65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

tad έγραψε:Οφείλω να σε ευχαριστήσω και εδώ μέσα για αυτό που έκανες εχθές μέσα στο τηγάνι ...

..
Τον ρετσο του εσπασες τη μεση,
τον πασχαλακη τον εβαλες γκολ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ 7!!
ΙΝ YOUR FACE ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

η αλήθεια είναι ότι τα πιτσιρίκια σήμερα στο σχολείο, όταν έπαιζαν στην αυλή λέγανε "εγώ είμαι ο κωνσταντέλιας", όπως λέγαμε εμείς παλιότερα "εγώ είμαι ο ροναλτίνιο"

το παιχτρόνι μας έχει άστρο και νομίζω πως κάνει το μεγαλύτερο γκελ σε όλη τη χώρα στις μικρές ηλικίες

είναι μεγάλη υπόθεση αυτή. να βγάζεις μια ταλεντάρα που να τη θαυμάζουν πανελληνίως
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Έτσι ακριβώς.
έχω παιδί στο δημοτικό και ξέρω.

Και δε.μιλαω για Θεσσαλονίκη, ούτε καν κοντά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πρέπει να το έχω δει 200 φορές. Σε σάιτ το συνέκριναν με την ασίστ του Γκούτι στην Λα Κορούνια.
Ε λοιπόν όχι, χωρίς ίχνος υποκειμενικοτητας λόγω ΠΑΟΚ, αυτό που κάνεις σε αυτή την φάση είναι ΑΣΎΛΛΗΠΤΟ.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να λέμε σταματήστε τα μεγάλα λόγια για να μην πάρουν τα μυαλά αέρα, γιατί αυτό που δεν έχει καταλάβει ακόμα ο πολύς κόσμος είναι ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο σού. Όλα αυτά σου βγαίνουν φυσικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Κι εμενα αυτο μου θυμισε παντως. Αλλα επειδη σκαει και ντριμπλα στον τερματοφύλακα ειναι ακομα καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

danirifle έγραψε:η αλήθεια είναι ότι τα πιτσιρίκια σήμερα στο σχολείο, όταν έπαιζαν στην αυλή λέγανε "εγώ είμαι ο κωνσταντέλιας", όπως λέγαμε εμείς παλιότερα "εγώ είμαι ο ροναλτίνιο"

το παιχτρόνι μας έχει άστρο και νομίζω πως κάνει το μεγαλύτερο γκελ σε όλη τη χώρα στις μικρές ηλικίες

είναι μεγάλη υπόθεση αυτή. να βγάζεις μια ταλεντάρα που να τη θαυμάζουν πανελληνίως
Εμείς πάλι ήμασταν ψαγμένη γειτονιά και θέλαμε να ήμαστε ο Λουπου και ο Οκονσκι, ο Τζουγκανοβιτς κ ο Μαγκντί
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στη δική μου γειτονιά ήμασταν ο Παλαιοκώστας, ο Al Capone, ο Πάσσαρης και ο Ρωχάμης.
Σκληρά δυτικά 8-) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Χαχαχα βιντεαρα
Μπαρκαρούτσος

Πάνε αργά να πάρεις το αεροπλάνο, τώρα που σε κάλεσε ο χαρτάκιας.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

δηλωσε τροφικη δηλητηριαση πριν το ματς
πες οτι εφαγες "χαλασμενους" γαυρους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Εχθές καταλάβανε πολλοί γιατί σού έχει φάει την θέση ένας μέτριος επιεικως παίκτης ο οποίος έχει δουλέψει όμως (έχει δυναμώσει και έχει πάρει όγκο αν δεν τό έχετε καταλάβει ο Μουργκ καί προφανώς έχει δουλέψει στην αντοχή).Θά σέ πω εγώ γιατί γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Γιατί μέχρι καί αυτός ως ΠΑΚΕΤΟ την δεδομένη στιγμή είναι "καλύτερος" παίκτης από σένα. Είσαι 20 στα 21. Καί είναι ξεκάθαρο ότι δεν δουλεύεις στις πολλές αδυναμίες σού. Δεν συγκινουμαι με την εξαιρετική ενέργεια πού έκανες στο 0-4. Ξέρεις πού θά συγκινουμουν; Αν εχθές τους ξυλοκόπους με έπαρση Σκωτσέζους τούς μ@μουσες. Είτε ανοίγοντας τούς με ασσίστ είτε επιτέλους βάζοντας ένα προσωπικό γκολ. Σέ παιχνίδι πού πρέπει νά επιβάλλουμε εμείς τόν ρυθμό απέναντι σε ταμπούρι είσαι μικρούλης.
Καί πού σαι; Εγώ σέ τά λέω με αγάπη μικρέ. Να δουλέψεις τουλάχιστον 3 ώρες σέ ταχυδυναμη, ενδυνάμωση. Όλη μέρα σέ ένα γήπεδο θά ήμουν μόνος με ένα φίλο η γυμναστή επιπέδου (Γερμανό) για νά κάνω τά πόδια μου από καλαμάκια σέ ΤΟΎΒΛΑ... Καί όλο τό σώμα μου. Αν τά πόδια σού κυρίως γίνουν πιο δυνατά θά γίνεις καί πιο ταχυδυναμος. Ως τότε ο Ρουμάνος θά υπολογίζει για βασικό τόν Μουργκ
Μπαρκαρούτσος

James Moriarty έγραψε:Εχθές καταλάβανε πολλοί γιατί σού έχει φάει την θέση ένας μέτριος επιεικως παίκτης
(...)
Ως τότε ο Ρουμάνος θά υπολογίζει για βασικό τόν Μουργκ

Ποδοσφαιριστής................Συμμετοχές.........Λεπτά

Γιάννης Κωνσταντέλιας...........20................1129

Thomas Murg.......................14.................682
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”