Παράπονα για το φόρουμ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
Μπα...του 'χει λιωσει τα εγκεφαλικα κυτταρα η κανναβη και λεει μαλακιες...
κοψτε τις πιπες επιτελους ξερουμε ο,τι και να γινει 1-2 ατομα κυριως ειναι σιγουρατζα στο τοπικ των παραπονων μολις κλειδωθει κατι ονοματα δε λεμε...λοιπον το τοπικ θα ξανανοιξει το απογευματακι ολα τα ποστ διαγραφηκαν γιατι ουσιαστικα ολα (ακομα και δικα μας) προκαλουσαν...ελεος πια μη γινεστε γραφικοι...τελος να θυμησω οτι θεματα τα οποια δεν εχουν να κανουν με τον ΠΑΟΚ πρεπει να μπαινουν σε 2η μοιρα εδω μεσα γιατι εδω μεσα μπαινουμε για τον ΠΑΟΚ...
υγ το θεμα ειναι οτι και οι μοντ κανουν διακοπες δεν μπορουμε ολη μερα να σας ελεγχουμε και επειδη φευγουμε ξεραμε οτι αν εμενε το συγκεκριμενο τοπικ ανοιχτο οταν γυρνουσαμε δεν θα υπηρχε φορουμ...
υγ2 συνιστω σε ολους να εχουν αυτοσυγκρατηση γιατι κανουν σαν παιδακια που θελουν τον μοντ πανω απο το κεφαλι τους για να τους δινει οδηγιες χρησης αντι απο μονοι τους να εχουν καποιο στοιχειωδη αυτοελεγχο
υγ3 κρατηστε την ουσια το τοπικ θα ανοιξει σε καμια ωριτσα που θα υπαρχει καποιος να επιτηρει την φαση...
υγ το θεμα ειναι οτι και οι μοντ κανουν διακοπες δεν μπορουμε ολη μερα να σας ελεγχουμε και επειδη φευγουμε ξεραμε οτι αν εμενε το συγκεκριμενο τοπικ ανοιχτο οταν γυρνουσαμε δεν θα υπηρχε φορουμ...
υγ2 συνιστω σε ολους να εχουν αυτοσυγκρατηση γιατι κανουν σαν παιδακια που θελουν τον μοντ πανω απο το κεφαλι τους για να τους δινει οδηγιες χρησης αντι απο μονοι τους να εχουν καποιο στοιχειωδη αυτοελεγχο
υγ3 κρατηστε την ουσια το τοπικ θα ανοιξει σε καμια ωριτσα που θα υπαρχει καποιος να επιτηρει την φαση...
Συμφωνω με τον μπλε.
Κρατάω τη πίεση σε υψηλά μπαρ ωστε να μπορέσω να αποδώσω οταν ξεκλειδωθεί το τοπικ.
Κρατάω τη πίεση σε υψηλά μπαρ ωστε να μπορέσω να αποδώσω οταν ξεκλειδωθεί το τοπικ.
Θα ναι που ο Μπέος το έπαιξε under 331 σελίδες....
ΥΓ: Εμένα στα τέτοια μου. Το φόρουμ ζημιώνεται από κάτι τέτοια..
ΥΓ: Εμένα στα τέτοια μου. Το φόρουμ ζημιώνεται από κάτι τέτοια..
Το κλείδωσα για να έχω χρόνο να επεξεργαστώ τις δημοσιεύσεις των τελευταίων σελίδων...Ευχαριστώ όλους που το 2ωρο μεσημεριανό διάλειμμα, πριν την 4ωρη απογευματινή εργασία μου χάρισαν τόσο ευχάριστες στιγμές...Ήθελα ο μ@λάκ@ς και να ξεκουραστώ λίγο....DimisK έγραψε:Γιατί κλειδώθηκε το "Κοινωνία Ωρα Μηδέν'" ρε παιδιά; Η απόφαση αυτή είναι τραγική και εντελώς απαράδεκτη. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Αν κάποιος υπερβαίνει τα όρια σε αυτά που γράφει, επιπλήτεται ο ίδιος, δεν κλειδώνει ένα ολόκληρο τόπικ... Επιτέλους, λίγη λογική χρειάζεται...
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ώρες-ώρες τη λογική κάποιων....
Και μετά μας φταίνε κάποιοι χαρακτηρισμοί περί μειωμένης δημοκρατικής ευθύνης...
Κρίμα..
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Προσπαθώ δυο μέρες να ανοίξω τόπικ για το Κόπα Αμέρικα και δε βγάζω άκρη,διάβασα και το ποστ του Stallion για τα κουμπιά new topick αλλά το κουμπί δε το βρίσκω,Υπάρχει τόπικ ήδη;Αν όχι θα μπορούσατε να ανοίξετε ένα;Πιστεύω πως υπάρχει ενδιαφέρων.
Χθές βράδυ, διεγράφη ενα πόστ μου πραγματικό κόσμημα.
Ο άνθρωπος (niko70) που το διέγραψε, όχι μόνο δεν εδωσε βάση στα ατράνταχτα (φωτογραφικά) στοιχεία που παρέθεσα για να τεκμηριώσω τον ισχυρισμό μου, αλλά δεν διέθετε έστω και την ελάχιστη απαιτούμενη αίσθηση του χιούμορ...
τσ... τσ... τσ... τσ...
Ο άνθρωπος (niko70) που το διέγραψε, όχι μόνο δεν εδωσε βάση στα ατράνταχτα (φωτογραφικά) στοιχεία που παρέθεσα για να τεκμηριώσω τον ισχυρισμό μου, αλλά δεν διέθετε έστω και την ελάχιστη απαιτούμενη αίσθηση του χιούμορ...
τσ... τσ... τσ... τσ...
δεν το προλαβα καν το ποστ...μπορει πανω στην ταχυτητα να αντιδρασουμε αμεσα και να προλαβουμε καταστασεις να εκανε και μια λαθος εκτιμηση ο νικος... :ugeek:
Δεν τον αδικώ που το έσβησε. Ομολογώ πως το πόστ μου δεν προσέφερε κάτι στη ροή της συζήτησης, αλλα σίγουρα έβγαζε γέλιο. Αν και απόλυτα σοβαρό, έβγαζε γέλιο. Δε τρέχει τίποτα, αλλά μου κακοφάνηκε λιγάκι. 
Εγώ λέω να κάνουμε ένα πολλ για το αν έπρεπε να μείνει το ποστ του GI4NNEN4 και ανάλογα την έκβαση να αποφασίσουμε...

μιας και εμαθα το περιεχομενο του ποστ ελεος ρε γιαννενα και εσυ...GI4NNEN4 έγραψε:Δεν τον αδικώ που το έσβησε. Ομολογώ πως το πόστ μου δεν προσέφερε κάτι στη ροή της συζήτησης, αλλα σίγουρα έβγαζε γέλιο. Αν και απόλυτα σοβαρό, έβγαζε γέλιο. Δε τρέχει τίποτα, αλλά μου κακοφάνηκε λιγάκι.
Ναι ρε συ GI4NNEN4, ελεος...
Ναι μεν ειχες δικιο, αλλα τωρα θα φαινοταν καπως...
Ναι μεν ειχες δικιο, αλλα τωρα θα φαινοταν καπως...