Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Peraia σε ειπα ρε βαλε ενα

Εικόνα

στη κεντρικη αλλα δε μ ακουσες.Να τους ακουτε τους παλιους απερισκεπτοι νεολαιοι.

Σε μια ομαδα που μεχρι πριν 15 μερες δεν ειχε αποφασισει τι συστημα θα παιξει καποιοι ηθελαν να δουν
ποδοσφαιρο επιπεδου.Δεν ειναι playstation παλικαρια.Its real life.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

sourmenetes έγραψε:Πρωτο ματς,πρωτο ημ.με λοκομοτιβ.

Για 2-0 ητανε και ηταν 0-1
Αυτό δεν ήταν πέρσι , ήταν πριν από 2 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορω να συγχωρησω σε αυτη την φαση τα παντα, αλλα να πιστευειςοπως δηλωσες πως αν βαλεις ενα 6ρι,ενα 6μισαρι και ενα 8ρι στον αξονα, θα προστατευσεις καλυτερα τα νοτα σου ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.Και με 3 αμυντικα χαφ να παιξεις, αν δεν υπαρχει ενας παικτης στον αξονα με την ικανοτητα να κραταει και να προωθει την μπαλα, απειλωντας ουσιαστικα τον αντιπαλο, το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις την ζωη του αντιπαλου πιο ευκολη,οχι πιο δυσκολη.Δηλαδη ηταν μ@λ@κ@ς ρε φιλε ο Σαντος που δεν εβγαζε ποτε τον Ιβιτς απο την εντεκαδα? Φοβος που θολωνει το μυαλο? Αγνοια του ροστερ? Τι?
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

αυτά έχουν οι τσιγκουνιές στο θέμα του προπονητή και η επιλογή μικρών ονομάτων με αστείο βιογραφικό.
γρήγορη αμφισβήτηση από όλους και εμπέδωση στο μυαλό των παιχτών ότι ο κόουτς θα είναι ο 1ος αναλώσιμος στην οποιαδήποτε στραβή τους.
ότι χειρότερο για κλίμα αποδυτηρίων να υποβόσκει τέτοια αίσθηση στους παίχτες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

proedros έγραψε:

Σωστα.λαθος ομαδα ειπα.
Δυναμο κατι λεγοταν περυσι.προκ.γιουροπα
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο τζαντζαράς έκανε μια σωστή επισήμανση, ότι παρ' όλο που κατέβασε αμυντικογενές κέντρο, δεν πέτυχε το στόχο του, δηλαδή να μην κινδυνέψει. Τα ίδια που επισημαίνει και ο τζος πιο πάνω.

Ελπίζω, γιατί μόνο να ελπίζω μπορώ, να δω σημαντική βελτίωση γρήγορα. Δεν αντέχω άλλη χαμένη χρονιά. Και δεν αντέχω να δω λουτσέσκου και συναφείς αστειότητες στον πάγκο..
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

ΟΚ κακή εμφάνιση, αλλά δεν θέλεις προπονητή για να κάνεις μια σωστή πάσα στα 10 μέτρα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

tsou έγραψε:αυτά έχουν οι τσιγκουνιές στο θέμα του προπονητή και η επιλογή μικρών ονομάτων με αστείο βιογραφικό.
γρήγορη αμφισβήτηση από όλους και εμπέδωση στο μυαλό των παιχτών ότι ο κόουτς θα είναι ο 1ος αναλώσιμος στην οποιαδήποτε στραβή τους.
Έτσι. Διότι επί Στεφενς όλα σε επίπεδο αποδυτηρίων πρέπει να λειτουργούσαν ελβετικό ρολόι. Τουλάχιστον αυτή η αίσθηση μου έμεινε εμένα αφότου διώχτηκε ο Ολλανδός. Μπορεί όμως μόνο εγώ να έμεινα με τέτοια εντύπωση ...
Στόχος μου δεν είναι να απαξιωσω τον Ολλανδό. Ούτε τον θεώρησα τουρίστα ή κάτι από όσες γελοιότητες του αποδόθηκαν σαν χαρακτηρισμοί. Απλά μην τρελαινόμαστε με τέτοιου είδους επιχειρήματα μόνο και μόνο για να δημιουργούμε εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

navigator11 έγραψε:
tsou έγραψε:αυτά έχουν οι τσιγκουνιές στο θέμα του προπονητή και η επιλογή μικρών ονομάτων με αστείο βιογραφικό.
Έτσι. Διότι επί Στεφενς όλα σε επίπεδο αποδυτηρίων πρέπει να λειτουργούσαν ελβετικό ρολόι. Τουλάχιστον αυτή η αίσθηση μου έμεινε εμένα αφότου διώχτηκε ο Ολλανδός. Μπορεί όμως μόνο εγώ να έμεινα με τέτοια εντύπωση ...
οι παίχτες λαμβάνουν περιρεουσα ατμοσφαιρα.
οταν ξερουν οτι ο προπονητης δεν αμφισβειτειται και θα στηριχτει οτι κ αν γινει το βουλωνουν σκυβουν το κεφαλι και κοιταζουν να δειξουν πραγματα. ειδικα αν ειναι καταξιωμενος.
όταν 10 μερες πριν το τελης-ΠΑΟΚ 2-2 ολοι ελεγαν οτι ο στεφενς ειναι τελειωμενος και ο σαββιδης θα τον τελειωσει τοτε καταλαβαινεις πως τον βλεπουν οι παικτες και τα αποδυτηρια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Χωρίς να είναι γόνιμη η παρελθοντολογία, όχι ότι διαφωνώ ως προς το ρόλο και το αντίκτυπο ενός ισχυρού προπονητή σε σχέση με τους υφιστάμενους του, δε θεωρώ ότι μπορεί έλλογα να χρεωθεί σε κανέναν Στανογιεβιτς το να ζοριστούν ιδιαίτερα την άλλη Πέμπτη οι παίχτες να ξεπεράσουν τους Ουκρανούς! Δε συζητάμε το να μην περάσουν!!
Μιλάω για το συγκεκριμένο αυτό παιχνίδι. Να κοιτάξουν να το πάρουν με τη σοβαρότητα που του αρμόζει το θέμα οι παίχτες και να κάνουν το αυτονόητο.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

sourmenetes έγραψε:
proedros έγραψε:

Σωστα.λαθος ομαδα ειπα.
Δυναμο κατι λεγοταν περυσι.προκ.γιουροπα
Eπέτρεψε μου να αμφιβάλλω λίγο...Το σημερινό ήταν πολύ χειρότερο..Σε εκείνο το ματς είδαμε ένα καταπλητικό γκολ από τον Μάτος από δουλεμένη φάση στο κόρνερ όπως και μια εξαιρετική κόντρα με Μπίσεσβαρ και Περέυρα..Θέλω να σου πω πως έστω είδαμε κάτι...Δεν ήταν καλός αλλά δεν κινδύνεψε μετά την ισοφάριση αν θυμάμαι καλά...Το σημερινό ήταν ένα απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ θέαμα...
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

joshua έγραψε:Μπορω να συγχωρησω σε αυτη την φαση τα παντα, αλλα να πιστευειςοπως δηλωσες πως αν βαλεις ενα 6ρι,ενα 6μισαρι και ενα 8ρι στον αξονα, θα προστατευσεις καλυτερα τα νοτα σου ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.Και με 3 αμυντικα χαφ να παιξεις, αν δεν υπαρχει ενας παικτης στον αξονα με την ικανοτητα να κραταει και να προωθει την μπαλα, απειλωντας ουσιαστικα τον αντιπαλο, το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις την ζωη του αντιπαλου πιο ευκολη,οχι πιο δυσκολη.Δηλαδη ηταν μ@λ@κ@ς ρε φιλε ο Σαντος που δεν εβγαζε ποτε τον Ιβιτς απο την εντεκαδα? Φοβος που θολωνει το μυαλο? Αγνοια του ροστερ? Τι?
Για μενα εχει φαει λαθος δασκαλεμα.Και περσι βλέπαμε εκτος χωρις λογο τον Μπισε.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

kataramenos5 έγραψε: Σε μια ομαδα που μεχρι πριν 15 μερες δεν ειχε αποφασισει τι συστημα θα παιξει καποιοι ηθελαν να δουν
ποδοσφαιρο επιπεδου.Δεν ειναι playstation παλικαρια.Its real life.
Πάντως στο Pro 2017 με πατσακι που έχει τη Σουπερ Λιγκ, έχω τον ΠΑΟΚ πρώτο (χωρίς τις καλοκαιρινές μεταγραφές) με διαφορά από τον δεύτερο Λεβαδειακό 8 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου και ο γάβρος βολοδέρνει στη μέση του πίνακα.

Όπως γίνεται σαφές έχω αδιάσειστα επιχειρήματα πως η ομάδα δεν χρειάζεται ούτε μπακ ούτε χαφ για να πάει για πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι ο προπονητής. Τι δεν καταλαβαίνετε?
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Συνηθως η ικανοτητα ενος προπονητη αποτυπωνεται στην βελτιωση του βιογραφικου του χρονο με το χρονο.Αφου εγινε μια επιλογη ομως, πρεπει να στηριχτει και οταν δεν στηριζεις την επιλογη σου κανεις μεγαλο λαθος.Δεν μπορω ν ξερω αν αποδειχθει καλος η οχι αλλα οταν δν μπορεις να δωσεις μια πασα στο ενα μετρο δεν σου φταιει ο προπονητης.Οταν ο ματος εκανε 50αρες μπαλιες παλι δεν σ φταιει.Οταν το κεντρο σ τρακαρει συνεχως δεν σ φταει αν δν ειναι ο μπισεβαρ η ο πελκας η ο οποιοσδηποτε.Πανω κατω ειναι ιδιο επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Μπραβο μας.. και μετα μας φταινε οι κακοηθεις οι αρδ που βαζουν τρικλοποδιες στην ομαδα του ΠΑΟΚ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”