προσωπικα την σχολιασα την ωρα του ματς.Odi έγραψε:Όλα τα πυρά στον Ισπανό βλέπω..Την αοαράδεκτη πάσα του Βιερίνια στην φάση που φάγαμε το γκολ γιατί δεν την σχολιάζουμε εξίσου;
87.José Alberto Cañas
- Παλαιολόγος
Re: 87.José Alberto Cañas
Ταινιάραgoran 64 έγραψε:Πφφφφ....Αμάν...
Τον φάγατε πια...
"Πίσω ρε γορίλες"...![]()
Υ.Γ. Αφιερωμένο ιδιαιτέρως στον ............................. axristeas...
- john4serres
- Παλαιολόγος
περσι σε 1130 λεπτα πρωταθληματος ειχε 20 κλεψιματα και 7 επεμβασεις
ο τσιμιροτ στα ιδια λεπτα ειχε 36 κλεψιματα και 1 επεμβαση
το ενδιαφερονε ιναι πως αμα βγαλεις τα τερματα ειναι μολις 10ος στην λιστα με τα κλεψιματα και 8 στις επεμβασεις
φετος μεχρι στιγμης εκλεψε την μπαλα μια φορα,ενω δεν επενεβη καμια.
απο λαθη περσι ειχε 7 παραπανω απο τσιμιροτ (39 με 32),αλλοι εχουν περισσοτερα
ο τσιμιροτ στα ιδια λεπτα ειχε 36 κλεψιματα και 1 επεμβαση
το ενδιαφερονε ιναι πως αμα βγαλεις τα τερματα ειναι μολις 10ος στην λιστα με τα κλεψιματα και 8 στις επεμβασεις
φετος μεχρι στιγμης εκλεψε την μπαλα μια φορα,ενω δεν επενεβη καμια.
απο λαθη περσι ειχε 7 παραπανω απο τσιμιροτ (39 με 32),αλλοι εχουν περισσοτερα
O ανθρωπος δεν ειναι αμυντικογενες 6αρι. Τα θετικο του ηταν παντα οτι για εξαρι εχει καλη τεχνικη κτλ. Ισπανος αλλωστε.
- Παλαιολόγος
δεν εχει και καμια φοβερη πασα μια φορα,ενω εννοειται δεν γραφει αριθμους μπροστα
ουτε φυσικα ειναι μηχανακι να τρεχει πανω κατω.
ειναι καλος σε ολα,πουθενα ομως εξαιρετικος νομιζω
ουτε φυσικα ειναι μηχανακι να τρεχει πανω κατω.
ειναι καλος σε ολα,πουθενα ομως εξαιρετικος νομιζω
- ΑποστόληςΑ
Τον έχουν πάρει χαμπάρι και τον πιέζουν για να κάνει λάθος στην πρώτη πάσα και να φύγουν στην (επικίνδυνη) αντεπίθεση. Μερικές φορές το πετυχαίνουν εύκολα, ενώ κάποιες άλλες χρειάζεται να του κάνουν φάουλ για να το καταφέρουν, αλλά αν ο διαιτητής το επιτρέψει τότε έχουμε δύσκολες καταστάσεις. Γενικά δεν με εμπνέει, γιατί δεν είναι δυναμικός σε ένα πρωτάθλημα που στηρίζεται κατ' εξοχήν στη δύναμη.
Μια μετριότητα είναι ο παίχτης και μάλιστα ούτε καν "χρυσή" τέτοια...
Μακάρι με την Τσέλσι να ξεκινήσει ο (έστω και ανέτοιμος) Σουηδός...
Υ.Γ. Προσωπικές μου απόψεις και οι δύο, που δεν τις καταθέτω, ούτε καν, προς συζήτηση...
Υ.Γ. Προσωπικές μου απόψεις και οι δύο, που δεν τις καταθέτω, ούτε καν, προς συζήτηση...
- Chuck Norris
- Παλαιολόγος
goran 64 έγραψε:Μια μετριότητα είναι ο παίχτης και μάλιστα ούτε καν "χρυσή" τέτοια...
εγω ακομα και τον χαριση θα ηθελα στην θεση του φετος με τα γνωστα μειον(νομιζω θα ειχε περισσοτερα απο αυτον να δωσει λογω χαρακτηριστικων),αφου δεν θελαν καποια εναλλακτικη ισαξια του βερνμπλουμ
ειναι προβλημα εκει ενας παιχτης που δεν ειναι γρηγορος,δεν κοβει τα παντα και δεν ανεβαζει και την ομαδα
ειναι καλος αλλα οχι για το επιπεδο του ΠΑΟΚ νομιζω,π.χ στον αρη ή στον παναθηναικο ακομα και στην αεκ θα ηταν διακριθεντας
ο λουτσε βεβαια εχει βαλει την ομοιογενεια πανω ,αλλα κακα τα ψεμματα αν ο βερνμπλουμ δεν βγει μεγαλη κλαση θα χουμε θεμα στην θεση του
ετσι κι αλλιως θα χουμε εδω που τ αλεμε με 50 φευγα ματς
μακαρι να μας διαψευσει
ελπιζουμε πως οι υπολοιποι θα καλυπτουν τυχον προβληματα στην θεση αυτη
τον πάω τον τρελοσπανό, βοήθησε ως τώρα αρκετά.
αν μου επιτρέπεται να βαθμολογήσω, με κάθε επιφύλαξη θα έλεγα οτι ο Κανιας πιάνει σε κάθε ματς με άριστα το 10 από 3 ώς τίμιο 6 και εξηγούμαι, πιέζει, βοηθάει στοπερ, κλείνει χώρους και με κανα βρωμόσουτο μου παίρνει αγώνες, εξαιρώ ότι στον τελικό με την αθηναϊκή χαρτοποιία ήταν με prijo απίστευτοι με διαφορετικό ρόλο από αυτόν που συνηθίσαμε.
Στον ΠΑΟΚ όμως που ονειρεύομαι θέλω κάτι (για όλες τις θέσεις) που στα "χάλια" του θα πιάνει 6 στα 10. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, η οικογένεια άλλωστε χώνει χρήμα σε πείσμα των εποχών, αλλά και πρεστιζ: ποιός "6/10 στα χάλια του" θα έρθει ελληνικό πρωτάθλημα;
Χρήμα (που υπάρχει), πρεστιζ και καλοί παίχτες λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία: οσο ανεβαίνει το ένα ανεβαίνουν και τα άλλα. Στο όνειρο μου ακόμα δεν βρήκα λύση .... χαίρομαι με έναν Λουτς που μπορεί και βγάζει 10/10 από παίκτες και απορώ και τρομάζω από έναν Αρούλη που με 1/10 του μπάτζετ μου βγάζει (σε μικρομάγαζα ακόμα) αυτοματισμούς που δουλεύουν ....
μερικές σκέψεις φωναχτές, ΠΑΟΚ είσαι
αν μου επιτρέπεται να βαθμολογήσω, με κάθε επιφύλαξη θα έλεγα οτι ο Κανιας πιάνει σε κάθε ματς με άριστα το 10 από 3 ώς τίμιο 6 και εξηγούμαι, πιέζει, βοηθάει στοπερ, κλείνει χώρους και με κανα βρωμόσουτο μου παίρνει αγώνες, εξαιρώ ότι στον τελικό με την αθηναϊκή χαρτοποιία ήταν με prijo απίστευτοι με διαφορετικό ρόλο από αυτόν που συνηθίσαμε.
Στον ΠΑΟΚ όμως που ονειρεύομαι θέλω κάτι (για όλες τις θέσεις) που στα "χάλια" του θα πιάνει 6 στα 10. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, η οικογένεια άλλωστε χώνει χρήμα σε πείσμα των εποχών, αλλά και πρεστιζ: ποιός "6/10 στα χάλια του" θα έρθει ελληνικό πρωτάθλημα;
Χρήμα (που υπάρχει), πρεστιζ και καλοί παίχτες λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία: οσο ανεβαίνει το ένα ανεβαίνουν και τα άλλα. Στο όνειρο μου ακόμα δεν βρήκα λύση .... χαίρομαι με έναν Λουτς που μπορεί και βγάζει 10/10 από παίκτες και απορώ και τρομάζω από έναν Αρούλη που με 1/10 του μπάτζετ μου βγάζει (σε μικρομάγαζα ακόμα) αυτοματισμούς που δουλεύουν ....
μερικές σκέψεις φωναχτές, ΠΑΟΚ είσαι