Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Εγω θα προσθεσω την γνωμη μου σε αυτην πολλων συνΠΑΟΚτσηδων που λεει οτι θελει να δει αναρτημενη την λιστα αυτων των 9500 χιλιαδων ανθρωπων που εβαλαν λεφτα στην ΑΜΚ. οχι τα ποσα αλλα τα ονοματα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αδερφε swordfire αν οι 150 κατεχουν το 51% μετα απο μια αναβολη (γιατι στην πρωτη γσ χρειαζεται το 67%) γινεται μια χαρα η γσ. καθε μετοχη ειναι μια ψηφος και οχι καθε ατομο μια ψηφος.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

τα 22 περιπου εκατομμυρια ευρω που ηταν η ΑΜΚ αντιστιχουν σε περιπου 6 εκατομμυρια μετοχες. τα 2εκ. που μαζευτηκαν ειναι περιπου 6.600.000 μετοχες.ποσο ηταν το μετοχικο κεφαλαιο δεν ξερω. αν μαθουμε και αυτο μπορουμε χοντρικα να υπολογισουμε τα ποσοστα.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Χθες, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αύξησης, και πλέον αναμένεται να γνωστοποιηθεί η ημερομηνία για την έναρξη της δεύτερης φάσης. Σε αυτήν δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει μετοχές κατά τη διάρκεια της πρώτης, δηλαδή οι 9.800 μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς όμως, ο ΠΑΟΚ και λαός του έγραψαν ιστορία, από τη στιγμή που είναι η πρώτη ομάδα στη χώρα, που διαθέτει μετοχική βάση αρκετών χιλιάδων φιλάθλων.

Απο την Μετροσπορτ

Τι λενε αυτοι ρε;.Μονο οσοι πηραν θα μπορουν να ξαναπαρουν;
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τα εχω παρει τωρα.Γιατι δεν μας το ειπανε ρεεεεε;;;
Ειμαι σιγουρος οτι θα επερναν περισσοτεροι μετοχες,εστω και λιγες,για να μπορουν να ξαναπαρουν.
Τι ειναι αυτα ρεεεεεε;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

μια ανοικτη Α.Μ.Κ. χρειαζεται πολυ χαρτουρα.απο οτι καταλαβαινω στην αρχη θα υπαρχει το διακιωμα της συμμετοχης των παλιων μετοχων,μεχρι να κατατεθουν ολα τα εγγραφα για να ανοιξει η αυξηση.
εκτος και αν η ΠΑΕ δεν μπει στον κοπο να ζητησει εκ νεου ανοικτη Α.Μ.Κ κατι που κατα τη γνωμη μου δεν θα ειναι σωστο.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Αν ειναι ετσι ενταξει.ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ πρωι-πρωι μου χαλασαν την διαθεση.Οτι μαλακια θελει γραφει ο καθενας.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ρε σεις οπως και να εχει,επρεπε να το ξερει ο κοσμος.Σιγουρα καποιοι θα ειπαν τωρα ειμαι δυσκολα,θα παρω μερος σε μια απο της επομενες.Αλλοι παλι,μπορει να μετανιωσαν και να θελουν να μπουνε μετα.
Οπως και να εχει επρεπε να το ξερουμε.Αν ισχυει βεβαια,γιατι ο καθε τυχαρπαστος γραφει οτι του κατεβει.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Στο κεντρικο του ΠΑΟΚμανια ξεκαθαριζει τα πραγματα.

Λογικά η νέα αύξηση θα ισχύσει από τις αρχές Μαρτίου μέχρι το τέλος Μαϊου και σ’ αυτή θα μπορέσουν να αποκτήσουν μετοχές και όσοι ήδη αγόρασαν.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μεχρι τελη αυγουστου του 2008 ετρεξε η προηγουμενη αυξηση και το γεγονος οτι σε αυτης που τελειωσε χθες συμμετειχαν ολοι αποδυκνυει οτι και στην επομενη θα συμμετεχουν οσοι θελουν.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Μπορεί όμως παιδιά πολλά άτομα να μην θέλουν να βγουν προς τα έξω τα ονόματά τους και μπορεί να απαγορεύεται να το κάνει κιόλας αυτό η ομάδα γιατί μπορεί να αποτελούν προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων που κατέθεσαν χρήματα..μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τραπεζικές συναλλαγές!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

2.050.000 το τελικο ποσο
μαζι με καποια χρηματα απο παιδια του εξωτερικου..
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Μπραβο Μανωλιο....
Πες ολους τους συγγενεις και φιλους που βοηθησαν να αυξησουν τις μετοχες τους συντομα :) οχι,για την παρτυ τους..για του φουκαρα τον ΠΑΟΚαρα τον Μανωλιο τους....
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Παιδιά στην επομενη AMK σίγουρα η Black List θα πάρει φώτα χεχε αυτό είναι σίγουρο.. :shock: :shock: :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Respect...Less
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”