιοι μπορουν να παίξουν και αλλου! φαινεται ότι δουλευει πολύ (μπορεις να το καταλαβεις απο τν σωματοδομή του αλλα και απο τν βελτιωση του....) ενω και στις δηλωσεις του φαινεται οτι έχει ποδοσφαιρικό θρασσος.....αλλα sorry me zlatan δρν συγκρίνονται...τουλαχιστον ακόμα :twisted:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ο ψηλός και ο κοντός...
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Συγνωμη ρε παιδια,εχει τοσο μεγαλη εξελιξη?
Σε ενα παιχνιδι?
Οχι τιποτε αλλο,αλλα για μια στιγμη νομισα οτι μιλατε για καποιον αλλον!
Δεν τον ειδα,αλλα μακαρι!!!
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Δεν ξέρω αν είναι θέμα εξέλιξης..Εμένα και από την περσυνή χρονιά από την στιγμή που βρήκε τα πατήματα του ,κυρίως στο δεύτερο γύρο, μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε...
Το ότι στην θέση που αγωνίζεται είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της φουρνιάς του δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια, ρωτίστε γι'αυτό και τους φίλους μας τους αρειανούς....
Το πιο θετικό είναι ότι κάνει δουλειά το παιδί και από ταλέντο έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής!!
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Όταν τον είχα δει με την Ελπίδων και δεν ήξερα ακόμα ότι ήταν παίκτης του Άρη είχα πάθει πλάκα. Μετά ήρθε ο τραυματισμός και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρώην ομάδα του και έμεινε ουσιαστικά 2 χρόνια εκτός. Χάρηκα πολύ όταν τον πήραμε αλλά βλέποντάς τον απογοητεύτικα. Δεν έμπαινε δυνατά στις φάσεις οπότε τον είχα ξεγράψει μόνο και μόνο γι αυτό. Η βελτίωση του όμως στο δεύτερο μισό της περσυνής χρονιά μου έδωσε ελπίδες. Στο φιλικό με την Partizan οι ελπίδες μου γιγαντώθηκαν. Άν συνεχίσει έτσι μπορεί. Μακάρι να πάρει ευκαιρίες φέτος γιατί πέρσυ εκμεταλλεύτηκε τραυματισμούς και έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είσαι poulain.
Σε πιστεύω παλικάρι μου! Σε θαύμασα κι εγώ από την Ελπίδων, έστω και αν ήσουν - τότε - "ερπετό". Και από τα κίτρινα γκολ εναντίον του Ερυθρού Αστέρα.
Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι προσπαθείς συνεχώς, ότι αγωνίζεσαι κι αυτό σημαίνει ΣΥΝΕΧΗ βελτίωση, έστω και μικρή, από μέρα σε μέρα.
Θεωρώ ότι είσαι ο καλύτερος επιθετικός του ΠΑΟΚ στο ψηλό παιχνίδι και δεν είμαι σίγουρος ότι υστερείς ιδιαίτερα στο χαμηλό. Κι επειδή έχεις την εξελιξιμότητα, λόγω του νεαρού της ηλικίας σου, σε θεωρώ το Νο 1 υποψήφιο φορ της Εθνικής Ανδρών.
Ο χρόνος βέβαια θα δείξει, αλλά μέχρι τώρα όλα πάνε καλά.
Μπράβο αγωνιστή μου! Συνέχισε έτσι!
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Τι χάνεις ρε αγόρι μου; Έλεος δηλαδή! Είπαμε, πέρυσι ήσουν από τραυματισμό, από παραγκωνισμό στον αρη, βρέθηκες βασικός ξαφνικά επειδή τραυματίστηκαν ΦΙλομένο-Μούσλι και είχες άγχος, ΟΚ. Αλλά και φέτος πάλι χάνεις γκολ σε κενή εστία; Δηλ πρέπει να ξέρει μπάλα κάποιος για να βάλει αυτό το γκολ; Σόρρυ, αλλά εκνευρίστηκα με αυτή την ευκαιρία. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το 1-0...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ένα βίντεο ρε παιδιά να δω την φάση..
Είχα φύγει από την καφετέρια εκείνη την ώρα..

ΥΓ Τόσο τραγικό ήταν? :pano:
Doctorg

Δημοσίευση από Doctorg »

Stepas έγραψε:Τι χάνεις ρε αγόρι μου; Έλεος δηλαδή! Είπαμε, πέρυσι ήσουν από τραυματισμό, από παραγκωνισμό στον αρη, βρέθηκες βασικός ξαφνικά επειδή τραυματίστηκαν ΦΙλομένο-Μούσλι και είχες άγχος, ΟΚ. Αλλά και φέτος πάλι χάνεις γκολ σε κενή εστία; Δηλ πρέπει να ξέρει μπάλα κάποιος για να βάλει αυτό το γκολ; Σόρρυ, αλλά εκνευρίστηκα με αυτή την ευκαιρία. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το 1-0...
Αντε μορε τον μ@λ@κ@ έχει χάσει τόσο καιρό τόσες ευκαιρίες...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

καλύτερος του κλαους??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”