11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
makispaspartou

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ευχάριστα νέα για τον παικταρά μας. Ο μικρός είναι ταυρί και στους τραυματισμούς τελικά. Να προσθέσω ότι ο Τζόλης είναι ένας καλός λόγος για τους ουδέτερους να παρακολουθούν την ΠΑΟΚΑΡΑ. Ποδοσφαιρική καψούρα δικιά μας αλλά και των αλλόθρησκων. Συν ότι πολλά πιτσιρίκια θα θέλουν να του μοιάσουν.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Η Man. Utd κοιτάζει Τζόλη για αντί-Καβάνι, λέει η Sun. Εμένα πάντως δεν θα με χαλούσε ο Καβάνι για αντί-Τζόλης. Δεν τον ξέρω τον Ουρουγουανό, αλλά έχει καλούτσικο βιογραφικό και φαίνεται πολλά υποσχόμεμος. Να τους προτείνουμε μια ανταλλαγή :D :D
Άβαταρ μέλους
RoadSalt

Δημοσίευση από RoadSalt »

Κωλοχαρακτήρας ο Καβάνι, θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κωλοχαρακτήρας ο Cavani;
Ο πιο ταπεινός star player.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λεμε, λεμε, λεμε... αναλυουμε για το αν πρεπει να μεινει και ποσο, για το αν πρεπει να σκασει ενα καρο λεφτα ο Ιβαναρος για να τον κρατησει και να σαρωσουμε τα παντα τα επομενα χρονια... Και ξαφνικα ερχεται μια Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και ολοι μας σωπαινουμε, αναγνωριζοντας πως αν οντως το καλοκαιρι το πλησιασει... τελος
Άβαταρ μέλους
Hibernian

RoadSalt έγραψε:Κωλοχαρακτήρας ο Καβάνι, θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας.
Νταξ, μικρός είναι ακόμα και ανώριμος. Ας τον φέρουμε στην Τούμπα και θα τον βάλει στον ίσιο δρόμο ο Warda :mrgreen:

ΥΓ: Χουλιαμά κάνουμε φίλε John, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μ' αρέσει που συζητάμε για τον Cavani και τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μ' αρέσει που συζητάμε για τον Cavani και τον ΠΑΟΚ...
Έτσι θα λέμε σε λίγα χρόνια και για τον Τζολη...
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Hibernian έγραψε:Η Man. Utd κοιτάζει Τζόλη για αντί-Καβάνι, λέει η Sun. Εμένα πάντως δεν θα με χαλούσε ο Καβάνι για αντί-Τζόλης. Δεν τον ξέρω τον Ουρουγουανό, αλλά έχει καλούτσικο βιογραφικό και φαίνεται πολλά υποσχόμεμος. Να τους προτείνουμε μια ανταλλαγή :D :D
Μόνο που η Sun είναι κάτι σαν την αντίστοιχη Espresso της Αγγλίας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ισχύει. :lol:
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Salvador Allende έγραψε:
Hibernian έγραψε:Η Man. Utd κοιτάζει Τζόλη για αντί-Καβάνι, λέει η Sun. Εμένα πάντως δεν θα με χαλούσε ο Καβάνι για αντί-Τζόλης. Δεν τον ξέρω τον Ουρουγουανό, αλλά έχει καλούτσικο βιογραφικό και φαίνεται πολλά υποσχόμεμος. Να τους προτείνουμε μια ανταλλαγή :D :D
Μόνο που η Sun είναι κάτι σαν την αντίστοιχη Espresso της Αγγλίας.
Για να 'μαι ειλικρινής Σαλβαδόρ, ιδέα δεν έχω για την εγκυρότητα της Sun. Για να το λες, κάτι θα ξέρεις προφανώς.

Πάντως, για να μιλήσουμε σοβαρά, θεωρώ μη ρεαλιστικό μια ομάδα βεληνεκούς Man utd, με τόση πίεση για αποτελέσματα και τίτλους να ενδιαφερθεί σοβαρά για έναν 19χρονο, από ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, ακόμα και αν κάνει παππάδες, ακόμα και αν είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αν το επόμενο καλοκαίρι φύγει για καμιά BvB ή καμιά Λειψία και καταφέρει (που το πιστεύω) να κάνει 1-2 καλές χρονιές και βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του και τεστάρεται σε σταθερή βάση απέναντι σε θηρία, τότε ναι, είναι πολύ πιθανό στα 22-23 του να καταλήξει και να έχει ενεργό ρόλο σε κορυφαία ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω ότι οι ομάδες κοιτάνε περιπτώσεις νεαρών παικτών από όλες τις χώρες πλέον, χωρίς προκαταλήψεις. Πόσω μάλλον από μία Ευρωπαϊκή χώρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ινπαοκ

Στο κόλπο της απόκτησης του Χρήστου Τζόλη έχει μπει και η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει δημοσίευμα ξένου ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sportsmole» επικαλούμενη πληροφορίες της «Sun», ασχολείται με την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ του Δικεφάλου, τονίζοντας πως πλέον και οι «Μπλαουγκράνα» ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ αναφέρει, πως έως τώρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα, έχουν στην λίστα τους το «Wonderkid» του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δύσκολα να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι..

Σκεφτείτε πάντως πόσο σημαντικό για το status της ομάδας μας θα ήταν αν πωληθεί πχ στην Μπαρτσελονα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

40 ακατεβατα είπαμε,ελπίζω να μην πείσουν οι παρατρεχάμενοι τον Ιβάν για το αντίθετο,έγκλημα μεγάλο θα ήταν κάτι τέτοιο.
Έπεσαν όλα τα κοράκια να μας πάρουν τον παιχταρα,ρίχτε τη σαραντάρα και τότε τα λέμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”