Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Για να μιλησουμε με ουσια στις προσθαφαιρεσεις πρεπει πρωτα να ξερουμε σιγουρα, ΠΟΙΟΣ θα ειναι ο προπονητης.
Απο εκει και περα στην συζητηση που κανουμε γυρω απο σβαμπαρο και αντρε, και εγω πιο πολυ εμπιστευομαι τον σβαμπαρο στο επιπεδο ΤΔ να ειναι ενας πολυ σοβαρος και ορθολογικος ποδοσφαιρανθρωπος. ΟΜΩΣ, ο αντρε πιστευω εχει πολυ πιο γερο τηλεφωνικο καταλογο του Σβαμπαρου. Στην αρχη το να ειναι μαζι και να μοιρασουν τις αρμοδιοτητες μεταξυ τους αναλογα τις δυναμεις και αδυναμιες τους θα ελεγα οτι ειναι μια πολυ καλη αρχη.
Απο εκει και περα στην συζητηση που κανουμε γυρω απο σβαμπαρο και αντρε, και εγω πιο πολυ εμπιστευομαι τον σβαμπαρο στο επιπεδο ΤΔ να ειναι ενας πολυ σοβαρος και ορθολογικος ποδοσφαιρανθρωπος. ΟΜΩΣ, ο αντρε πιστευω εχει πολυ πιο γερο τηλεφωνικο καταλογο του Σβαμπαρου. Στην αρχη το να ειναι μαζι και να μοιρασουν τις αρμοδιοτητες μεταξυ τους αναλογα τις δυναμεις και αδυναμιες τους θα ελεγα οτι ειναι μια πολυ καλη αρχη.
Ο Παβλενκα που εχει τον ιδιο προπονητη τερματοφυλακων γιατι δεν ηταν μετριος;van rooy έγραψε:φέτος
πέρσι
Τα συμπεράσματα δικά σας .
Θεωρώ ότι ένας λόγος τη μέτριας σεζόν σε κάποια ματς μπορεί να οφείλεται και σε αυτή την αλλαγή.
Όπως και η μη περαιτέρω εξέλιξη του.
Αν ήμουν στη θέση του ο πρώτος και κύριος λόγος που θα ζητούσα μεταγραφή θα ήταν αυτός.
Μεγαλη του βλακεία αν τελικά το πράξειMitsospaoki4 έγραψε:Αρχίζει να βγαίνει δειλά δειλά πως τεχνικός διευθυντής του χρόνου θα αναλάβει ο Αντρέ.
Πρόσωπο που όλοι σέβονται και είναι κοινής αποδοχής (πάνω απ' όλα της ιδιοκτησίας) αλλά σε ρόλο που δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζει και λογικά θα μάθει μέσω ΠΑΟΚ.
Καλή κίνηση θεωρητικά, πρακτικά θα δείξουν τα αποτελέσματα.
- Jean Valjean
Δεν δείχνει έλλειψη σεβασμού το να διαφωνείς μαζί μου, τουλάχιστον εγώ δεν το εκλαμβάνω έτσι.San4 έγραψε:Jean με όλον τον σεβασμό και επειδή συνήθως συμφωνώ με πολλά από αυτά που γράφεις, εδώ διαφωνώ σχεδόν σε όλα.
Κανένα πρόβλημα φίλε μου, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα.
Ο Σβαμπ σε σχέση με τον Αντρέ έχει κάποια πτυχία παραπάνω στο αντικείμενο, σε ό,τι ρόλο μπορεί να παίζει αυτό.embuji έγραψε:Για να μιλησουμε με ουσια στις προσθαφαιρεσεις πρεπει πρωτα να ξερουμε σιγουρα, ΠΟΙΟΣ θα ειναι ο προπονητης.
Special 4:
[quote][/quote]
Τα κατάφερε ο Χρ. Καρυπίδης σαν Τ.Δ.;
Όσο για την Βιεϊρίνια, θα τον ήθελα σαν Τ.Δ., αφού όμως αποκτήσει πρώτα την ανάλογη εμπειρία και τις προσβάσεις. Να μην καεί και αυτός πριν ακόμα ζεσταθεί στην θέση αυτή.
Κώδικας: Επιλογή όλων
Υπό αυτή την έννοια, αφού τα κατάφερε ο Χρήστος Καρυπίδης στη θέση αυτή, γιατί να μην τα καταφέρει ο Βιειρίνια;
Τα κατάφερε ο Χρ. Καρυπίδης σαν Τ.Δ.;

-
Επειδη επαιξε καλη μπαλλα δηλ ο αρχηγος μπορει να γινει τδ?? δεν παει ετσι Χρειαζονται σπουδες τεχνογνωσια buisness plan development projekt kai αλλα πολλα . Ας κανει σεμιναρια να μαθει κατι παραπανω δηλ. Τεχνικος διευθυντης ειναι ο λουτσεσκου σε οσους δεν το καταλαβαν , γιαυτο και φευγουν ολοι . Αυτος αποφασιζει κατα 90 % ποιος θα ερθει κλπ και κατα 10 % ο γιωργος . αντε 70-30 το πολυ αναλογικα. ποιος τεχνικος διευθυντης. Ξερει καλα ο λουτσ οτι στην ελλαδα παιρνεις πρωταθλημα με εμπειρους πανω απο 30 , ποιοι νεοι. Ο γαβρος το πηρε με ελ κααμπι 45 χρονων και παλιοτερα με ριβαλντο τζιοβανι και κατι αλλους πανω απο 40 χρονων που λεει ο λογος. Με αλλο προπονητη αλλαζει η συζητηση . Δεν εχει και πολυ ματι ο κοουτς , λιγο ο μπαμπας λιγο ετσι λιγο αλλιως πιανουν οι μισοι . Τωρα αν θελουν φαση με παικτες 20-24 ξεχαστε το , παμε μαλλον σε φαση 27-28 χρονων οπως αντιλαμβανομαι οχι 30πλας. Που ειναι ο ζαμπα ??? δανεικος ακομα?????
Αν εχουν αποφασισει να "φτιαξουν" στελεχη, τοτε ας ειναι ατομα που αγαπανε την ομαδα και δεν θα βαζουν την καριερα τους πανω απο αυτην. Υπο αυτη την συνθηκη ειμαι υπερ του Βιερινια.
Ετσι και αλλιως, ακομα και τα μεγαλυτερα βιογραφικα που ηρθαν, καταντησαν γλαστρες στο τελος. Απο το να ειμαστε αλλα 2-3 χρονια ειτε χωρις ΤΔ, ειτε με καποιον που θα θελει κανα χρονο να καταλαβει και σε ποια ομαδα ειναι και σε ποιο πρωταθλημα δουλευει, προτιμω να τα δωσουμε για να αποκτησει εμπειρια καποιος που θα μεινει.
Και γενικα παικτες που εχουν σταματησει την μπαλα προσφατα εχουν ενα head-start γιατι γνωριζουν απο πρωτο χερι και καποιες περιπτωσεις, αλλα και τι ακριβως χρειαζεται η ομαδα.
Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι θα πετυχει. Δεν ειναι ολοι για ολες τις δουλειες.
Ετσι και αλλιως, ακομα και τα μεγαλυτερα βιογραφικα που ηρθαν, καταντησαν γλαστρες στο τελος. Απο το να ειμαστε αλλα 2-3 χρονια ειτε χωρις ΤΔ, ειτε με καποιον που θα θελει κανα χρονο να καταλαβει και σε ποια ομαδα ειναι και σε ποιο πρωταθλημα δουλευει, προτιμω να τα δωσουμε για να αποκτησει εμπειρια καποιος που θα μεινει.
Και γενικα παικτες που εχουν σταματησει την μπαλα προσφατα εχουν ενα head-start γιατι γνωριζουν απο πρωτο χερι και καποιες περιπτωσεις, αλλα και τι ακριβως χρειαζεται η ομαδα.
Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι θα πετυχει. Δεν ειναι ολοι για ολες τις δουλειες.
Λοιπόν, με μία πρώτη ματιά, αυτοί που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ από τις μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερλιγκ-1 και μάλιστα σε θέσεις που "πονάμε", είναι :
- Ο 23,5 ετών δεξιός μπακ Τριαντάφυλλος Τσάπρας του Λεβαδειακου,
- Ο 24χρονος στόπερ Γιώργος Λιαβας του Παναιτωλικου,
- Ο 21,5 ετών αμυντικός χαφ Ματθαίος Μουντές του Ατρομητου και
- Ο 24χρονος αριστερός εξτρέμ Τιαγκο Νους του ΟΦΗ.
Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος άλλος την παρούσα χρονική περίοδο...
O νους ποδοσφαιρικά με ψήνει αλλά έχω ακούσει ότι είναι λίγο.... βλάκας. Είναι λίγο αλλού τα μυαλά του.
-
Σήμερα γράφουν πως τον πρώτο λόγο έχει ο οσφπ.
-
- Επικοινωνία:
Αν είχαμε στοιχειώδη οργάνωση και οι τέσσερις θα έπρεπε να ήταν ήδη κλεισμένοι.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Λοιπόν, με μία πρώτη ματιά, αυτοί που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ από τις μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερλιγκ-1 και μάλιστα σε θέσεις που "πονάμε", είναι :
Επειδή όμως είμαστε αυτοί που είμαστε πήραμε έναν ακόμα τερματοφύλακα και αφήνουμε για το τέλος των play off τα πάντα. Όταν δηλαδή θα διαπιστώσουμε για μια ακόμα φορά πως αργήσαμε
Τις τελευταιες μερες γραφτηκε και για ακομα 2 παικτες του ΟΦΗ που εξεταζονται
Ταξιαρχης Φουντας και το δεξι τους μπακ ο Μπορχα Γκονζαλες.
Όποτε έχω δει τον Μπόρχα Γκονζάλεζ μου έχει αρέσει πολύ ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Δεν πρόσεξα καθόλου πως είναι αμυντικά.nunies4 έγραψε:Τις τελευταιες μερες γραφτηκε και για ακομα 2 παικτες του ΟΦΗ που εξεταζονται
Δεν μπορώ να κρίνω πάντως αν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.