ΠΑΟΚ Β' 2022-23

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2022/23...
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Re: ΠΑΟΚ Β' 2022-23

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

john4serres έγραψε:O Bradonjic δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερα να τσιμπήσεις τον Aleksic από τη γριά. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη, καλύτερο κι από τον Kanis.
Από την Τριγλια ενδιαφέροντες παίκτες και μικρότεροι ηλικιακά πλην του Σέρβου είναι ο Βελγοσουριναμέζος Jubitana & ο 22χρονος Ουρουγουανός Tomas που αμφότεροι τελειώνει το συμβόλαιο τους στις 30 του μήνα. Θα ήταν του προσθήκες αρχικά για ΠΑΟΚ Β και προσωπικά τους προτιμώ από κάτι Σαουδαραβες και Αφρικανούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

john4serres έγραψε:O Bradonjic δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερα να τσιμπήσεις τον Aleksic από τη γριά. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη, καλύτερο κι από τον Kanis.
Συμφωνώ για Μπραντονιτς
Για τον της γριάς δεν έχω εικόνα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
Τον Βρακά προσωπικά τον πιστεύω πως μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου και να μιλάμε για νέο Ντελια. Για Brandonjic εφόσον δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ στην ομάδα θεωρώ απαραίτητο να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία. Ο καλύτερος και πιο επιδραστικος παίκτης της Β ομάδας μακράν του δεύτερου. Τον "συμπαθή" Πανσερραϊκό που έβγαζαν το κόμπλεξ τους βρίζοντας χυδαία τους μικρούς μας ας τους ενισχύσει η μαμά εταιρία από Πειραιά μεριά!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

boogeyman77 έγραψε:
Από την Τριγλια ενδιαφέροντες παίκτες και μικρότεροι ηλικιακά πλην του Σέρβου είναι ο Βελγοσουριναμέζος Jubitana & ο 22χρονος Ουρουγουανός Tomas που αμφότεροι τελειώνει το συμβόλαιο τους στις 30 του μήνα. Θα ήταν του προσθήκες αρχικά για ΠΑΟΚ Β και προσωπικά τους προτιμώ από κάτι Σαουδαραβες και Αφρικανούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
+1
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

boogeyman77 έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
Τον Βρακά προσωπικά τον πιστεύω πως μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου και να μιλάμε για νέο Ντελια. Για Brandonjic εφόσον δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ στην ομάδα θεωρώ απαραίτητο να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία. Ο καλύτερος και πιο επιδραστικος παίκτης της Β ομάδας μακράν του δεύτερου. Τον "συμπαθή" Πανσερραϊκό που έβγαζαν το κόμπλεξ τους βρίζοντας χυδαία τους μικρούς μας ας τους ενισχύσει η μαμά εταιρία από Πειραιά μεριά!
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Πανσερραϊκού, όμως πιστεύω ότι είναι προς συμφέρον του Π.Α.Ο.Κ. να ενισχύονται ομάδες σε πόλεις όπου διαθέτει ισχυρή οπαδικη βάση.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

boogeyman77 έγραψε:
Ας μας πούνε οι Σερραίοι του φόρουμ ποιας ομάδας είναι, έτσι από περιέργεια.
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Κοίτα μεγάλε όπως το βλέπω 3 ίσως και 4 μέσα στο νερό επειδή ο Πανσερραικός θα στηριχτεί από εμάς σε δανεικούς κάποιοι θα πάνε μια περίπτωση είναι o Gordeziani λήγει το συμβόλαιο του και δεν έχει γίνει κίνηση για ανανέωση
Ποιο λογικό είναι να πάει στα δικά μου μάτια ο Ouédraogo o X''στραβός είναι και οι 2 23ετών με συμβόλαια το 2025
και ο Παναγιώτου με τον Ταλιχμανίδη<<αν τον ανανεώσουν>>
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Μακεδονικό

Τσιόπτσης, Λυπηρίδης, Κιτσάκης, Καστίδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σινανάι, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Βασιλειάδης, Γρόσδης, Σπυράκος, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τασιούρας, Σπυρίδης, Πανίδης.
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Δεν τους ενδιαφέρει η βαθμολογική θέση, με πάρα πάρα πάρα πάρα πολλές πολλές πολλές αλλαγές θα ανακοινώνονται
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

john4serres έγραψε:Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Μακεδονικό

Τσιόπτσης, Λυπηρίδης, Κιτσάκης, Καστίδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σινανάι, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Βασιλειάδης, Γρόσδης, Σπυράκος, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τασιούρας, Σπυρίδης, Πανίδης.
:arrow: Όλα και τα under18 :idea:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το δείχνει πουθενά;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Όχι, δείχνει το Βέροια-Ηρακλής Λάρισας
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

john4serres έγραψε:Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Μακεδονικό

Η λίστα περιλαμβάνει παίκτες που δεν θα κληθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Όσοι θα συμμετάσχουν είναι ήδη σε άδεια..Δεν περίμενα τον Χατζηστραβό.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

θα ηθελα τασιουρα στην προετοιμασια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2022-2023”