ΠΑΟΚ Β' 2022-23
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Re: ΠΑΟΚ Β' 2022-23
Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
-
- Επικοινωνία:
Από την Τριγλια ενδιαφέροντες παίκτες και μικρότεροι ηλικιακά πλην του Σέρβου είναι ο Βελγοσουριναμέζος Jubitana & ο 22χρονος Ουρουγουανός Tomas που αμφότεροι τελειώνει το συμβόλαιο τους στις 30 του μήνα. Θα ήταν του προσθήκες αρχικά για ΠΑΟΚ Β και προσωπικά τους προτιμώ από κάτι Σαουδαραβες και Αφρικανούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.john4serres έγραψε:O Bradonjic δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερα να τσιμπήσεις τον Aleksic από τη γριά. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη, καλύτερο κι από τον Kanis.
Συμφωνώ για Μπραντονιτςjohn4serres έγραψε:O Bradonjic δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερα να τσιμπήσεις τον Aleksic από τη γριά. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη, καλύτερο κι από τον Kanis.
Για τον της γριάς δεν έχω εικόνα
-
- Επικοινωνία:
Τον Βρακά προσωπικά τον πιστεύω πως μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου και να μιλάμε για νέο Ντελια. Για Brandonjic εφόσον δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ στην ομάδα θεωρώ απαραίτητο να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία. Ο καλύτερος και πιο επιδραστικος παίκτης της Β ομάδας μακράν του δεύτερου. Τον "συμπαθή" Πανσερραϊκό που έβγαζαν το κόμπλεξ τους βρίζοντας χυδαία τους μικρούς μας ας τους ενισχύσει η μαμά εταιρία από Πειραιά μεριά!ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
- ΑποστόληςΑ
+1boogeyman77 έγραψε:Από την Τριγλια ενδιαφέροντες παίκτες και μικρότεροι ηλικιακά πλην του Σέρβου είναι ο Βελγοσουριναμέζος Jubitana & ο 22χρονος Ουρουγουανός Tomas που αμφότεροι τελειώνει το συμβόλαιο τους στις 30 του μήνα. Θα ήταν του προσθήκες αρχικά για ΠΑΟΚ Β και προσωπικά τους προτιμώ από κάτι Σαουδαραβες και Αφρικανούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.john4serres έγραψε:O Bradonjic δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερα να τσιμπήσεις τον Aleksic από τη γριά. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη, καλύτερο κι από τον Kanis.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Πανσερραϊκού, όμως πιστεύω ότι είναι προς συμφέρον του Π.Α.Ο.Κ. να ενισχύονται ομάδες σε πόλεις όπου διαθέτει ισχυρή οπαδικη βάση.boogeyman77 έγραψε:Τον Βρακά προσωπικά τον πιστεύω πως μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου και να μιλάμε για νέο Ντελια. Για Brandonjic εφόσον δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ στην ομάδα θεωρώ απαραίτητο να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία. Ο καλύτερος και πιο επιδραστικος παίκτης της Β ομάδας μακράν του δεύτερου. Τον "συμπαθή" Πανσερραϊκό που έβγαζαν το κόμπλεξ τους βρίζοντας χυδαία τους μικρούς μας ας τους ενισχύσει η μαμά εταιρία από Πειραιά μεριά!ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
Ας μας πούνε οι Σερραίοι του φόρουμ ποιας ομάδας είναι, έτσι από περιέργεια.boogeyman77 έγραψε:Τον Βρακά προσωπικά τον πιστεύω πως μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου και να μιλάμε για νέο Ντελια. Για Brandonjic εφόσον δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ στην ομάδα θεωρώ απαραίτητο να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία. Ο καλύτερος και πιο επιδραστικος παίκτης της Β ομάδας μακράν του δεύτερου. Τον "συμπαθή" Πανσερραϊκό που έβγαζαν το κόμπλεξ τους βρίζοντας χυδαία τους μικρούς μας ας τους ενισχύσει η μαμά εταιρία από Πειραιά μεριά!ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
Κοίτα μεγάλε όπως το βλέπω 3 ίσως και 4 μέσα στο νερό επειδή ο Πανσερραικός θα στηριχτεί από εμάς σε δανεικούς κάποιοι θα πάνε μια περίπτωση είναι o Gordeziani λήγει το συμβόλαιο του και δεν έχει γίνει κίνηση για ανανέωσηΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
Ποιο λογικό είναι να πάει στα δικά μου μάτια ο Ouédraogo o X''στραβός είναι και οι 2 23ετών με συμβόλαια το 2025
και ο Παναγιώτου με τον Ταλιχμανίδη<<αν τον ανανεώσουν>>
- john4serres
Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Μακεδονικό
Τσιόπτσης, Λυπηρίδης, Κιτσάκης, Καστίδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σινανάι, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Βασιλειάδης, Γρόσδης, Σπυράκος, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τασιούρας, Σπυρίδης, Πανίδης.
Τσιόπτσης, Λυπηρίδης, Κιτσάκης, Καστίδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σινανάι, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Βασιλειάδης, Γρόσδης, Σπυράκος, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τασιούρας, Σπυρίδης, Πανίδης.
Δεν τους ενδιαφέρει η βαθμολογική θέση, με πάρα πάρα πάρα πάρα πολλές πολλές πολλές αλλαγές θα ανακοινώνονται
john4serres έγραψε:Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Μακεδονικό

- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Η λίστα περιλαμβάνει παίκτες που δεν θα κληθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Όσοι θα συμμετάσχουν είναι ήδη σε άδεια..Δεν περίμενα τον Χατζηστραβό.john4serres έγραψε:Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Μακεδονικό