Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ: Τζιουμάκας 8, Μπράουν 5, Ούντρις 9, Κουμεντάκης 8, Ουολς 3
Ο Κοκκινάκης έχει 91% υποδοχή!!!
Στις αρχές του σετ ο ΠΑΟΚ προηγείται με 0-4.
Στο προηγούμενο σετ αγωνίστηκε και ο Γάτσης για λίγο.
Στο προηγούμενο σετ αγωνίστηκε και ο Γάτσης για λίγο.
δεν βρισκω πουθενα επταδα...
κανας τακουρ παιζει, μην καει ο πετρεας????
κανας τακουρ παιζει, μην καει ο πετρεας????
- miburosaito
PaokCuba4 έγραψε:Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ: Τζιουμάκας 8, Μπράουν 5, Ούντρις 9, Κουμεντάκης 8, Ουολς 3
Μοιρασμενοι οι ποντοι βλεπω, μπραβο στον Γουολς και σημερα!
Καλα η ιστορια με τον Κοκκινακη ειναι λες και κλεψαμε εκκλησια, τι ονειρο ειδαν και τον αφησαν?
5-10 ο ΠΑΟΚ σταθερά μπροστά.
pyrgioths για να καταλάβεις το ποιος παίζει, πρέπει να δεις τα στατιστικά στο σάιτ της CEV. Mε βάση αυτά φαίνεται ότι οι Πετρέας και Κουκλίνσκι είναι στον πάγκο και ο Γάτσης μπαίνει ανά διαστήματα.
UPDATE
5-14 o ΠΑΟΚ went for the kill.
pyrgioths για να καταλάβεις το ποιος παίζει, πρέπει να δεις τα στατιστικά στο σάιτ της CEV. Mε βάση αυτά φαίνεται ότι οι Πετρέας και Κουκλίνσκι είναι στον πάγκο και ο Γάτσης μπαίνει ανά διαστήματα.
UPDATE
5-14 o ΠΑΟΚ went for the kill.
To παιχνίδι προσφέρεται γιατί παίζει να μην πιέζουν καν από το σερβίς. Άντε ο Lopez βάσει στατιστικών.miburosaito έγραψε: Μοιρασμενοι οι ποντοι βλεπω, μπραβο στον Γουολς και σημερα!
Καλα η ιστορια με τον Κοκκινακη ειναι λες και κλεψαμε εκκλησια, τι ονειρο ειδαν και τον αφησαν?
Ο Κοκκινάκης και Πετρέας έφυγαν ως υπαίτιοι της απώλειας του Πρωταθλήματος και ως χαραμοφάηδες.
- miburosaito
PaokCuba4 έγραψε:8-17 το σκορ. Παρέδωσαν πνεύμα οι Δανοί.
Καιρος ηταν
- miburosaito
PaokCuba4 έγραψε:Σε αποζημιώνουν για το άγχος στη Νάξο!
That's true
Αλλα τωρα που επεσαν οι παλμοι, σκεφτομαι αυτα τα ματς ειναι πολυ σημαντικα! Δηλαδη νικη απεναντι σε μια καλη ομαδα οταν εσυ εισαι σε κακη μερα! Δειχνει χαρακτηρα!
Ασε που γενικα, το προτιμω να χανω σετ τωρα στο πρωταθλημα (χωρις να χανω το τριποντο εννοειται) και να βλεπω τωρα τα προβληματα μου, παρα να εχω μια ωραια εικονα γιατι ειτε ειμαι σε φορμα ειτε εχω ευκολο προγραμμα και να τρωω τα μουτρα μου αργοτερα στο πρωταθλημα ή ακομα χειροτερα στα πλει οφς!
ΥΓ. Το τελειωσαμε και επιστρεφουμε με το τριποντο ή οχι ακομα?
16-25 και ο ΠΑΟΚ περνάει αέρας με 0-3 και πλέον 2 σετ τον χωρίζουν από τους "32" του θεσμού.
Στατιστικά προσεχώς!
Στατιστικά προσεχώς!
- thomas Murg
Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία νικητή. Σετ θα χαθούν και ας χάνονται τώρα παρά μετά. Εδώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε παίξει ντέρμπι και είχαν βγάλει μια γλώσσα, να! Τα λάθη να διορθώνονται και προχωράμε.miburosaito έγραψε: That's true![]()
Αλλα τωρα που επεσαν οι παλμοι, σκεφτομαι αυτα τα ματς ειναι πολυ σημαντικα! Δηλαδη νικη απεναντι σε μια καλη ομαδα οταν εσυ εισαι σε κακη μερα! Δειχνει χαρακτηρα!
Ασε που γενικα, το προτιμω να χανω σετ τωρα στο πρωταθλημα (χωρις να χανω το τριποντο εννοειται) και να βλεπω τωρα τα προβληματα μου, παρα να εχω μια ωραια εικονα γιατι ειτε ειμαι σε φορμα ειτε εχω ευκολο προγραμμα και να τρωω τα μουτρα μου αργοτερα στο πρωταθλημα ή ακομα χειροτερα στα πλει οφς!
ΥΓ. Το τελειωσαμε και επιστρεφουμε με το τριποντο ή οχι ακομα?
Το σάιτ έπεσε σε μια φάση και κόλλησε στο 16-23.