Platon έγραψε:Ο προεκλογικος λογος του προεδρου της Π.Α.Ο.Κ (Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση)
Λαε της ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!!!
Λαε της Ελλαδας!!!
Λαε της υφηλιου!!!
Αποτελει παγια τακτικη ενος καθε κομματος, προεκλογικα, να αναλωνεται σε υποσχεσεις προς τους ψηφοφορους και διαβολες εναντιον των αντιπαλων παραταξεων- συνηθως ανυποστατες.
Εγω εδω θα πρωτοτυπησω και θα πω οτι ολες οι αντιπαλες ποαραταξεις ειναι καλοδεχουμενες. Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε με καμια αλλη παραταξη, σιγουρα ολες ειναι καλοπροαιρετες και διεπονται απο την αγαπη τους προς το Δικεφαλο Αϊτο, οπως αλλωστε κι εμεις!!!
Η διαφορα μας απο τις αντιπαλες παραταξεις, η μεγαλη μας διαφορα θα ελεγα ειναι ο τροπος σκεψης και η εφαρμογη του προγραμματος μας. Ειναι γνωστο οτι η παραταξη μας αποτελειτε εκτος των κοριτσιων και εμου κι απο αλλους ανδρες, οι οποιοι αποτελουν κατα τη γνωμη μου, ιδιοφυϊες στο ειδος τους. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι λιγο πολυ γνωστοι στο ευρυ κοινο της ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και τυγχανουν της γενικης αποδοχης του. Δε κλεινουμε τη πορτα σε κανεναν, δε περισσευει κανεις, ολοι ειστε καλοδεχουμενοι!!!
Αγαπητοι μου αναγνωστες και αναγνωστριες, η παραταξη μας εγγυαται την πληρη ομονοια και αδελφοτητα των μελων της. Ολοι εχουμε εναν κοινο στοχο κι αυτον θα ακολουθησουμε. Δυστυχως σε μια κοινωνια οπως τη δικη μας, οι αντιπαραθεσεις δε θα εκλιπουν, αλλα αυτο ειναι και ενα χαρακτηριστικο της δυναμης μας. Ο καθενας μπορει να πει ελευθερα τη γνωμη του και να εκφρασει τις τυχον αντιπαραθεσεις του, διχως να φοβηθει οτιδηποτε.
Συν τοις αλλοις, οι κοπελες μας σαν κυριοι εκφραστες του κινηματος μας εχουν παρει πολυ σοβαρα τη δουλεια τους. Ετσι το τραπεζι μας θα ειναι παντοτε στρωμενο για οποιονδηποτε πεινά. Επισης ο καθενας θα μπορει να ανοιξει τη καρδια του και να την ελαφρωσει απο τα προβληματα του, εχουμε παντοτε το χρονο να ακουσουμε με υπομονη και κατανοηση, αλλα και να βοηθησουμε εμπρακτα.
Κηρυσουμε την αγαπη κι οχι το μισος.
Κηρυσουμε την ειρηνη κι οχι τον πολεμο.
Κηρυσουμε τη τροφη κι οχι την πεινα.
Ειμαστε παντοτε εδω, κοντα σας!!!
Προειδοποιω ομως οποιονδηποτε που θα θεωρησει αυτη τη σταση μας, ως ενδειξη αδυναμιας!!! Μπορουμε και αλλοιως και το εχουμε αποδειξει πολλακις!!! Μη προσπαθησει κανεις να εκμεταλλευθει τη καλη μας θεληση, θα μας βρει αντιμετωπους ολους!!!!
Αγαπητοι φιλοι δε θα σας κουρασω παραπανω... Διαβαστε το κειμενο και ρωτηστε την καρδια σας, αν αξιζουμε τη ψηφο σας. Δε ζηταμε ελεημοσυνη απο κανενα που δε μπορουμε να πεισουμε. Εχουμε μαθει να δουλευουε σκληρα και τιμια και αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε και στο μελλον...
Σας δινουμε το οραμα και την ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο, οπου ολοι ενωμενοι θα συνεχισουμε την πορεια μας προς τον ουρανο, εκει οπου ανηκουμε ολοι μας!!! Ελατε μαζι μας!!!
Θα ηθελα να ευχαριστησω σε αυτο το σημειο τον κυριο αντιπαλο μου, κ. Ντρημ, γιατι χωρις αυτον δε θα εφτανα ποτε εδω που βρισκομαι τωρα. Αυτος μου εδωσε την αιγλη, την αυτοπεποιθηση, τη δυναμη και το κουραγιο να γινω εδω αυτος που ειμαι... Χωρις το δευτερο αλλωστε, τι αξια εχει ο πρωτος??? Προφανως καμια...
Φιλοι μου τις επομενες μερες θα κληθειτε ολοι σας να ψηφισετε μια παραταξη... Κανετε το καθηκον σας, σαν απογονοι των περηφανων Ποντιων, Κρητικων, Χιωτων, Αθηναιων και Μακεδονομαχων που εδωσαν το αιμα και τη ψυχη τους για να μπορουμε εμεις σημερα, να ζουμε και να δρουμε ελευθεροι.
Σας ευχαριστω...
Με τιμη κι αγαπη
Platon
Προεδρος Πανγυναικείας Αυτόνομης Οτι να'ναι Κίνησης (Π.Α.Ο.Κ)
Eva έγραψε:Βάζετε ΓΥΝΑΙΚΑ ως δέλεαρ… για προσέγγιση ψηφοφόρων;;;;
Χα Χα Χα
Χωρίς να το καταλαβαίνετε κύριοι μας προσφέρετε δωρεάν διαφήμιση…
Είναι η νέα σας πολιτική μάλλον…
Τελοσπάντων… περιττό να πω ότι κάθε τι… γένους θηλυκού… βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ενισχύσει την παράταξή μας…
ΠΡΟΤΕΙΝΩ… εγώ προσωπικά… αν οι άλλοι σύντροφοι διαφωνούν ας το δηλώσουν… να μας χορέψει κ ο κύριος Dream τον περιβόητο «χορό της κοιλιάς» την ημέρα της αποθέωσής μας… επειδή όπως φαίνεται από τα λεγόμενα των αντιπάλων… είναι «δάσκαλος στο είδος»… ΝΙΚΗΤΕΣ K HTTHMENOI… ας γιορτάσουμε όλοι μαζί την «γυναικεία» επικράτηση…
antigoni έγραψε:ειμαστε κινημμα με αρχηγο, προγραμμα, δυνατα χαρτια-υποψηφιους, προτασεις... σπιουνο(Νοβιτο)...
Απλα δε μασαμε! Καθε σας τακτικη το μονο που μας προκαλει ειναι γελιο...
ειδικα οταν τσιμπατε με τις πλακες μας!
Κατω οι σεξιστες!
Κατω οι προβοκατορες!
Κατω τα χερια απο το κινημμα!
Κατω τα χερια απο τον Προεδρο!
Γυναικες ενωμενες, ποτε νικημενες!
ΕΥΓΕ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ ΕVA ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ!!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Τι είπατε ότι έχετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΩΣ;;; ΤΙ;;;; ΠΟΙΟΣ;;; ΠΟΥ;;; ΠΟΤΕ;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Προς τι ο γέλωτας DREAM??????? Και επιτέλους αποφασίστε την αφίσα σας γιατί μπερδεύετε τους μελλοντικούς σας ψηφοφόρους (αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα) ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μία τον φουσκωτό μία κάτι περίεργα σχεδιάκια …
Και όταν είδατε ότι τίποτα δεν κάνατε βγάλατε το ΧΑΡΤΙ ΣΑΣ … δηλ
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!
Εδώ λοιπόν γελάμε ΕΜΕΙΣ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ