8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
DAAT

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από DAAT »

aoratos έγραψε:
DAAT έγραψε:εξαιρετικός και άτυχος αφού μια από τις λίγες καλές φετινές του εμφανίσεις πήγε παρέα με την χειρότερη της ομάδας.
Τι ακριβως εκανε και ηταν εξαιρετικος??? Το οτι δεν επιασαν καλη αποδοση οι συμπαικτες του δεν κανει αυτοματα τον Χαριση καλο. Εγω ειδα ενα παικτη που επαιζε αναρχα και αρτσουμπαλα παρασυρομενος απο τον τροπο παιχνιδιου που προσπαθουσαν να επιβαλουν οι γριες. Διωξιματα στα τυφλα με πλατη στην μπαλα, κεφαλιες προς τα πισω εξω απο την περιοχη μας, κακες επιλογες στις πασες, αναρχος ρυθμος και ασχημο ποδοσφαιρο. Στο κορνερ που δινει απο το πουθενα και σκοραρει η γρια ξεχναει να φρεναρει και νομιζεις θα μπει με την μπαλα στο τερμα!
Δεν με πειραζει τοσο οτι δεν ειναι σταθερα καλος, με πειραζει ο τροπος που παιζει. Η θεση που αγωνιζεται ειναι νευραλγικη. Ειναι αγαρμπος και κανει πολλες επιπολαιοτητες. Παθος ειχε αλλα αυτο δεν φτανει. Αληθεια δεν ειναι καθολου αλοθι το τι εκαναν οι αλλοι.
Νομίζω ότι περιγράφεις στο άριστο τον Χαρίση της χρονιάς ,αλλά όχι τον χαρίση με την γριά.

Και για να σου δώσω δίκαιο ,επειδή μάλλον ήμουν υπερβολικός, εξαιρετικό θα τον έλεγα για ένα 60 λεπτό. Ο μόνος που έτρεξε, κρατούσε μπάλα, την κουβαλούσε, έκανε την πάσα στο γοαλ αν δεν κάνω λάθος. Μετά το 60 έπεσε αισθητά αλλά υπάρχουν 2 δεδομένα.

Ο Cimi που ήταν σε κακή μέρα που όπως και να το δεις επηρεάζει και ο ρυθμός που νομίζω , (δεν είμαι ποσοσφαιριστής, η εικόνα με κάνει να το πιστεύω oti παίζει ρόλο). Ο Κάμπος μετά τον τραυματισμό του ακόμα δνε επανήλθε ο Leovac έμεινε 3 meres εκτός και δεν κάνει της κούρσες που τον ξέρουμε, ο Ματος κάθε φορά που ξεκουράζεται μάλλον γυρνάει χειρότερος. Ίσως παίκτες παίζουν μια στο τόσο είναι πιθανό να θέλουν χρόνο για σταθερότητα. Ακόμα και ο Πριιο έχει θέμα σε αυτό ενώ και ο Μυστα στις πρώτες ευκαιρίες που πήρε ήταν κακός.

Το θέμα συνεχόμενοι αγώνες είναι μάλλον κομβικό για την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θα σε πάρουμε στα F16 , εντάξει τώρα;
Μυαλό δεν βάζετε με τίποτα...

Εικόνα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Παναγία μου! Με 150 πάει!
Και τραβάει φωτογραφία με το κινητό. Και μετά σε λένε ότι υπάρχει μυαλό

Υγ. Ή του αφαιρείται το δίπλωμα ή το κινητό! Έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι μου ρε πουστη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Είπα να μην τον "ρουφιανέψω" την στιγμη που το ειδα, αλλα αυτα καλώς πρεπει να βγαινουν προς τα εξω.
Δείτε μαγκιά εν έτη 2017 για να σε δουν οι γκομενες.

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΡΗ; ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΑΡΗ!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:( Τι να πεις.Απ την αλλη σκεφτομαι οτι κι εμεις οταν ημασταν στην ηλικια του...Βραζει το αιμα τι να κανουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτα συμβαινουν σε αυτες τις ηλικιες,αν αυτος θελει να ρισκαρει τη ζωη του δε μας πεφτει λογος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

22 χρονών και δεν θα είναι γκαζιάρης; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο άτομο. Τι να πει και ο Κλάους...
Απλά δεν χρειάζεται να τα δημοσιεύει.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Δε ρισκάρει μόνο τη δικιά του ζωή. Δεν είναι μόνος του στο δρόμο. Οι άλλοι που πάνε κανονικά τι φταίνε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τόσο πολύ έτρεχε;
Και το δημοσίευσε; Το ξέρει ότι μπορεί να πάει μέσα;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pilotos έγραψε:Θα σε πάρουμε στα F16 , εντάξει τώρα;
Μυαλό δεν βάζετε με τίποτα...

Εικόνα

SM-G935F
Μου γυρισε το μυαλο με τα τσογλανια των δρομων που τραβανε και βιντεο!!! Ρε χαριση, προσφατα ενας πατερας (ειναι και προσωπικος μου φιλος) ειδε την οικογενεια του να ξεκληριζεται μπροστα επειδη ενα αλλο %$#^8 (δεν γραφω επειδη πεθανε κι εκεινος) την ειδε σουμαχερ!
ΜΥΑΛΟ ΜΗΔΕΝ ΓΑΜΩ??? Δεν ειστε εγω κι ο διπλανος, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ειστε τα οποια ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ οχι προς αποφυγη! Εχουμε γεμισει καγκουρες στην ομαδα και μετα λετε γιατι δεν υπαρχει ψυχη.
Μαλλον πρεπει να ενεργοποιηθουν λιγο στη διοικηση με τα ηλιθια social media των παικτων
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

150? Εεεεε δεν είναι και τραγικό. Η φώτο είναι το πρόβλημα. Μυαλού.
ΥΓ. Ανάλογα με το δρόμο. Ας πούμε στην Εγνατία είναι περίπου στο όριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τετ 15 Μαρ 2017, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

τραβωντας βιντεο και φωτο ειναι τραγικο
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δεν είπα κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

θα σε πάρει εσένα η μπάλα.

Καλό το ταλέντο κλπ, αλλά με μυαλό κουκούτσι καριέρα δεν καάννε πολλοί, εκτός αν σε λέγανε Γακρίτσα ή Τζορτζ Μπεστ.

Αυτά
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

obanebane έγραψε:Αυτα συμβαινουν σε αυτες τις ηλικιες,αν αυτος θελει να ρισκαρει τη ζωη του δε μας πεφτει λογος.
Ε ναι αφου ως γνωστον ποτε κανεις αθωος δεν σκοτωθηκε στον δρομο επειδη ο αλλος δεν νοιαζοταν για τη ζωη του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”