22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Αν καρφωνε το τελευταίο σουτ στο γαμα, ο Κουρτιτς απο τον παγκο θα εβλεπε τον τελικο του Σαββατου.
Αν δεν έχει πρόβλημα με τον χρόνο συμμετοχής, καλό είναι να κάτσει ως πέμπτο χαφ και για του χρόνου
- invincible
Αυτό ο παίχτης αν είχε φυσική κατάσταση cardio θα είχε και καλύτερα τελειώματα και θα ήταν χαφάρα.
-
Ksenitemenos4
- john4serres
Σήμερα είδατε τη μια όψη του νομίσματος. Όταν ο αντίπαλος κλείνεται στην περιοχή του, όπως ο βάζελος του πρώτου ημιχρόνου, και ο Σβαμπ δεν έχει να ανησυχεί για πίσω ανεβαίνοντας ψηλά, μια χαρά φαίνεται. Όταν όμως χρειάζεται σε όλο το μήκος του γηπέδου, δηλαδή και στο δικό μας μισό, δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά.
- ΑποστόληςΑ
Και ποιος ανταποκρίνεται;
O Curtic;
Ο Biseswar;
Ο El Kaddouri;
Αυτοί είναι χαφ παλαιάς κοπής και δυσκολεύονται στο πολύ αθλητικό ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά, αυτόν τον καιρό ο Στέφανος είναι πιο χρήσιμος από τον Σλοβένο.
Μακάρι να μείνει άλλον ένα χρόνο, γιατί έχει να δώσει ακόμη, στο Ελληνικό πρωτάθλημα κυρίως.
O Curtic;
Ο Biseswar;
Ο El Kaddouri;
Αυτοί είναι χαφ παλαιάς κοπής και δυσκολεύονται στο πολύ αθλητικό ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά, αυτόν τον καιρό ο Στέφανος είναι πιο χρήσιμος από τον Σλοβένο.
Μακάρι να μείνει άλλον ένα χρόνο, γιατί έχει να δώσει ακόμη, στο Ελληνικό πρωτάθλημα κυρίως.
Σε συμπαθώ φιλαράκι μου παρά πολύ! Πολύ τίμιος παίχτης είσαι και νομίζω και καλός άνθρωπος.
Θα ήταν αδικία για την χρόνια του Κουρτιτς να ξεκινήσεις εσυ αλλά νομίζω θα ήταν καλύτερα σε αυτήν την φάση.
Θα ήταν αδικία για την χρόνια του Κουρτιτς να ξεκινήσεις εσυ αλλά νομίζω θα ήταν καλύτερα σε αυτήν την φάση.
- john4serres
Μια μίνι έρευνα για το μέλλον του Schwab.
H Zürich, πρωταθλήτρια Ελβετίας, έχει ξεμείνει από μέσους. Ένας είναι ο 36χρονος Dzemaili και τρεις νεαροί που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Ο βασικότατος με τα περισσότερα λεπτά στην ομάδα Doumbia έχει κλείσει ως ελεύθερος στην Lugano. Αν πωληθεί και ο Gnonto, οι Ελβετοί θα έχουν και την οικονομική ευχαίρεια να δώσουν χρήματα κοντά στο συμβόλαιο που ψάχνει ο Schwab.
H Rapid Vienna πήρε τρεις κεντρικούς μέσους με ελεύθερη μεταγραφή, οι δυο από την Αυστριακή αγορά 26 και 28 ετών και έναν Σέρβο από την Λευκορωσία 23 ετών. Έχει κανα δυο ακόμη νεαρούς που θα προωθήσει, δύσκολα να κάνει κίνηση για τον Schwab.
H LASK Linz θα μπορούσε να κάνει πρόταση. Έχει μείνει με τέσσερις παίκτες που παίζουν στον άξονα και δυο νεαρούς.
Και τώρα πάμε στο ζουμί της υπόθεσης.
Προπονητής είναι ο Αυστριακός Dietmar Kühbauer, ανέλαβε την ομάδα πριν ένα μήνα, και μαντέψτε ποιον παίκτη έχει προπονήσει και έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του; Τον Schwab! 147 συμμετοχές με δυο ομάδες (Admira Wacker και Rapid Vienna) , έχουν συνεργαστεί για πέντε σεζόν. Πρώτη γνωριμία το 2011 όταν η Admira Wacker πήρε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Τελευταίο ματς Ιούλιος 2020 λίγες ημέρες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ.
H Zürich, πρωταθλήτρια Ελβετίας, έχει ξεμείνει από μέσους. Ένας είναι ο 36χρονος Dzemaili και τρεις νεαροί που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Ο βασικότατος με τα περισσότερα λεπτά στην ομάδα Doumbia έχει κλείσει ως ελεύθερος στην Lugano. Αν πωληθεί και ο Gnonto, οι Ελβετοί θα έχουν και την οικονομική ευχαίρεια να δώσουν χρήματα κοντά στο συμβόλαιο που ψάχνει ο Schwab.
H Rapid Vienna πήρε τρεις κεντρικούς μέσους με ελεύθερη μεταγραφή, οι δυο από την Αυστριακή αγορά 26 και 28 ετών και έναν Σέρβο από την Λευκορωσία 23 ετών. Έχει κανα δυο ακόμη νεαρούς που θα προωθήσει, δύσκολα να κάνει κίνηση για τον Schwab.
H LASK Linz θα μπορούσε να κάνει πρόταση. Έχει μείνει με τέσσερις παίκτες που παίζουν στον άξονα και δυο νεαρούς.
Και τώρα πάμε στο ζουμί της υπόθεσης.
Προπονητής είναι ο Αυστριακός Dietmar Kühbauer, ανέλαβε την ομάδα πριν ένα μήνα, και μαντέψτε ποιον παίκτη έχει προπονήσει και έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του; Τον Schwab! 147 συμμετοχές με δυο ομάδες (Admira Wacker και Rapid Vienna) , έχουν συνεργαστεί για πέντε σεζόν. Πρώτη γνωριμία το 2011 όταν η Admira Wacker πήρε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Τελευταίο ματς Ιούλιος 2020 λίγες ημέρες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ.
Αν όντως έρθει σήμερα στην πόλη, για μένα σημαίνει ότι ανανεώνει και έρχεται για να ξεκινήσει προετοιμασία, αλλιώς δεν έχει νόημα να σταματήσει τις διακοπές του τώρα.
- navigator11
Εκτιμώ πως αξίζει να ... ρισκάρουμε για χάρη του τη 2ετία, που λέγεται πως θέλει. Δεν τον λες και παίχτη βαρόμετρο αλλά είναι ένας ποιοτικός χαφ - παίκτης ομάδας, που ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο μπορεί να βοηθάει πολύ. Εμένα είναι αδυναμία μου, νομίζω γνωστό σε όλους. Μακάρι να ανανεώσει.
-
papwolf
Υποτίθεται ότι έχει πρόταση για διετές συμβόλαιο, ενώ εμείς τού δίνουμε 1+1 κι έρχεται Σαλόνικα για να διαπραγματευτεί. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά δεν τον βλέπω να μένει..