10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
Lord

Re: 10. Olivier Sorlin

Δημοσίευση από Lord »

Tad όταν λες Ροντρίγκεζ ποιον εννοείς?? :pano:
yiannisPAOKitalia

Re: Olivier Sorlin

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Όταν βλέπεις τον πιο ήρεμο παίχτη του ΠΑΟΚ εξοργισμένο, νιώθεις απόλυτα τον Γκαρσία και καταλαβαίνεις αβίαστα ποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα...

Όταν βλέπεις τον πιο ήρεμο παίχτη του ΠΑΟΚ εξοργισμένο..όταν βλέπεις τον πιο νέο παίχτη της ομάδας που ήρθε τον Φλεβάρη στην ομάδα..αυτόν που το μόνο που έψαχνε ήταν να φύγει από την πρώην ομάδα του για να παίξει λίγο τόπι..Όταν βλέπεις τον θεωρητικά "ανέραστο" Γάλλο, τον "ξενέρωτο", τον χωρίς ταμπεραμέντο, τον "φλόρο" τον Γάλλο να την ψωνίζει έτσι άσχημα..Σου μπαίνουν άσχημες ιδέες..Την ακούς κανονικά! Δεν αντέχεις ρε φίλε! Δε γίνεται αυτό, δε γίνεται!! Δεν υπάρχει!

Μικρέ μου Γάλλε, αδερφέ μου Sorlin..Μου θυμίζεις τον Αστερίξ! Έχεις φτερά στα πόδια και του δίνεις να καταλάβει.. Στο ρόλο του Οβελίξ ο Γκαρσία..εκείνος έπεσε από μικρός μέσα στη μαρμίτα με το ζωμό, και τα κάνει γιάμπαλο με τη μία όταν την ψωνίζει! Εσύ, όπως και ο Αστερίξ, δεν αρπάζεσαι κατ'ευθείαν, όπως ο σύντροφός σου που μόλις δει τους Ρωμαίους, τους κατακτητές Ρωμαίους, σκάει χαμόγελο στο πρόσωπό του όπως εκείνο του Γκαρσία όταν την έκατσε στον Ντιόγκο. Σήμερα, σε αφήσανε μόνο σου στην αρένα, ο Οβελίξ έλειπε..Αν ήταν κι εκείνος, θα τα είχατε κάνει ρδελομπού μέσα στο Κωλοσαίο.

Μικρέ μου Γάλλε, αδερφέ μου Sorlin..Είμαστε υπερήφανοι για τον ΠΑΟΚ όπως είσαι κι εσύ για το Γαλατικό χωριό σου. Στο χωριό μας, είμαστε όπως και στο δικό σου, μεταξύ μας πλακωνόμαστε για να περνάει η ώρα, ορμάμε στα βρώμικα πριν και μετά τη μάχη όπως εσείς με τα γουρουνόπουλα, αλλά υπάρχει μια διαφόρα! Εσείς πάντοτε έχετε αυτό το fin heureuse, η ιστορία σας τελειώνει πάντα με το γλέντι..Σε μας δεν ισχύει αυτό πάντοτε!

Κατα τα άλλα όμως είμαστε ίδιοι..
Πολεμάμο για ένα γαμημένο ιδανικό..την αξιοπρέπειά μας!

Μικρέ μου Γάλλε, αδερφέ μου Sorlin..Έχουμε κι εμείς τον δικό μας Κακοφωνίξ. Σε βελτιωμένη έκδοση και σε πολλαπλά αντίτυπα. Αντί για λύρα έχουν μαρκούτσι, και μας ζαλίζουν τον έρωτα. Αλλά που θα πάει, κάποια στιγμή θα τους πετάξουμε έξω από το χωριό μας, δεμένο χειροπόδαρα, όπως κάνετε κι εσείς.
Έχουμε και τον αρχηγό μας, τον έχουμε πάνω στην ασπίδα και τον εμπιστευόμαστε, τον στηρίζουμε με τις πλάτες μας. Θέλει κι αυτός όπως όλοι μας το καλό του ΠΑΟΚ μας, όπως ο δικός σας το καλό του χωριού σας.

Μικρέ μου Γάλλε, αδερφέ μου Sorlin..Ξεχάσαμε να σου πούμε ότι δεν έχουμε τον Δρουίδη! Δηλαδή, ίσως και να τον βρήκαμε..Γκαγκατσίξ! Ελπίζουμε ο ζωμός του να είναι το ίδιο δυνατός όσο του Πανοραμίξ, να μπορέσει να μας δώσει δύναμη για να σπάσουμε τις μάπες των κατακτητών.

Mon petit Français, mon frère Sorlin..Tu es l'Astérix de notre PAOK!

ΠΑΟΚ...

21/5/09 το είχα γράψει, με αφορμή το ματς στο ΟΑΚΑ που είχε πάρει τις 2 κίτρινες από τον φαλάκρα...

Κρίμα, κρίμα, κρίμα! Τα έχετε πει όλα.

Στο καλό όπου κι αν πάει, και να γυρίσει κάποτε από άλλη θέση. Στον ΠΑΟΚ 1000 καλοί χωράνε...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Oικογενειακό πρόβλημα ο Σορλέν, οικογενειακό πρόβλημα ο Σαβίνι...

Τι διάολο συμβαίνει.... :?:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Από πότε έχει τέτοιο πρόβλημα ο Σαβίνι?
Νομίζω προέκυψε ενδιαφέρον από Νάπολι και θέλει να πάει εκεί πλέον.. :pano:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

DimisK έγραψε:Oικογενειακό πρόβλημα ο Σορλέν, οικογενειακό πρόβλημα ο Σαβίνι...

Πράγματι, ιδιαιτερα ανησυχητικά φαινόμενα. Ο θεσμός της οικογενειας περνάει βαθύτατη κρίση! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Ποιος ειπε για προβλημα για το Σαβινι?
Ο Σορλεν παντως ειχε μονο 6 μηνες ακομα συμβολαιο οποτε δεν υπηρχει περιθωριο να βγαλει κατι η ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλά που δεν έχει παντρευτεί το poulain μου.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αποστόλη εννοώ τον Ροντρίγκεζ της Πόρτο ... το παιδί του Γκαρσία από την Ουρουγουάη που έχει παροπλιστεί στην Πόρτο και τον γουστάρω πάρα πολύ γιατί παίζει αριστερά και στο 4-4-2 και σε 4-3-3 είτε σε επίπεση είτε στο κέντρο. Γρήγορος, τσαμπουκάς και γκολτζής ...

μακάρι να μπορούσε να έρθει δανεικός αρχικά ... και έπειτα αγορά ...

Μόνο τέτοιου επιπέδου παίχτης αντικαθιστά τον Σορλέν ...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Tad άμα έρθει αυτός μετά εντάξει,τελείωσε..
Δεν μας πιάνει κανένας..
Απίστευτος παίκτης.. :pano:

ΥΓ Πολύ ωραίο αριστερό εξτρέμ είναι και ο Βαρέλα της Πόρτο.. :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και γιατί δεν παίζει ο παικταράς;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

:yellowcard:

Το τόπικ έχει συγκεκριμένο τίτλο.....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Που να ξέρω ρε αποστόλη γιατί δεν παίζει .... ?????????

Πόρτο είναι αυτή ... Από πέρσι που πήρανε τον Φαλκάο και ανέβηκε πολύ και ο Χούλκ έφυγε από ενδεκάδα ... έκανε μόνο 15 συμμετοχές ...

Πρόπερσι ήταν βασικός παντού και Cl και πρωτάθλημα ... θυμάμαι το παιχνίδι που έκανε μέσα στην Man U και κλαίω.. Είχα διαβάσει ότι θέλει να φύγει για να παίζει ... Έχασε για αυτόν τον λόγο και το Μουντιάλ ενώ ήταν βασικός ...

Τι να πω ... Μακάρι να μπορούσαμε να φέρουμε τέτοιο παίχτη έστω και δανεικό ... Τα στοιχεία του είναι ιδανικά για αντικαταστάτης του Σορλέν ... Είναι 26 και έχει πολύ όρεξη για μπάλα ... Και αν κουνηθεί έχουμε και Πάμπλο να του σκάσει κανά δύο σκαμπίλια ...

Gash ρίξε και μένα μία κίτρινη .................. !!!!!!!!!!!

Δεν είμαστε οφ ... μιλάμε για αντικαταστάτη του Σορλέν ... έτσι και αλλιώς αύριο μεθαύριο θα το κλείσεις το θέμα ...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

8emis4 έγραψε:

Πράγματι, ιδιαιτερα ανησυχητικά φαινόμενα. Ο θεσμός της οικογενειας περνάει βαθύτατη κρίση! :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κρίμα για τη φυγή του Ολιβιέ. Να είναι καλά όπου κι αν πάει!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Σ' ευχαριστώ πουλέν, για την ανεκτίμητη προσφορά σου στην ομάδα. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα σου και στην προσωπική σου ζωή. Ελπίζω να ξανασυνεργαστείς με την ομάδα, έστω και από άλλο πόστο.

Ο Λίνο πρέπει να στενοχωρήθηκε περισσότερο από όλους! :lol:

Πλέον βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούριου πουλέν. Ο Μίρκο Σαβίνι μου φαίνεται καλή επιλογή... :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ποιος μιλησε για οικογενειακα προβληματα σαβινι???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”