Ωραίος γιατρός, γειά σου γιατρέ αν μας διαβαζεις ! Τα λέμε αρχές Σεπτεμβρίου στο επόμενο ραντεβού
Ρε μην κάνετε χαλάστρα εσείς!psykoman έγραψε:Ως γνωστον οι μεγαλες ομαδες σε 60 ματς π.χ. θα παιξουν 60 διαφορετικα στυλ παιχνιδιου.Miles έγραψε:Να εξηγήσουν οι γνωστοί άγνωστοι ποιο είναι το αναχρονιστικό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μη προβλέψιμο ποδόσφαιρο που δεν γίνεται ποτέ προβλέψιμο;
Ολοι ξερουμε πανω κατω το πως παιζει η καθε ομαδα.
Το θεμα ειναι πως μεσα απ την δουλεια και τις προπονησεις να γινεις τοσο καλος σ αυτο που παιζεις(οτι κι αν παιζεις) ωστε να μην μπορει να σε κοντραρει ο αλλος.
Να αγιασει το χέρι σου!!giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.
Μια βόλτα απο τα φόρα τους το επιβεβαιώνει αυτό.
Αυτά ξέρετε γιατί τα είπε το γιατροχάνουμο αλλά και μέσες άκρες όλοι οι ποκιτες? Γιατί ο Λούτσος με το Βιερίνια τόσα χρόνια τους έχει γαμήσει τη μάνα. Όπως το γράφω. Τους έχουν γαμήσει τη μάνα και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικά με τις δηλώσεις τους που δε μασήσανε πουθενά.
Άρα λογικό ,από τον αγωνιστικά παρακμιακό ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να τους υπολογίζουν περισσότερο από το κάθετι. Λογικό είναι να θέλουν να μη τους έχους απέναντί τους δυνατους.
Λογικό να φτιάχνουν κομητολογαριασμούς στο παοκμανια και να καυλαντίζουν και καλά με την αγανακτισμένη και νον μεινστριμ κριτική.Λογικό να ειρωνεύονται το Βιερίνια τώρα που είναι στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστής. Γιατί μέχρι και πριν 2 χρόνια ούτε να του κλάσουν τα φρύδια δε μπορούσαν.
Αλλά σας έχω νέα. Θεού θέλοντος και Ιβαν επιτρέποντος, θα συνεχίσει να σας γαμάει τη μάνα. Κι ο ένας κι ο άλλος. Εδώ θα είμαστε .
Προπονητής και τεχνικός διευθυντής εκτίμησαν ότι με το υπάρχον ρόστερ θα μπορούσαν να αποκλείσουν το μεγαθήριο της Λέφσκι. Όπως αποδείχθηκε έκαναν μεγάλο λάθος.Mīngus έγραψε:Σε 2 θέσεις που καιγόμασταν για ποιοτική ενίσχυση, φέραμε τον Κάργα και τον Μπράντον Τόμας που δεν παίζει καν στη θέση.
Εγώ να δεχτώ ότι φταίει 100% ο Ρουμάνος για τον αποκλεισμό.
Δηλαδή μ' αυτούς τους παίκτες θα πηγαίναμε στη συνέχεια;
Περιμένουμε τον Νάσμπεργκ τώρα δηλαδή για βασικό;
Περιμένουμε κι άλλο φορ;
giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.
Αυτά ξέρετε γιατί τα είπε το γιατροχάνουμο αλλά και μέσες άκρες όλοι οι ποκιτες? Γιατί ο Λούτσος με το Βιερίνια τόσα χρόνια τους έχει γαμήσει τη μάνα. Όπως το γράφω. Τους έχουν γαμήσει τη μάνα και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικά με τις δηλώσεις τους που δε μασήσανε πουθενά.
Άρα λογικό ,από τον αγωνιστικά παρακμιακό ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να τους υπολογίζουν περισσότερο από το κάθετι. Λογικό είναι να θέλουν να μη τους έχους απέναντί τους δυνατους.
Λογικό να φτιάχνουν κομητολογαριασμούς στο παοκμανια και να καυλαντίζουν και καλά με την αγανακτισμένη και νον μεινστριμ κριτική.Λογικό να ειρωνεύονται το Βιερίνια τώρα που είναι στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστής. Γιατί μέχρι και πριν 2 χρόνια ούτε να του κλάσουν τα φρύδια δε μπορούσαν.
Αλλά σας έχω νέα. Θεού θέλοντος και Ιβαν επιτρέποντος, θα συνεχίσει να σας γαμάει τη μάνα. Κι ο ένας κι ο άλλος. Εδώ θα είμαστε .
Πεστα ρε φιλαράκι...... Άντε επιτέλους....giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.
giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.
Μα το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ.Gospi έγραψε:Οκ λοιπον. Εγω να το δεχθω αυτο. Βεβαια αν πρεπει να εχω ροστεραρα για να κερδισω τα Γιάννενα (περσι πλει οφ) και την Λεφσκι αλιμονο μας.renegade έγραψε:Ρε φίλε ποια δεύτερη θέση.
Στην Κούλα που γελούσαμε μέχρι προχθές ένας λιβαι μόνος του είναι όλη σου η μεσοεπιθετικη γραμμή.
Σερρες60 ( ελπίζω ότι το 60 δεν είναι ημερομηνία γέννησης) να πας να του κάνεις κανένα σεμινάριο για να του δείξεις τις αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Τέτοια μαργαριτάρια γράφονται ακόμα και εδώ μέσα πριν από κάποιους μήνες για τον αντσελότι
Καλος προπονητης μπορει να ειναι, αλλα δεν ειναι, ουτε ευελικτος, ουτε ευπροσαρμοστος, ουτε διαλλακτικος. Και μαλλον δεν ειναι και συμβατος με το πλανο που προσπαθει να εφαρμοσει ο ιδιοκτητης. Γιατι στο δικο μου μυαλο το χαλι των μεταγραφων ειναι περισσότερο ευθυνη ιδιοκτητη και διοικησης, παρα Μποτο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk