Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
theo G4 έγραψε:
obanebane έγραψε:

panpantazis4@gmail.com

Το βασίλειό μου για να μάθω το μήνυμα του GoMaRoS !

Θα σας τα πει ο ίδιος σε λίγες μέρες και εγώ θα επιβεβαιώσω το αληθές.
Ευχαριστα νεα ή μπα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εμένα με αγχωσαν περισσότερο, όχι για τον κακό λόγο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Άρα περνάμε και μετά γ@μάμε και βγάζουμε γούστα!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:μα δε μπορεί όλα αυτά να είναι καθαρά επιιλογές προπονητη. Η να το πω αλλιώς χρειάζεται τρελή σύμπραξη του προπονητή με το ρέμπε ώστε να πείσουν το Σαββίδη να τους δώσει τόση εξουσία να ξηλώσουν ΟΛΗ την ομάδα που έφερε τίτλους.

ΛΕυκή επιταγή δεν είχε δώσει στο Λούτσο μετά το νταμπλ με όλα τα αποδυτήρια να τον θεωρούν πατέρα τους.
Και πηγε κι έδωσε ο Σαββίδης στον ανθυποανύπαρκτο τον Αμπελ. Βέβαια δεν τον χαλάει και το Σαββίδη να ξεφορτωθεί τα 800αρια plus συμβόλαια και να περάσει στην εποχή των φακών και των ρεβυθιών. Κούτι του κάθισε.

Για αυτό δε μπορώ να χτυπάω πλέον το σαμάρι. Σαμάρι είναι ο προπονητής.
Συμφωνώ με την ουσία,έχω αποφασίσει να περιμένω μέχρι και τις 5/10
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα παντως ειλικρινα πιο πολυ ακομα και απο το πρεστιζ η οτι αλλο μπορει να σημαινει για τον καθενα η συμμετοχη σε ομιλους ΤσΛ, αυτο που με καιει ειναι να γινουν οι απαραιτητες κινησεις για να πατησει γερα στα ποδια του το νεο προτζεκτ,οποτε αν μονος τροπος για να γινουν αυτες ,ειναι οι ομιλοι ,αυτο και μονο με νοιαζει.Μπηκε και η κουλα πριν 3 χρονια και δεν το θυμαται κανεις αγωνιστηκα αλλα τσιμπησε 25 μυρια για το γηπεδο.Σε εμας ας βοηθησουν τα εσοδα στο να στηθει η ομαδα ξανα απο το μηδεν με καλυτερες προυποθεσεις.Μια καβατζα βεβαια και για το δικο μας προφανως και πρεπει να γινει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Εσπευσε και να συμφωνησει και ο αλλος με τον γιαπα.
Ε τι να κανω εσυ εμπιστευεσαι το inpaok εγω εμπιστευτηκα το sdna...

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο,γιατί ένα μέσο που χρηματοδοτείται από τον Σαββίδη, δημιουργεί κλίμα ξεκάθαρα.
Μια έρευνα 5' λεπτών έκανα και το κατέρριψα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

joshua έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Εσπευσε και να συμφωνησει και ο αλλος με τον γιαπα.
Ε τι να κανω εσυ εμπιστευεσαι το inpaok εγω εμπιστευτηκα το sdna...
Για τον γκικα το ειπα αλλα αφου εχεις την μυγα μυγιασου.
Να δεχτουμε εστω οτι ειχαμε κακη πληροφορηση και οι 2, ισοπαλια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω για να ειμαι ειλικρινης bane θυμαμαι μονο εναν τιτλο ''το χειροτερο ξεκινημα του ΠΑΟΚ εδω και 14 χρονια''.Δεν μπηκα καν να το διαβασω.Μπορει να αφορουσε τα 2 γκολ της επιθεσης,μπορει κατι αλλο απιθανο που βρηκε ο συντακτης,ειδα να το γραφει και ο giapas και ειπα να τον επιβεβαιωσω.Τωρα νομιζω οπως ειπε ο ιδιος μην στεκομαστε στα νουμερα αλλα στην ουσια.Αν εδειξαν κατι οι 3 πρωτες αγωνιστικες ειναι τη γυμνια του παγκου,μια γυμνια που σε βαθος χρονου θα φανει ακομα περισσοτερο και για αυτο ακριβως τον λογο αγωνιουμε για τις μεταγραφες.Αν γινουν αυτες που πρεπει ολα θα πανε καλα και χεστηκα ακομα και αν χασουμε τιτλους αρκει να δω εξελιξη.Αν δεν γινουν θα ειναι μια δυσκολη χρονια για την εποχη Σαββιδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 29 Σεπ 2020, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

μπανε βοήθησέ με να καταλαβω ποιό είναι το θέμα

1) διασπείρω ψευδείς ειδήσεις
2) διάβασα κάτι κάπου και το ανέφερα χωρίς να το ψάξω στατιστικά 10ετιας από μόνος μου
3) Ανέφερες για διατήρηση δυναμικής και σου απάντησα ποια δυναμική όταν ξεκινάς με το χειρότερο τρόπο της 14ετιας.

Εσύ που προτείνεις να εστιάσουμε; Ποιό είναι το πρόβλημά μας;

ΥΓ : Παοκοβιε είσαι ωραίος. Καιρό είχαμε να τα πούμε ,μου λείψες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε παίδες ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΑΝΕΛΈΗΤΟ. ΣΠΑΜΑΡΙΣΜΑ!!!

ΌΛΑ ΕΔΏ ΘΑ ΤΑ ΠΕΊΤΕ;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χεσε μας ρε sourme,μας εχει φαει η αγωνια,μετραμε ωρες,λεπτα,δευτερολεπτα τα οφτοπικ μας πειραξαν τωρα...Σε 5 μερες κλεινει το τοπικ,κανε λιγο υπομονη.Απο αυριο το βραδυ θα το καψουμε κυρΣτεφανε...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αστούς ρε sourme.
Ευκαιρία φέτος να αποκτήσουμε και 4ο μεταγραφικό topic! :P
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ετοιμαζομαστε για τον αυριανο αγωνα ρε σουρμε
Ο καθενας με τον τροπο του.

ΥΓ: Εμενα να δεις Γιαπας
Άβαταρ μέλους
obanebane

giapas έγραψε:μπανε βοήθησέ με να καταλαβω ποιό είναι το θέμα

1) διασπείρω ψευδείς ειδήσεις
2) διάβασα κάτι κάπου και το ανέφερα χωρίς να το ψάξω στατιστικά 10ετιας από μόνος μου
3) Ανέφερες για διατήρηση δυναμικής και σου απάντησα ποια δυναμική όταν ξεκινάς με το χειρότερο τρόπο της 14ετιας.

Εσύ που προτείνεις να εστιάσουμε; Ποιό είναι το πρόβλημά μας;

ΥΓ : Παοκοβιε είσαι ωραίος. Καιρό είχαμε να τα πούμε ,μου λείψες

Ρε χαζε,καμια μομφη προς το προσωπο σου,για τους καραγκιοζηδες που το διαβασες μιλαω.
Δεν ειναι δημιουργια κλιματος απο μερος τους,αν εγραψαν κατι τοσο λαθος;
Ειναι δυνατον,μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα να μην ξερω τι καπνο φουμαρει ο καθενας,για τοσο κοροιδο με εχεις;
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Καλά συγνώμη τώρα και να μιλήσουμε αντικειμενικά, πριν ένα μήνα και μετα τις περσινές εμφανίσεις είχε κανείς λογικός ΠΑΟΚτσης την ελπίδα ότι στόχος ο ΠΑΟΚ φέτος έχει το πρωτάθλημα;
Η ακομη-ακομη περίμενε κανεις ότι θα φτάσουμε εδώ που φτάσαμε στην Ευρώπη;
Τότε για ποιο πρωτάθλημα μας μιλάτε;
Αυτό απλά προέκυψε από τις πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και τις προκρίσεις.
Όλα αυτά προέκυψαν από την ομάδα και τον κοουτς μας αρέσει η όχι.
Στόχος όμως φέτος ΔΕΝ ΗΤΑΝ το πρωτάθλημα ούτε η πορεία στην Ευρώπη.
Στόχος φέτος ήταν να μικρυνουμε το μπάτζετ της ομάδας, να προσπαθήσουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa, και κυρίως να ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FFP.
Μέσα σε ένα μήνα ορισμενοι ξεχάσατε την τραγική πέρυσι η πορεία και εμφανίσεις και θέλετε πρωτάθλημα.....
Κάνα κύπελλο και και πολύ μας είναι και στην Ευρώπη εδώ που φτασαμε , αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι άμα μας κάτσουν όμιλοι champions league θα πούμε όχι, και αν πάρουμε το μπακίρια, τότε μπορουμε να σκεφτόμαστε ότι μπορεί υπό προϋποθέσεις να κάνουμε κάτι και για το πρωτάθλημα, αλλά όχι ότι το έχουμε και ΣΤΟΧΟ που μπορεί αντικειμενικά να επιτευχθεί.
Τέλος να θυμηθώ ότι αν έφευγε ο Φερειρα θα ερχόταν
νεος προπονητής.Χωρις λεφτά με γερασμένη ομάδα και χωρίς να έχει χρόνο με τον Γαύρο να έχει τον ίδιο προπονητή για τρίτη χρονιά,βπως θα έπαιρνε το πρωτάθλημα;
Το δεύτερο σενάριο που πραγματοποιήθηκε τελικά ήταν να μείνει ο Φερέιρα. Πάλι χωρίς λεφτά, αλλάζοντας όλη την ομάδα με εντολή διοίκησης και ΤΔ και δικιά συμφωνία γιατί πέρυσι είχε πρόβλημα με αρκετούς παίχτες πως θα παίρναμε πρωτάθλημα;
ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ(ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) ΑΛΛΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΠΑΙΧΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΕΣΟΔΑ,FFP) ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”