9.Aleksandar Prijovic
-
Dimg4
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Μεχρι να ερθεις, τροφοδοτουσαμε τον Κλαους και τον Κουλουρη 5-6 φορες και την εστελναν στα περιστερια. Ηρθες και σε αναγκαζουμε να τρεχεις στα χαφ για να φτιαξεις παιχνιδι...
'Ετσι είναι, δικαιολογίες θα βρίσκουμε πάντα. Γι αυτούς που μας συμφέρει μόνο όμως.
- sourmenetes
- Moderator
Ποτε πηγε στα χαφ ρε ντιμ;;;το να βρεθει λιγο πιο εξω οταν δεν ανεβαινει η μπαλα ειναι απολυτα λογικο.ο μπισεσβαρ ενω ειναι επ.χαφ γιατι γυρναει να παρει μπαλα;;;οταν δεν ανεβαινει η μπαλα λογικο να τραβιονται καποιοι πιο εξω.
Και ισα ισα που οταν βγηκε πιο εξω ειχε καλυτερες προυποθεσεις.δυο φασεις εβγαλε αν θυμαμαι καλα.
Και ισα ισα που οταν βγηκε πιο εξω ειχε καλυτερες προυποθεσεις.δυο φασεις εβγαλε αν θυμαμαι καλα.
Θέλω να πω ότι αυτός δεν έμεινε στους πανηγυρισμούς όπως κάποιους άλλους. Ή δεν είναι παλτό όπως κάποιους άλλους. Απλά αυτός δεν τροφοδοτήθηκε. Επιλεκτική ευαισθησία το λέω εγώ αυτό.
-
Dimg4
Παλτο με τοσα γκολ σε 2 μηνες χλωμο...
στους πανηγυρισμους δυσκολα να εμεινε αφου δεν πηρε ουτε ΜΙΑ σωστη πασα ετσι ωστε να δουμε τι ισχυε. Τωρα αν τον μηδενισετε καποιοι απο αντιδραση στο κραξιμο κλαους καμπος κλπ ειναι αλλη κουβεντα
στους πανηγυρισμους δυσκολα να εμεινε αφου δεν πηρε ουτε ΜΙΑ σωστη πασα ετσι ωστε να δουμε τι ισχυε. Τωρα αν τον μηδενισετε καποιοι απο αντιδραση στο κραξιμο κλαους καμπος κλπ ειναι αλλη κουβεντα
Ναι,αλλά αυτος βγηκε εξω απο την περιοχη,
αφησε παγωτο τον Τσιγκρινσκι και την ωρα που σπαει την μπαλα δεξια
για να μπει μονος του στην περιοχη,το ταγαρι που πεφτει με τα δυο ποδια σε τακλιν
εχει φυγει μπροστα και απο καθαρη ατυχια βρισκει η μπαλα στα ποδια του(δεν την κοβει ο παικτης)
και χανεται η προυποθεση για φαση γκολ.
Εγω προσωπικα δεν θυμαμαι(τουλαχιστον φετος) αναλογη φαση απο τους προκατοχους του.
για να μπει μονος του στην περιοχη,το ταγαρι που πεφτει με τα δυο ποδια σε τακλιν
εχει φυγει μπροστα και απο καθαρη ατυχια βρισκει η μπαλα στα ποδια του(δεν την κοβει ο παικτης)
Εγω προσωπικα δεν θυμαμαι(τουλαχιστον φετος) αναλογη φαση απο τους προκατοχους του.
Απιστευτη κινηση...
Ισως το προτιμοτερο θα'ταν να σουταρει αντι να επιχειρησει τριπλα, αλλα οπως λεει ο παπας, για λιγο δε βγηκε η φουτανα..
Ισως το προτιμοτερο θα'ταν να σουταρει αντι να επιχειρησει τριπλα, αλλα οπως λεει ο παπας, για λιγο δε βγηκε η φουτανα..
- ΑποστόληςΑ
Θα ήθελα να είχες καλύτερη τελική στη φάση που η μάλα βγήκε κόρνερ. Το σουτ ήταν μάλλον αδύναμο. Πλήρωσες πάντως την έλλειψη επιθετικής ανάπτυξης τς ομάδας.
- buffalobill4
Παικταρας ειναι αλλα μετα τον τραυματισμό του ειναι στο 60% των δυνατοτητων του. Τωρα τα οτι βγαινει εξω απο την περιοχη και υποδεχεται τη μπαλα κατα τη διαρκεια του ματς, επιθετικος ειναι τι θελετε να κάνει αν δεν παει η μπαλα σε αυτον; Συν τοις αλλοις εχει κ την τεχνικη κ το σωμα για να το κανει. Τι θελουμε ενα στυλιαρι να μη βγαινει απο την περιοχη; προσωπικά οχι.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι βγαίνει εκτός του κουτιού είναι σωστό, για να μην πω αναγκαίο. Οι κινήσεις του πρέπει να είναι ΚΑΙ τέτοιες, ώστε να παρασύρει μαζί του δύο αμυντικούς και να απελευθερώνει χώρο για τους συμπαίκτες του.
Το πρώτιστο φυσικά είναι να σκοράρει.
Το πρώτιστο φυσικά είναι να σκοράρει.
Μη μου πειράζετε τον Κούρο......Αγόρι μου ξέρεις εσύ δεν θέλει κόλπο,θέλει τρόπο...... 
Ξεχνά το 1 από τα 2 πρώτα γκολ του Κλάους με την ΑΕΛ.prist64 έγραψε:Ναι,αλλά αυτος βγηκε εξω απο την περιοχη,
Aν ειναι φετος,οντως δεν το θυμαμαι.KOSTAS54 έγραψε:prist64 έγραψε:
Ξεχνά το 1 από τα 2 πρώτα γκολ του Κλάους με την ΑΕΛ.