11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Να σημειώσω ότι γενικά ο Τάισον είναι πολύ εκφραστικός και κάνει συχνά μορφασμούς, για παράδειγμα όταν χάνει γκολ και όχι μόνο. Συνεπώς, δεν είμαι σίγουρος ότι όταν γίνεται αλλαγή γκρινιάζει γι' αυτή ή για τον εαυτό του, το αχ και να είχα κάνει καλύτερο σουτ εκεί.
Οτι μπορείς δίνεις Τάισον .Είσαι τίμιος παίχτης. Περσι έκανες υπέρβαση. Φέτος σε ευχαριστούμε που τα δίνεις πάλι όλα.Μακάρι να παιρναν και νεώτεροι το παραδειγμά σου.
Σε μια γωνιά, κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, ένας κιθαριστής θα τραγουδάει μελωδικά:
Μα ακόμα δεν κατάλαβα
Γιατί άρχισες Μπίσε να θυμίζεις
Προσπαθεί ο Τάισον, φαίνεται.
Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει στα πλέι οφ. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να πάρει ανάσες.
Για να πάρει ανάσες, πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του. Σήμερα, δεν υπαρχει αντικαταστάτης του.
Μα ακόμα δεν κατάλαβα
Γιατί άρχισες Μπίσε να θυμίζεις
Προσπαθεί ο Τάισον, φαίνεται.
Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει στα πλέι οφ. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να πάρει ανάσες.
Για να πάρει ανάσες, πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του. Σήμερα, δεν υπαρχει αντικαταστάτης του.
Νομίζω μετά τον τραυματισμό του Αντριγια είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει λύσεις δε σε χρειάζεται.
-
Το προβλημα στην περιπτωση του δεν ειναι η αξια του σαν παικτης, κι ας εχει φθηνουσα πορεια. Ειναι εξαιρετικη περιπτωση αναπληρωματικου game changer. Το προβλημα ειναι οτι απαιτει να παιζει βασικος οποτε δεν υπαρχει αλλη λυση απο την αποχωρηση του
Ακομα και αυτο ειναι θεμα λαθος διαχειρισης. Τι σημαινει απαιτει; Οκ ναι, ισως η δυσαρεσκεια του επηρεασει και αλλους παικτες αλλα αυτο ειναι η ομαδα. Τι να κανουμε
Τώρα, μετά τον τραυματισμό του Αντρίγια, θα πρέπει να παίζει σχεδόν ακατάπαυστα
Αδερφέ marsantos ειρωνικό είναι το σχόλιο σου ή κάτι χάνω:marsantos έγραψε:Νομίζω μετά τον τραυματισμό του Αντριγια είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει λύσεις δε σε χρειάζεται.
edit: Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, ειρωνικό ειναι

-
Κάτσε να μην ανανεώσει και δεν αντικατασταθεί με παίχτη που να έχει τη δημιουργία και το 1vs1 και θα δεις όλη την πλευρά μόνιμα αόρατη. Αόρατος πάντως σήμερα δεν ήταν.
Εχει ομως ο ατιμος κατι ξεπεταγματα απο αλλον πλανητη. Κριμα που δεν του βγαινει τιποτα.don PAOK έγραψε:Αόρατος και σήμερα Τάι
Ακριβώς! Έχει κάποια χαρακτηριστικά, τόσο σημαντικά για τον σωστό τρόπο παιχνιδιού μας, που αν δεν βρεθούν σε άλλον παίχτη καθιστούν δίλημμα την ανανέωσή του ή όχι.