Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Χθες, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αύξησης, και πλέον αναμένεται να γνωστοποιηθεί η ημερομηνία για την έναρξη της δεύτερης φάσης. Σε αυτήν δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει μετοχές κατά τη διάρκεια της πρώτης, δηλαδή οι 9.800 μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς όμως, ο ΠΑΟΚ και λαός του έγραψαν ιστορία, από τη στιγμή που είναι η πρώτη ομάδα στη χώρα, που διαθέτει μετοχική βάση αρκετών χιλιάδων φιλάθλων.
Απο την Μετροσπορτ
Τι λενε αυτοι ρε;.Μονο οσοι πηραν θα μπορουν να ξαναπαρουν;
Απο την Μετροσπορτ
Τι λενε αυτοι ρε;.Μονο οσοι πηραν θα μπορουν να ξαναπαρουν;
μια ανοικτη Α.Μ.Κ. χρειαζεται πολυ χαρτουρα.απο οτι καταλαβαινω στην αρχη θα υπαρχει το διακιωμα της συμμετοχης των παλιων μετοχων,μεχρι να κατατεθουν ολα τα εγγραφα για να ανοιξει η αυξηση.
εκτος και αν η ΠΑΕ δεν μπει στον κοπο να ζητησει εκ νεου ανοικτη Α.Μ.Κ κατι που κατα τη γνωμη μου δεν θα ειναι σωστο.
εκτος και αν η ΠΑΕ δεν μπει στον κοπο να ζητησει εκ νεου ανοικτη Α.Μ.Κ κατι που κατα τη γνωμη μου δεν θα ειναι σωστο.
Ρε σεις οπως και να εχει,επρεπε να το ξερει ο κοσμος.Σιγουρα καποιοι θα ειπαν τωρα ειμαι δυσκολα,θα παρω μερος σε μια απο της επομενες.Αλλοι παλι,μπορει να μετανιωσαν και να θελουν να μπουνε μετα.
Οπως και να εχει επρεπε να το ξερουμε.Αν ισχυει βεβαια,γιατι ο καθε τυχαρπαστος γραφει οτι του κατεβει.
Οπως και να εχει επρεπε να το ξερουμε.Αν ισχυει βεβαια,γιατι ο καθε τυχαρπαστος γραφει οτι του κατεβει.
- PAOKSaLoNiCa