Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:Όταν κάποιος δε σε έχει προδώσει ποτέ, εξαιρώ την περσινή δήλωση, είναι κάκιστο να τον προδίδεις!

Αυτό έκανε μεγάλο μέρος του κόσμου φέτος!
Και οι χειρότεροι, αυτοί που έβαζαν τις φυτιλιες ήταν οι γνωστοί άγνωστοι που δεν ξέρουν την τυφλά τους και δίνανε ότι ο ΠΑΟΚ δε θα κανει μεταγραφες!

Αν εξαιρέσω 2 3, ο ένας είναι γνωστός μας εδώ μέσα, όλοι οι άλλοι ήταν

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ!
Η ΚΑΡΔΙΆ ΜΑΣ ΠΌΝΑΓΕ ΝΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΑΝΕ ΤΠΤ!

Έχει 2 3 ποστ ο sera Εδώ και 1 βδομάδα που μιλάνε τέλεια! Δυστυχώς λόγω αποχής μου δεν μπόρεσα να τα βγάλω πιο μπροστά!

Περιμένω από ολους αυτούς τους λαοπλανους, όλους αυτούς που δεν ήξεραν τπτ και βγάζανε ρεπορτάζ μόνο για κλικ και για να ανεβάσουν ακροαματικοτητες, μια συγγνώμη πρώτα σε εσάς και μετά στον ΠΑΟΚ!

Το γιατί είναι γιατί θέλανε να σας φέρουν απέναντι στον ΠΑΟΚ και όχι δίπλα!
Να βγάλεις μιζέρια για τον Ιβάν, να βγάλεις μίσος για τον κυρ κύρ, για το Γιώργη!

Για όλους!

Γιατί αυτό πούλαγε. Και αυτό πουλάει!

Ολοι εμείς θέλαμε να βγει να μας μιλήσει ο Ιβάν!

Σας μίλησε τώρα ή θέλετε να πει κι άλλα;;

Αυτά και περιμένω από κάποιους που προκάλεσαν τον κόσμο να έχουν την Ευθιξία να πούνε δεν ξεραμε τπτ και λέγαμε μαλακιες!

Αν τους ξαναπιστεψετε, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΊΤΕ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απεσ Σιν ψυμ είσαι πουλοπον.
Αραετς με κρέατα.

Αα ρε ποντιαρά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Πραγματικά όσοι αμφισβητουσαν τον Ιβάν, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν σχεδόν αντιΣαββιδικο κίνημα και έβγαζαν ψεύτη τον Κυρ Κυρ, που ουσιαστικά εκπροσωπούσε τον Ιβάν όταν έλεγε ότι δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να πούμε απλά ότι κάναμε με όποιο ρίσκο θα έχει αυτό, οφείλουν να ζητήσουν μία συγνώμη και από τον Ιβάν αλλά και από όλους εμάς που γινόταν η ψυχή μας μαύρη με αυτά που διαβάζαμε εδώ μέσα.

Παιδιά όχι Λημνιό ρε σεις. Μουλεκα ή Ελ Γκάζι ή τέλος πάντων κάποιον παικταρά που να μπορεί να παίξει φορ μόνος του όπως αυτοί. Μουλεκα κατά προτίμηση :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέρτε το παλικάρι από την Besiktas!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος λίγη ώρα μετά την «βόμβα» της συμφωνία του Δικεφάλου με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε λασπολόγο που λοιδόρησε τους «ασπρόμαυρους» και τον Ιβάν Σαββίδη το φετινό καλοκαίρι.

Ο Κυριάκος Κυριάκος έκανε repost της ανάρτησης που είχε κάνει τον Ιούνιο και αναφερόταν στην μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ, στέλνοντας το μήνυμά του σε όσους έριξαν τόνους λάσπης.

«Εσύ που ήσουν 27 Ιουνίου;;; Πολύ κόσμο έχει εκθέσει στη ζωή του ο Ιβάν. Εμένα ποτέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και κυρίως εξέθεσε πολλούς συνοπαδους
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:
Psaras έγραψε:όποιος έβαλε την λευκή πετσέτα του Ιβαν μαζί με τα χρωματιστά..θέλει συγχαρητήρια πάντως.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χαχαχαχαχαχαχα

Ρε Ναπολιτάνε πού δημοσίευσες κάτι περί ... ΠΑΟΚτσήδων του τουίτερ που βρίζουν, κράζουν και ειρωνεύονται νυχθημερόν εδώ και μήνες;; Τσέκαρα σήμερα από περιέργεια 2-3 που ακολουθούσα μέχρι πριν λίγους μήνες και τους έριξα αποκλεισμό χωρίς πολλά πολλά, να πάρω μια μικρή γεύση. Πανηγυρισμοί και "έτσι μαμάει η Βουλγαρία" και ΠΑΟΚ ξέρω γω,ξέρω γω, εντάξει. Η γελοιότητα στο αποκορύφωμά της.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Psaras ανέβαζε Μουλεκα ρε αδερφούλη μπας και γίνει κάνα τρελό :opaokara:
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Ψάξτε τον δεύτερο παιδιά
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Και μια λεπτομέρεια ακόμα για να μην νομίζουμε πως τα βάζει μόνο στην βουλγαρια, σε 44 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει 12 γκολ και 8 ασίστ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Off topic αλλα Μήπως η παε να βγάλει για άλλες 2 βδομάδες τα διαρκείας ή δε γίνεται;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπραβο στον Ιβαν και στον Γιωργη! Δεν το περιμενα αυτο με βαση τα προηγουμενα 2-ε χρονια και με ξεφτελισαν!
Και χαιρομαι παααααραααααα πολυ που με εκαναν ρόμπα που δεν τους πιστεψα!
Εγω ειμαι κομπλε και μονο με αυτους! Βεβαια αν οντως ο Ντεσποντοφ παιζει καλύτερα δεξια, μακαρι να ερθει και ενας τουμπανος αριστερα ή στο δεκα!
Δεξι μπακ τον Γεναρη για να χτυπησουμε το κονφερενς μεχρι τελικό!
k_1_episkeptis

Δημοσίευση από k_1_episkeptis »

καλα αν ερθει και jakson Muleka θα ειναι ονειρο.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Πολλά tweets από Βουλγαρία μιλάνε για κλέψιμο του παίχτη από τον γαυρο και ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι μέχρι το 2027.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

aivas19 έγραψε:
Psaras έγραψε:ούτε ένα σινεμά σαν άνθρωποι δεν μπορούμε να πάμε.
ΠΑΟΚ θεέ γ#@€ η ΠΑΕ

Εικόνα

Φερτε τώρα και τον...

Εικόνα
Πηγες να δεις Οπενχαιμερ και εσκασε μεταγραφικη βομβα στο φορουμ [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Αδερφέ ακριβώς το ίδιο κι εγώ! Και τώρα το off-topic της ημέρας. ΠΑΙΔΙΑ, κάντε την χάρη στον εαυτό σας και πηγαίντε να δείτε το Οπενχάιμερ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρε εκανε ποστ ο καραπαπαρας για να συμμαζεψει τα σχολια γαβρων. ΤΙ ΚΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] ΤΙ ΗΔΟΝΗ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”