Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από giapas »

κατι φυσιοθεραπείες μόνο :lol:
Ωραίος γιατρός, γειά σου γιατρέ αν μας διαβαζεις ! Τα λέμε αρχές Σεπτεμβρίου στο επόμενο ραντεβού
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Περαστικά !
Miles

Δημοσίευση από Miles »

psykoman έγραψε:
Miles έγραψε:Να εξηγήσουν οι γνωστοί άγνωστοι ποιο είναι το αναχρονιστικό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μη προβλέψιμο ποδόσφαιρο που δεν γίνεται ποτέ προβλέψιμο;
Ως γνωστον οι μεγαλες ομαδες σε 60 ματς π.χ. θα παιξουν 60 διαφορετικα στυλ παιχνιδιου.

Ολοι ξερουμε πανω κατω το πως παιζει η καθε ομαδα.
Το θεμα ειναι πως μεσα απ την δουλεια και τις προπονησεις να γινεις τοσο καλος σ αυτο που παιζεις(οτι κι αν παιζεις) ωστε να μην μπορει να σε κοντραρει ο αλλος.
Ρε μην κάνετε χαλάστρα εσείς! :lol:
Αφήστε τα παιδιά να εκφραστούνε, να πάνε τη συλλογιστική τους μέχρι τέλους, να ακονίσουν τα επιχειρήματά τους.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.

Μια βόλτα απο τα φόρα τους το επιβεβαιώνει αυτό.

Αυτά ξέρετε γιατί τα είπε το γιατροχάνουμο αλλά και μέσες άκρες όλοι οι ποκιτες? Γιατί ο Λούτσος με το Βιερίνια τόσα χρόνια τους έχει γαμήσει τη μάνα. Όπως το γράφω. Τους έχουν γαμήσει τη μάνα και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικά με τις δηλώσεις τους που δε μασήσανε πουθενά.

Άρα λογικό ,από τον αγωνιστικά παρακμιακό ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να τους υπολογίζουν περισσότερο από το κάθετι. Λογικό είναι να θέλουν να μη τους έχους απέναντί τους δυνατους.

Λογικό να φτιάχνουν κομητολογαριασμούς στο παοκμανια και να καυλαντίζουν και καλά με την αγανακτισμένη και νον μεινστριμ κριτική.Λογικό να ειρωνεύονται το Βιερίνια τώρα που είναι στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστής. Γιατί μέχρι και πριν 2 χρόνια ούτε να του κλάσουν τα φρύδια δε μπορούσαν.

Αλλά σας έχω νέα. Θεού θέλοντος και Ιβαν επιτρέποντος, θα συνεχίσει να σας γαμάει τη μάνα. Κι ο ένας κι ο άλλος. Εδώ θα είμαστε .
Να αγιασει το χέρι σου!!
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

Mīngus έγραψε:Σε 2 θέσεις που καιγόμασταν για ποιοτική ενίσχυση, φέραμε τον Κάργα και τον Μπράντον Τόμας που δεν παίζει καν στη θέση.
Εγώ να δεχτώ ότι φταίει 100% ο Ρουμάνος για τον αποκλεισμό.
Δηλαδή μ' αυτούς τους παίκτες θα πηγαίναμε στη συνέχεια;
Περιμένουμε τον Νάσμπεργκ τώρα δηλαδή για βασικό;
Περιμένουμε κι άλλο φορ;
Προπονητής και τεχνικός διευθυντής εκτίμησαν ότι με το υπάρχον ρόστερ θα μπορούσαν να αποκλείσουν το μεγαθήριο της Λέφσκι. Όπως αποδείχθηκε έκαναν μεγάλο λάθος.
Ο τεχνικός διευθυντής πίστεψε ότι ο προπονητής θα είναι σε θέση με τη δουλειά του, να παρουσιάσει μία ομάδα η οποία θα μπορούσε να αποκλείσει την Λέφσκι που εχει για μπατζετ το 1/20 του ΠΑΟΚ και η οποία με τα χίλια ζόρια κατάφερε να δηλώσει 16 παίκτες. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν έπεσε έξω ΚΑΙ σε αυτή την εκτίμηση.
Τέλος πιστεύω ότι ο Boto (αν είναι αυτός που τελικά αποφασίζει) θα περιμένει να δει πως θα πάει όλη η κατάσταση έως την διακοπή του παγκόσμιου κυπέλου. Προσωπικά διαφωνώ με αυτό, αλλά νομίζω ότι έχει σοβαρή λογική βάση.Τότε λοιπόν κι ανάλογα πως θα έχει διαχειρισθεί και θα έχει δουλέψει ο προπονητής την ομάδα που θα προκύψει στο τέλος Αυγούστου, θα πρέπει να κινηθεί αναλόγως.
Όσο για τις ερωτήσεις που κάνεις:
OXI. Υπάρχουν ξεκάθαρες δηλώσεις ότι η ομάδα θα ενισχυόταν και θα διόρθωνε προβλήματα κι ελλείψεις μετά από την αξιολόγηση του πρώτου μέρους των μεταγραφών.
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ. Μετά τον αποκλεισμό ίσως να συνεχίσουμε με Ινγκι, Νάσμπεργκ, Κάργα, Μιχάι, Κουλιεράκη και φυσικά τον Μιχαηλίδη. Αν φύγει ο Μιχάι, πιστεύω θα γίνει μεταγραφή.
ΣΙΓΟΥΡΑ. Δεν μπορεί να βγει η χρονιά με μόνο σεντερ τον Ολιβέιρα. Θεωρώ ότι Κούτσιας (αν φυσικά ανανεώσει άμεσα) και Μπράντον είναι περισσότερο περιφερειακοί φορ.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.

Αυτά ξέρετε γιατί τα είπε το γιατροχάνουμο αλλά και μέσες άκρες όλοι οι ποκιτες? Γιατί ο Λούτσος με το Βιερίνια τόσα χρόνια τους έχει γαμήσει τη μάνα. Όπως το γράφω. Τους έχουν γαμήσει τη μάνα και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικά με τις δηλώσεις τους που δε μασήσανε πουθενά.

Άρα λογικό ,από τον αγωνιστικά παρακμιακό ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να τους υπολογίζουν περισσότερο από το κάθετι. Λογικό είναι να θέλουν να μη τους έχους απέναντί τους δυνατους.

Λογικό να φτιάχνουν κομητολογαριασμούς στο παοκμανια και να καυλαντίζουν και καλά με την αγανακτισμένη και νον μεινστριμ κριτική.Λογικό να ειρωνεύονται το Βιερίνια τώρα που είναι στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστής. Γιατί μέχρι και πριν 2 χρόνια ούτε να του κλάσουν τα φρύδια δε μπορούσαν.

Αλλά σας έχω νέα. Θεού θέλοντος και Ιβαν επιτρέποντος, θα συνεχίσει να σας γαμάει τη μάνα. Κι ο ένας κι ο άλλος. Εδώ θα είμαστε .

++++ :nairepaok:
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Πεστα ρε φιλαράκι...... Άντε επιτέλους....
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εγώ πάντως αυτό που γνωρίζω, είναι πως

τελευταία φορά που αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη από τον πρώτο γύρο,
πήραμε
πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αήττητοι.

ΠΑΟΚ είσαι.

Το σκουφί βγαίνει από το ντουλάπι.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Χμμμ κι εγω που νομιζα πως ημασταν σε ομιλους :D
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εν μέρει σωστό.
Πρωτάθλημα όντως πήραμε αλλά το χάσαμε στα χαρτιά.
Το αήττητο ήταν την επόμενη σεζόν που στην Ευρώπη είχαμε αποκλείσει Βασιλεία, Σπαρτάκ Μόσχας πριν αποκλειστούμε από Μπενφίκα για τους ομίλους του τσουλου και τελικά παίξαμε όμιλο Γιουρόπα με Τσέλσι, Μπάτε, Βιντι
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εγω πάντως αυτό που γνωρίζω ειναι πως δεν ξαναπήραμε,επειδή ακόμα η ΠΑΕ και ο Λου πιστεύουν πως τα εναπομεινοντα παιχνίδια μετα το 1-4 της μπάτε,ήταν ανευ ουσίας και αξίας.....
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Θυμάμαι κ τα άρθρα του "αντικειμενικου" Καρπετόπουλου για Σάντος, κ όχι για την πρωτη χρονιά, που έγραφε ότι δεν κάνει αυτός ο προπονητης για τον ΠΑΟΚ κ ότι είναι λίγος. Ξέρουν καλά ποιον πρέπει να φοβούνται
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:Ρε φίλε ποια δεύτερη θέση.
Στην Κούλα που γελούσαμε μέχρι προχθές ένας λιβαι μόνος του είναι όλη σου η μεσοεπιθετικη γραμμή.

Σερρες60 ( ελπίζω ότι το 60 δεν είναι ημερομηνία γέννησης) να πας να του κάνεις κανένα σεμινάριο για να του δείξεις τις αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Τέτοια μαργαριτάρια γράφονται ακόμα και εδώ μέσα πριν από κάποιους μήνες για τον αντσελότι
Οκ λοιπον. Εγω να το δεχθω αυτο. Βεβαια αν πρεπει να εχω ροστεραρα για να κερδισω τα Γιάννενα (περσι πλει οφ) και την Λεφσκι αλιμονο μας.
Καλος προπονητης μπορει να ειναι, αλλα δεν ειναι, ουτε ευελικτος, ουτε ευπροσαρμοστος, ουτε διαλλακτικος. Και μαλλον δεν ειναι και συμβατος με το πλανο που προσπαθει να εφαρμοσει ο ιδιοκτητης. Γιατι στο δικο μου μυαλο το χαλι των μεταγραφων ειναι περισσότερο ευθυνη ιδιοκτητη και διοικησης, παρα Μποτο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ.
Η κάθε Λέφσκι ( ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε η σειρά η οποία δεν ξεκινάει με 0-0 αλλά με 1-0) και το κάθε γιαννενο δεν έχουν να χάσουν τίποτα όταν παίζουν μαζί σου. Θα παίξουν άμυνα και θα βγάλουν μπροστά δυόμιση παίκτες και αν τους κάτσει τους έκατσε.
Εσύ από την άλλη πρέπει να διασπάσεις μια συμπαγή άμυνα η οποία σου δίνει χώρο και αμύνεται με υπεράριθμια.
Εκεί μια ομα χρειάζεται δύο πράγματα
Ταχύτητα ( όχι τόσο στα πόδια όσο στην μεταφορά της μπάλας) και ποιότητα μεσοεπιθετικα.
Ε αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα από τα δύο.
Ταχύτητα στην μεταφορά της μπάλας είναι λογικό αυτή την εποχή να μην έχει μια ομάδα , ειδικά με 50% αλλαγές στην ενδεκάδα της αλλά δεν είναι λογικό να μην υπάρχει ποιότητα μεσοεπιθετικα στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.

Ένα άλλο ζητούμενο που έχει να κάνει με την ποιότητα είναι τα στημένα από πλάγια θέση όπου ο ΠΑΟΚ ίσως έχει τους χειρότερους εκτελεστές για ομάδα αυτού του επιπέδου.
Πέρα ότι είμαστε σχετικά κοντή ομάδα, βλέπεις και αυτές τις εκτελέσεις του ζιφκο και σε πιάνουν τα κλάματα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ο καλύτερος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει έρθει ακόμα

Όποιος πάρει νταμπλ κι ας μην ειναι αήττητο και μας βάλει στο c.l
Να μην πάρει δηλ πρωτάθλημα πυροτέχνημα,αλλά να θέσει τις βάσεις για μέλλον με πραγματική αυτονομία και συνεχεια στις επιτυχίες
Κι όχι 100 βαθμούςνπίσω από έναν πεθαμένο γάβρο

Όπως ακριβως πριν έρθει ο Ιβάν δηλαδή.

Οποιον και να λέγαμε πριν το 2012 καλύτερο ηγέτη της ομάδας,αυτός απλά δεν είχε έρθει ακόμη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”