Δεν λειτουργούν όλες οι ομάδες στο εξωτερικό όπως ο ΠΑΟΚ. Δεν περιμένουν δηλαδή να βγάλουν από την χασούρα κέρδος.Ettien26 έγραψε:Ο Μπερναρ πήγε ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό.kaput00 έγραψε: Τι πάει να πεί "δύσκολα"; Αν πιστεύεις ότι αυτός είναι ο παίκτης που θα σε πάει over the top, τον παίρνεις. Ο Παναθηναικός με έναν Μπερνάρ δες που έφτασε. Τόσα περίπου παίρνει ο Μπερνάρ.
Αν δεν θέλεις να τα δώσεις, σεβαστό, αλλά βγες και πες ότι δεν πάω για πρωτάθλημα στα ίσα.
Τι σχέση έχει με την περἰπτωση Πόνσε ?
Θα δώσεις π.χ. 4 -5 μύρια για μεταγραφή και 2+ μύρια για συμβόλαιο για έναν παίκτη ?
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά αυτό δεν νομίζω να στέκει ακόμη και ως σενάριο.
Εκτος και αν πηγαίναμε για δανεισμό που λέει κι ο άιβας αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό.
Όταν η κάθε ελτσε δίνει για τον Χ ποδοσφαιριστή ένα Α ποσό γνωρίζει πολύ καλά ότι στην περίπτωση που ποδοσφαιριστής δεν της βγει ή στην περίπτωση υποβιβασμού και ανάγκη να ξεφορτωθεί κάποια βαριά συμβόλαια, Η τιμή πώλησης δεν μπορεί να είναι ανάλογη με την τιμή αγοράς του.
Άποψή μου είναι ότι μεταγραφές τέτοιου τύπου είναι οι πιο συμφέρουσες μεταγραφές για ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ.
Παίκτες δηλαδή που είτε η ομάδα τους έπεσε είτε αυτοι για τους χ ψ λόγους είχαν μία πολύ κακή σεζόν.
Υγ όσο για τον πούκι, εχθές κοιτούσα τυχαία την αγωνιστική κατάσταση κάποιων επιθετικών βλέποντας ενέργειές τους στα τελευταία τρία τέσσερα παιχνίδια της σεζόν,και μέσα σε αυτούς ήταν και αυτός.
Χωρίς υπερβολή υπήρχε ένα σύνολο χαμένων ευκαιριών διπλάσιο από τις ευκαιρίες που χάσαμε στα play-off . Χωρίς αυτό βέβαια να λέει τίποτα.
Τον Πούκι θα τον θεωρούσα σωστή μεταγραφή αν πήγαινε πακέτο με μία φιλοσοφία που έχω γράψει, ότι δηλαδή η ομάδα οφείλει αν θέλει να έχει πιθανότητες για τίτλο να έχει ένα μισθολογικό budget στη θέση του φορ 2,2-2,5 εκατομμύρια.
Φέρε μου δηλαδή τον πούκι αλλά φέρε μου και τον Ιταλό