Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Πιο ch.l. ρε παιδια, ακομα δεν εχετε εγκαταληψει την φαντασιωση της προκρισης στο CH.L. μεσω προκριματικων ως μη πρωταθλητες? Εδω δεν τα καταφεραμε στις πιο καλες μερες, τωρα που πεσανε τα μπατζετ και εχει πεσει το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος συνολικα πολλαπλα επιπεδα, ΤΩΡΑ θα περασουμε απο εκει? Ουτε μια στο εκατομμυριο. (οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα φυσικα, οχι μονο εμεις.)
Οταν λεμε chl δεν μιλαμε για συμμετοχη σε ομιλους οσο για την εξασφαλιση συμμετοχης γενικα σε ομιλους διοργανωσης καθως εχεις 3 ευκαιριες να μπεις σε αυτους.
Υ.Γ Το europa πως κλειδωσε ακριβως? Τετοια σιγουρια οτι θα περασουμε ενας απο τους 3 τους ΠΟΚ? Ασε που συνδεεται και με το κυπελο.
Υ.Γ Το europa πως κλειδωσε ακριβως? Τετοια σιγουρια οτι θα περασουμε ενας απο τους 3 τους ΠΟΚ? Ασε που συνδεεται και με το κυπελο.
Το Γιουροπα πως κλειδωσε; Ισα ισα για αυτο πρεπει να τα δωσεις ολα για το κυπελλο. Γιατι η κατακτηση του σε βγαζει στο Γιουροπα και "χτυπας" και 1 εκ των 3 του ΠΟΚ πετωντας τον στο Κονφερενς.
Χωρια οι περισσοτερες ευκαιριες του χρονου για ευρωπαικο ομιλο
Χωρια οι περισσοτερες ευκαιριες του χρονου για ευρωπαικο ομιλο
συμφωνώ απόλυτα με josh. ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κυνηγήσει με κάθε τρόπο την δυάδα και τα προκριματικά του ch.l. Ετσι, σχεδόν εξασφαλίζει τους ομίλους ευρωπαϊκής διοργανωσης που προφανώς είναι κομβικός για όλο τον μηχανισμό.
κάθε ποιοτική ενίσχυση που βοηθάει σε αυτό, είτε 26 ,είτε 30 ,είτε 18 είναι παραπάνω από απαραίτητη
κάθε ποιοτική ενίσχυση που βοηθάει σε αυτό, είτε 26 ,είτε 30 ,είτε 18 είναι παραπάνω από απαραίτητη
-
Οτι ορθολογικοτερο εχω διαβασει ως τωραgiapas έγραψε:Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι το timing αλλά και το είδος της μεταγραφής του Ταισον.
Από τη μία φαίνεται ότι για δικούς του λόγους ο Σαββίδης δεν ήθελε/μπορούσε να χρηματοδοτήσει την ενίσχυση της ομάδας φέτος. Οκ πικρό ποτήρι αλλά κάπου το καταλαβαίνεις και κάνεις υπομονή.
Η ομάδα κάνει ένα καλό σερι , δείγμα του ότι δουλεύει σωστά και αποφασίζει να κάνει μια μεταγραφή. Όλος ο σχεδιασμός της ομάδας τώρα, συνοψίζεται σε 2 λέξεις. Προοπτική και μέλλον. Αυτές τις 2 λέξεις για να τις μετατρέψεις σε κάτι πιο ουσιώδες θέλεις κι άλλες. Εμπειρία και ποιότητα.
Εγώ θα περίμενα , όταν είχαμε χρήματα τότε να βρίσκαμε έναν παίκτη ακριβό , έμπειρο σε παραγωγική ηλικία που θα είχε μπροστά του 3-4 χρόνια καλής μπάλας και να ήταν οδηγός για τα νέα παιδιά που έχουμε. Όχι έναν παίκτη , δυο τρεις τέτοιους θέλουμε.
Αντί για αυτό βγήκε προς τα έξω ότι ο Σαββίδης ενθουσιάστηκε από τις καλές εμφανίσεις της ομάδας και πήρε τον 36χρονο Ταισον. Όσο καλός παίκτης και να ήταν κάποτε , παίρνεις έναν παίκτη για να παίξει 12-18 μήνες μπάλα αν όλα πάνε τέλεια. Και τσάμπα να σου τον έδιναν δε κολλάει σε καμία περίπτωση σε ότι κάνουμε.
Δυσκολεύομαι πάρα πολύ για να δω σχέδιο σε αυτό που κάνουμε. Πάνω που υπήρχε μια βασική φιλοσοφία , είτε μας άρεσε είτε όχι , αυτή η μεταγραφή εμένα με απογοήτευσε πάρα πολύ. Δεν έχει να κάνει με το πόσα γκολ ή ασσιστ θα δώσει , έχει να κάνει με το γενικότερο μπούσουλα που (έχει ή) δεν έχει η ομάδα.
στο φετινο topic των μεταγραφων χειμωνα.-
ΥΓ. Πιστευει κανεις οτι αυτο ειναι πλανο Μποτο;
Όταν έχεις ένα ρόστερ με τόσους νεαρούς γιατί να σε χαλάνε κάποιοι έμπειροι; Καλοκαίρι μας χαιρετανε μπισε Ομάρ κ βιειρινια
όταν η ομάδα δείχνει ότι είναι γεμάτη projects και οι ακαδημίες της παράγουν και 11αδάτους και τίμια συμπληρώματα , νομίζω το σωστό θα ήταν το πλάνο που τώρα δείχνει και ελπίζω να ξεκινάει, οι ξένοι που έρχονται να είναι στην συντριπτική πλειοψηφία παίκτες που θα είναι ηγέτες και πυλώνες .
o 4os δε βγαίνει europa;joshua έγραψε:Οταν λεμε chl δεν μιλαμε για συμμετοχη σε ομιλους οσο για την εξασφαλιση συμμετοχης γενικα σε ομιλους διοργανωσης καθως εχεις 3 ευκαιριες να μπεις σε αυτους.
- sourmenetes
- Moderator
Σωστό αυτοGINOLA έγραψε:όταν η ομάδα δείχνει ότι είναι γεμάτη projects και οι ακαδημίες της παράγουν και 11αδάτους και τίμια συμπληρώματα , νομίζω το σωστό θα ήταν το πλάνο που τώρα δείχνει και ελπίζω να ξεκινάει, οι ξένοι που έρχονται να είναι στην συντριπτική πλειοψηφία παίκτες που θα είναι ηγέτες και πυλώνες .
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε Ζινολα τη 2αδα αν ήθελες να τη κυνηγήσεις θα έκανες μεταγραφές έγκαιρα να μπεις αρματωμένος από Σεπτέμβρη αυτή είναι η γνώμη μου.GINOLA έγραψε:συμφωνώ απόλυτα με josh. ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κυνηγήσει με κάθε τρόπο την δυάδα και τα προκριματικά του ch.l. Ετσι, σχεδόν εξασφαλίζει τους ομίλους ευρωπαϊκής διοργανωσης που προφανώς είναι κομβικός για όλο τον μηχανισμό.
Έφερα το παράδειγμα του Μπερναρ. Αφού ήταν στόχος η 2αδα γιατί δε τον πήρες τότε να έχεις όλη τη χρονιά μπροστά σου; Ίδια χαρακτηριστικά, μεγάλο όνομα , στα τελειώματά του αλλά με ποιότητα. Γιατί δε βοήθησες τότε την ομάδα και το κάνεις τώρα;
Εμένα μου φαίνεται ότι απλά ο Σαββίδης γλυκάθηκε με τις νίκες απέναντι στα λιμά και είπε να φέρει έναν παίκτη.
Δε μπορώ να δω σχέδιο σε αυτό. Μακάρι να υπάρχει βέβαια.
Οχι. 2 τσουλου, 1 γιουροπα (κυπελουχος η ο 3ος αν ο κυπελλουχος εχει βγει τσουλου) και 2 κονφερενςgiapas έγραψε:o 4os δε βγαίνει europa;joshua έγραψε:Οταν λεμε chl δεν μιλαμε για συμμετοχη σε ομιλους οσο για την εξασφαλιση συμμετοχης γενικα σε ομιλους διοργανωσης καθως εχεις 3 ευκαιριες να μπεις σε αυτους.
Αυτό λέω κι εγώ.GINOLA έγραψε:όταν η ομάδα δείχνει ότι είναι γεμάτη projects και οι ακαδημίες της παράγουν και 11αδάτους και τίμια συμπληρώματα , νομίζω το σωστό θα ήταν το πλάνο που τώρα δείχνει και ελπίζω να ξεκινάει, οι ξένοι που έρχονται να είναι στην συντριπτική πλειοψηφία παίκτες που θα είναι ηγέτες και πυλώνες .
Ένας 36χρονος θα είναι ηγέτης και πυλώνας ;
Γιατί δε κρατάς τα λεφτά να πάρεις το καλοκαίρι έναν 27-30 ετών με παραστάσεις και καλό βιογραφικό και να χτίσεις πάνω του για την επόμενη 5ετια;
Με όσα έχεις δει από 36 χρονους να έρχονται στο πρωτάθλημά μας , πόσο πιθανό θεωρείς ότι ένας φτασμένος 36αρης θα είναι ηγέτης και πυλώνας;
Στατιστικά για να βρεις ένα Βαλμπουενά πόσοι Καγκαβα πρέπει να χρυσοπληρωθούν ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 16 Ιαν 2023, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι.Ο τριτος με τη προυποθεση ο κυπελουχος να ειναι στις πρωτες δυο θεσεις.giapas έγραψε:o 4os δε βγαίνει europa;joshua έγραψε:Οταν λεμε chl δεν μιλαμε για συμμετοχη σε ομιλους οσο για την εξασφαλιση συμμετοχης γενικα σε ομιλους διοργανωσης καθως εχεις 3 ευκαιριες να μπεις σε αυτους.