Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από icue »

Εγω κραταω μικρο καλαθι παντως. Και δεν ειμαι και απο τους απαισιοδοξους.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Τρόμος έγραψε:Ας πάμε για ένα φορ που να μπορεί να παίξει και σαν
μεσοεπιθετικός. Και θα καλύψει το κενό στα φορ και θα είναι ο 6ος μεσοεπιθετικός που όμως θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν θα καπελώσει τον Ντελια ή τον Τάισον ή τον Μουργκ. Πχ ο Κακουλής(+ένα φορ,+ αριστερό εξτρέμ).
τετοιο στυλ ειναι ο εξτρεμοφορ της μπεσικτας που ειχε ακουστει το καλοκαιρι δε θυμαμαι ονομα αυτη τη στιγμη, μουλεκα καπως ετσι αν δεν κανω λαθος
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Τον Τζίμα τον βάζει συνήθως στο 87 για καψόνι ακόμα και όταν η ομάδα δεν έχει κανένα άλλο φορ

και κάποιοι ονειρεύονται ότι θα έχει και μεγαλύτερο ρόλο; τι να πω, μακάρι να γίνει αλλά δεν το βλέπω
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ναι ναι του κάνει καψόνια
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

obanebane έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Δεξί μπακ, και άμα φύγει κανένας από το ροστερ να φέρουν άλλον. Πολλοί φωνάζουν για φορ. Θα διαφωνήσω. Τώρα είναι η ευκαιρία να πάρει σημαντικό αγωνιστικό χρόνο ο Τζιμας.

Ρε συ ,μιλάμε για το πρωτάθλημα, αυτό πρέπει να είναι αυτοσκοπός,γιατί μπορούμε, όχι γιατι απλά θέλουμε.
Είναι δυνατόν να λέμε ότι θα στηριχτούμε σε ένα λυκειόπαιδο;
Ένα κανόνι θέλει η ομάδα να τους πάρουμε όλους σβάρνα.
Νομίζω ότι κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την φετινή ευκαιρία. Ο Τζίμας μια χαρά θα βρει το χρόνο εν καιρώ και πολύ περισσότερο του χρόνου όταν κάποιοι από τους σημερινούς πρωτοκλασάτους δεν θα είναι εδώ.
Το τώρα όμως επιβάλλει ενίσχυση ακριβώς επειδή όπως λες μπορούμε το πρωτάθλημα
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Για εμένα σε μια συγκυρία που χτυπάμε νταμπλ και ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι μεταγραφές μίας χρήσης είναι αποδεκτές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Δευ 08 Ιαν 2024, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αγωνιστικά χτυπάμε πρωτάθλημα, ναι.
Το χθεσινό μήνυμα όμως ήταν διττό και όχι μόνο από το δικό μας ματς.
Όχι μεταγραφές βιαστικές.
Εμείς μιλάμε για πρωτάθλημα και τα φετινά χαιδεμενα σκέφτονται ο ένας πόσα πέναλτι θα χρειαστεί να πάρει και ο άλλος τι καμικάζι θα φέρει μαζί του στην Τούμπα και εαν θα χρειαστεί και στα 5 ματς με κουλΆρη ή όχι.

Εγώ απογοητευτηκα από αυτό πολύ περισσότερο από την ήττα και μου έφυγε η κάψα για μεταγραφές.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

bane1980 έγραψε:Αγωνιστικά χτυπάμε πρωτάθλημα, ναι.
Το χθεσινό μήνυμα όμως ήταν διττό και όχι μόνο από το δικό μας ματς.
Όχι μεταγραφές βιαστικές.
Εμείς μιλάμε για πρωτάθλημα και τα φετινά χαιδεμενα σκέφτονται ο ένας πόσα πέναλτι θα χρειαστεί να πάρει και ο άλλος τι καμικάζι θα φέρει μαζί του στην Τούμπα και εαν θα χρειαστεί και στα 5 ματς με κουλΆρη ή όχι.

Εγώ απογοητευτηκα από αυτό πολύ περισσότερο από την ήττα και μου έφυγε η κάψα για μεταγραφές.
Ε καλά, είναι δεδομένο ότι για να πάρουμε πρωτάθλημα θα πρέπει να είμαστε αρκετά καλοί ώστε να κερδίσουμε και ολόκληρο το Αθηνέζικο σύστημα, ανεξάρτητα ποιός από τους 3 το τρέχει την δεδομένη χρονική στιγμή.

Αλλά και πότε δεν ήταν έτσι? Για αυτό ένα δικό μας αξίζει όσο 10 δικά τους.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Τζίμας φυσικά και πρέπει να πάρει συμμετοχές αλλά και να ξεκινάει βασική ενδεκάδα σε κάποια παιχνίδια.
Μπορεί να είναι μικρός αλλά σωματικά είναι έτοιμος, πράγμα σπάνιο για την ηλικία του.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πασχίζω να κατανοήσω τη.. "καούρα" ορισμένων με τον Τζίμα (για φέτος μιλάω) και δεν τα καταφέρνω.

Τζίμας πίσω από Πρίγιοβιτς και Άκπομ, το δέχομαι. Τζίμας όμως πίσω από Σαμάττα και Μπράντον και ξαφνική καούρα να πάρει χρόνο λες και οι υπόλοιποι καλύπτουν σωστά τη θέση άρα δεν μας καίει και ιδιαίτερα να πάρει παραπάνω λεπτά ο μικρός, από που και ως που;

Ήταν απόλυτα λογικό να δώσουν χρόνο στον Σαμάττα, με την ελπίδα να βρει ρυθμό και να φορμαριστεί, τη στιγμή που επέλεξαν να δώσουν σε αυτόν το συμβόλαιο εκατομμυρίου που θα έπαιρνε ο βασικός μας φορ.
Επίσης είναι απόλυτα λογικό, να μπαίνει ως αλλαγή ο Μπράντον, ειδικά στα παιχνίδια που ο Σαμάττα δεν απέδωσε (και ήταν πάρα πολλά), διότι αυτός είναι ο 2ος φορ μας και ΠΡΈΠΕΙ να βρίσκεται σταθερά σε ρυθμό.
Σε κάποια παιχνίδια που ξεφύγαμε αρκετά στο σκορ ή ακόμα και στο κύπελλο, άντε να δεχθώ πως ίσως θα μπορούσε να παίξει λίγο παραπάνω ο Τζίμας. Δεν μιλάμε όμως για κάτι τρομερό. Άντε και έπαιρνε 60-70 λεπτά παραπάνω φέτος. Δεν θα άλλαζε κάτι. Ίσα ίσα θέλει τεράστια προσοχή για να μην κάψουμε τον πιτσιρικά χωρίς λόγο.
Μόλις έγινε 18 χρονών. Ακόμα πάει σχολείο. Όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

Τέλος προσωπικά θεωρώ απόλυτα λογικό, να ανοίξει ΆΜΕΣΑ χώρος για έναν ακόμα επιθετικό. Ας βρουν τον τρόπο. Καιγόμαστε και δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδευόμαστε.
Ας φύγει οποιοσδήποτε από τους τρεις δανεικός και ας έρθει δανεικός κάποιος σε εμάς. Όπως είχε γίνει με Τσόλακ-Κρμέντσικ και μας είχε βγει λίρα εκατό. Τουλάχιστον συγκριτικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Κάνεις λάθος.
Καμιά καούρα δεν υπάρχει.
Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ανάλυση και την δική του λογική.
Και για να μην το πλατιάσω όταν ένας αντίπαλος θα σε παίξει κλειστά και απόντος του Σαμάτα έχει μεγαλύτερη λογική η χρησιμοποίηση ενός ψηλού φορ όπως ο Τζίμας (που θα γεμίσει και περιοχή και θα πάρει και καμιἀ κεφαλιά) παρά ο Τόμας. Ο τελευταίος είναι χρήσιμος σε ματς που πάς να παίξεις κόντρα και όχι σε λεωφορεία.

Συμφωνώ ωστόσο ότι πρέπει να κινηθούμε για δανεικό φορ. Μέχρι όμως να γίνει (και αν γίνει) αυτό πρέπει να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες όλων των παικτών.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ο Τζίμας έχει καρφωθεί για κάποιον ανεξήγητο λόγο στο μυαλό μας ως έτοιμος παίκτης.
Επειδή έπαιζε καλά με τους μικρούς και με τον ΠΑΟΚ Β; Επειδή είναι ψηλός; Επειδή μας βγήκαν οι υπόλοιποι μικροί;
Για όλους τους παραπάνω λόγους; Δεν ξέρω. Πάντως εγώ στη θέση του Τζίμα θα διάλεγα όλη μέρα έναν Αναστασάκο, έναν Βούκιτς, έναν Μπακαγιόκο κλπ.
Θα μου πεις πως ίσως τέτοιου είδους παίκτες θα έπρεπε να είναι δεύτεροι πίσω από τον βασικό σου φορ και δεν θα διαφωνήσω.

Το πρόβλημα πάντως με τη συγκεκριμένη τριάδα επιθετικών παραμένει. Ελπίζω να μην είναι ξεροκέφαλοι εκεί μέσα και να κάνουν αυτό που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τι σημασια εχει αν ο Τζιμας ειναι 18 και παει σχολειο ??
Κι ο Χααλαντ 18 ηταν και πηγαινε σχολειο οταν πηγε στην Ντορτμουντ..
Αυτο το σκεπτικο μονο στην Ελλαδα υπαρχει,"στα 18 ειναι μικρος και στα 24 αστον δεν κανει"..
Να μην αναφερω απο Αγγλια διασημους 17χρονους και 18χρονους βασικους με την μια..
Ο Τζιμας πρεπει να δοκιμαστει ως βασικος..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και πόσα πρωταθλήματα είπαμε πήρε η Ντόρτμουντ με τον Χααλαντ βασικό φορ;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ρε σεις, τουλάχιστον μεταξύ μας να καταλαβαινόμαστε.
Δεν λέω "είναι 18 χρονών, άρα επειδή είναι 18 χρονών, να μην παίξει". Το αναφέρω γιατί στα μάτια μου, έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Πρώτα με καίει να βρούμε έναν φορ να τα παστελώνει και μετά να βάλουμε βασικό τον Τζίμα για να δούμε μπας και μας βγει Ντέλιας.
Ας βάλουμε λίγο τις προτεραιότητες μας σε μία σειρά γιατί νομίζω πως χανόμαστε.

Για μένα δεν υπάρχει η λογική "δεν μας βγαίνει ο Σαμάττα, άρα ας βάλει Τζίμα". Ούτε καν. Για πρωτάθλημα πάμε ή για τουρισμό;
Δεν μας βγήκε ο Σαμάττα; Στείλτον και φέρε άλλον ΑΝ θες να λες πως πηγαίνεις για πρωτάθλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”