Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
PNG
Ο Ιβάν Ομπράντοβιτς ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από την Άντερλεχτ και το καλύτερο θα ήταν να φέρει μια πρόταση, ώστε να αποχωρήσει, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν διατεθειμένος να δώσει ούτε ενάμισι, ούτε ένα εκατομμύριο για ένα αμυντικογενές αριστερό μπακ. Θα περιμένει κι είτε θα πάρει ελεύθερο τον Σέρβο, είτε θα πληρώσει ένα ελάχιστο αντίτιμο στους Βέλγους, είτε θα τον δανειστεί, πληρώνοντας το συμβόλαιο του κι ουσιαστικά επιστρέφοντας στο Βέλγιο, θα είναι ελεύθερος να επιλέξει ομάδα της αρεσκείας του ...
Ο Ιβάν Ομπράντοβιτς ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από την Άντερλεχτ και το καλύτερο θα ήταν να φέρει μια πρόταση, ώστε να αποχωρήσει, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν διατεθειμένος να δώσει ούτε ενάμισι, ούτε ένα εκατομμύριο για ένα αμυντικογενές αριστερό μπακ. Θα περιμένει κι είτε θα πάρει ελεύθερο τον Σέρβο, είτε θα πληρώσει ένα ελάχιστο αντίτιμο στους Βέλγους, είτε θα τον δανειστεί, πληρώνοντας το συμβόλαιο του κι ουσιαστικά επιστρέφοντας στο Βέλγιο, θα είναι ελεύθερος να επιλέξει ομάδα της αρεσκείας του ...
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:Φροντίστε για την ευαναγνωσιμότητα του topic μεταγραφών, ή θα κλειδωθεί ώστε να συνετιστείτε. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.
Ο Λ Ο Ι
Όλοι στο καφενείο, κάποιος από ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι Αγία Πετρούπολη, μάλλον κανονίζει μεταγραφή;;;
SM-G965F
SM-G965F
Παραξενο να μην χωραει στην Αντερλεχτ ο Σερβος, με τοσες πολλες συμμετοχες.
Και χωραει σε μας?
Λενε αλλαξε το συστημα κ παιζει με 3 στοπερς, γι αυτο δεν χωραει.
Για να δουμε.
Edit
O Φακουντο Περειρα για Απολλων Λεμεσου. Εγω τον θελω παντως πισω. Ειναι δεινος σκορερ.
Οπ, ξεχασα, πιανει θεση ξενου
Και χωραει σε μας?
Λενε αλλαξε το συστημα κ παιζει με 3 στοπερς, γι αυτο δεν χωραει.
Για να δουμε.
Edit
O Φακουντο Περειρα για Απολλων Λεμεσου. Εγω τον θελω παντως πισω. Ειναι δεινος σκορερ.
Οπ, ξεχασα, πιανει θεση ξενου
σήμερα μου είπαv Βέρνμπλουμ-Μπεργκ μέχρι παρασκευή θα κλεισουv,θα φαvει αv ισχύει
με τόσα λίγα ποστ ρισκάρεις να καείς ήδη από την προθέρμανσηgiokgr έγραψε:σήμερα μου είπαv Βέρνμπλουμ-Μπεργκ μέχρι παρασκευή θα κλεισουv,θα φαvει αv ισχύει

ΜΟΥ είπαν;giokgr έγραψε:σήμερα μου είπαv Βέρνμπλουμ-Μπεργκ μέχρι παρασκευή θα κλεισουv,θα φαvει αv ισχύει
Όχι ΜΕ είπαν;
Στραβά τα λες αδερφέ τα γράμματα
SM-G965F
Περίμενε να γυρίσει ο Μπεργκ από το Μουντιάλ για να έρθουν με την ίδια πτήση να έχει παρέα 

- john4serres
Μακάρι.giokgr έγραψε:σήμερα μου είπαv Βέρνμπλουμ-Μπεργκ μέχρι παρασκευή θα κλεισουv,θα φαvει αv ισχύει
πληθυντικός αριθμό "μου ειπαν" αρα εχουμε και επιβεβαίωση απο αριθμό προσωπων ανω του ενος!

- ΑποστόληςΑ
το αφεvτικο εvος φιλου του το ειπε,εχει γvωστο μεσα στα γραφεια,τωρα αv βγει αληθιvος θα φαvει