Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Γερασίμου

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αηδιαστικός και γελοίος αυτός ο Λ. Χαραλαμπόπουλος του Noor1Channel. Εκμεταλλεύεται ένα περιστατικό οπαδικής βίας που δυστυχώς διαχρονικά ενδημεί (βλ. δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟ Φιλόπουλου σε ραντεβού θανάτου, τις δολοφονίες των δύο φίλων της ομάδας μας μέσα σε αυτοκίνητο το 1991, τη δολοφονία του Νάσου έξω από το ΑΧΕΠΑ), και όχι μόνο προ 20ημέρου, προκειμένου να βγάλει τα αυθαίρετα συμπεράσματα ή αυτά που του υπαγορεύουν. Με εικασίες και μόνο-φέρεται, φημολογείται, πληροφορίες αναφέρουν-ρίχνει λάσπη και τον εμετό του, ακόμα και στη γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο, το οποίο βάσει του ιατροδικαστικού πορίσματος παρέσυρε και προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου Βούλγαρου οπαδού. Μέχρι και αυτή την κοπέλα βάζει στο κάδρο.
Ο Τσάκος λέει, δικηγόρος του Σαββίδη, είναι και δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων. Δηλαδή κατ' αυτόν τον χαμερπή κάθε δικηγόρος έχει έναν πελάτη, κάθε γιατρός έναν ασθενή κοκ.
Γνωστό τοις πάσι πως αυτός ο "δημοσιογράφος" πριν 5-6 χρόνια αποκαλούσε Αλ Καπόνε τον νυν χοντρό εργοδότη του. Τί άλλαξε άραγε από τότε;

"Η δολοφονία του σόκαρε το πανελλήνιο. Ο Βούλγαρος οπαδός Τόσκο Μποζατζίσκι άφησε την τελευταία του πνοή στη Θεσσαλονίκη, θύμα τυφλής οπαδικής βίας. Και ενώ οι Αρχές εξετάζουν ακόμη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 28χρονος έχασε τη ζωή του: τα λόγια της αδερφής του σοκάρουν. Η συνέντευξη που παραχώρησε στο «One Channel» η Μπέτια Μποζατζίσκι συγκλονίζει, με την αδερφή του αδικοχαμένου Βούλγαρου οπαδού να κάνει λόγο για δολοφονία και να ζητάει την τιμωρία των ενόχων.
Ο Τόσκο Μποζατζίσκι ήταν χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη εκείνο το απόγευμα της Κυριακής. Πρόεδρος των φιλάθλων της Μποτεφ Πλόβντιβ, ομάδας της Φιλιππούπολης, που οι οπαδοί της είναι αδελφοποιημένοι με αυτού του Άρη Θεσσαλονίκης. Είχε ταξιδέψει για να δει το ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένα ματς, στο οποίο η ομάδα του Μίκαελ Ενινγκ επικράτησε με 4-2. Όμως, η χαρά δεν επρόκειτο να κρατήσει πολύ.
Την ώρα που καθόταν και έπινε τον καφέ του, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη, ομάδα χούλιγκαν του ΠΑΟΚ τον εντοπίζουν από τα διακριτικά που φορούσε. Οι χούλιγκαν του ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον 20, έχουν μάσκες και σιδηρολοστούς. Επιτίθενται με μένος και όσα ακολουθούν τρομάζουν ακόμη και στην αναφορά τους.
Βαριά τραυματισμένος, ο Τόσκο Μποζατζίσκι προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από την ενέδρα. Πέφτει όμως μπροστά σε ένα αυτοκίνητο που κυριολεκτικά περνά από πάνω του κόβοντας το νήμα της ζωής του. Λίγες ώρες αργότερα στη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ – Άρη στην Πυλαία, ο θάνατος του γίνεται σύνθημα χυδαιότητας στα στόματα οπαδών του Δικεφάλου.
Η αηδιαστική –εν χορώ- επιβεβαίωση μιας δολοφονίας. Η χειρότερη και πιο τραγική εκδοχή οπαδικής βίας. Στη Φιλιππούπολη και στη Θεσσαλονίκη περισσεύει η θλίψη αλλά και οργή.
Για τον χαμό του νεαρού οπαδού. Αλλά και για τον φόβο ότι θα επικρατήσει για πολλοστή φορά ο ισχυρός νόμος της σιωπής.
Ότι θα υπάρξει συγκάλυψη της υπόθεσης σε μια αλυσίδα που οι κρίκοι της απομακρύνονται από την οργανωμένη οπαδική βία και καταλήγει στους ιδιοκτήτες των ομάδων και τις σχέσεις τους με τους κρατικούς φορείς. Από τους είκοσι που επιτέθηκαν συλλαμβάνονται δύο.
Ένας εκ των κατηγορούμενων φέρεται να έχει στενή συγγενική σχέση με αστυνομικό που στη Θεσσαλονίκη φημολογείται
    ότι συνδέεται με το περιβάλλον Σαββίδη. Το αυτοκίνητο που περνάει πάνω από τον άτυχο Τόσκο μαθαίνουμε ότι το οδηγούσε μια νεαρή γυναίκα που προσήλθε την επόμενη μέσα στην αστυνομία.
    Πληροφορίες λένε ότι ήταν νοικιασμένο (ή αγορασμένο) στο όνομα γνωστού οπαδού του ΠΑΟΚ. Του Γραμματικόπουλου, φίλος του επιχειρηματία Γιάννη Διαμαντίδη, παράγοντα του ΠΑΟΚ, γνωστού και από μια υπόθεση βομβιστικής επίθεσης σε κατάστημα της οικογένειάς του και φίλου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.
    Όμως, οι παράξενες και τραγικές συμπτώσεις αυτής της υπόθεσης δεν σταματούν εδώ.
    Ο Δημήτρης Τσάκος, δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη στην υπόθεση της εισβολής του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με όπλο στην Τούμπα, είναι και ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του οπαδού του Άρη."
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τρί 21 Ιαν 2020, 12:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
    icue

Δημοσίευση από icue »

Για τον συγκεκριμενο δεν μου κανει καμια εντυπωση. Εκανε μπαμ οτι ηταν πληρωμενη πενα πολυ πριν μπει στο χαρεμι του χοντρου. Και ποσοι ακομα υπαρχουν που ο φουκαρας ο κοσμακης πιστευει οτι ειναι "επαναστατες" ή "πατριωτες" και πινουν στην υγεια των κορόιδων.
    Άβαταρ μέλους
    V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Γιατί τον δημοσιευουμε εδώ τον εξαγορασμένο αριστερό;

Όλα του τα κείμενα είναι βασισμένα σε φημολογία και δήθεν συμπτώσεις, ενώ τα φωτορεπορτάζ είναι από το fbook..

Κοπροσκυλο του Μαρινάκη σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
    Άβαταρ μέλους
    Equalizer
    Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμετος
    Άβαταρ μέλους
    eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

https://www.facebook.com/eirini.maroupa.5
    Οι απόψεις της κυρίας Μαρουπα..... Την ανησυχουν οι προθέσεις του Σαββίδη :) ')

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Άβαταρ μέλους
    PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

"Με βάση τα παραπάνω σας λέω ότι θα κάνω το σωστό, το νόμιμο, το δίκαιο,

Ξανά.

Πάντα.

Κριτική θα δεχθώ μετά την απόφαση μου.

Μόνο να είναι καλόπιστη και να λαμβάνει υπόψιν της τα αποδεικτικά στοιχεία όλων των μερών.

Όχι τα συμφέροντα των επιχειρηματιών που μπορεί να είναι και αντίθετα στο δημόσιο συμφέρον ή και στην ίδια της ύπαρξη της Ελλάδας μας."

Αυτό είναι το τέλος του άρθρου της. Σαν να την έχει βγάλει η συγκεκριμένη την απόφασή της.
    DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θέλει κάποιος να μου εξηγήσει το σκεπτικό τους για την ύπαρξη της ίδιας της χώρας και πως αυτή συνδέεται με τον ιβαν;δλδ ότι ο ιβαν είναι τι; Πράκτορας του Πούτιν ; Πως το εννοούν θέλω να μ πείτε. Ποιο είναι το στορυ πίσω από όλα αυτά που λέει αυτή η κυρία γιατί συνέχεια εκεί το πάει στο εθνικοπατριωτικό
    Άβαταρ μέλους
    eorptol1

Makis @@ κανεναν δεν θελω εγω κι εσεις να διωξουμε. αλλα δεν θελουμε και να παρανομει. ουτε αυτος ουτε οι αλλοι. καλα δεν τα λεω; επισης δεν ειναι δυνατον οι οπαδοι και οι φιλαθλοι να βαζουν την ομαδα πανω απο την πατριδα. ετσι δεν ειναι; θα βαλετε εσεις την ομαδα σας και κυριως τον επιχειρηματια της που δεν γνωριζετε τι ειδους συμφεροντα επιδιωκει πανω απο την ελλαδα; ειναι δυνατον;

Απαντω
    Μαρούπα Ειρήνη ποιος παρανομεί δεν υπάρχει πουθενά παράνομοια, άλλοι μετά νουρ 1 και τα παραρτήματα τα ποδοσφαιρικά παρανομούν.... Ο Σαββίδης δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο στην Βόρεια Ελλάδα και είναι Ο ΜΟΝΟΣ.... όταν κάνει το αντίθετο δεν έχω λόγω να το πω, αλλά εγώ σαν ποντιος ξέρω ότι είναι ελληναρας και από το 1990 ασχολείται με τα ποντιακα σωματεία.... Προσφερει πάρα πολλά.....

Και
    Κυρία Μαρουπα αυτή είναι η πικρή αλήθεια μας όσο είμασταν τεταρτοπεμπτοι μας χτυπούσαν την πλάτη με συμπάθεια..... Σας θέλουμε λέει δυνατούς, μόλις γίναμε δυνατοί οικονομικά πρώτη φορά στον βορρά δεχόμαστε έναν απίστευτο πόλεμο..... Πιστεύω τα βλέπετε κσι εσείς αυτά.... Αν αγαπάτε την Μακεδονία τον βορρά αφήστε τον να διεκδικεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο στα αθλητικά .... Θα είναι καλό γενικότερα για την χώρα μας αυτό....δεν σας προβληματίζει ότι από την ένωση της Μακεδονίας στον εθνικό κορμό ένας Σαββίδης επενδύει και δίνει δουλειά σε κόσμο και ένας Μασουτης; και αυτόν θέλουμε να τον διώξουμε; είναι τραγικό 100 χρόνια μετά η Μακεδονία να ειναι υπαναπτυκτη παντού....

Άβαταρ μέλους
    Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μλκ δεν τους αντέχω!
    Ο δήθεν αντικειμενικός Σαμπρακος στο γαυρετα αναρωτιέται στο άρθρο του γιατί θα λείπει από την συνάντηση ο Θεοδωρίδης (!) της Ουεφα, εξισώνει με λιγα λόγια τους 4 "μεγάλους" και λέει ότι η συνάντηση έπρεπε να γίνει 3 χρόνια πριν...!

Ρε κωλοπαιδα Αθηνεζοι, ειλικρινά σε επίπεδο διαιτησίας οι τελευταίες δυο χρονιές ήταν οι πιο καθαρές και 50αρισιες μετά από χρόνια και μετά από δεκαετίες αλησμονητης παράγκας, τώρα σας έπιασε ο πόνος για αντικειμενικότητα και καθαρό ποδόσφαιρο?!?

Ειλικρινά ο μόνος που έχει πρόβλημα και μας έχει πρήξει τα παπάκια είναι ο γαυρος και από ότι φαίνεται όλο το αθηνεζικο μμεδαριο...
    Άβαταρ μέλους
    nikolasf
    Επικοινωνία:

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από nikolasf »

eorptol1 έγραψε:Makis @@ κανεναν δεν θελω εγω κι εσεις να διωξουμε. αλλα δεν θελουμε και να παρανομει. ουτε αυτος ουτε οι αλλοι. καλα δεν τα λεω; επισης δεν ειναι δυνατον οι οπαδοι και οι φιλαθλοι να βαζουν την ομαδα πανω απο την πατριδα. ετσι δεν ειναι; θα βαλετε εσεις την ομαδα σας και κυριως τον επιχειρηματια της που δεν γνωριζετε τι ειδους συμφεροντα επιδιωκει πανω απο την ελλαδα; ειναι δυνατον;

Απαντω
    Μαρούπα Ειρήνη ποιος παρανομεί δεν υπάρχει πουθενά παράνομοια, άλλοι μετά νουρ 1 και τα παραρτήματα τα ποδοσφαιρικά παρανομούν.... Ο Σαββίδης δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο στην Βόρεια Ελλάδα και είναι Ο ΜΟΝΟΣ.... όταν κάνει το αντίθετο δεν έχω λόγω να το πω, αλλά εγώ σαν ποντιος ξέρω ότι είναι ελληναρας και από το 1990 ασχολείται με τα ποντιακα σωματεία.... Προσφερει πάρα πολλά.....

Και
    Κυρία Μαρουπα αυτή είναι η πικρή αλήθεια μας όσο είμασταν τεταρτοπεμπτοι μας χτυπούσαν την πλάτη με συμπάθεια..... Σας θέλουμε λέει δυνατούς, μόλις γίναμε δυνατοί οικονομικά πρώτη φορά στον βορρά δεχόμαστε έναν απίστευτο πόλεμο..... Πιστεύω τα βλέπετε κσι εσείς αυτά.... Αν αγαπάτε την Μακεδονία τον βορρά αφήστε τον να διεκδικεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο στα αθλητικά .... Θα είναι καλό γενικότερα για την χώρα μας αυτό....δεν σας προβληματίζει ότι από την ένωση της Μακεδονίας στον εθνικό κορμό ένας Σαββίδης επενδύει και δίνει δουλειά σε κόσμο και ένας Μασουτης; και αυτόν θέλουμε να τον διώξουμε; είναι τραγικό 100 χρόνια μετά η Μακεδονία να ειναι υπαναπτυκτη παντού....

Αμετανόητα ρομαντικέ φίλε μου μην τα λες στην Μαρούπα αυτά.... Οι Μαρούπα και όλες οι μαρούπες απλά είναι πιόνια και μαριονέτες. Γνωμοδοτούν δε, ψηφίζουν και λαλούν ανάλογα με τις εντολές άλλων, σήμερα έτσι αύριο γιουβέτσι. Ανεγκέφαλες μαριονέτες σε θέσεις ορισμένες και διορισμένες

Δεύτερον, για ποια ελλάδα μιλάς;;; Δεν την ξέρω αυτή την χώρα εν έτη 2020. Ξέρω το πατρικό μου στην Θεσσαλονίκη, το άλλο στην Κρήτη, την οικογένειά μου και τα καρντάσια μου τους ΠΑΟΠΚτσήδες..... Τίποτα μα τίποτα άλλο στα 54 χρόνια μου,,,,, Νεότερος είχα ιδέες τώρα προσγειώθηκα.... Καληνύχτα
    renegade

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από renegade »

eorptol1 έγραψε:https://www.facebook.com/eirini.maroupa.5
    Οι απόψεις της κυρίας Μαρουπα..... Την ανησυχουν οι προθέσεις του Σαββίδη :) ')

Μαλ@κα τι ειν τούτο??? :lol:
    Άβαταρ μέλους
    nikolasf
    Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

DamoN έγραψε:Θέλει κάποιος να μου εξηγήσει το σκεπτικό τους για την ύπαρξη της ίδιας της χώρας και πως αυτή συνδέεται με τον ιβαν;δλδ ότι ο ιβαν είναι τι; Πράκτορας του Πούτιν ; Πως το εννοούν θέλω να μ πείτε. Ποιο είναι το στορυ πίσω από όλα αυτά που λέει αυτή η κυρία γιατί συνέχεια εκεί το πάει στο εθνικοπατριωτικό
    Η κα Μαρούπα- αδικώ τις κυρίες με το χαρακτηρισμό- αυτά ακριβώς εικάζει και διασπείρει
    Άβαταρ μέλους
    eorptol1

Ήθελα να παίξω με την δική της φρασεολογία και πιστεύω, και να τις δείξω ότι και έτσι παπαριες λέει.... Μακεδονομαχος η Μαρουπα αλλά οπαδός του μοτο μια χαρά είστε στον εθνικό κορμό τι φωνάζετε..... Ο Σάββιδης έχει κακούς σκοπούς κλπ. Είστε συμπρωτευουσα τρομάρα σας αυτό φτάνει.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω αγριευτηκα οτι ανθρωπος με τετοιο προφιλ παιρνει αποφασεις. Για οτιδηποτε. Δηλαδη και να μας αθωωσει πιστευω θα ειναι για λαθος λογους.
    Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

ΦΗΜΕΣ λένε ..ότι ΚΑΠΟΙΟΣ κατηγορουμενος...ΦΕΡΕΤΑΙ...να είναι συγγενής (αγνώστου βαθμού) ΚΑΠΟΙΟΥ αστυνομικού, που ΦΗΜΕΣ στη θεσσαλονικη τον ΦΕΡΝΟΥΝ να έχει σχέση με το περιβάλλον Σαββίδη!!!

Μλκ!!! Αυτό είναι δημοσιογραφία!!!! Όχι αστεία!!!! Και έτσι όπως είναι γραμμένο, μη ονομάζοντας τίποτα και κανέναν δεν μπορεί και να μηνυθεί από κανέναν....οπότε μια χαρά γίνεται η επιθυμητή δουλειά της λάσπης!!!

Καλά το άλλο....έβαλε στη μέση και την οδηγό που είχε την ατυχία να πεταχτεί μπροστά της ο άτυχος Βούλγαρος οπαδός.
    Δηλαδή , ακόμα κι αν ισχύει ότι το αυτοκίνητο της ανήκει με λιζινγκ σε κάποιον οπαδο του ΠΑΟΚ (που καμμία σχέση με το σκηνικό δεν είχε) τι σημαίνει;
    Το 50+% των αυτοκινήτων που είναι με λιζινγκ στη θεσνικη προφανώς ανήκουν σε ΠΑΟΚτσηδες. Ε και;;;
    Εκτός κι αν αφήνει να υπονοηθεί ότι το αυτοκίνητο το οδηγούσε ο οπαδος...εσκεμμένα περίμενε να περάσει το δρόμο και να χτυπήσει τον Βούλγαρο μαντεύοντας τη διαδρομή του (!!!)...και μετα έβαλε την ξαδέρφη του να πει ότι το αμάξι το είχε στην κατοχή της και το οδηγούσε αυτή. (Κι αυτή η χαζή το έκανε!)

Φυσικά κι αυτό το γράφει τόσο φλου που αν πάει αυτή να τον μηνύσει για αυτό...θα πει ότι δεν εννοούσε αυτό αλλά κάτι πολύ πιο αθώο.

Γ@μημενα ζώα με πένες και μικρόφωνα!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”