Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Γράψου ρέεεε.... Αριστερά......dreamwarrior έγραψε:Και πως γίνομαι μέλος;;;
Γενικός Αντμινιστρέϊτορ θα είμαι εγώ όπως και να 'χει οκ;;;;
Και μετά θα σε κάνω εγώ admin...
Ίσως για την ενεργοποίηση....
- dreamwarrior
Δεν μπορεί να πάρει επαφές από την φορθνετ....
Έκανα κανονικά εγγραφή αλλά τίποτα....δεν με βάζει μέσα !!!
Έκανα κανονικά εγγραφή αλλά τίποτα....δεν με βάζει μέσα !!!
Πατάς στο sign in βάζεις το e-mail σου και από κάτω τον κωδικό... Και μπαίνεις....
Και εγώ φορθνετ ιμέιλ έχω...
Και εγώ φορθνετ ιμέιλ έχω...
- dreamwarrior
Οκ μαν είμαι μέσα και έχω αρχίσει ήδη τον χουλιαμά !!!!
Πως θα ανεβάσουμε καλοσώρισμα στη σελίδα ;;;;
Πως θα ανεβάσουμε καλοσώρισμα στη σελίδα ;;;;
- dreamwarrior
Όταν κάνει sign in ένα μέλος να το καλοσωρίζουμε με ένα τόσο δα μυνηματάκι !!!!!
Εγώ έκανα αρχή στο φόρουμ πάντως αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ονομασία του τόπικ !!!!
Εγώ έκανα αρχή στο φόρουμ πάντως αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ονομασία του τόπικ !!!!
- Paokintepo
Σαν αντμιν που είσαι για να ανεβάσεις άρθρο:
Στην αριστερή στήλη, όταν είσαι συνδεμένος, κάτω από το όνομα σου λέει manage website. Κάνεις κλικ και σου ζητάει τον κωδικό σου για επιβεβαίωση... Τον βάζεις και σου ανοίγει μία σελίδα. Εκεί κάπου στο κέντρο έχει τις τρεις υποσελίδες του site (Homepage,Members,Forum). Εσύ κάνεις κλίκ στο χομπέιτζ και όταν σου το ανοίξει πάνω αριστερά λέει ένα "Content box". Πατάς εκείνο σου εμφανίζει ένα πλαίσιο και γράφεις ότι θέλεις. Πάνω έχει χρώμματα, μεγέθη γραμματοσειράς κτλ. Όταν τελειώσεις πατάς κάπου έξω από το κουμπάκι και μετά κάνεις κλικ πάνω πάνω στη σελίδα εκεί που λέει publish...
Για να επεξεργαστείς το φόρουμ, κάνεις την παραπάνω διαδικασία, αλλά ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΧΟΜΠΕΙΤΖ πατάς το κουμπί ΦΟΡΟΥΜ... Και το φτιάχνεις...
Στην αριστερή στήλη, όταν είσαι συνδεμένος, κάτω από το όνομα σου λέει manage website. Κάνεις κλικ και σου ζητάει τον κωδικό σου για επιβεβαίωση... Τον βάζεις και σου ανοίγει μία σελίδα. Εκεί κάπου στο κέντρο έχει τις τρεις υποσελίδες του site (Homepage,Members,Forum). Εσύ κάνεις κλίκ στο χομπέιτζ και όταν σου το ανοίξει πάνω αριστερά λέει ένα "Content box". Πατάς εκείνο σου εμφανίζει ένα πλαίσιο και γράφεις ότι θέλεις. Πάνω έχει χρώμματα, μεγέθη γραμματοσειράς κτλ. Όταν τελειώσεις πατάς κάπου έξω από το κουμπάκι και μετά κάνεις κλικ πάνω πάνω στη σελίδα εκεί που λέει publish...
Για να επεξεργαστείς το φόρουμ, κάνεις την παραπάνω διαδικασία, αλλά ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΧΟΜΠΕΙΤΖ πατάς το κουμπί ΦΟΡΟΥΜ... Και το φτιάχνεις...
- Paokintepo
Φτιάχνουμε δικό μας σάιτ...
Γιατί κάποιοι έχουν βαλθει να σβήσουν όλο το ότι να ναι...
- dreamwarrior
Dream, διόρθωσε το τόπικ που έκανες....
Οι τίτλοι τόπικ πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες γιατί αλλιώς βγαίνουν αλλαμπουρνέζικα...
Οι τίτλοι τόπικ πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες γιατί αλλιώς βγαίνουν αλλαμπουρνέζικα...