Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4a

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Dimg4a »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Tolaros έγραψε:Τον Ιβάν τον πείθουν μόνο για μαλακίες. Για να φέρει κάνα φορ δεν μπορούν να τον πείσουν.
Μάλλον ο Γκαγκατσης δεν ήθελε πάλι φορ της προκοπής , του την έφερε του Ιβάν

αυτος ο ιβαν....πολυ αφελης ειναι ...απορω πως εκανε τοσα λεφτα....

ο γκαγκατσης γιατι να μην θελει φορ της προκοπης??
Σωστα, αφου ως γνωστον αν κανεις λεφτα σε καποιους τομεις, σε κανει γνωστη σε καθε τομεα. Ειδικα στον αθλητισμο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:η καλύτερη -ισως- μεταγραφή θα είναι το να αρχίζει ο (εκ των σημαντικότερων -αθλητικά- προσωπικοτήτων στην ιστορία του συλλόγου μας) Λουτσέσκου να προσαρμόζει λίγο το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού στις ανάγκες παιχτών και ομάδας, να δοκιμάσει σε μεγαλύτερο χρόνο παιχνιδιού συστήματα με 3 σεντερ μπακ ή 2 φορ και γενικά να αρχίζουμε να είμαστε λίγο πιο...ευέλικτοι. 8-)
Εχω πει οτι δεν θα ξαναποσταρω...Κρατιεμαι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εκφρασου :) :lol: :mrgreen:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σιγά. Κι ο Αποστόλης και ο Dimg4a το είπαν, αλλά ξαναπόσταραν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ ποστάρω (ελάχιστα) γιατί εμμονικός. Είμαι όμως ον τόπικ. Εσύ ποστάρεις για να την πεις σε όσους έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Είναι οι δημοκρατικές ευαισθησίες που πλημμυρίζουν κάποιους εδώ μέσα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τι θα γίνει αν παίξουμε με 3 στόπερ; Θα έχουμε καλύτερη άμυνα;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπορεί οχι, αλλά μπορεί να εχουμε καλύτερη κυκλοφορία (πιο ασφαλή να είμαι ακριβής) από τις πίσω ζώνες. ή καλύτερη κάλυψη στο αμυντικό τρανζίσιον. Γενικά, κάθε σύστημα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του αλλά καλό είναι μια ομάδα να μπορεί να ανταπεξέλθει σε πλουραλισμό συνστημάτων. όπως πχ φέτος το χανουμι που έπαιξε και τριάδα και ρόμβο στο κέντρο κτλ κτλ.
Μπαρκαρούτσος

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ ποστάρω (ελάχιστα) γιατί εμμονικός. Είμαι όμως ον τόπικ. Εσύ ποστάρεις για να την πεις σε όσους έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Είναι οι δημοκρατικές ευαισθησίες που πλημμυρίζουν κάποιους εδώ μέσα.

Τι είπα τώρα δηλαδή; Είπες ή δεν είπες ότι δεν ξαναποστάρεις σε αυτό το topic και μετά ξαναπόσταρες; Είπα κάτι που δεν ισχύει;;

joshua έγραψε:Για μένα κατ ναι αλλά ειλικρινά δεν θέλω να το συζητήσω άλλο. Είναι το τελευταίο μου ποστ στο τοπικ.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Συντάσσομαι με Josh.
Και στην αμέσως επόμενη σελίδα:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε παιδιά οι ανανεώσεις γίνονται ΜΟΝΟΝ εφόσον τους θέλει ο προπονητής. Αν ο προπονητής πει όχι κοιτάνε πώς να τον στείλουν. Ακόμη κι αν έχει συμβόλαιο (πχ Murg, Ninua, Warda)
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Και 45 Ίνγκασον να βάλεις πίσω κυκλοφορία δεν θα έχεις. Το αμυντικό τρανζίσιον είναι κυρίως θέμα χαφ και μπακ να προλάβουν αντεπιθέσεις, αν δεν κόβουν με τίποτα πάλι έξω από την περιοχή σου θα είναι ο αντίπαλος και απλά θα έχει να αντιμετωπίσει 3 αντί 2 στόπερ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το συντάσσομαι με Josh αφορούσε άλλο ποστ του.
Εδώ, αν κατάλαβα καλά γράφουμε για τον Razvan. Το ποστ σου "Σιγά. Κι ο Αποστόλης και ο Dimg4a το είπαν, αλλά ξαναπόσταραν", δεν αφορά Ράζβαν. Αυτό ακριβώς γράφω. Τρέχεις πίσω από κάποια ποσταρίσματα για να την πεις, επιλεκτικά σε όσους έχουν διαφορετική άποψη από σένα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοιτα... επειδή δεν ήταν αυτός ο ακριβής σκοπός του ποστ μου και δεν θα το συνεχίσω, απλά μια επισήμανση.

προχθές είδαμε ένα (σφιχτό) τελικό Τσ.Λ με 2 ομάδες που έπαιζαν μεν και οι 2 με τριάδα στην άμυνα αλλά με διαφορετικό προσανατολισμό δε.

γενικά, αυτό που θέλω να εκφράσω είναι πως η δυνατότητα προσαρμογής σε καταστάσεις και συστήματα είναι ένα μεγάλο ατού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

αυτά.. :)
Μπαρκαρούτσος

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το συντάσσομαι με Josh αφορούσε άλλο ποστ του.
Εδώ, αν κατάλαβα καλά γράφουμε για τον Razvan. Το ποστ σου "Σιγά. Κι ο Αποστόλης και ο Dimg4a το είπαν, αλλά ξαναπόσταραν", δεν αφορά Ράζβαν. Αυτό ακριβώς γράφω. Τρέχεις πίσω από κάποια ποσταρίσματα για να την πεις, επιλεκτικά σε όσους έχουν διαφορετική άποψη από σένα.

Οκ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

K_geo έγραψε:κοιτα... επειδή δεν ήταν αυτός ο ακριβής σκοπός του ποστ μου και δεν θα το συνεχίσω, απλά μια επισήμανση.

προχθές είδαμε ένα (σφιχτό) τελικό Τσ.Λ με 2 ομάδες που έπαιζαν μεν και οι 2 με τριάδα στην άμυνα αλλά με διαφορετικό προσανατολισμό δε.

γενικά, αυτό που θέλω να εκφράσω είναι πως η δυνατότητα προσαρμογής σε καταστάσεις και συστήματα είναι ένα μεγάλο ατού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

αυτά.. :)
Στους Ιταλούς είναι κάτι σαν παράδοση πια η τριάδα πίσω, έχουν φτιάξει σχολή, ο άλλος τετράδα παίζει αλλά τον έναν στόπερ τον έχει κάνει λάστιχο. Πρώτος αυτός τα επινοεί και ύστερα καθιερώνονται.
Γενικά νομίζω ότι το 4231 είναι το πιο συνηθισμένο, αλλά σίγουρα το build up και το passing game το παίζουν οι πάντες.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σιγά. Κι ο Αποστόλης και ο Dimg4a το είπαν, αλλά ξαναπόσταραν.
Ε αφου σκατε γαιδαρο :lol:
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”