Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σχετικά με τον geo και τον πόλεμο που δέχεται εδώ μέσα από κάποιους

Το παιδί ουδέποτε ζητιανεψε κλικ και ποτέ δεν έδειξε να επιζητά το κέρδος με την προβολή του στο σάιτ

Ότι μετέφερε ήταν επιβεβαιωμένο και ποτέ δεν κορόιδεψε κάποιον.
Αντί να χαρούμε που έχουμε έναν άνθρωπο που μεταφέρει τα της επικαιρότητας, καθόμαστε και τον ειρωνευομαστε και του την λέμε..

Είναι κρίμα άνθρωποι όπως ο Γιώργος, να επισκιάζονται από Κόλκες και λοιπούς επειδή έχουν μια εκπομπή στο ράδιο και την εφημερίδα, ενώ ουσιαστικά δεν έχουν καμία παραπάνω πληροφορία..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτοι θέλουν 100% να είναι σίγουροι ότι θα τον ξεφορτωθούν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

επειδη βλεπω οτι υπάρχει θεμα αρχικά να ζητησω συγνωμη για την οποια αναστατωση και εν συνεχεια να πω οτι δε θα ξαναγραψω.Ευχαριστω πολύ για την υποστηριξη πολλων παιδιων.καλο βραδυ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Προσωπικά δεν ήξερα πως μέλος γράφει με αυτή την ιδιότητα.

Ίσως αν στην υπογραφή του την ανέφερε να μην έλεγε κανείς τίποτα. Οταν έψαξα στο google την πηγή και είδα κάποιον άγνωστο μου φάνηκε εντελώς κόντρα στην λογική της ενημέρωσης του φόρουμ.

Δεν τίθεται θέμα κλικς και λαικς, σε τελική ανάλυση όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μήπως χρησιμοποιούμε τον παίκτη για να μας φανεί ο Giovinco μετά , πρώτο μπόι :mrgreen:
αν χάρηκε μια με την ανανέωση Μπίσεσβαρ, με τον μέρμηγκα θα φαίνεται λες και έχει πάρει βιάγκρα ο Ραζβαν..αν με τα λεφτά για τον δανεισμό σολτέδο μπορείς να φέρεις τον ιταλό, ποιόν θα γούσταρε περισσότερο ο προπονητής

σίγουρα τώρα που πήγε για λίγο Ρουμανία, θα τα κάνει τα κονέ της η αλεπού
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gergeo4 έγραψε:επειδη βλεπω οτι υπάρχει θεμα αρχικά να ζητησω συγνωμη για την οποια αναστατωση και εν συνεχεια να πω οτι δε θα ξαναγραψω.Ευχαριστω πολύ για την υποστηριξη πολλων παιδιων.καλο βραδυ
Γιωργο σαν απλο μελος να πω συνεχισε να γραφεις, δεν εγινε τιποτα, απλη παρεξηγηση
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Ρε συ Γιώργο, εντελώς φιλικά...αν δεν θέλεις μην ξαναγράφεις..τι μας το λες και μας το ξαναλές;; για να σε παρακαλάνε;;; σορρυ για το οφτοπικ...

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έχει μια πλάκα πάντως που ενώ γενικά το mood είναι εμπιστοσύνη στον Μπότο και τι @@@τος είναι, πανηγυρίζουν οι περισσότεροι αν χαλάσει η ΜΟΝΑΔΙΚΉ περίπτωση στην οποία έχει επιμείνει τόσο πολύ.
Σαν να μην σκεφτετε κανείς ότι για αυτή την επιμονή υπάρχει αγωνιστικός λόγος που εξυπηρετεί τα θέλω και του Ραζβαν και του Μποτο.
Και ότι αν χαλάσει άντε πάλι από την αρχή να βγεις για παίκτη με ίδια χαρακτηριστικά όταν έχεις δώσει όλη σου την προσοχή σε αυτόν τον έναν εδώ και καιρό.

Και για το τέλος ότι ο προπονητής που τελευταία λέει πόσο θέλει να τελειώσει γρήγορα η διαμόρφωση του ρόστερ ακόμα δεν έχει τελικά κανένα εξτρέμ από τα 2 που θα αγοράζαμε κανένα 2ο φορ και κανένα 10.
Κατά τα άλλα ας χαλάσει. Ας ανοίξουμε ακόμα ένα μέτωπο
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο Ναρει πρέπει να έρθει γιατί θα υπάρχουν παιχνίδια που θα σε πάνε στην δύναμη και δεν θα έχεις απάντηση.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:Έχει μια πλάκα πάντως που ενώ γενικά το mood είναι εμπιστοσύνη στον Μπότο και τι @@@τος είναι, πανηγυρίζουν οι περισσότεροι αν χαλάσει η ΜΟΝΑΔΙΚΉ περίπτωση στην οποία έχει επιμείνει τόσο πολύ.
Σαν να μην σκεφτετε κανείς ότι για αυτή την επιμονή υπάρχει αγωνιστικός λόγος που εξυπηρετεί τα θέλω και του Ραζβαν και του Μποτο.
Και ότι αν χαλάσει άντε πάλι από την αρχή να βγεις για παίκτη με ίδια χαρακτηριστικά όταν έχεις δώσει όλη σου την προσοχή σε αυτόν τον έναν εδώ και καιρό.

Και για το τέλος ότι ο προπονητής που τελευταία λέει πόσο θέλει να τελειώσει γρήγορα η διαμόρφωση του ρόστερ ακόμα δεν έχει τελικά κανένα εξτρέμ από τα 2 που θα αγοράζαμε κανένα 2ο φορ και κανένα 10.
Κατά τα άλλα ας χαλάσει. Ας ανοίξουμε ακόμα ένα μέτωπο
Λες και εμεις θα την χαλασουμε την μεταγραφη ρε συ...
Αν χαλασει τοτε ο μονος που δεν θα φταιει θα ειναι ο οπαδος.
Κι αν ειναι οντως τοσο σημαντικος για τον Μποτο, και αντιστοιχα τόσο σημαντικος αυτος και οι αλλοι 2 π αναφερεις για τον κοουτς, τοτε ας κοψουν τον λαιμο τους κι ας τους φερουν αμεσα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

ερχονται?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσύ Γκοσπι να καταλαβαινομαστε
Είπα εγώ ότι θα χαλάσει από εμάς;
Εγώ κατέδειξα τον παραλογισμό του πράγματος που ενώ σχεδόν οι πάντες ορκίζονται στον προγραμματισμό και το πλάνο του Μποτο, για τον Ναραι που η επιμονή του δείχνει ότι τον θεωρεί κομβικό παίκτη του πλάνου, υπάρχει σχεδόν επιθυμία να χαλάσει η μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε καλα ρε συ, εμεις οπαδοι ειμαστε, κινουμαστε με βαση την αμπαλοσυνη μας.
Το προβλημα εν προκειμενω ειναι πως τεινουν να γινουν σηριαλ και φετος οι μεταγραφές στις πιο κομβικες θεσεις του ροστερ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 11 Ιούλ 2022, 08:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

το γεναρη παλι μεταγραφες μαγκες.
εκλεισε η κανουλα για τωρα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

gergeo4 έγραψε:επειδη βλεπω οτι υπάρχει θεμα αρχικά να ζητησω συγνωμη για την οποια αναστατωση και εν συνεχεια να πω οτι δε θα ξαναγραψω.Ευχαριστω πολύ για την υποστηριξη πολλων παιδιων.καλο βραδυ
Γιωργο μπορεις να μου στείλεις τον σύνδεσμο σου στο twitter?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”