Ευχαριστα νεα ή μπα?obanebane έγραψε:theo G4 έγραψε:
Το βασίλειό μου για να μάθω το μήνυμα του GoMaRoS !
Θα σας τα πει ο ίδιος σε λίγες μέρες και εγώ θα επιβεβαιώσω το αληθές.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστα νεα ή μπα?obanebane έγραψε:theo G4 έγραψε:
Το βασίλειό μου για να μάθω το μήνυμα του GoMaRoS !
Θα σας τα πει ο ίδιος σε λίγες μέρες και εγώ θα επιβεβαιώσω το αληθές.
Συμφωνώ με την ουσία,έχω αποφασίσει να περιμένω μέχρι και τις 5/10giapas έγραψε:μα δε μπορεί όλα αυτά να είναι καθαρά επιιλογές προπονητη. Η να το πω αλλιώς χρειάζεται τρελή σύμπραξη του προπονητή με το ρέμπε ώστε να πείσουν το Σαββίδη να τους δώσει τόση εξουσία να ξηλώσουν ΟΛΗ την ομάδα που έφερε τίτλους.
ΛΕυκή επιταγή δεν είχε δώσει στο Λούτσο μετά το νταμπλ με όλα τα αποδυτήρια να τον θεωρούν πατέρα τους.
Και πηγε κι έδωσε ο Σαββίδης στον ανθυποανύπαρκτο τον Αμπελ. Βέβαια δεν τον χαλάει και το Σαββίδη να ξεφορτωθεί τα 800αρια plus συμβόλαια και να περάσει στην εποχή των φακών και των ρεβυθιών. Κούτι του κάθισε.
Για αυτό δε μπορώ να χτυπάω πλέον το σαμάρι. Σαμάρι είναι ο προπονητής.
joshua έγραψε:Ε τι να κανω εσυ εμπιστευεσαι το inpaok εγω εμπιστευτηκα το sdna...paokovios1974 έγραψε:Εσπευσε και να συμφωνησει και ο αλλος με τον γιαπα.
Για τον γκικα το ειπα αλλα αφου εχεις την μυγα μυγιασου.joshua έγραψε:Ε τι να κανω εσυ εμπιστευεσαι το inpaok εγω εμπιστευτηκα το sdna...paokovios1974 έγραψε:Εσπευσε και να συμφωνησει και ο αλλος με τον γιαπα.
giapas έγραψε:μπανε βοήθησέ με να καταλαβω ποιό είναι το θέμα
1) διασπείρω ψευδείς ειδήσεις
2) διάβασα κάτι κάπου και το ανέφερα χωρίς να το ψάξω στατιστικά 10ετιας από μόνος μου
3) Ανέφερες για διατήρηση δυναμικής και σου απάντησα ποια δυναμική όταν ξεκινάς με το χειρότερο τρόπο της 14ετιας.
Εσύ που προτείνεις να εστιάσουμε; Ποιό είναι το πρόβλημά μας;
ΥΓ : Παοκοβιε είσαι ωραίος. Καιρό είχαμε να τα πούμε ,μου λείψες