9. Karol Swiderski
- john4serres
Re: 9. Karol Swiderski
Αν δεν απατώμαι έκανε 6 "τελικές" εντός περιοχής σήμερα.
Τουλάχιστον σκόραρε σε μια.
Τουλάχιστον σκόραρε σε μια.
Είχα έναν συμπαίκτη επιθετικο που έπαιρνε ένα χιλιάρικο τον μήνα...ε δεν τον φτάνεις ούτε στο μικρό του το δαχτυλακι
Δεν πρέπει να έχω δει χειρότερο σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ, η μάλλον όχι χειρότερο, πιο λίγο.
Λίγος, λίγος, ελάχιστος
Λίγος, λίγος, ελάχιστος
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ρε Τολαρε, πέρσι γεννήθηκες ρε μαλάκα?
Είχαμε αδελφούς Αμαφουλε, Φρουντζα, Τοργκελε, Σαλμον, Σάκη Παπάζογλου, πολύ καλές σοδειές κατά καιρούς.
Ο Πολωνός έχει χάσει το φονικό ένστικτο που είχε. Δεν είναι καθόλου κακός παίκτης, απλά νιώθω ότι του βγαίνει μια ανασφάλεια επειδή ποτέ μα ποτέ δεν του είπε ένας προπονητής ότι σε θέλω για βασικό και σε πιστεύω. Εγώ θα τον ανανέωνα με μια κουβέντα περί προσδοκιών, και θα τον έδινα μια χρονιά δανεικό κάπου που θα είναι το πρώτο βιολί. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν φύγει από μας, θα λέμε ότι δεν καταφέραμε να τον αξιοποιήσουμε βάσει της αξιοπρεπούς καριέρας που πιστεύω ότι θα κάνει.
Ο Πολωνός έχει χάσει το φονικό ένστικτο που είχε. Δεν είναι καθόλου κακός παίκτης, απλά νιώθω ότι του βγαίνει μια ανασφάλεια επειδή ποτέ μα ποτέ δεν του είπε ένας προπονητής ότι σε θέλω για βασικό και σε πιστεύω. Εγώ θα τον ανανέωνα με μια κουβέντα περί προσδοκιών, και θα τον έδινα μια χρονιά δανεικό κάπου που θα είναι το πρώτο βιολί. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν φύγει από μας, θα λέμε ότι δεν καταφέραμε να τον αξιοποιήσουμε βάσει της αξιοπρεπούς καριέρας που πιστεύω ότι θα κάνει.
Μια φονιάς, μια νερόπιστολος. Τι διάολο είναι ετούτος θα μου πει κανείς;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κεφαλιά πάντως ήταν ωραία. Ευτυχως κεφαλι εχει ενα. Αν ειχε δυο, αριστερό και δεξί, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα... 
Σαν να μην μπορεί να ελέγξει τα πόδια του πραγματικά. Μεγάλος σκουντούφλης, κάθε φορά που πλασάρει καταλήγει να πέφτει, το δε πλασέ δεν έχουμε δει ούτε ένα δυνατό, κάτι άψυχα συνήθως ή από αυτά που η μπάλα πηγαίνει πάνω κάτω μαρτυρικά σαν τρελομπαλάκι.
- paok re niamou
Αγορίνα μου, σε παιχνίδι που σου κάθεται να κάνεις χατ τρικ, δεν τα σπαταλάς έτσι. Κρίμα ρε Κάρολε.
Αυτοί αδερφέ παίρνανε συμβόλαιο 5χιλιάρικα το μήνα και τους ξοφλήσαμε σε 120 δόσειςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε Τολαρε, πέρσι γεννήθηκες ρε μαλάκα?Είχαμε αδελφούς Αμαφουλε, Φρουντζα, Τοργκελε, Σαλμον, Σάκη Παπάζογλου, πολύ καλές σοδειές κατά καιρούς.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο Κάρολε! 7 γκολ και 4 ασίστ (οι δύο είναι κερδισμένα πέναλτυ) και όλα αυτά μόνο στην SL.
- ΑποστόληςΑ
Kάρολε μην ακούς κανέναν! Παραμένεις από τους πλέον χρήσιμους παίκτες του ΠΑΟΚ, για να μην πω ο χρησιμότερος! Άλλες δύο ασίστ σήμερα (πέναλτυ + Ingason) και μάλιστα οι δύο ασίστ της ανατροπής.
Διαβάζοντας στο άρθρο για τα γκολ κ τίς ασσίστ του στο πρωταθλημα απο το ινπαοκ 14 Αγ. 7 γκολ 5 ασσίστ προσεξα ότι στο site της σουπερ λιγκα του δίνουν 3 ασσίστ ενώ στο transfermarkt κανονικά 5