Νομίζω ότι περιγράφεις στο άριστο τον Χαρίση της χρονιάς ,αλλά όχι τον χαρίση με την γριά.aoratos έγραψε:Τι ακριβως εκανε και ηταν εξαιρετικος??? Το οτι δεν επιασαν καλη αποδοση οι συμπαικτες του δεν κανει αυτοματα τον Χαριση καλο. Εγω ειδα ενα παικτη που επαιζε αναρχα και αρτσουμπαλα παρασυρομενος απο τον τροπο παιχνιδιου που προσπαθουσαν να επιβαλουν οι γριες. Διωξιματα στα τυφλα με πλατη στην μπαλα, κεφαλιες προς τα πισω εξω απο την περιοχη μας, κακες επιλογες στις πασες, αναρχος ρυθμος και ασχημο ποδοσφαιρο. Στο κορνερ που δινει απο το πουθενα και σκοραρει η γρια ξεχναει να φρεναρει και νομιζεις θα μπει με την μπαλα στο τερμα!DAAT έγραψε:εξαιρετικός και άτυχος αφού μια από τις λίγες καλές φετινές του εμφανίσεις πήγε παρέα με την χειρότερη της ομάδας.
Δεν με πειραζει τοσο οτι δεν ειναι σταθερα καλος, με πειραζει ο τροπος που παιζει. Η θεση που αγωνιζεται ειναι νευραλγικη. Ειναι αγαρμπος και κανει πολλες επιπολαιοτητες. Παθος ειχε αλλα αυτο δεν φτανει. Αληθεια δεν ειναι καθολου αλοθι το τι εκαναν οι αλλοι.
Και για να σου δώσω δίκαιο ,επειδή μάλλον ήμουν υπερβολικός, εξαιρετικό θα τον έλεγα για ένα 60 λεπτό. Ο μόνος που έτρεξε, κρατούσε μπάλα, την κουβαλούσε, έκανε την πάσα στο γοαλ αν δεν κάνω λάθος. Μετά το 60 έπεσε αισθητά αλλά υπάρχουν 2 δεδομένα.
Ο Cimi που ήταν σε κακή μέρα που όπως και να το δεις επηρεάζει και ο ρυθμός που νομίζω , (δεν είμαι ποσοσφαιριστής, η εικόνα με κάνει να το πιστεύω oti παίζει ρόλο). Ο Κάμπος μετά τον τραυματισμό του ακόμα δνε επανήλθε ο Leovac έμεινε 3 meres εκτός και δεν κάνει της κούρσες που τον ξέρουμε, ο Ματος κάθε φορά που ξεκουράζεται μάλλον γυρνάει χειρότερος. Ίσως παίκτες παίζουν μια στο τόσο είναι πιθανό να θέλουν χρόνο για σταθερότητα. Ακόμα και ο Πριιο έχει θέμα σε αυτό ενώ και ο Μυστα στις πρώτες ευκαιρίες που πήρε ήταν κακός.
Το θέμα συνεχόμενοι αγώνες είναι μάλλον κομβικό για την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών