στη κεντρικη αλλα δε μ ακουσες.Να τους ακουτε τους παλιους απερισκεπτοι νεολαιοι.
Σε μια ομαδα που μεχρι πριν 15 μερες δεν ειχε αποφασισει τι συστημα θα παιξει καποιοι ηθελαν να δουν
ποδοσφαιρο επιπεδου.Δεν ειναι playstation παλικαρια.Its real life.
Αυτό δεν ήταν πέρσι , ήταν πριν από 2 χρόνια...sourmenetes έγραψε:Πρωτο ματς,πρωτο ημ.με λοκομοτιβ.
Για 2-0 ητανε και ηταν 0-1
Σωστα.λαθος ομαδα ειπα.proedros έγραψε:Αυτό δεν ήταν πέρσι , ήταν πριν από 2 χρόνια...sourmenetes έγραψε:Πρωτο ματς,πρωτο ημ.με λοκομοτιβ.
Έτσι. Διότι επί Στεφενς όλα σε επίπεδο αποδυτηρίων πρέπει να λειτουργούσαν ελβετικό ρολόι. Τουλάχιστον αυτή η αίσθηση μου έμεινε εμένα αφότου διώχτηκε ο Ολλανδός. Μπορεί όμως μόνο εγώ να έμεινα με τέτοια εντύπωση ...tsou έγραψε:αυτά έχουν οι τσιγκουνιές στο θέμα του προπονητή και η επιλογή μικρών ονομάτων με αστείο βιογραφικό.
γρήγορη αμφισβήτηση από όλους και εμπέδωση στο μυαλό των παιχτών ότι ο κόουτς θα είναι ο 1ος αναλώσιμος στην οποιαδήποτε στραβή τους.
ότι χειρότερο για κλίμα αποδυτηρίων να υποβόσκει τέτοια αίσθηση στους παίχτες.
οι παίχτες λαμβάνουν περιρεουσα ατμοσφαιρα.navigator11 έγραψε:Έτσι. Διότι επί Στεφενς όλα σε επίπεδο αποδυτηρίων πρέπει να λειτουργούσαν ελβετικό ρολόι. Τουλάχιστον αυτή η αίσθηση μου έμεινε εμένα αφότου διώχτηκε ο Ολλανδός. Μπορεί όμως μόνο εγώ να έμεινα με τέτοια εντύπωση ...tsou έγραψε:αυτά έχουν οι τσιγκουνιές στο θέμα του προπονητή και η επιλογή μικρών ονομάτων με αστείο βιογραφικό.
γρήγορη αμφισβήτηση από όλους και εμπέδωση στο μυαλό των παιχτών ότι ο κόουτς θα είναι ο 1ος αναλώσιμος στην οποιαδήποτε στραβή τους.
ότι χειρότερο για κλίμα αποδυτηρίων να υποβόσκει τέτοια αίσθηση στους παίχτες.
Eπέτρεψε μου να αμφιβάλλω λίγο...Το σημερινό ήταν πολύ χειρότερο..Σε εκείνο το ματς είδαμε ένα καταπλητικό γκολ από τον Μάτος από δουλεμένη φάση στο κόρνερ όπως και μια εξαιρετική κόντρα με Μπίσεσβαρ και Περέυρα..Θέλω να σου πω πως έστω είδαμε κάτι...Δεν ήταν καλός αλλά δεν κινδύνεψε μετά την ισοφάριση αν θυμάμαι καλά...Το σημερινό ήταν ένα απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ θέαμα...sourmenetes έγραψε:Σωστα.λαθος ομαδα ειπα.proedros έγραψε:Αυτό δεν ήταν πέρσι , ήταν πριν από 2 χρόνια...sourmenetes έγραψε:Πρωτο ματς,πρωτο ημ.με λοκομοτιβ.
Δυναμο κατι λεγοταν περυσι.προκ.γιουροπα
Για μενα εχει φαει λαθος δασκαλεμα.Και περσι βλέπαμε εκτος χωρις λογο τον Μπισε.joshua έγραψε:Μπορω να συγχωρησω σε αυτη την φαση τα παντα, αλλα να πιστευειςοπως δηλωσες πως αν βαλεις ενα 6ρι,ενα 6μισαρι και ενα 8ρι στον αξονα, θα προστατευσεις καλυτερα τα νοτα σου ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.Και με 3 αμυντικα χαφ να παιξεις, αν δεν υπαρχει ενας παικτης στον αξονα με την ικανοτητα να κραταει και να προωθει την μπαλα, απειλωντας ουσιαστικα τον αντιπαλο, το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις την ζωη του αντιπαλου πιο ευκολη,οχι πιο δυσκολη.Δηλαδη ηταν μ@λ@κ@ς ρε φιλε ο Σαντος που δεν εβγαζε ποτε τον Ιβιτς απο την εντεκαδα? Φοβος που θολωνει το μυαλο? Αγνοια του ροστερ? Τι?
Πάντως στο Pro 2017 με πατσακι που έχει τη Σουπερ Λιγκ, έχω τον ΠΑΟΚ πρώτο (χωρίς τις καλοκαιρινές μεταγραφές) με διαφορά από τον δεύτερο Λεβαδειακό 8 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου και ο γάβρος βολοδέρνει στη μέση του πίνακα.kataramenos5 έγραψε: Σε μια ομαδα που μεχρι πριν 15 μερες δεν ειχε αποφασισει τι συστημα θα παιξει καποιοι ηθελαν να δουν
ποδοσφαιρο επιπεδου.Δεν ειναι playstation παλικαρια.Its real life.