Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Besuch

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από Besuch »

Οι αλλοι ειχαν πρωτοσελιδα κατα της χορηγιας. Εμεις ακομα κοιμομαστε.

Εδω η φορμα επικοινωνιας με το ΠΑνμιζαικο.ΣΟφρωνιστικο.Κινημα
http://www.pasok.gr/portal/communicationForm.jsf

και με τη γενικη γραμματεια αθλητισμου
http://www.sportsnet.gr/index.php?optio ... Itemid=774

ΞΕΧΕΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ!!
ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

(Οσο για σας "Ηρωες της Λαμιας" θα ρθει και η ωρα σας. και δεν θα ειναι στις 6 το πρωι οταν θα κοιμαστε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Δευ 31 Μάιος 2010, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

και κατι αλλο......

ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΤΕ Α-Π-Α-Ι-Τ-Ω ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!

ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΙΣΜΑ-ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ-ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ.......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Platon έγραψε:Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η υπαναχώρηση της ΟΠΑΠ ΑΕ σχετικά με την επιχορήγηση για τα αναγκαία -για λόγους ασφαλείας- έργα στο γήπεδο της Τούμπας μας γεμίζει οργή κι αγανάκτηση, καθώς και απόλυτη βεβαιότητα ότι προήλθε από πολιτικές παρεμβάσεις.

Είχαμε εγκαίρως αντιληφθεί τις προθέσεις της Πολιτείας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρόλαβε και μας το έδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση και ο προηγούμενος υφυπουργός Αθλητισμού, που έμεινε προκλητικά στις υποσχέσεις και στα λόγια. Το βλέπουμε και τώρα...

Αν ο Υπουργός Πολιτισμού, ο υφιστάμενός του Γ.Γ. Αθλητισμού, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και οι διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο καταπολεμούν τη βία, περιμένουμε να κοπούν ΟΛΕΣ οι κρατικές χορηγίες σε ομάδες, οι οπαδοί των οποίων δημιούργησαν επεισόδια. Θα περιμέναμε την ίδια ευαισθησία στις τόσες αφορμές που σας δόθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν κι από άλλους συλλόγους.

Μπορούμε άραγε με την ίδια λογική εμείς να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς το Κράτος, επειδή οι πολιτικοί έφτασαν τη χώρα ένα βήμα απ' τη χρεοκοπία;

Τώρα, θα υποχρεωθούμε να επενδύσουμε τα αναγκαία κεφάλαια για την επισκευή του γηπέδου της Τούμπας και θα περιμένουμε από τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις υπόλοιπες ευθύνες τους και να δείξουν την ίδια ευαισθησία παντού.
τετοιες ανακοινωσεις θελουμε με @@...μπραβο θοδωρα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Besuch έγραψε:και κατι αλλο......

ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΤΕ Α-Π-Α-Ι-Τ-Ω ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!

ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΙΣΜΑ-ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ-ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ.......
πολυ σωστο κανενα λ@μογιο να μη βεβηλωσει ξανα το ΝΑΟ μας...
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

1. Ζητουνται πληροφοριες για αξιοπιστη ιδιωτικη εταιρια στοιχηματων που να τις ακουμπαω μηνιαια το 100ρικακι μου.
Και ηταν καλο παιδι αυτος ο ΟΠΑΠ. Κριμα που τον χασαμε...............

2. by the way Γερουλανε, εχεις ενα "κεντρο Πολιτισμου" εκει εξω απο την Τουμπα....ξερεις, εκει διπλα στην 4 ;)
Αν ειχατε προνοησει και το ειχατε κανει λυομενο, εχει καλως. Προλαβαινετε να το μετακινησετε μεχρι το πρωτο ματς στην "πληγωμενη" Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

betfair(που τη διαφημιζει και το παοκμανια 8-) 8-) ) ή biwin αδερφε... 8-)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Mπα, η bwin είναι χορηγός σ'εκείνη την πεταμένη την Milan...

Προς ΟΠΑΠ: όπως έστρωσες, κοιμήσου. Κι εσύ, και οι καλοθελητές της οδού παπαναστασίου.
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Εμένα μου αρέσει που μιλάνε για βία.... ποιοι??? Οι μεγαλύτεροι απατεώνες τις Ελλάδας. Με τα δήθεν 10 τζακπότ κάθε Χριστούγεννα (πω πω..... τι σύμπτωση...) για να εισπράττουν έμμεσα χρήματα να κοροϊδεύοντας το κοσμάκη. Εκμεταλλεύονται τα όνειρα τους. Και όταν κερδίσει κάποιος (που εγώ δεν το πιστεύω γιατί νομίζω ότι φυσάνε τα μπαλάκια όπως θέλουν) εμφανίζουν άλλους 5 δήθεν νικητές για να κόψουν κέρδη από τον νικητή (αν υπάρχουν). Σαν δεν ντρέπονται....Μιλάνε για βία οι βιαστές. Ποτέ ξανά χρήματα στους κλέφτες!!!
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Ειλικρινά η νομική υπηρεσία να ξεσκονίσει τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου περί κρατικού μονοπωλίου στο τζόγο...Και θα βρει συμμάχους πίσω απο τις κουίντες αν ψαχτεί.Περιμένουν σαν τρελοί στη γωνία κολοσσοί όπως william hill,bet 365,bwin κ.α. Γίνε η αφορμή να του πέσει η κουτάλα από τα χέρια.Μόνο αυτό θα τον πονέσει. :pano:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Και στις εκλογες δεν ξεχνω...

Βουγιας,χρυσοχοιδης,γερουλανος
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Μήπως θα ήταν φρόνιμο να σταματήσουμε να αναπαράγουμε τις παπαριές που ξεκίνησε να λέει ο Κόλκας περί ξένων στοιχηματικών εταιριών??
Κάτι τέτοιο απαιτεί δικαστήρια και φυσικά χρόνο και ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρεί χρήμα εδώ και τώρα και όχι να εμπλακεί σε πολυέξοδους και χρονοβόρους δικαστικούς αγώνες.
Αμα ήταν τόσο απλό, θα καθόμασταν να παρακαλάμε και να κρεμόμαστε απ' τα αρχίδια των μαλακισμένων του ΟΠΑΠ??
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Demon4 έγραψε:Εμένα μου αρέσει που μιλάνε για βία.... ποιοι??? Οι μεγαλύτεροι απατεώνες τις Ελλάδας. Με τα δήθεν 10 τζακπότ κάθε Χριστούγεννα (πω πω..... τι σύμπτωση...) για να εισπράττουν έμμεσα χρήματα να κοροϊδεύοντας το κοσμάκη. Εκμεταλλεύονται τα όνειρα τους. Και όταν κερδίσει κάποιος (που εγώ δεν το πιστεύω γιατί νομίζω ότι φυσάνε τα μπαλάκια όπως θέλουν) εμφανίζουν άλλους 5 δήθεν νικητές για να κόψουν κέρδη από τον νικητή (αν υπάρχουν). Σαν δεν ντρέπονται....Μιλάνε για βία οι βιαστές. Ποτέ ξανά χρήματα στους κλέφτες!!!

Αυτό με το τζακποτ που λές είναι όντως γεγονός και το έχω προσέξει.
Φοβερή σύμπτωση ε?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ο μοναδικός που δε φταίει στην όλη υπόθεση είναι ο ΟΠΑΠ.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Μην τρελαθούμε, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από τον ΟΠΑΠ;
www.sport-fm.gr / Ζαχαριάδης Γιώργος
31/05/2010, 22:37 | Διαβάστηκε 3181 φορές Αποστολή

Το ότι ο ΟΠΑΠ θα υποκαθιστούσε τον αθλητικό δικαστή του χάντμπολ και θα απειλούσε με οικονομικό και αγωνιστικό αποκλεισμό τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, δεν το περίμενα.

Θα μου πείτε εδώ ολόκληρη κυβέρνηση με στρατιές από περισπούδαστους υπουργούς και συμβούλους, βγαλμένους μέσα από ζιβάγκο αλλαγής και μούσια διανόησης, δεν προέβλεψε ότι οι ΠΑΟΚτζήδες και οι ΑΕΚτζήδες θα έκαναν… πάρτι στη Λαμία, ο ΟΠΑΠ σε ανησυχεί.

Είναι νωπά όσα συνέβησαν στη Λαμία και οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε εξακολουθούν να βρίσκονται σε πρωτογενές στάδιο.

Για παράδειγμα μάθαμε ότι δεν εγκρίθηκε το κόστος μετακίνησης αστυνομικών στη Λαμία, που θα ενίσχυαν τις τοπικές δυνάμεις και θα απέτρεπαν έκτροπα (η μεγάλο μέρος τους), αλλά, δεν μάθαμε ποτέ αν αυτό έγινε απλά και μόνο για οικονομικούς λόγους ή γιατί οι φωστήρες των υπουργείων και της αστυνομίας προέβλεψαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και όσοι αστυνομικοί υπάρχουν στη Λαμία, φτάνουν και περισσεύουν.

Και δεν μιλάμε για κόστος που προκαλεί. Μιλάμε για λιγότερα από εκείνο το… περίπτερο που αντικρίσαμε σε φωτογραφίας, να έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Προς Θεού. Να μην παρεξηγηθούμε. Φυσικά και θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και αν είναι δυνατόν, να μην υπάρχει πουθενά η παρέμβαση της αστυνομίας. Και βέβαια όλοι αυτοί οι χούλιγκαν, οι αλήτες, οι εγκληματίες που συντηρούνται από ΠΑΕ και συνδέσμους να πληρώσουν και να πάνε φυλακή. Κι όσοι τους οπλίζουν, χρόνια τώρα.
Και να σας πω κάτι ακομη:

Λυπάμαι που τόσα χρόνια όσοι γκρεμίζουν τις προσπάθειες των πολλών κυκλοφορούν ανάμεσά μας και όταν τα σπάνε μας φταίει η αστυνομία, το κράτος και τα υπουργεία.

Εμείς φταίμε πάνω από όλα.

Η… πίττα των ευθυνών έχει πολλά φλουριά και υπάρχει τουλάχιστο ένα για την πολιτεία. Δεν έλαβε τα μέτρα της για να προλάβει τα χειρότερα. Από την πενιχρή σύνταξη της μάνας μου, έκοψε, χαράτσια μας βάζει να πληρώνουμε, αλλά, αυτή την άτιμη τη κακόμοιρη Λαμία και τους κατοίκους της, δεν μπορούσε να την προστατέψει από 500-600 χούλιγκαν; Δεν τα κατάφερε και πάλι…

Τα αντανακλαστικά δε της πολιτείας, ενεργοποιήθηκαν εγκαίρως, μέσω μιας εταιρίας. Με στόχο να πλήξει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, του έκοψε την ανταποδοτική επιχορήγηση που του είχε υποσχεθεί προ ημερών.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει παρέμβαση από τον πολιτικό προϊστάμενο του ΟΠΑΠ που δεν δίνει και μεγάλη σημασία στις αποφάσεις της εταιρίας και παρεμβαίνει όποτε γουστάρει. Για τα μέλη της διοίκησης, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί παρέμβαση… Ωστόσο, κι αν ακόμη αντιλαμβάνονται ότι δεν… υπάρχουν, πνίγουν τον πόνο τους στις χιλιάδες ευρώ του μισθού τους και διατηρούν ζεστές τις καρέκλες τους.

Είναι δεδομένο ότι μια τέτοια απόφαση δεν συμμορφώνει, αλλά, αντιθέτως δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες εντάσεις. Κι όχι μεμονωμένες, αλλά, ενορχηστρωμένες κάτι που δεν ευνοεί ούτε τους μεν ούτε τους δε.

Και μην ξεχάσετε να μας πείτε αν τελικά αυτή θα είναι όλη κι όλη η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα έκτροπα της Λαμίας ή θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος…

Θα συμφωνούσα για αποφάσεις που θα αφορούσαν το ίδιο, όλες τις ομάδες. Θα συμφωνούσα ακόμη και για την οριστική διάλυση ομάδων και την επιστροφή στην αφετηρία του αθλητισμού με απόλυτα ερασιτεχνική ιδεώδη.

Αλλά, αυτές οι αποφάσεις που ενισχύουν την αναξιοκρατία και χωρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε βορρά και νότο, επειδή κάποιοι θεωρούν ότι θα καταστείλουν τη βία ήταν, είναι και θα εξακολουθούν να είναι ντεμοντέ.

Ενδιαφέρουσες σημειώσεις

Νο 1

Λένε οι ΠΑΟΚτσήδες να απαγορεύσουν στους πολιτικούς να μπαίνουν στην Τούμπα. Είναι άστοχο.
Το να τους υποδεχθείς στα επίσημα και στη συνέχεια να εκφράσεις την αντίθεσή σου, πάντα σε λογικά πλαίσια, για όσα αποφασίζουν, είναι προτιμότερο.

Νο 2

Αν αυτοί που έκοψαν την συμφωνημένη επιχορήγηση του ΠΑΟΚ από τον ΟΠΑΠ, τη δώσουν σε όλους όσους επλήγησαν από τις οδομαχίες της Λαμίας, θα τους πω μπράβο και το ίδιο θα κάνουν οι περισσότεροι. Εφόσον απλά κόπηκε ως τιμωρία εξακολουθεί να αποτελεί μια ακόμη ανοησία…

Νο 3

Το έχω ξαναπεί: Όλοι αυτοί οι υπέρβαροι που αποφασίζουν δεν έχουν περάσει ούτε έξω από γήπεδο. Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις μέρες μας… Είναι ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα στο βιογραφικό τους που κατά τα άλλα, είναι υπερφορτωμένο από μάστερ και σπουδές επί των οικονομικών.

Αλλά, θα μου πείτε, κι αυτοί που βγήκαν από τα γήπεδα και μπήκαν στη Βουλή, καλύτεροι ήταν; Εχω την εντύπωση ότι καταλάβαιναν περισσότερα, απλά, δεν τους άφησαν ποτέ να αποφασίσουν αξιοκρατικά και δίκαια.

Νο 4

Δεν μου αρέσει το ύφος του κατατρεγμένου. Συγγνώμη αν δίνω αυτή την εντύπωση. Ίσα ίσα που δεν το θέλω.

Σίγουρα όμως, δεν βλέπω φαντάσματα και δεν θέλω να με συγκαταλέγουν στους γκρινιάριδες του Βορρά που μιλούν μόνιμα για αδικία του ΠΑΟΚ (ή του Άρη και του Ηρακλή). Υπάρχει αδικία που ίσως να μην εντοπίζεται αποκλειστικά το ότι ο ΟΠΑΠ έκοψε την επιχορήγηση στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι βέβαιο ότι κάτι δεν κολλάει όταν δεν επιχορηγείς την πρόληψη.

Μήπως ρε παιδιά υπάρχει τελικά, αυτό που άκουγα χθες στη Θεσσαλονίκη, μια μεγάλη συνομωσία;

zahariadis@sday.gr
δε ξέρω πλέον τι να πω και τι να πιστέψω..μέσα σε 1 εβδομάδα φαίνεται να γκρεμίζονται αυτά που διοίκηση μαζί με όλους εμάς έχτιζε 3 χρονια..τι να πεις..δε μπορεί θα γυρίσει ο τροχός θα " γελάσει " κι ο φτωχός..

ΜΕ ΈΝΑ ΌΝΕΙΡΟ ΤΑ ΖΩ ΤΟ ΠΑ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΌ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΞΑΝA ΕΚΕΊ ΨΗΛA ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μια χαρά τα έγραψε Επίτροπε ο τύπος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”