23.Joan Sastre
Re: 23.Joan Sastre
Χαλάρωσε ρε συ λίγο,τι κακό είναι αυτό?
Γιατί δηλαδή θα πρέπει να μειώσεις έναν αθλητή της ομάδας μας για να δηλώσεις την αξία του σαστρε?
Οι μεταγραφές δεν γίνονται για 6 μήνες όμως...κ Όττο ήταν ευκαιρία.
Λες αυτοί να .μην ξέρανε ότι η μακρά περίοδος αποχής του είναι πιθανό να τον επηρεάσει?
Γιατί δηλαδή θα πρέπει να μειώσεις έναν αθλητή της ομάδας μας για να δηλώσεις την αξία του σαστρε?
Λες αυτοί να .μην ξέρανε ότι η μακρά περίοδος αποχής του είναι πιθανό να τον επηρεάσει?
- episimos73
-
Παιχταρα, από τους ποιο σταθερούς της ομάδας. Όσο για τον οττο ραντεβού στο τοπικ του μετά την προετοιμασία…
Άσε ρε εσύ να έχει ο καθένας μια προκατάληψηrenegade έγραψε:Χαλάρωσε ρε συ λίγο,τι κακό είναι αυτό?

Αν και μεταξύ μας το σχόλιο δεν ήταν για τον Όττο για τον οποίο πραγματικά πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι άλλος ποδοσφαιριστής.
Ήταν για το πόσο γυμνή άφησε ο οργανισμός μια ομάδα που διεκδικούσε τα πάντα
Το ξέρω ότι ήταν για την διοίκηση.nunies4 έγραψε:Άσε ρε εσύ να έχει ο καθένας μια προκατάληψηrenegade έγραψε:Χαλάρωσε ρε συ λίγο,τι κακό είναι αυτό?
Λες αυτοί να .μην ξέρανε ότι η μακρά περίοδος αποχής του είναι πιθανό να τον επηρεάσει?![]()
Αν και μεταξύ μας το σχόλιο δεν ήταν για τον Όττο για τον οποίο πραγματικά πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι άλλος ποδοσφαιριστής.
Ήταν για το πόσο γυμνή άφησε ο οργανισμός μια ομάδα που διεκδικούσε τα πάντα
Αλλά ( κ γω που ήμουνα κάποτε μεγάλος μεταγραφακιας) δεν πιστεύω ότι ακόμα και άλλες μεταγραφές να γινόντουσαν ότι θα είχαν κάποια ιδιαίτερη επίδραση στο σύνολο
Τρομερος ο Joan! Εχουμε σχεδον... ισοτιμο με τον Μπαμπα δεξι μπακ και δεν το ξερουμε. Με στηριξη και συνεχόμενα παιχνιδια ο Ισπανός θα κανει παπαδες
- Μπαρκαρούτσος
Όταν είναι καλός, είναι γαμάτος. Όχι γαMatos, αλλά έστω.
Έκανε αγώνα αντάξιο ενός δεξιού μπακ πρωταθλήτριας ομάδας.
Έκανε αγώνα αντάξιο ενός δεξιού μπακ πρωταθλήτριας ομάδας.
- ΑποστόληςΑ
Γενικά κάνει πολύ καλά παιχνίδια.
Βέβαια, το δείχνει ότι το ταβάνι του είναι συγκεκριμένο.
Βέβαια, το δείχνει ότι το ταβάνι του είναι συγκεκριμένο.
Φανταστικο παιχνιδι
Εγω τον πιστευω πολυ κ στα τελευταια ματς π τον βλεπω να παιζει βασικος, δινει αυτο π ελειπε απο την ομαδα εκει στα δεξια
Εγω τον πιστευω πολυ κ στα τελευταια ματς π τον βλεπω να παιζει βασικος, δινει αυτο π ελειπε απο την ομαδα εκει στα δεξια
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΙΔΑΝΙΚΟ δίδυμο δεξιών Μπακ με Οττο.
Μου αρέσε ο τσαμπουκας που έβγαλε με Ολυμπιακό κ όχι μόνο.
Μια χαρά κομπλέ εκεί.
Μου αρέσε ο τσαμπουκας που έβγαλε με Ολυμπιακό κ όχι μόνο.
Μια χαρά κομπλέ εκεί.
Ματσαρα έκανε πάλι χθες με πολλά κιλά …
Και γενικά τελευταια ήταν στους πρωταγωνιστές και έδειξε να το χαίρεται με την ψυχή του
Και γενικά τελευταια ήταν στους πρωταγωνιστές και έδειξε να το χαίρεται με την ψυχή του
- theodorsalonika
Μια χαρα παικτης ειναι κ μπορει να δωσει ακομα περισσοτερο αμυντικα αλλα κ επιθετικα, τον πιστευω