Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Μεταξυ μας παντως αν τοσο πολυ πια γουσταρουν καποιοι τον Ανσαριφαρντ γιατι να μην παρουμε τον Ταρεμι που και μικροτερος ειναι και πιο hot ονομα,τουλαχιστον στο Ιραν? Εννοειται πως δεν θελω κανεναν απο τους 2,εκτος και αν προοριζοταν για 2-3ος.
pilotos έγραψε:Λοιπόν για να τελειώνουμε και για να καταλάβετε, γιατί έχω εμμονή στο θέμα ΦΟΡ, όπως και ο Άγιος...
Η μεταγραφή ΦΟΡ, θα αποδείξει ότι πλέον κουμάντο στον ΠΑΟΚ κάνουν αυτοί που πρέπει κι όχι αυτοί που θέλουν, αλλά δεν μπορούν.
Το πιάσατε; πιο λιανά δεν γίνεται να το πω.
ΦΟΡ ΧΘΕς
SM-G935F
Απλά αν δεν ερθει να μη μπαίνουμε στο τοπικ μιχελ κ Ίβιτς αλλα στο σωστο του προέδρου
Ναι γιατι ο Σαββιδης δεν θα παρει φορ για να κανει το χατιρι του Κλαους...
Τι δεν καταλαβαίνετε ρε αδέρφια?pilotos έγραψε:Λοιπόν για να τελειώνουμε και για να καταλάβετε, γιατί έχω εμμονή στο θέμα ΦΟΡ, όπως και ο Άγιος...
Η μεταγραφή ΦΟΡ, θα αποδείξει ότι πλέον κουμάντο στον ΠΑΟΚ κάνουν αυτοί που πρέπει κι όχι αυτοί που θέλουν, αλλά δεν μπορούν.
ΦΟΡ ΧΘΕς
SM-G935F
Pilotos επειδή έχω την βεβαιότητα πως γνωρίζεις αρκετά, θα ήθελα ως χάρη μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ένα σεντόνι με όλες τις πληροφορίες που έχεις.Αν μπορείς και γουστάρεις φυσικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγώ επειδή είμαι από χωριό, ποιοι είναι αυτοί που θέλουν αλλά δεν μπορούν?pilotos έγραψε:Λοιπόν για να τελειώνουμε και για να καταλάβετε, γιατί έχω εμμονή στο θέμα ΦΟΡ, όπως και ο Άγιος...
ΦΟΡ ΧΘΕς
SM-G935F
Ποιοι είναι δηλαδή αυτοί μέσα από τον ΠΑΟΚ που δεν θέλουν να πάρει ή ομάδα φορ?
Επίσης θέλω να μου πείτε πόσο κοστίζει ένα φορ το οποίο θα είναι πχ ο ματος στην επίθεση?
ρε ντεσπε το αβαταρ σου εννοεί ξεκάθαρα θελει αλλα δεν μπορεί συν τους αρδ που τον στηρίζουν
απο κει και πέρα θελω ενα φορ να κοστίσει οσο ο μπεργκ στο βαζελο όταν τον πήρε και θα ειναι ο μάτος της επίθεσης
απο κει και πέρα θελω ενα φορ να κοστίσει οσο ο μπεργκ στο βαζελο όταν τον πήρε και θα ειναι ο μάτος της επίθεσης
το καλοκαιρι τελειωνει το συμβολαιο του ζλαταν αρα την κυριακη μπορεις να τον υπογραψεις ως ελευθερο. το ιδιο και τον τορες. αν δεν υπογραψουν καποιον απο αυτους η εστω καποιον νεωτερο του επιπεδου τους να τους απολυσουμε ολους
Γιατί έτσι ρε Che??? Άμα δηλαδή κοστίσει κάνα τάληρο θα πειράξει κανέναν μας εφ όσον είναι παίχτουρας???che4 έγραψε:ρε ντεσπε το αβαταρ σου εννοεί ξεκάθαρα θελει αλλα δεν μπορεί συν τους αρδ που τον στηρίζουν

Υ.Γ. Κι όμως, μπορεί να μην εννοεί το άβαταρ του Ντεσπέ...

- desperando
- Επικοινωνία:
Δηλαδή κουμάντο στον ΠΑΟΚ του σαββιδη κάνουν ο κλαους και ο κλοκας?che4 έγραψε:ρε ντεσπε το αβαταρ σου εννοεί ξεκάθαρα θελει αλλα δεν μπορεί συν τους αρδ που τον στηρίζουν
Όσο για τον μπεργκ τον υπερπαικταρα. .. άρα θέλεις στοίχημα. Γιατί τέτοιο ήταν ο Σουηδός και μεγάλο μάλιστα.
Εγώ Προσωπικά δεν θέλω τέτοιοείδος στοιχήματος
Αν είναι να πάρω ένα στοίχημα χιλιες φορες κάποιο τύπου ανσαριφατ που έχει ένα πολύ καλό πακέτο
- Petros1988
Παιδια κανενα νεο εχουμε απο μεταγραφικα;Πολυ καλος παικτης ο Ζοζουλια αν τελικα ερθει(δε το θελω δανεικο ομως)Στυλ Μουσλι και ισως και καλυτερος.Απλα απο βδομαδα θα πρεπει να ανακοινωθει για να τον εχουμε τουλαχιστον στα μεσα Ιανουαριου ετοιμο.Πιστευω θα γινει 1 μεταγραφη σιγουρα αυτη του Επιθετικου περιοχης και ισως παμε και για ενα 8αρι με οργανοτηκα χαρακτηρηστικα.Αν παμε για 8αρι μαλλον ενας εκ των Τσιμι η Χαριση φευγει.Πιστευω οτι δυσκολα θα κανουμε αλλη μεταγραφη εκτος αν υπαρχει καποια πωληση.Και τελος πρεπει να τελιωσουν ειτε με αποδεσμευσεις ειτε με πωληση Τζιολης Τζαβελας Σκονδρας Τιαμ και να δοθουνε δανεικοι νεαροι συν Κοροβεση Κουλουρη.Και για το τελος Ανανεωστε τον Περευρα ειναι Παικταρας αυτα!
ρε γκοραν αυτόν εννοεί πέραν απ την πλακα
εγω διαφωνώ γιατι θεωρώ τον κλαους κεφάλαιο ακομη για την ομαδα
απλα η ομαδα χρειάζεται ενα φορ διαφορετικό για βασικό και τον κλαους για κάποια παιχνίδια για πρώτη αλλαγή κτλ
εγω διαφωνώ γιατι θεωρώ τον κλαους κεφάλαιο ακομη για την ομαδα
απλα η ομαδα χρειάζεται ενα φορ διαφορετικό για βασικό και τον κλαους για κάποια παιχνίδια για πρώτη αλλαγή κτλ
Αυτός ο Abdul Traore από την ομάδα του Τούντορα τον ψάξαμε ή μας ξέφυγε?Πήραν και Σελέζνεφ αυτοί σαν πολλά δεν είναι 4 φορ γι αυτούς?Λήγει και το συμβόλαιο..